Breslo este comunitatea Creatorilor de handmade din Romania. Toti membrii inregistrati sunt parte din comunitatea noastra.

Forumul este inima si motorul tuturor lucrurilor extraordinare care se petrec pe Breslo. Este locul unde poti interactiona cu alti Breslasi, poti face schimb de idei si experienta sau pur si simplu poti sa stai de vorba despre orice ai chef.

Totusi, tine minte ca Forumul Breslo este un spatiu public asadar ai grija la informatiile personale pe care le impartasesti in conversatii. Rolul Breslo este acela de a facilita discutiile libere pe orice tema si de a sustine comunitatea printr-o comunicare constructiva. Mai presus de toate, purtati-va respectuos cu celelate persoane si ganditi-va ca in spatele fiecarui username este o persoana reala.

Ce nu este permis pe Forumul Breslo

Promovarea sau postarea de link-uri catre alte magazine. Va rugam nu faceti reclama la alte platforme de vanzare online.

Barfele. Forumul Breslo nu este locul potrivit pentru a impartasti orice fel de opinie malitioasa sau informatii referitoare la o terta parte.

Raspandirea unei proaste dispozitii. Comportamentul uracios, ursuz sau carcotas precum si remarcile agresive nu amuza pe nimeni prin urmare nu sunt binevenite pe Breslo.

Iesirile necontrolate. Nu sunt permise insulte, injurii sau atacurile la adresa altor persoane sau a echipei Breslo. Valabil si pentru orice alt tip de comportament daunator.

Analizarea Politicii de Taxe. Politica de Taxe este stabilita de Breslo si nu poate face subiectul unei discutii publice pe Forumul Breslo.

Punctuatie agresiva. Fara a se limita la, urmatoarele sunt considerata punctuatie agresiva:

Mesajele de tip SPAM. Breslo nu este de acord cu SPAM-ul in interiorul comunitatii. Din acest motiv nu sunt permise, dar fara a se limita la:

Publicarea oricaror informatii private. Sunt considerate informatii private, dar fara a se limita la:

Moderare si Abateri

Forumul Breslo este moderat de catre Admini, identificati pe Forum cu eticheta “Admin”.

Responsabilitatea lor principala este sa asigure o atmosfera pozitiva si civilizata pe forum, caracterizata prin buna intelegere si spirit constructiv.

Adminii vor folosi acest Regulament ca ghid si punct de pornire pentru deciziile pe care le iau. Atunci cand considera necesar, Adminii au dreptul sa aplice oricare dintre masurile de mai jos, in functie de gravitatea abaterii, dupa cum considera ei de cuviinta:

Incalcarea prezentului Regulament poate atrage dupa sine suspendarea dreptului de a folosi Forumul Breslo sau altor privilegii si/sau suspendarea contului, fara notificare scrisa.

Breslo isi rezerva dreptul de a inchide orice subiect de discutii din Forumul Breslo, pentru orice motiv, in orice moment.