Neroli

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Crema antiaging Neroli&Hialuron

Cremă de zi complexă, bogată în ingrediente benefice pentru piele, cu efect hidratant, anti-îmbătrânire, de sporire a fermității și elasticității cutanate. Este potrivită pentru toate tipurile de ten in special pentru tenul normal, mixt si gras și are un parfum delicat plăcut floral.

Contine: ulei de camelia, centella asiatica, pepene și coacăze negre, apa de musetel și trandafir de Damasc bio, emulsifiant vegetal, extract de nalba, extract de Acmella, acid hialuronic, colagen vegetal, ulei esential de flori de portocal, lemn de trandafir, trandafir de Damasc, conservant.

*Uleiul de Camelia bio, virgin, cunoscut şi sub denumirea de ulei de ceai verde, este considerat secretul frumuseții gheișelor. Acesta este extras din semințele plantei de ceai, Este un ulei de frumusețe, exotic, penetrant, cu efect anti-îmbătrânire, protector şi plasticizant, ce lasă pielea netedă şi catifelată.
*Uleiul de Centella Asiatica este regenerant tisular, antirid preventiv şi curativ, refermizant, stimulează sinteza de colagen.
*Uleiul de Coacăze negre, este bogat în substanțe cu efect regenerator, revitalizant, antiinflamator și antioxidant.
*Uleiul de pepene este apreciat pentru conţinutul bogat în acizi graşi esenţiali mono- şi polinesaturaţi (vitamina F, omega-6, omega-9), participă la reconstituirea lipidelorepidermice, conferă pielii elasticitate, protecţie şi hidratare, are efect de echilibrare asupra secreţiei de sebum.
*Extractul de Acmella, prin stimularea funcțiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajută la reorganizarea structurii dermei și netezeşte suprafaţa pielii.

Acidul hialuronic este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant si are rol de redensificare și restructurare a țesutul cutanat.
Uleiul esențial de flori de portocal (neroli) este recunoscut pentru parfumul sau proaspăt, floral si rolul tonifiant si antirid pe care il are asupra pielii.

Absolutul de trandafir are și un miros încântător, care nu va trece neobservat. Aroma lui aparte îți poate lumina ziua, îți va da energie și te va ajuta să-ți realizezi obiectivele.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ape florale bio, emulsifiant vegetal, ulei esential, uleiuri vegetale

Dimensiuni: 35 ml

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super produse și comunicare fără probleme ! Mulțumesc!

    28.02.2023

  • Super produse și comunicare fără probleme ! Mulțumesc!

    28.02.2023

  • Este superb .Chiar nu ma asteptam sa fie asa de frumos.

    Anonim | 28.02.2023

  • Imi plac foarte mult produsele! Arata si miros foarte bine. Colaborare excelenta!

    17.12.2021

  • Imi plac foarte mult produsele! Arata si miros foarte bine. Colaborare excelenta!

    17.12.2021