REZERVAT - Lumina in noapte - colier

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In general, sunt mare amatoare de culori, nu prea imi place sa lucrez cu gri si negru. In mod inexplicabil, am simtit totusi nevoia sa fac acest colier. In ziua urmatoare celei in care incepusem sa lucrez la el, am aflat ca tatal meu ar putea avea o boala grava. Coincidenta, poate. L-am lucrat insa cu gandul la el si cu speranta ca va reusi sa-si gaseasca lumina in acest moment de intuneric.

Colierul a fost realizat cu gandul de a fi acel accent "altfel" intr-o tinuta office, sobra (se curbeaza elegant la baza gatului, deci se poate cu usurinta vedea din gulerul unei camasi). In cele din urma insa, rezultatul este suficient de stralucitor pentru a putea fi putat si ca o bijuterie de seara, eventual cu o rochie neagra.
Pandantivul central este realizat din trei rivoli-uri Swarovski, cu dimensiuni gradat mai mari, culoarea "silver night" (noapte de argint). Pentru a le ilumina, le-am imbracat in margelute Toho gri deschis si argintiu metalic. In partea de jos, pandantivul se termina cu un semicerc tivit cu perle (tot Swarovski) gri inchis si o singura margea mare de pirita, gri argintie.
Aceleasi perle si margele rotunde de pirita sunt folosite in partile laterale ale colierului. Lor li se adauga un rand de cristale Cehia, gri-argintiu cu foarte usoare ape violet. Dantela este completata de margele Toho de diferite dimensiuni, gri deschis si argintiu metalic.

Lungimea pandantivului central este de 7 cm. Diametrul colierului este de aproximativ 43 de cm, carora li se adauga lungimea lantisorului prelungitor de la inchizatoare, si se prinde cu o incuietoare tip lobster tot gri metalic.
Imi place in mod deosebit sa lucrez "curat", bijuteriile sa fie aproape la fel de frumoase in spate ca si in fata. Ultima fotografie arata colierul privit din spate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019