Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii Vulpes Design SRL-D sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, astfel incat va recomandam sa verificati periodic aceste pagini.

Desi magazinul nu impune un minim de comanda, din motive economice si umane, aplicam o supra-taxa de 10 lei pentru toate comenzile cu valoare mai mica de 30 lei valoare produse. Aceasta taxa exista deoarece comanda minima este ilegala iar comenzile cu valoare foarte mica nu pot absorbi cheltuielile de ambalare, procesare, costuri umane, deplasare, comisioane bancare, etc...)
Supra-taxa se aplica doar comenzilor sub 30 Lei valoare produse si dispare automat cand depasiti aceasta suma.
"Valoare produse" inseamna valoarea produselor in sine fara taxa de transport! Costul transportului afisat pe site este unul aproximativ, acesta poate varia in functie de greutatea/dimensiunile coletului si de orasul de destinatie. De aceea solicitam exclusiv plata produsului, fara costurile de transport, acesta din urma fiind achitat de catre client in momentul primirii coletului.

Pentru toate comenzile se percepe plata integrala, achitata in avans in contul bancar. Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientilor NU SE POT RETRUNA conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10. Produsele lucrate la comanda nu se pot returna, insa se pot modifica in limita posibilitatilor. Totodata, acest lucru poate implica costuri suplimentare din partea clientului. Prin produse realizate la comanda dupa specificatiile clienrului, intelegem: marimi, dimensiuni, culori, modele, inscriptionari, etc.
Daca doriti sa anulati comanda va rugam sa ne contactati printr-un mesaj sau pe adresa de mail [email protected] Cu toatea acestea, nu garantam anularea comenzii odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie.
Timpul de lucru variaza in functie de tipul produselor, si este respectata ordinea primirii comenzilor.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier rapid: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Transportul se realizeaza prin servicii de curierat.
  Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ce pot aparea in livrarea comenzilor, intrucat acest serviciu este externalizat.
  Costul transportului afisat pe site este unul aproximativ, acesta poate varia in functie de greutatea/dimensiunile coletului si de orasul de destinatie. De aceea solicitam exclusiv plata produsului, fara costurile de transport, acesta din urma fiind achitat de catre client in momentul primirii coletului.
  Plata se face prin transfer bancar. Astfel se vor evita pierderile suferite in cazul neridicarii coletelor, iar pentru clienti trasportul va avea un cost redus.
 • Rambursari si Schimburi

  Nu acceptam retururi! Produsele realizate la comanda, si cele personalizate dupa specificatiile clientilor NU SE POT RETRUNA conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10. Produsele lucrate la comanda nu se pot returna, insa se pot modifica in limita posibilitatilor. Totodata, acest lucru poate implica costuri suplimentare din partea clientului.
  Costurile de retur sunt suportate de catre client.
  Daca doriti sa anulati comanda va rugam sa ne contactati printr-un mesaj sau pe adresa de mail [email protected] Cu toatea acestea, nu garantam anularea comenzii odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul vulpesdesign. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • vulpesdesign a deschis magazinul Breslo pe 11.12.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 24.10.2022