PASTA DE DINTI NATURALA - cu: Spirulina si Menta (moderat abraziva)

15 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: pulbere de Spirulina, bicarbonat de sodiu alimentar, carbonat de calciu, apa distilata, adensant (guma guar), tensida de cocos si ulei esential bio de Menta.

Proprietati:
Este o pasta de dinti cu abrazivitate moderata, spumanta si aroma proaspata de menta.
Pulberea de Spirulina - are efect mineralizant, vitaminizant si colorant (confera pastei de dinti o culoare verzuie placuta).
Carbonatul de calciu - este un mineral anorganic, foarte comun folosit in pastele de dinti pentru capacitatea sa abraziva moderata (asigura o curatare eficienta fara a agresa smaltul dintilor ori gingiile). Prezent peste tot in lume, ca: roci, os de sepie, cochilii de moluste, scoici sau coji de oua.
Bicarbonatul de sodiu alimentar - curata intensiv smaltul dintilor, contribuind la detartraj, albeste dintii si efect anti-placa. Asigura o lejera alcalinitate, adica neutralizeaza acizii placii dentare (in timpul meselor, dintii ,,se murdaresc'' de amidonul continut de acestea, care fermenteaza si se transforma in ,,zahar''; ca urmare, ph-ul cavitatii bucale scade, adica devine acid, deci periculos pentru smaltul dintilor; prezenta bicarbonatului de sodiu in pastele de dinti, re-echilibreaza ph-ul fara un efect abraziv excesiv asupra smaltului dentar.
Uleiul esential de Menta - improspateaza respiratia, dezinfecteaza cavitatea bucala, combate inflamarea gingiilor si durerile de dinti, trateaza aftele si stomatitele.

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, (in conditii de igiena optime), in loc racoros
Prezentare & Gramaj: borcanele din sticla (50ml si 100ml), ori flacon din PET alb cosmetic (50ml)
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv, gata de oferit cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: adensant guma guar, apa distilata, bicarbonat de sodiu alimentar, carbonat de calciu, pulbere de Spirulina, tensida de cocos si ulei esent

Dimensiuni: 50 ml = 15 lei
100 ml = 29 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023