Inel lat argint

188 LEI

Inel lat din argint 925, relglabil.Dimensiunile sunt : latime 20 mm, grosimea 0,6 mm si diametrul interior standard 17 mm.Capetele care se unesc sunt decupate la oval pentru a nu deranja mobilitatea degetelor.Contra cost se poate redimesniona sau se poate personaliza prin gravura cu textul sau simbolul dorit de dvs.Pentru personalizare specificati in mesaj exact ce va doriti( cost 25 ron).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint 925

Dimensiuni: 17mm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte frumoase, perfecte pentru vara. Le port in continuu, de cand le-am primit:). Multumesc pt buna colaborare, de fiecare data !:)

    12.06.2022

  • Foarte frumoase, perfecte pentru vara. Le port in continuu, de cand le-am primit:). Multumesc pt buna colaborare, de fiecare data !:)

    12.06.2022

  • Numai bijuterii senzationale am din acest magazin!:).. nu raman niciodata neobservate cand le port, si imi dau o stare de bine:)

    20.08.2021

  • Sunt superbe! Lucrate cu atentie, si foarte delicate. Se pot regla deci nu-ti mai faci griji ca poate nu-ti vin perfect. Eu le folosesc si pentru falange sau ca si inele pur si simplu, sau chiar le alternez pe aceeasi mana, au un efect deosebit in set.

    25.07.2021

  • Superb, hippie-chic, pentru fiecare zi de vara! Ador sa il port!:)

    15.06.2021