REZERVAT - 'Secret Passion' - Set elegant cu jasp, cristale Swarovski, agate

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set rafinat, cu o coloristica ofertanta si indrazneata, in nuante de bronz, aur vechi, rosu rubin , oxblood, alcatuit din trei piese ce pot fi purtate impreuna sau, daca vi se pare prea mult, fiecare in parte fiind suficient de spectaculoasa pentru a accesoriza o tinuta.
Colierul are in centru un caboson deosebit din jasp in nuante tomnatice de maro, ocru, orange, apoi cristale rhinestone de 18 mm, agate in forma de frunza, cristale biconice, cabosoane si frunzulite sticla Cehia, o multitudine de margele Toho, Miyuki Tila si drop, superduo.
Colierul masoara aprox. 40 cm in jurul gatului si in spate se termina cu chandeliere aurii, cristale, perle, inchizatoare hook placate cu aur, lantisor prelungitor 7 cm.
Colierul este captusit cu piele naturala de culoare camel.
Cerceii sunt lucrati din cristale Swarovski Rivoli culoare light siam, cristale biconice, cabosoane si frunzulite sticla Cehia, chandeliere si tortite aurii. Masoara 6.5 cm cu tortita.
Inelul este lucrat din cristal Swarovski Rivoli 14 mm culoare light siam, frunzulite si caboson Cehia, margele toho bronz si auriu, pe verso piele naturala si baza metalica bronz, reglabila.
Setul este ambalat in cutie de bijuterii
Transport gratuit prin Posta Romana


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: agate, cristale Swarovski, drop Miyuki, jasp, margele Miyuki, margele Toho, perle sticla, piele naturala, sticla Cehia, superduo, tila

Dimensiuni: colier 41 cm plus 7 cm lantisor prelungitor
cercei 6.5 cm
inel reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
CURIER RAPID: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Un colibri expresiv, plin de culoare ce a inveselit tinuta doamnei profesoare de limba franceza ! Foarte apreciat ! (ethera)

    18.02.2024

  • Atat de gingasa si de frumoasa ! In realitate este mult mai spectaculoasa ! Multumesc mult pentru toate creatiile realizate la rang de arta, cu multa maiestrie ! (ethera)

    18.02.2024

  • Daruita cadou ... infrumuseteaza reverul unei doamne care apreciaza calitatea brosei si a tehnicii de realizare ! Superba ! (ethera)

    15.02.2024

  • Un buchet minunat de flori. Foarte draguta si bogata in culori ! Multumesc si pentru brosa cadou ! Minunate ambele ! Apreciez maxim ! (ethera)

    15.02.2024

  • Favorita mea ... ca toate florile de liliac . Impachetare deosebita !(ethera)

    14.02.2024