Comercializam produse textile din materiale de cea mai buna calitate perfecte pentru a fi purtate in forma initiala sau pentru a fi brodate sau imprimate.
Durată de viață dovedită şi încredere câștigată!
TEMELIA ESTE UN PRODUS DE CALITATE!
Portofoliul nostru de produse numără în prezent 300 de produse şi mai mult de 3000 de variaţii de culori şi mărimi. Toate produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte criterii. De asemenea, producătorii cu care lucrăm sunt nevoiţi să deţină certificate necesare pentru producţie şi export, spre exemplu: BSCI, WRAP, Fair Trade.
Partenerii noștri de afaceri apreciază produsele noastre, termenul de livrare mai mult decât rezonabil și serviciul de asistență clienți, inclusiv suport pentru decizii de marketing. Toate produsele nostre sunt supuse la teste riguroase și sunt conforme cu standardele impuse de certificatul de calitate Oeko-Tex Standard 100, cu renume mondial.
Deasemenea toate pozele si culorile produselor sunt reale,, Tabelele cu marimi ale produselor corespund masurilor europene si sunt valabile pentru fiecare produs in parte.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Fan Courier (fara km suplimentari): de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea coletelor se face prin curier rapid ( Fan Courier ) sau prin Posta Romana.
  Timpul de livrare este 2-4 zile lucratoare.
  Plata se va face ramburs la primirea coletului.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OUG 34/2014, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la
  distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

  Clientul se obliga sa notifice VIC-SAFETY, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, telefon) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor. Clientului care a notificat VIC-SAFETY, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile, in caz contrar, VIC-SAFETY va considera cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

  Costul returului (cine il suporta si in ce conditii)
  In cazul cumparatorilor persoane fizice, conform legislatiei in vigoare, cumparatorul are dreptul de a returna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, drept mentionat si mai sus, fara penalitati si fara a invoca un un motiv. In acest caz, cumparatorul suporta integral costul legat de retur.
  In cazul cumparatorilor persoane fizice si juridice, produsele pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice numai in urmatoarele situatii:
  Produsele prezinta defecte;
  Este necesara inlocuirea produsului, dar marime diferita, caz in care costul de retur este suportat integral de catre cumparator.

  Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.c. VIC-SAFETY isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

  Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.d. VIC-SAFETY isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul va fi informat pe pagina produsului daca acesta NU este returnabil. Produsele care nu dispun de aceasta mentiune in site se considera a fi returnabile.

  Conform OUG 34/2014 art. 16 lit.e. VIC-SAFETY isi rezerva dreptul de a nu accepta produse desigilate de catre consumator din motive de protectie a sanatatii sau igiena (ex. manusi de unica folosinta, truse de prim ajutor).

  Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, ex.incaltamintea trebuie sa nu fie folosita si sa fie returnata in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului, plus documentele ce l-au insotit.

  In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Consultati TABELUL CU MARIMI atasat la ultima poza a fiecarui anunt.
 • Informatii Vanzator

  S.C Vic Safety S.R.L
  Nr. Reg. Com. : J40/4425/30.03.2017
  CUI: 37309839/31.03.2017
  Capital Social : 200 RON
  Telefoane: 031.104.74.72 / 0765.754.020

  Program relatii clienti
  Luni Vineri: 9:00 18:00
  Sâmbata Duminica: Închis
 • vicsafety a deschis magazinul Breslo pe 21.07.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.07.2018