Litere extra pentru Banner, Banner zi de nastere, Banner La multi ani, banner copii, la multi ani, banner petrecere

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Aceasta listare este pentru litere extra care acompaniaza bannerul de LA MULTI ANI de aici: www.breslo.ro/item/banner-zi-de-nastere-banner-la-multi-ani-banner-copii-la-multi-ani-banner-petrecere-1908526

DecoMinimal inseamna invitatii si produse personalizabile (culori, fonturi, text), deci aproape toate produsele se pot edita in functie de culorile evenimentului. Voi lucra cu dvs pentru a realiza setul perfect.

Bannerul este printat pe carton alb mat de 300gsm. Spatele este alb.

__

Informatii specifice produs:
Banner zi de nastere "Gold Rose Glitter". Sfoara de iuta este inclusa in pret si veti primi bannerul asamblat, precum in poze.
Pretul este pentru o litera extra. Trebuie sa cumparati si bannerul intreg din linukul de mai sus pentru a beneficia de literele extra.. Se 1.1 RON/litera. Va rog sa selectati cate litere extra doriti ( de ex daca doriti sa scrie DIANA , selectati 5 litere. daca doriti si "!", selectati 6 litere.

Dimensiunea unui card este de aprox 14.5x19.5cm .
Pentru alte dimensiuni va rog sa imi trimiteti un mesaj.


Daca doriti sa aveti o petrecere cu aceasta tematica, se pot realiza alte produse in acelasi design: semne ( Bine ati venit, candy bar, etc), meniuri, invitatie zi de nastere, etichete marturii, samd.

_______________________

Proces:

1. Cumparati literele extra si bannerul intreg. va rog sa imi lasati adresa de email sa va trimit produsul in format digital pentru confirmare inainte de print.
2. După plasarea comenzii am nevoie de cateva zile pentru print si expediere. Daca optati pentru o comanda personalizata, veți primi un mesaj care va conține produsul in format digital. Prețul include modificări nelimitate (până la primirea OK-ului final pt prinț).

3. La trimiterea pachetului veți fi înștiințat (vă voi comunica awb-ul dacă optați pentru livrarea prin curier).


Produsele DecoMinimal sunt produse originale, de aceea aproape orice element se poate personaliza. La cerere se pot oferi mostre gratuite.
Multumesc pentru ca alegeti handmade.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carton mat 300gsm

Dimensiuni: 14.5x19.5

Disponibilitate: la comanda (10 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
FAN Curier: 22 LEI
Posta Romana - colet simplu: 9 LEI
Posta Romana - Prioripost: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Seriozitate, timp de expediere rapid, produsele lucrate exceptional! Isi merita fiecare banut! Recomand cu incredere!

    Anonim | 09.06.2023

  • Încă o comanda reusita, de la plicul atent împachetat pana la fiecare eticheta in parte. Mulțumesc mult pentru produs, a ieșit exact cum îmi doream și etichetele se potrivesc perfect cu mărturiile. Recomand din tot sufletul!

    09.01.2023

  • Etichetele au fost perfecte! Exact ce am cerut.

    Anonim | 14.09.2022

  • Mulțumesc frumos pentru atenția la detalii si promptitudine! Etichetele au fost foarte calitativ realizate si am surprins plăcut cu ele. Recomand din tot sufletul decominimal!

    11.09.2022

  • Mulțumesc frumos pentru atenția la detalii si promptitudine! Etichetele au fost foarte calitativ realizate si am surprins plăcut cu ele. Recomand din tot sufletul decominimal!

    11.09.2022

Ti-ar putea placea