Sapun antibacterian pentru ten mixt/gras/cu tendinte acneice - cu ulei de dafin

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Sapun natural cu carbune medicinal, argila verde si ulei de dafin, pentru ten mixt/gras/ cu tendinte acneice
Ingrediente: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de masline, ulei de ricin, ulei de neem, glicerina obtinuta in urma procesului de saponificare, carbune medicinal, argila verde, ulei esential din arbore de ceai, ulei esential de lemongrass.
Acidul ricinoleic, un acid gras de tipul omega 9, este un component major (reprezentând 90% din conţinutul de acizi graşi) al uleiului de ricin. Acesta are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene, ceea ce face ca uleiul de ricin să fie un produs foarte eficient în tratamentul acneei.
Porii înfundați reprezintă principala cauză a acneei. Datorita puterii sale de adsorbție, cărbunele medicinal poate atrage la suprafață toxinele și impuritățile existente în pori. Aceasta, la rândul său ,conduce la estomparea acneei, a coșurilor și a altor imperfecțiuni ale pielii.
Uleiul de neem este ideal pentru pielea predispusă la acnee, deoarece acesta calmează iritațiile și inflamațiile pielii, curăță tenul și elimină bacteriile de la suprafața pielii, care ulterior se pot transforma în puncte negre. Neemul conține un nivel de ridicat de antioxidanți care ajută la protejarea pielii împotriva factorilor externi. De asemenea, are în componență carotenoide (similare cu carotenul), care luptă împotriva îmbătrânirii pieli. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți și de acizi grași, uleiul de neem tratează și previne cicatricile provocate de acnee, fiind non-comedogenic.
Uleiul esential de lemongrass are un continut ridicat de citral, avand rol antiinflamator, antiseptic, antiaging, tonifiaza pielea, contribuie la normalizarea secretiei de sebum si asigura igiena locala a porilor dilatati. Uleiul esential din arbore de ceai are rol antiinflamator,are proprietati antibacteriene,echilibreaza secretia de sebum, curata tenul in profunzime.
Bogată în minerale și oligoelemente, argila verde este ideală pentru remineralizarea și decongestionarea pielii, ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților datorită puterii sale absorbante excelente. Este potrivită în special pentru tenul mixt sau gras.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 90g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
DPD Curier: de la 0 LEI
Livrare la domiciliu in orasul Bacau: 0 LEI
DPD Curier Internațional pentru tari membre UE: 120 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O colaborare frumoasa ,ca de fiecare data!am revenit cu placere in acest magazin!Produsele sunt absolut minunate si am primit si un cadouas !:) Recomand calduros!

    Anonim | 12.02.2024

  • Aprecierea mea pentru munca și atenția la detalii pe care ați dedicat-o acestui mărțișor este imensă. Felicitări! Mult succes!

    11.02.2024

  • Produse de calitate, recomand cu toată încrederea!

    11.02.2024

  • Frumos lucrate si miros parfumat,sunt multumita. Recomand!

    Anonim | 07.02.2024

  • Martisoare superbe ,frumos mirositoare,ambalate elegant . E a 2 a oara cand comand de la Artland si cu siguranta voi mai comanda

    Anonim | 07.02.2024