,,DOVLECEL'' - SAPUN NATURAL ANTI-AGING, REJUVENANT (ptr. PIELE IMATRANITA , USCATA ori PUNCTE NEGRE, COSURI)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: uleiuri vegetale (palmier, cocos, ricin, masline), apa distilata, pulpa de dovleac, condimente pulbere (scortisoara, cuisoare, ienibahar, sofran), glicerina vegetala, uleiuri esentiale bio (Ghimbir si Scortisoara), seminte de dovleac, mica cosmetica (aurie si argintie).

Efecte - tinta: este un sapun natural de lux, ce face parte din gama ,,Luxury Soap''.
Actioneaza ca un ,,peeling'' cu fiecare spalare (nu un gomaj mecanic ci ca un peeling chimic, prin alfa-hidroxiacizii pe care ii contine). Cu alte cuvinte, curata pielea in profunzime, dar si o hidrateaza (alaturi de glicerina care se formeaza in mod normal in urma saponificarii, sapunul are si o cota parte de glicerina vegetala adaugata, ptr un plus de hidratare.
DOVLEACUL = este plin de antioxidanti si vitaminele A, C si E, motiv pentru care ajuta la mentinerea tineretii pielii / combate semnele imbatranirii pielii (activitate anti-oxidanta asupra pielii imbatranite, previne foto-imbatranirea pielii, inhiba proteazele cum ar fi si gama-reductaza implicata in reducerea secretiei de sebum, amelioreaza acneea .
Mai contine: un ulei gras (35-50%) si . Ingrijeste si hraneste pielea, facand-o elastica si luminoasa.
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - afrodisiac, tonic si stimulent general (oboseala, depresie), stimulent al circulatie sanguine deficitare. Ajuta la estomparea petelor cutanate.
ULEIUL ESENTIAL DE GHIMBIR - amelioreaza circulatia sanguina (reduce durerile date ce celulita) si tonifica pielea ,,lasata''.
Valabilitate : 1 an
Fiecare sapun- este ambalat si etichetat manual.
Pretul se refera la 100 grame.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: apa distilata, cocos, condimente pulbere scortisoar, cuisoare, glicerina vegetala, ienibahar, masline, mica cosmetica aurie si argin, pulpa de dovleac, ricin, seminte de dovleac, sofran, uleiuri esentiale bio Ghimbir, uleiuri vegetale palmier

Dimensiuni: 100 grame = 10 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023