,,URZICA, ARGILA VERDE, CHERATINA VEGETALA'' - Sampon solid natural ,,2-in1'' (sampon x balsam), ptr parul gras = 100gr.

60 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.

Ingrediente: tenside, argila verde, pulbere de urzica, tinctura de urzica, cheratina vegetala, pantenol vegetal, uleiuri esentiale bio (Lamaie si Menta), ulei de cocos bio, emulsionant vegetal (alcool cetilic), extract de alge rosii

Proprietati & efecte:
Este un sampon conditionant, ,,2 in 1'' (adica sampon si balsam). Nu s-a folosit soda caustica la prepararea lui, ci este pe baza de tenside solide si lichide blande.
- este foarte economic, comparativ cu sampoanele lichide (se consuma greu): 100 grame de sampon solid este echivalentul a 500grame sampon lichid.
- foarte practic si comod, de purtat in valiza (atunci cand suntem plecati), fara sa avem surpriza ca s-a varsat.
- este destinat parului gras: curata si degreseaza fara efectul rebound, seboreglator, conditioneaza parul si combate caderea acestuia.
Urzica (Urtica dioica) - stimuleaza scalpul si fortifica parul, prevenind si limitand astfel caderea lui. Re-echilibreaza secretia de sebum in exces a parului gras, care se ingrasa rapid dupa spalat.
Combate si matreata, dermatitele seboreice si pruritul la nivel de scalp.
Argila verde - este aliatul parului gras, cu firul subtire si fara volum; curata eficient si scalpul si implicit matreata.
Cheratina vegetala - ingrijeste toate tipurile de par, ea fiind un fortifiant cu efect imediat: este formata din molecule foarte mici de aminoacizi care patrund in interiorul firelor de par si le restructureaza dinspre interior catre exterior. Nu este indepartata prin spalare, ea ramane sub forma unui film protector pe firele de par, chiar si dupa spalare. Confera volum si faciliteaza pieptanarea.
Pantenolul - este un ingredient nelipsit din toate formulele cosmetice destinate parului. Are o multitudine de proprietati, aici adaugat pentru rolul sau anti-cadere par, reparator si volumizant.
Extractul de alge rosie (Chondrus crispus), bogat in minerale si polizaharide; Este fortifiant, hidratant, si un veritabil conditionator. Face parul matasos, si usor de pieptanat.
Uleiul de cocos - ales pentru marea sa afinitatea cu proteinele din par si pentru faptul ca e un ulei ,,usor'' care nu greseaza.
Valabilitate & Pastrare = circa 6 luni (in loc uscat)
Prezentare si gramaj: circa 100grame


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Extract de alge rosii, argila verde, cheratina vegetala, emulsionant vegetal, pantenol vegetal, pulbere de urzica, tenside, tinctura de urzica, ulei de cocos bio, uleiuri esentiale bio Lamaie

Dimensiuni: 100-115 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023