,,PEPENE GALBEN, MATASE NATURALA & MASCARPONE'' - Sapun natural, realizat manual

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale (cocos, palmier, ricin si rapita), untura de porc, mascarpone, pulpa de pepene galben, apa distilata, argila alba, pulbere de Urucum, extract bio de rozmarin, vitamina E vegetala, sare marina, sare de lamaie, lactat de sodiu, uleiuri esentiale bio (Menta, Portocale, Lamaie) si fibre de matase naturala.

Proprietati & Efecte:
Un super-sapun care spumeaza intens, spuma persistenta, aerata si matasoasa.
Parfumat cu un mix de uleiuri esentiale bio, predominant menta fresh.
Colorat natural cu pulbere de Urucum.
Este emolient, hidratant si lasa pielea moale si supla. Poate fi folosit in egala masura, atat ptr corp cat si pentru orice tip de ten.
PEPENELE GALBEN (Cucumis melo) - contine: vitamine (A, B1, B2 si C), si saruri minerale.
Ca si calitati cosmetice: este foarte nutritiv, fiind potrivit oricarui tip de piele, si mai ales pielii: uscate, sensibile, cu iritatii sau escoriatii. Pulpa maruntita a fost adaugata la ,,trace''.
MATASEA NATURALA - ingrijeste toate tipurile de piele, si confera atat sapunului cat si pielii, un aspect matasos si lucios.
ARGILA ALBA - este detoxifianta si calmanta. Se potriveste oricarui tip de piele (este ,,argila-jolly'')
MASCARPONELE - hidrateaza si hraneste intens, si inmoaie pielea.
UNTURA DE PORC - desi ,,ocolita'' de foarte multi sapunari, totusi ar trebui reconsiderata. Confera sapunului foarte multa spuma ( persistenta si cremoasa), duritate si calitati hidratante si emoliente.
URUCUM pulbere (Bixa orellana) - contine carotenoizi in cantitate foarte mare (de 100 de ori mai mult decat in morcovi), care dau culoarea oranj sapunului. Este de un real folos pielii mature ori imbatranite, prin faptul ca diminueaza cito-toxicitatea indusa de raze UVA, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii si prevenirea imbatranirii ei.
VITAMINA E vegetala - elasticizeaza si hidrateaza pielea, si reduce efectul deteriorarii celulelor expuse la UV. Totodata, prelungeste durata de conservare a sapunului, in sensul ca, combate oxidarea uleiurilor sensibile adica rancezirea lor.
SAREA MARINA si SAREA DE LAMAIE - ajuta la conservarea sapunului
Valabilitate & pastrare: 3-4 ani, in loc uscat.
Pretul se refera la 100grame.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lamaie si fibre de matase nat, Portocale, apa distilata, argila alba, extract bio de rozmarin, lactat de sodiu, mascarpone, palmier, pulbere de Urucum, pulpa de pepene galben, ricin si rapita, sare de lamaie, sare marina, uleiuri esentiale bio Menta, uleiuri vegetale cocos, untura de porc, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 100gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023