,,SEA SALT BAR SPA" - sapun natural (cu SARE MARINA & ARGILE) - DETOXIFIANT/ANTIACNEE & ANTICELULITIC

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (cocos si masline), unt Shea, extract de rozmarin, decoct de coada-calului, sare marina fina, argile (alba si albastra), extract de bambus, uleiuri esentiale bio (Eucalipt, Lavanda si Rozmarin).

Proprietati sapun: usor efect scrub, detoxifiant si anticelulitic datorita continutului ridicat de argile si sare marina. Un adevarat rasfat pentru piele...un tratament SPA la tine acasa!
SAREA MARINA - prezinta urmatoarele calitati: hidrateaza si inmoaie pielea corpului si tenului, este extrem de eficienta ptr relaxarea muschilor si articulatiilor; vindeca eventualele cosuri sau rani deschise si nu in ultimul rand efect detoxifiant si anticelulitic.
ARGILA ALBASTRA CAMBRIANA - are urmatoarele calitati: anticelulitica (= imbunatateste elasticitatea pielii si combate celulita), de intinerire si regeneranta cu efect antirid (= netezeste ridurile, curata si regenereaza pielea si strange porii). Controleaza si regleaza sebumul. Indicata mai ales pentru: articulatii si muschi inflamati dupa fort fizic intens ori piele grasa si foarte poroasa.
ARGILA ALBA (cunoscuta si sub denumirea ) - comparativ cu celelalte argile, aceasta absoarbe mai putina apa; mineralizanta puternic, hranitoare, opacizanta, absorbanta, creste fermitatea si elasticitatea pielii, intinereste si netezeste ridurile fine; calmanta si decongestionanta, se potriveste oricarui tip de piele, dar in particular recomandata pentru o piele imbatranita, matura, o piele uscata, sensibila ori iritata.
EXTRACTUL DE BAMBUS - activeaza oxigenarea celulelor pielii si imbunatateste nuanta pielii, mentine pH-ul natural al pielii.

Valabilitate: 1an.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Gramaj: circa 250 grame,
Fiecare sapun este etichetat si ambalat festiv.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: sare marina

Dimensiuni: 100grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023