Turmalină Neagră - Pandantiv "Spirala vieții" cu piatră brută rulată de Turmalină Neagră. Unicat. Pandantiv handmade. Pandantiv din inox. Pandantiv pentru Purificare și Protecție Energetică

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cristalul brut si rulat de Turmalină Neagră este montat manual în fir din inox într-un frumos pandantiv care poate fi folosit ca talisman de protectie.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi în format PDF sau JPG, metodele de purificare și personalizare a cristalelor.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

----------------------------------------------
TURMALINA NEAGRA - cunoscuta si sub numele de Schorl - este una dintre cele mai populare pietre folosite in scopuri spirituale.

Cristalele de Turmalina Neagra sunt ideale pentru protectie psihica a celor care trebuie sa lucreze sau sa traiasca in locuri si circumstante solicitante si dificile. Purtand sau meditand cu o Turmalina Neagra, aceasta ne curata aura si ne protejeaza de energiile negative chiar si in prezenta energiilor distructive. Cu totii stim ca intalnim des oameni, locuri si situatii care emana energie negativa, insa de multe ori putem si noi sa transmitem celorlalti propria energie dezechilibrata. Turmalina Neagra actioneaza precum un aspirator eteric, curantandu-ne pe noi insine si mediul inconjurator de negativitate si dizarmonie. In plus, in cazul in care aceste energii nu sunt o problema, Turmalina Neagra poate aduce niveluri inalte de purificare, perfecte pentru inaltarea constiintei.

Turmalina Neagra este perfecta si pentru purificarea eterica. Purtand in buzunar o astfel de piatra, tinand-o in maini in timpul meditatiei sau dormind cu o Turmalina Neagra, aceasta va aduce o doza revigoranta de purificare a campului auric si a celorlalte dimensiuni ale corpului eteric. Aceasta purificare poate fi resimtita imediat de corpul fizic. Turmalina Neagra este recomandata si celor care vor sa scape de gandurile negative, de anxietate, de furie si de gandurile de nevrednicie. Purificarea pe care o poate face Turmalina Neagra este foarte puternica si este o energie de care avem nevoie cu totii in aceste timpuri in care suntem incercati pe toate planurile.

Turmalina Neagra este si o piatra electrica, putand fi folosita pentru a purifica si regla sistemele electrice si energetice ale corpului fizic. Este utila in special pentru cei care experimenteaza niveluri ridicate de stres la serviciu si in viata de zi cu zi.

Turmalina Neagra este o piatra excelenta pentru impamantare si este una dintre cele mai eficiente pietre cu care putem crea o legatura de impamantare cu campul energetic al Pamantului. Acest circuit este important mai ales pentru ca avem nevoie sa ne adaptam la schimbarea campului electromagnetic al Pamantului. Daca nu suntem impamantati si acordati cu energiile planetare, aceasta schimbare sporeste stresul si negativitatea. Folosind energiile sustinatoare ale Turmalinei Negre, putem merge alaturi de aceste schimbari subtile la nivel planetar.

Turmalina Neagra este una dintre principalele pietre pentru timpurile noastre. Aceasta are abilitatea de a transmuta si purifica energiile negative, transformandu-le in energii folositoare. Aceasta este o proprietate importanta in mod special pentru cei care si-au dezvoltat abilitatile parapsihice si emaptice Turmalina Neagra actionand pentru a proteja campul energetic de atasamente, entitati si energii negative.

In plan spiritual, Turmalina Neagra asigura o cale de impamantare a Luminii in planul Pamantului, respectiv cel fizic.

In plan emotional, acest aliat ne ajuta sa ne desprindem de comportamentele obsesive si compulsive, dar si sa scapam de griji si anxietate.

In plan fizic, Turmalina Neagra curata corpul de toxine si sustine eliminarea metalelor grele din organism.

EFECTE TAMADUITOARE. Turmalina Neagra plasata cu varful in directia opusa corpului, indeparteaza de acesta orice energie negativa. Protejeaza impotriva bolilor degenerative . Intareste sistemul imunitar, trateaza dislexia si artrita, usureaza durerile si realiniaza vertebrele.

POZITIONARE. Poate fi purtata la gat sau plasata intre noi si sursa se radiatii electromagnetice.
-------------------------------
Totul despre cristale - Judy Hall


* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.

* Lanțul din imagine nu este inclus în preț dar poate fi achiziționat din magazinul MagiaCristalelorBoutique la categoria Lanțuri: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/lanturi-80022?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Piatra rulata, Sârmă inox, Turmalină neagră

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
44 × 20 × 13 mm

Greutate:
17,12 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea