Prinsa-n hora - colier unicat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cat de frumoase, colorate, si pline de viata sunt costumele fetelor la hora de duminica! Si totusi... cat de stricta este geometria modelelor care le impodobesc.
Colierul acesta a pornit de la aceasta geometrie, si mai ales de la faptul ca aceasta este bazata pe imagini florale si foarte mult pe modele circulare, cu cele trei flori alcatuite din spirale repetate in diverse modele. Pe parcurs insa am decis sa sparg tiparele, sa cuprind in modelul meu si voiosia dansului, si astfel a rezultat modelul indraznet, asimetric, si liniile unduitoare de margele care leaga cele trei flori.
Modelul se bazeaza pe culorile puternice, contrastante, din costumele populare (negru, rosu, verde, galben), dar din nou cu o nota adaugata: verdele meu este aproape fosforescent, iar galbenului i se adauga si contrastul sau, violetul.

Colierul este realizat intr-o multitudine de tehnici si materiale. Cele trei flori sunt tesute in tehnica soutache, cu snur verde fosforescent si verde-mare, avand in centru doua margele de sticla masive (una neagra, una rosie) imbracate in margelute Toho argintii, si folosind in petale margele rotunde de onix, ametist si coral.
Elementele de legatura sunt realizate dintr-un amestec de margele Toho si margele de nisip chinezesti, galbene, portocalii-dovleac, verzi-mar, gri, mov.

Este foarte greu de masurat colierul datorita formei sale libere; partea centrala are 14 cm lungime. Poate ca cel mai bine va poate da o idee de dimensiunea sa ultima fotografie. Deasemenea, aceasta sugereaza un mod in care acesta poate fi purtat; peste o iie alba, sau peste o rochie eleganta neagra, in orice caz acest colier va fi elementul central si definitoriu al ansamblului, atragand atentia tuturor.

***Colierul a fost creat pentru concursul "Creeaza romaneste" si va fi rezervat pentru acesta pana in data de 11 noiembrie.***


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019