Zgarda personalizata din piele pentru caini

De la 129 LEI190 LEI

CALITATE- Zgarda este realizata manual din piele naturala in atelierul nostru cu grija si atentie pentru detalii.Folosim materiale naturale si durabile care dezvolta patina pe masura ce este purtat.Fiecare zgarietura va va spune povestea ei ,iar in timp va capata si mai mult caracter.Fiecare produs este unic deoarece este realizat handmade,iar dibacia mainilor nu poate fi standardizata.Partea exterioară a curelei este din piele tăbăcită vegetal, iar partea interioară este realizata din piele moale. De asemenea, marginile sunt rotunjite si vopsite pentru a evita orice disconfort si pentru a da un aspect curat.

PRACTICALITATE O zgarda pentru catei nu este un simplu accesoriu.Ea este foarte importanta deoarece este purtata non stop! Alege o zgarda confortabila dar si de calitate iar companionul tau iti va fi recunoscator.
Este realizata manual din 2 tipuri de piele ,special gandita pentru practicalitate si durabilitate.Exteriorul este din cea mai rezistenta piele (pielea tabacita vegetal-procesul de tabacire dureaza pana la 9 luni)iar cea din interior este moale si confortabila.De asemenea absoarbe transpiratia totodata lasand pielea sa respire fara a provoca nicio reacție alergică sau iritație.Pielea este un material anti alergenic si nu va creea discomfort gatului catelului.
Zgarda are un inel de prindere de care poate fi atasata cu usurinta o lesa atunci cand iesiti la plimbare.Catarama ofera o securizare foarte buna,nu jeneaza si este ajustabila.

SUSTENABILITATE -Suntem prietenosi cu mediul inconjurator folosind doar materiale naturale,inclusiv ambalajul care este 100% biodegradabil

CADOU SURPRIZA - Pe langa aceasta zgarda ,va ve-ti bucura si de un cadou gratuit oferit din partea noastra.

REALIZAT IN ROMANIA - Sustineti productia locala.Producatorul roman inca exista,si are nevoie de sustinere



CARACTERISTICI

Culoare Negru+Crem
Material Piele Tabacita Vegetal+Piele naturala moale





Alte Detalii
Ajustabila
Comfortabila
Rezistenta

***Pentru a alege varianta potrivita masurati circumferinta gatului catelului si alegeti una din optiuni.

M: 45-55 cm diametru(70 cm lungime totala)
L: 55-65 cm diametru(80 cm lungime totala)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Piele tabacita vegetal, accesorii metalice

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit comanda! Vreau sa ofer 5*...Recomand ....pachetul si produsul e de 10*...produs de calitate si foarte frumos...felicitari pentru ce faceti

    27.04.2022

  • Sunt foarte multumita...lucrat foarte frumos...

    17.09.2021

  • Excelent, produs cu talent și multă grijă pentru detalii. Foarte buna comunicare, livrare rapida, prezentare atractiva; categoric un shop pe care îl recomand din toată inima.

    29.10.2020

  • Fara comentariu

    05.07.2022

  • Fara comentariu

    01.07.2022