REZERVAT - Seherezada - colier unicat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


!!! Reducere 20% !!! Era 140 lei !!!

M-au fascinat intodeauna basmele celor 1001 de nopti. Imi imaginez palate cu coloane dantelate oglindite in bazine linistite, rochii cu mii de valuri colorate si bijuterii stralucind in nuante bogate si adanci. Bijuteriile Seherezadei nu au mult aur, dar au comori intregi de pietre pretioase si forme neobisnuite, exotice.
Din acesta poveste s-a inspirat si Seherezada mea, in nuantele ei de rosu cireasa, maro teracotta, bronz si granat. Cabochonul central este un aventurin achizitionat de la Muzeul de Geologie, beige-roscat cu straluciri aurii. Spiralele care il inconjoara sunt tesute din margele japoneze Toho, cristale Cehia in culoarea granatului, perle Swarovski (cele mai elegante perle artificiale existente) si margele mari, rotunde, tip ochi-de-pisica. Asemeni tuturor cabochoanelor mele, si acesta este imbracat in intregime intr-o tesatura din margele de nisip, mai rezistenta decat daca as fi realizat spatele din piele sau material textil, si deasemeni mai eleganta (spatele bijuteriei arata aproape la fel de bine ca si fata).
Imi plac pandantivele deoarece sunt usor de purtat; pot fi element central intr-un decolteu adanc, dar si agatate peste o bluza. Si acest colier are practic forma unui pandantiv, agatat de doua snururi tesute din margele. Elementul central masoara 6,5x11,5 cm, iar diametrul colierului este de aproximativ 48 cm (un colier mediu).

*Fac tot posibilul si folosesc cele mai bune materiale pentru ca bijuteriile mele sa fie rezistente, si stiu din experienta proprie ca tratate in mod adecvat pot arata ca noi multi ani. Pastrati insa in minte ca bijuteriile handmade au prin natura lor o anumita fragilitate si tratati-le corespunzator. Feriti-le de contactul cu parfum si creme care le-ar putea deteriora, nu le bruscati sau trageti cu violenta, iar in momentul in care nu le purtati pastrati-le intr-un loc ferit de lumina, cu suficient spatiu ca sa nu se deformeze.*


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019