REZERVAT - Sisi - colier alb stralucitor

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Inspiratia pentru acest colier cred ca este usor de identificat. Exista un portret foarte cunoscut al frumoasei imparatese Elizabeta a Austriei (mai bine cunoscuta drept "Sisi"), cu parul bogat impodobit de o serie de agrafe alb-argintii, in forma de floare de colt stilizata, cu atat mai stralucitoare cu cat contrasteaza cu castaniul parului.
"Florile" mele sunt ceva mai putin pretioase, dar nu mai putin stralucitoare decat podoabele lui Sisi. Fiecare floare este realizata din margele lungi de tip dagger in culoarea sampaniei (iar pentru cele doua flori centrale, in nuanta ceva mai deschisa a fildesului), picaturi albe si argintii, margele cehesti alb-opalizat, si o broderie de margelute Toho albe si argintii, si o margea rotunda de tip crackle in centru. Florile sunt realizate dupa un design care imi apartine, destul de complicat, pentru a asigura soliditatea fiecarei flori, in ciuda multitudinii de margele din componenta ei (un privitor atent poate gasi trei variatii ale aceluiasi model in cadrul colierului).
Florile sunt prinse cu legaturi de margele subtiri, transparente, tocmai pentru a asigura efectul de "plutire" in spatiu pe care il aveau agrafele in parul imparatesei. Partile laterale ale colierului sunt doua panglici groase, dar moi si flexibile, tesute la randul lor din sute de cristale cehesti si margele Toho.
Este una din putinele dati in care voi spune "colierul este chiar si mai frumos in realitate". Din pacate, in ciuda oricaror eforturi, aparatul meu de fotografiat a refuzat sa faca o diferentiere suficienta intre alb, fildes, alb perlat, culoarea sampaniei (in variantele ei mata si transparenta), argintiu metalic, si alb transparent stralucitor.

Diametrul interior al colierului este de 44 cm, iar partea florala centrala atarna in plus inca 9 cm. Diametrul unei singure flori este de 3,5 cm. Colierul se prinde cu o incuietoare tip lobster, argintie, si prevazuta cu un lantisor prelungitor. Datorita culorii sale albe, neutre, este asortabil aproape la orice tinuta; dar ar putea fi si un superb colier de mireasa.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019