"PROIMUNITY" IMUNITAR FORTE CAPSULE -NOU

64,02 LEI66 LEI

Capsulele PROIMUNITY sunt un real ajutor pentru cei care doresc sa isi mareasca imunitatea, pentru cei care au o viata activa , in aceasta epoca a vitezei. Cu totii stim ca important este sa avem o viata si o alimentatie echilibrata, de aceea aceste capsule ne ajuta organismul sa faca fata cerintelor zilnice ale noastre.

COMPOZITIE: echinaceea*, macese*, catina*, goji*, aronia*, samburi struguri negri *, schisandra*, jiogulan*, tulsi rama*, isop*, propolis brut *.
NOTA * produse organice

ECHINACEEA- este bincunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale si antibiotice, mareste rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută, poate preveni infecţiile respiratorii, urinare, genitale, herpes, fiind utilizată în infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice.

MACESELE- bogatie de principii active , acidul ascorbic cantitãţi importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei A, vitaminele B1, B2, PP şi K, substanţe glucidice, pectine, taninuri, acizi organici, terpenoide, glicozide ale beta-sitosterolului şi altele. Datoritã conţinutului mare de vitamine, mãceşul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C condiţioneazã buna funcţionare a tuturor celulelor, ea jucând un rol esenţial în procesele metabolice fundamentale, şi anume în reacţiile de oxido-reducere şi în respiraţia celularã.

CATINA - este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul VITAMINIC B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Are proprietati antioxidante, emoliente, citoprotectoare, imunostimultoare, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant.

GOJI- cultivate de peste 3 milenii in tarile asiatice ( China si Japonia ) contin cantitati impresionante de vitamine, minerale, acizi esentiali, polizaharide, polifenoli ( antioxidanti puternici ).
CONFORM STUDIILOR GOJI OCUPA NUMARUL 1 PE LISTA CAPACITATII DE ABSORBTIE A RADICALILOR LIBERI !

ARONIA au un continut foarte mare de antioxidanti, mult mai mare decat afinele (de 15 ori mai mare), merisorul sau rodiile, mai contin proantocianine (care se gasesc si in semintele de struguri) si acid chinic (de 10 ori mai mare decat merisorul), vitamina P al fructului de aronie este mai ridicat decat in orice alt fruct (vitamina P ajuta la fixarea vitaminei C in organism). Fructul de aronie contine de 5 ori mai multa vitamina P decat strugurii.

JIAOGULAN- Gynostemma pentaphyllum
Planta este folosita si cultivata de mii de ani in Japonia si China pentru proprietatile sale nemaintalnite la alte plante.Denumita pe drept " planta nemuririi " deorece ajuta la revigorarea ficatului si a mareste capacitatea organismului de adaptare la conditiile externe dificile .
Cercetarile diverse recente au demonstrat o capacitate adaptogena deosebita a plantei ,atat la nivel celular cat si a sistemului nervos.Studiile au aratat ca jio-gu-lanul micsoreaza cantiatea de radicali din celulele albe ( radicali superoxid si hidrogen peroxid).
Studiile facute pe un grup au aratat ca dupa un tratament zilnic de o luna de zile, nivelul SOD( SUPEROXID DISMUTAZA- un indicator al starii al longevitatii la fiintele vii) revine la cel din tinerete .
CONTINE : GYPENOSIDE ( substanta adaptogena *)
Alte intrebuintari: bun reglator al tensiunii arteriale ,regleaza colesterolul din organism, combate insomnia, ajuta la producerea de celule albe, bun adjuvant in ameliorarea diabetului de ti 1( 89% din pacinetii studiati ).

SAMBURI STRUGURI NEGRI-contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si unele minerale: zinc, cupru, seleniu. Dar, mai presus de toate, contine asa-numitele procianidine (prescurtat Opc), care sunt un agent anti-imbatranire de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. Mai contine substante care ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si a inimii, care catalizeaza actiunea unor vitamine in corp, care ajuta la tinerea sub control a reactiilor alergice.

PROPROLIS cunoscut si folosit inca din Antichitate , pentru caliatatile lui deosebite-, fiind un antibacterian ( ucide si opreste dezvoltarea bacteriilor), antifungica ( impotriva ciupercilor), antiinflamator, antiviral, antibiotic, antioxidant, biostimulator.

TULSI RAMA - cunoscuta si folosita d emii de ani de hindusi.
In India inca se cultiva Tulsia in oale de lut, servind cel putin cateva cani de ceai pe zi.
Este cunoscuta ca si o planta adaptogena ( ofera un sprijin deosebit sistemului imunitar, fortificand intregul organism.
Folosita in medicina chineza de mii de ani ca o planta a intinerii , a starii de bine a organismului, a cresterii randamnetului de rezistenta la factorii externi de stress, fiind foarte bogat in antioxidanti.
contine: fitonutrienti ( antioxidanti, tanini), minerale ( beriliul, seleniu, calciu, crom, zinc)

RETETA SI PRODUCTIE PROPRIE
PLANTELE CULTIVATE IN REGIM ECO.
CAPSULELE CONTIN 700 MG PRODUS
DOZAJ : 2 - 3 PASTILE PE ZI
CUTIA CONTINE 30 CAPSULE

valabilitate 1 an de zile de la data fabricatiei.
NOTA * produse organice


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aronia, catina, echinaceea, goji, isop, jiogulan, macese, propolis brut, samburi struguri negri, schisandra, tulsi rama

Dimensiuni: CUTIE CU 30 CAPSULE

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024