Buna, va multumesc ca vizitati acest magazin,

In acst magazin nu exista comanda minima dar trebuie sa stiti ca la valoarea produselor comandate se adauga taxa de livrare in raport cu optiunea aleasa in momentul plasarii comenzii .

Comanda trebuie confiramata in maxim 3 zile, termen in care daca nu trimiteti nici un mesaj de confiramare voi considera ca ati renuntat si voi anula comanda.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Fun Curier: 30 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Prin Posta Romana

  Personal pentru cei din Bucuresti : Luni - Vineri orele 9-13 la Bricostore Orhideea; dupa ora 17 la farmacia Catena de pe str.Margeanului capatul dinspre str.Petre Ispirescu.

  Comenzile din Bucuresti cu valoare sub 40 lei se livreaza doar la Bricostore Orhideea, Luni - Vineri orele 9-13 sau la farmacia Catena de pe str.Margeanului capatul dinspre str.Petre Ispirescu dupa ora 17 in fiecare zi, Sambata si duminica la orice ora decenta .
  Datorita lipsei de timp nu facem livrari in alte locuri din Bucuresti.

  Pentru cei ce dores livrarea prin Fan Curier vor plăti prin banca doar valoarea produselor iar valoare transportului o vor plati la Fan Curier cand li se va aduce coletul.

  Comenzile plasate sau platite vineri se vor depune la posta luni.

  In perioada sarbatorilor toate coletele ajung cu intarziere indiferent de varianta de transport pe care o veti alege.
  -Daca alegeti sa platiti prin transfer bancar taxa de livrare cu posta este 5 lei (nu trebuie sa aveti conturi la banci pentru a face o plata prin banca, va duceti la ghiseu la Raiffeisen Bank cu datele pe care vi le dau eu si platiti, banca nu va percepe comision platiti doar valoarea produselor). Daca faceti transfer din alta banca va rog sa platiti in plus 3 lei (comisionul bancar)

  -cu Posta Romana prin sistem ramburs taxa de livrare este 15 lei

  -comenzile cu valoare peste 150 lei se platesc prin banca (Raiffeisen Bank)

  - Pentru comenzile cu valoare sub 25lei (val.produse fara transport) se face plata doar prin bancă+3 lei comisionul bancar doar dacă platiti din altă banca decât Raiffeisen + 10 lei taxa de livrare cu posta fara ramburs

  -produsele rezervate si comenzile speciale (produsele facute la comanda, personalizate) nu beneficiaza de reduceri si se platesc doar prin banca.

  -clientii cu feedback negativ (pentru ca nu au ridicat colete de la posta)nu beneficiaza de reduceri si fac plata doar prin banca.

  -clientii care platesc prin banca si nu ridica coletul de la posta platesc taxa de retur + taxa de reexpediere de 15 lei in caz ca mai vor produsele

  Va rog sa mentionati in mesajul de confirmare ce varianta de plata alegeti.
 • Rambursari si Schimburi

  In conformitate cu legislatia in vigoare produsele pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare dar toate taxele aferente returului vor fi platite de cel care returneaza produsele.
  Produsele care fac obiectul unor comenzi speciale,personalizate conform legislatie in vigoare nu se returneaza.
  Returul nu se face in sistem ramburs.
  Nu ne asumam raspunderea pentru diferentele de culori care pot aparea datorita setarilor monitorelor folosite si nici pentru faptul ca nu se citesc bine dimensiunile produselor.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  - Pentru a va orienta mai usor in alegerea produselor, folositi optiunea "Categoriile magazinului" aflata in meniul din stanga ecranului!

  - Daca aveti dubii in privinta culorilor si a dimensiunilor produselor va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.

  Produsele rezervate si comenzile speciale nu intra la nici o oferta de reducere care ar putea sa fie in curs in magazin.

  -Produsele nu se rezerva mai mult de 7 zile. Daca dupa 7 zile nu se face plata prin banca imi rezerv dreptul de a anula comanda.

  Am o marea rugaminte, sa nu comandati un produs daca nu doriti sa-l cumparati. Daca totusi il comandati si dupa accea nu-l mai doriti sau nu mai aveti bani sa-l achizitionati va rog sa-mi dati un mesaj si anulez comanda.

  Va multumesc pentru intelegere
 • Informatii Vanzator

 • zarra a deschis magazinul Breslo pe 17.01.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.05.2022