REZERVAT - The 60's - colier unicat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din momentul in care am vazut noile culori fosforescente ale perlelor Swarovski am stiut ca trebuie neaparat sa fac ceva cu ele (desi nu aveam nici o idee ce anume!) Si pentru ca in materie de margele sunt putin cam lacoma, am vrut sa folosesc toate cele 5 variante de culoare neon: galben, portocaliu, roz-fuchsia, rosu si verde. Am mai adaugat cateva margele de sticla verde-oliv, multe margelute Toho destul de stralucitoare si ele, si a rezultat o gradina stralucitoare cu 9 floricele, fiecare diferita de surata ei.
"Ciucurii" colierului sunt realizati din 7 margele tubulare de Murano, cu folie argintie sau gri-argintie, iar partea din spate din margele de Murano si cristale transparente (pentru a nu adauga prea mult unui colier deja incarcat).
Denumirea se datoreaza faptului ca acest colier imi aminteste de stilul anilor 60: rochite scurte in culori puternice, buline si modele clare geometrice, contrast intre alb si negru. In mod clar, "vesel" si "indraznet" sunt cuvintele cheie pentru a-l descrie!

Cu o lungime de 41 cm, acesta este un colier la baza gatului (dupa cum se poate vedea pe suport). Se prinde cu o incuietoare magnetica in forma de bila, eleganta si practica. La cerere, o pot inlocui cu o incuietoare clasica si pot adauga un lantisor prelungitor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019