Forum: Concursuri concurs ------>> COMORILE VERII

  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    pai fac mai multe in acelasi timp :D
    de exemplu acum mananc scriu pe forum si pe blog :D

    Mai devreme imi beam ceaiul si vizualizam intreaga lista pentru vot scriam si cateva ganduri si am "pus deoparte" vreo douazeci sic eva de produse - din care a trebuit sa tai, cu parere de rau..

    Dar voi sa nu faceti ca mine, ca spre exemplu acum m-am trezit cu o parte din mancare in brate :)))

    04.07.2011, 13:38:43
  • soso07
    soso07

    Pofta mare!

    04.07.2011, 13:48:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumesc!

    04.07.2011, 13:52:35
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

    Napoleonca :)

    04.07.2011, 13:53:27
  • soso07
    soso07

    Cate o casuta pentru fiecare :
    http://www..com/listing/62296615/mushroom-house-ornament-handpainted

    04.07.2011, 13:53:34
  • NicArt
    NicArt

    Exceptionala atmosfera!!
    Ma bucur foarte mult sa vad cata vigilenta exista aici pe forum. Imi pare rau ca fetele de la BBD nu-si dau seama cat de lipsite de etica sunt :((.
    Va mai rog fetelor ceva si aici ma refer la cele care modereaza si intretin topicurile
    sa nu aplecati urechea la acele comentarii acide ale susnumitei tonycat cum ca nu ar conta , cum ca nu ar interesa.....CONTEAZA!! enorm si INTERESEAZA la fel de mult pe ce-i ce se implica cu dragoste si seriozitate in astfel proiecte.
    Vorba lui Badea :,, pe cine nu intereseaza sa schimbe canalul !"

    04.07.2011, 14:04:20
  • NicArt
    NicArt

    Si inca ceva. Spor la vot!!!

    04.07.2011, 14:04:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    kjoco: mai ceva! el se plimba prin camera, gandea, dicta si eventual gesticula in acelasi timp :)))

    @soso : foarte frumoase sunt casutele ciupercute :p

    @miniart: ca de fiecare data, parerile pot fi impartite! Nu trebuie ca toata lumea sa impartaseasca aceleasi idei! Insa sunt lucruri care nu tin de conceptia nimanui, acestea fiind etica si legea.

    04.07.2011, 14:18:38
  • blanitza
    blanitza

    Si acest concurs, cu toate frumusetile oferite verii, a fost in sufletul meu, imi pare rau ca s-a terminat, insa sunt absolut sigura ca ni se va pregati altul, la fel de vesel, relaxant si abundent in talent si comunicare!!!
    Si eu subscriu la opinia ta, Miniart - felicitari pentru creatiile tale regale - topicurile de concurs reprezinta spatii vrajite in care cei care participa simt nevoia, si chiar trebuie sa ne spuna cum, si ce, si de ce, si-n ce fel, in consecinta, din punctul meu de vedere NU EXISTA off-topic intr-un topic de concurs. Imi place infinit de mult nu numai sa vizionez o bijuterie, ci sa aflu si amanunte despre ea si cel/cea care-a creat-o. Toate topicurile de pe forum au mentionata clar ideea de off-topic, deoarece sunt subiecte de cerere sau oferire de informatii, mai putin acesta. Mi se pare absolut absurd sa punem aici o adresa a piesei inscrise in concurs, si-apoi sa ne caram repede!!! Cui nu-i place, sa nu intre, sa nu participe, si gata, nu moare nimeni!!! In ultima instanta, sunt aici peste suta de creatii inscrise, si de oameni care vin tocmai pentru a se bucura de pasiunea de a bijuteri, in mijlocul celorlalti, cu care impart aceasta pasiune!!!
    Nu voi comenta mai mult aceasta idee, si nici nefericita intamplare a unor fete care nu au inca foarte clare o seama de notiuni, cum ar fi sa faci tu un lucru, chiar tu, de la idee, pana la realizarea lui. Ca e frumos, ca e urat, urmeaza sa afli, insa oricum o fi, l-ai facut tu, nu l-ai reprodus=copiat!!!

    04.07.2011, 15:35:48
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    Buna fetelor. Nu intentionam sa nu scoatem pozele din concurs, dar ne-am lovit de o problema fiziologica (si anume dormeam), iar ulterior avand in vedere faptul ca nu traim din Breslo... munceam!
    Deoarece am inteles ca intrarile noastre ingreuneaza procesul de votare, le-am scos pe moment din magazin.
    Nu intelegem totusi de ce desi am specificat ca acel colier este o replica(deci o copie), de la bun inceput, inca din momentul postarii, deci nu o creatie sau un design propriu marca BBD, a fost in regula participarea acestuia la concurs si postarea lui in lista de votare, etc... iar la interventia Andrei alias „bijouxdemonange” situatia s-a schimbat radical? In fine...
    Poate suntem noi mai incete la minte si nu putem face o legatura logica dar totusi...
    Avand in vedere faptul ca unchiul uneia dintre noi este avocat, ne-am permis sa consultam cu acesta si aspectul legal al „practicilor” noastre.
    In urma acestei nelamuriri am aflat ca actiunea noastra nu numai ca este perfect legala, dar este si des intalnita sub diferite nume(nu vom intra in detalii in ceea ce priveste acest aspect)...
    Multumim Kiti pentru punctul de vedere si suntem de acord cu tine. Atunci cand problema este expusa rational asa cum ai facut-o tu, are calitatea de a te pune pe ganduri si de a te face sa realizezi ca ai gresit! Sa iti doresti sa rectifici lucrurile.
    Pe de alta parte, unele comentarii vehemente pot fi uneori excesive si creeaza o atmosfera neplacuta pentru toata lumea.
    Legat de reproducerea designului am specificat mai sus faptul ca sunt persoane care au comandat anumite produse si care vor putea certifica existenta acestora in magazinul nostru.
    Cat despre referirea la bisnita, nu consideram ca reproducerea unui design strain si expunerea lui intr-un alt loc spre vanzare este egala cu achizitionarea unui produs si vanzarea acestuia la un alt pret. Cu atat mai mult cu cat aceste replici, copii sau cum doriti sa le numiti, au fost executate LA COMANDA, LA CEREREA SPECIFICA, a anumitor clienti care ne-au prezentat un model si ne-au intrebat daca il putem replica, aceasta actiune rezultand in raspunsul nostru afirmativ si decizia de a face publica aceasta indeletnicire, in dorinta de a aduce la cunostinta cumparatorilor nostri abilitatea de a reproduce anumite creatii.
    Oricum, daca ar fi sa spunem ca orice persoana care vinde pe Breslo produse cumparate anterior face bisnita, ar insemna sa le neindreptatim si pe fetele care vand furnituri si nu numai si care chiar ne ajuta pe noi ceilalti.
    Referitor la intrebarile legate de materialele si pretul produselor replicate, de asemenea descrierea acestora, este evident ca acestea nu pot coincide, dat fiind faptul ca sunt reproduse utilizand alte materiale, iar preturile si descrierile sunt facute in concordanta cu produsul nostru.
    In incheiere respectam parerile tuturor, implicit a noastra si in consecinta, in ceea ce ne priveste, incheiem definitiv acest subiect pentru a nu devia si mai mult discutiile pe tema concursului.
    In asentimentul lui tonycat, ne retragem definitiv din forumul „club” format mai mult sau mai putin constient de-a lungul timpului, si ne vom continua „productia” dupa bunul plac departe de forum si in asentimentul clientilor nostri.
    Fiecare este liber sa faca ce vrea si sa urmeze principiile si conceptiile dorite.

    O saptamana superba va dorim! BBD

    04.07.2011, 16:10:25
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Din pacate nu am putut participa la propriul meu concurs :D Dar... pentru mine, comorile verii sunt soarele, campurile cu flori, calatoriile, pictura in natura, cititul in hamac, caldura, legumele :D ... daca mai imi vin idei pe parcurs am sa vi le aduc la cunostinta.. chiar m-a apucat nostalgia ca se termina... :)
    Ma pregatesc din nou de plecare, duminica plec in Maramures, apoi la Timisoara, sper ca ajung prin Bucuresti, iar apoi o saptamana la Baisoara... Deci nu stiu daca voi putea participa la viitoarele concursuri :( pana prin 8-9 august... dar o sa incerc sa prind cate putin de net pe unde merg, sa va mai "aud" glasciorul din cand in cand... :)

    04.07.2011, 16:36:56
  • Live
    Live

    Mergi cu bine, Didi! Te duci în locuri frumoase (mai puţin...Bucureşti) şi mă bucur pentru tine că ai ocazia de a vedea ţara asta şi de a sta printre Oameni!

    04.07.2011, 16:41:55
  • de.dimineata
    de.dimineata

    :) Multumesc, Live! O sa-mi fie dor de club! ;)

    04.07.2011, 16:43:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Draga BBD: de ce la "interventia" mea au fost descalificate produsele voastre?!?
    pai e foarte simplu: pentru ca pozele sunt "imprmutate" de pe site-uri straine!!!

    Daca chiar poti reproduce lucrarile respective, be my guest! Reprodu-le, pozeaza-le si abia apoi pune-le in magazin si abia apoi, participa la concurs! Cum poti sa crezi ca este in regula sa participi la un concurs cu lucrari produse de altii?!? (Si da, la un concurs online pozele sunt primordiale, fiind singurele de referinta catre acel obiect!)

    Iar in plus, cand ai descris presupusul colier creat de manutee voastre (eu tot nu cred in existenta lui pana nu vad, asa ca Toma necredinciosul! eventual "originalul" cadou pentru prietena si replica una langa alta!) nu ai spus ca poza nu este de fapt a ta ci ca doar colierul ar fi o copie (asta e problema ta, de unde iti alegi modelele)...iar fetele nu au de unde sa stie ce si cum si chiar daca suspecteaza ceva, pana la proba contrarie nu are nimeni nimic de spus! Si in plus, au mai vorbit si alte persoane, inainte de "interventia" mea! Eu pana aseara, nici nu observasem colierul! ;)

    Si inca ceva ce ma intriga: daca voi ati cumparat colierul de la Bijou Brigitte... ma intreb eu cum ati ajuns sa luati poza de pe site-ul lui MAry Darwall (si am verificat, pe toate site-urile unde apare poza - sunt vreo cateva - pe toate este specificat numele artistei si nici unul nu face macar referire la Bijou Brigitte)?! Plus ca respectivul colier nu este nici pe departe in stilul celor de la Bijou Brigitte...

    Cred ca voi nu intelegeti de fapt unde este problema: pozele care este foarte clar ca nu va apartin! Daca tot aveti posibilitatea fotografierii profesionale de ce nu o faceti? De ce e nevoie sa apelati la "imprumutarea" fotografiilor de pe internet?

    Ahh si eu am primit comenzi specifice dupa poze de pe net, dar nu am pus niciodata poza altuia ca fiind a mea, ci cea a produsului meu, chiar daca pana la urma produsele sunt/par/pot fi identice! ;)

    In fine...Cine se scuza se acuza... Iar faza cu avocatul m-a dat pe spate! Sunt curioasa ce au de spus respectivele care au drepturi de autor asupra pozelor "imprumutate" de voi! Si apoi, practici de-astea sunt facute exact pentru bisnita, de oameni lipsiti de imaginatie si creativitate, nicidecum intr-un cadru creativ, asa cum se vrea Breslo! Si chiar daca se practica frecvent, nu inseamna ca sunt etice si legale! ;)


    De ce raspund aici, pe forum, desi as fi vrut ca atmosfera sa fie frumoasa ca inainte?!

    Pentru ca, eu, in locul vostru, imediat imi pozam produsele "replica" la cele din imaginile "imprumutate" si demonstram ca de fapt, nu am mintit cand am spus ca le-am facut si eu doar ca-mi era lene sa pozez, era mai simplu asa! ;)

    In schimb, voi considerati ca noi suntem cele care nu stiu despre ce vorbim ... Foarte probabil sa nu vorbim aceeasi limba, noi de fapt muncim si "pierdem" - e un fel de-a spune pierdem, in final sunt oricum castigate!- nopti intregi ca sa realizam ceva frumos si sa multumim clientii si mai ales, pe noi insine!

    04.07.2011, 17:26:57
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Didi: super!!! Sa te distrezi si sa ai parte de zile insorite!!

    Si cand ajungi in Bucuresti, sa ma anunti sa facem un mini club real :))) !! N-o fi frumos Bucurestiul, dar iata ca aici am cunosut multi oameni minunati!! Deci nu poate fi chiar atat de rau!

    04.07.2011, 17:28:13
  • Live
    Live

    Ei, Didi, se poate să nu mai fie "club", deci...

    Am uitat să pun un emoticon la faza cu Bucureştii, dar...adevărul e că nu prea mai e frumos, din punctul meu de vedere. Cu toate astea, rămâne oraşul meu natal şi-l iubesc...aşa amărât, ciuntit şi prăfuit cum e el. Îl iubesc şi-l compătimesc. Ar fi putut avea o soartă mult mai bună...

    04.07.2011, 17:39:07
  • mady68
    mady68

    Concrdiu placut Didi si multumiri pt ...tot

    04.07.2011, 17:49:34
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Hopa hopa, inca nu multumi, Mady, n-am plecat! Mai am (se pare ca) multe peripetii de trecut pana la finele acestui concurs :)) Sper totusi sa le trec cu bine si sa raman zen...
    :)))

    04.07.2011, 18:03:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna seara!!!Desi am citit totul de la inceput,n-am mai intervenit,am preferat sa-mi adun boii de pe coclauri si sa redevin cuminte!
    N-o sa comentez mare lucru:
    1)In privinta fetelor de la BBD,prefer sa cred ca a fost o eroare de judecata si ca vor lua masurile care se impun de-acum!Sunt talentate,tinere,ambitioase,nu au nevoie de imprumuturi!!Dar,ce e corect e corect,n-au procedat bine!Sper sa fi invatat ceva din aceasta patanie!

    2)Respect punctele de vedere ale tuturor celor de pe forum,asadar consider indreptatita plictiseala unor breslasi vizavi de palavrageala!!Promit sa iau masuri,cel putin in ceea ce ma priveste!

    3) Didi,o sa fie bine,stai linistita,nu are cum sa nu fie bine!!!Repeta-ti obsesiv:"Sunt zen...Sunt zen..." Si o sa pleci in concediu mai mult decat zen!:))))

    04.07.2011, 18:38:20
  • lorelle
    lorelle

    Dragii mei,



    in sfarsit aproape de final...cu ganduri, printre randuri dar cautand unii in altii BUCURIA!

    Multumim ca si gazde pentru toate creatiile nascute din Bucurie si Drag pentru munca lor si multumim pentru gandurile bune si incurajari pentru ceilalti creatori. ;)




    În ce mă priveşte, m-am hotărât de mult ca tot ce fac să fie cu bucurie şi din tot ce primesc, să iau numai ceea ce mi se poate da cu bucurie.

    Dacă întrebi pe cel venit la tine:''Vrei să mănânci?'', nu numai că nu-ţi va spune :''Vreau!'', dar văzând că nu-i dai bucuros, va refuza, chiar dacă te prefaci că vrei să-i pui pe masă. Cine întreabă nu dă bucuros. Cine dă bucuros, nu întreabă.

    Dacă pofteşti pe cineva în casă la tine şi, voind să intre, te va vedea uitându-te cu groază la încălţările lui, mai curând se va grăbi să plece la alţii, decât să-ţi aducă vreun fir de praf pe covoarele tale. Şi astfel te vei lipsi pe tine de multe ori de un mare har : al Bucuriei! Deci toti care au trecut pragul va multumim! Acum fiecare va primi Bucuria sub forma unor premii, sau sub forma unor sentimente in functie de cum s-a raportat. Nu gazdele-s vinovate de catarul mesenilor...si nici mesenii nu-s vinovati, poate de catarurile lor decat in parte...no, bine no...:) Indemn la PACE SI ECHILIBRU si la IERTARE...ca sa putem lucra BUCURIA pana la capat.



    Iertarea nu are nimic de a face cu meritul cuiva de a fi iertat – este un act de dragoste, nu de dreptate.

    Daca alegem sa nu-i iertam pe cei ce ne-au ranit, ne punem sub controlul lor.

    Iertarea celorlalti reprezinta primul pas urias, ducand la eliberarea noastra completa din lanturile care inconjoara o inima indurerata. Daca reactionam cu amaraciune in inima fata de cei ce ni se opun si chiar ne fac rau, am fi sclavii acelor oameni pentru tot restul vietii iar reactia noastra fata de ceea ce ne-au facut altii ar putea sa dauneze la fel de mult ca si ofensa initiala.

    Indiferent daca ceea ce ni s-a facut reprezinta ceva foarte grav sau mai putin grav, rezultatul final al neiertarii este acelasi. Cand alegem sa nu iertam pe cineva amaraciunea, resentimentul si mania se aduna si apoi prind radacini in interiorul nostru. Actioneaza ca si cancerul asupra emotiilor noastre si ajungem sa fim plini de noduli in interior – indiferent cat de indreptatiti am crede ca suntem si indiferent cat ar fi gresit persoana in cauza.

    Ne putem compara cu ei, ne putem inalta pe noi insine intr-o pozitie superioara si ne putem justifica lipsa de iertare fata de ceilalti pe motivul ca suntem mult mai buni decat ei dar, in realitate, aceasta nu ne ajuta deloc.

    S-ar putea sa fie adevarat ca cei ce ne-au ranit au gresit impotriva noastra la un nivel mult mai profund decat am fi putut noi gresi fata de ei. Dar aceasta nu diminueaza efectul pe care neiertarea il are asupra noastra in interior.

    Ofensa pe care deja am suferit-o se multiplica, zi dupa zi, ca rezultat al propriei noastre neiertari. In cele din urma, devine epuizanta, iar propria noastra persoana ajunge sa se piarda intr-o mare de resentimente, care pot duce la ani de probleme emotionale, psihologice si chiar fizice.

    Iertarea este o optiune. Este o alegere. Este o decizie pe care o iei in mod volitiv, cu vointa ta, pentru ca asa vrei tu. Nu are legatura cu emotiile, dar beneficiile ei nu intarzie sa apara la nivelul emotiilor tale. Si trebuie sa faci asta in fiecare zi, in fiecare situatie, oricat ar fi ea de dramatica. De cate ori trebuie sa ierti? De fiecare data.


    Si pentru cunoscatori...s-a mai vorbit in acest conscurs despre iertare si principiile care stau la baza ei (a se vedea topicurile din perioada 21-22 iunie 2011 ) Prefer sa cred ca au fost o pregatire pentru ceea ce avea sa urmeze...acum dam proba practica a iertarii aproapelui.

    "Iertarea nu este trecere cu vederea, nici uitare, nici scuzare, nici prostie! Ci darul şi lucrarea mântuitoare a lui Dumnezeu în om! "M. Siluana

    Iertam pe cei care au gresit, ne comportam fata de ei cu dragoste, nu trecem cu vederea ci luam aminte la ce s-a intamplat si actionam in consecinta, dar plecam mai departe eliberati si lucram BUCURIA de a fi fost cu totii impreuna aici!

    Felicitari Didi, felicitari "ganduldelemn" pentru dragoste si premii! Felicitari tuturor concurentilor si mult, mult succes!



    Bravooo sunteti minunati! Va felicit sincer pe fiecare in parte!



    http://www.youtube.com/watch?v=OuJl1T-trLw

    04.07.2011, 19:03:00
  • aigile
    aigile

    Sa fim bine intelesi: una este sa ierti/iubesti pe cel care greseste, si alta sa condamni/urasti fapta lui! Iar daca mai si persevereaza in greseala...
    Nu e ata de simplu sa socotesti 'de 70 de ori cate 7' pentru fiecare zi, si cu buretele sa stergi cu sarg totul... Aceasta invatatura, ca tot ceea ce ne priveste pe noi oamenii, e ca un drum cu doua sensuri: armonia este atinsa doar daca fiecare face ce-i revine in sarcina - eu sa iert, tu sa nu mai faci... Asa ca... zen-zen, dar nu ingaduiti chiar toate cele, numai de drsagul pacii, caci lipsa 'galcevei' nu inseamna armonie!
    Si, in subsidiar, ce sa fie oare disperarea asta de a vinde 'cioburi' cu titlu/pret de nestemate si de a posta lucrari 'marete', furate maiestriei altora?!? Cat de profitabil e acest imens orgoliu, care razbate si de prin comentarii intepate, si prin 'categorisiri' cu gura-punga?... Unde e dezinteresul si darnicia sufletului de artist, cel mereu risipitor - de frumos, si nu numai?!... Sa se fi stramtat intr-atat locul sub soare? Sau s-a molipsit si 'tarcul' asta frumos cu... pacatul de-a fi populat?
    Eu sper ca oamenii deosebiti cu care am descoperit acest colt de normalitate si maiestrie sa fie dornici sa-l pastreze asa cum l-au creat: colorat, fascinant, ORIGINAL si accesibil, pentru a putea fi daruit ORICUI!

    04.07.2011, 19:43:55
  • mariac
    mariac

    Acum am vazut si eu ce s-a intamplat cu fetele de la BBD.Nu intru in amanunte,insa tin sa spun ceva.Arata munca ta,nu munca altuia.Chiar daca sunt copii,munca este apreciata,DAR SA FIE MUNCA TA.

    04.07.2011, 21:22:19
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Buna dimineata :) si bine v-am gasit in ultim zi de vot...
    Aici a rasarit soarele si sper sa fie asa toata ziulica, atat in oras cat si pe Breslo :*

    05.07.2011, 07:58:04
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa! Ăăăă...sper că nu sunt offtopic!:D

    05.07.2011, 11:11:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Buna dimineata Cristina!!! ;) Buna dimineata fetelor!!!


    Mie mi-e un somn de mor!! Azi noapte am stat la taclale cu o prietena din SUA... fix pana la 3 dimineata :))) Ea e-n urma, la ea era abia seara :)))) motiv pentru care mai bantui si noaptea :D

    05.07.2011, 11:18:31
  • Live
    Live

    N-ai dormit noaptea?! Vaaaai, sunt şocată!!! Este prima oară când ţi se întâmplă...:D :)) Neah, şi io am stat până pe la 2! E a doua noapte la rând când fac aşa. Sunt varză...

    05.07.2011, 11:34:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    :))) te cred! dar tot comica esti :D

    dormi un pic azi!! Eu nu cred ca am vreme!! Azi ar trebui sa ajung la Fundeni, la Diana!

    pup, vorbim mai tarziu daca e!

    05.07.2011, 11:41:40
  • Live
    Live

    O să dorm, probabil... Nue numai culcatul târziu, ci şi lipsa de odihnă d epeste noapte. Adică am dormit agitată.
    S-o pupi din partea mea pe Diana! Poate daţi un semn, când sunteţi amândouă.

    05.07.2011, 11:55:22
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

    @ Live
    Daca mai ai pisoaiasi de maritat si insurat fa concurs si ofera-i ca premiu.

    miaaaaaaaaaaauuuuuuuu

    Vai ce m-ar da al meu afara sa apar cu o matza la subbrat....

    eu vreau catzel, care sa nu comenteze ca vrea camasi calcate, care sa nu comenteze la mancare si sa vina prompt cand il chem.

    05.07.2011, 16:33:46
  • Live
    Live

    Am, Ioană, am!!! O grămadă!!! Problema e că nimeni nu e obligat să intre în posesia premiului...:(
    Ţi-l pot împrumuta pe al meu. Soţ, nu căţel. Deşi...cred că pe căţel l-aş da, uneori, la cât de nesimţit e! Păcat că n-am curte, că acolo l-aş trimite! În fine...ideea era că al meu soţ îşi calcă singur lucrurile de care are nevoie. Pt că deoarece fiindcă eu nu suport să calc. o fac numai când chiar e musai.

    Ştiţi ce am atins eu azi? Un stilou al cărui capac e lucrat din lemn vechi de 45 000 de ani!!! Daaa, nu e niciun 0 în plus!!! Costă vreo 800 de lei, dacă nu mă înşel. dacă e careva interesat să ştie despre ce e vorba, să-mi scrie! Puteţi vedea câte ceva aici: www.online-pen.de/en/topline/#/en/video/timeless-wood/

    05.07.2011, 16:43:22
  • de.dimineata
    de.dimineata

    :) Deci maine la cafea, tot clubul vine la numaratoare! Da? :)) Mai numaram, mai barfim... asa... ca de final de concurs :)

    05.07.2011, 22:10:15
  • carla69
    carla69

    Gata votarea?Incepe numaratoarea?Greu cu 10 voturi!Eu nu inteleg ceva,desi gustul oamenilor nu se discuta!Cum voteaza cineva un singur produs sau mai putine de 10 cat era permis ?Parca restul nici n-ar exista.Eu am facut liste,si am redus si am redus pana am ajuns la 10,as fi vrut sa votez 30.
    Si mai e un lucru ce nu-l inteleg:stau si stau in bucatarie langa mancare si nu fierbe,iar cand intru pe forum se arde!!!Care ar fi explicatia?

    05.07.2011, 22:24:34
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Carla... nu toate voturile sunt obiective... unele sunt si subiective... fiecare cu parerea lui nu?

    Iar cu mancarea... asa patesc si eu :))) si nu suntem singurele :))

    legile lui Murphy :D http://link.ro/murphy/

    05.07.2011, 22:49:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    sau http://www.goldfmromania.ro/legile_lui_murphy.php

    05.07.2011, 22:49:47
  • Live
    Live

    Şi eu m-am întrebat de ce se votează mai puţin de 10 sau câte e voie, dar...în regulament scrie "maxim...voturi", deci fiecare votează câte vrea, maxim 10.

    Da, Carla, Murphy zic şi io că-i răspunsul! Mie nu mi se întâmplă. De ce? Simplu! Pentru că...nu gătesc.:D :))

    05.07.2011, 23:19:37
  • SophiesShine
    SophiesShine

    Buna seara, a fost un concurs superb cu creatii minunate! :)

    05.07.2011, 23:24:11
  • lucashop
    lucashop

    of,eu am ratat votarea..am venit prea tarziu de la servici..credeam k e pana la 24

    05.07.2011, 23:57:36
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Buna dimineata! :) Cu ajutorul Silviei, avem clasament provizoriu, asteptam moderarea unor mesaje si pana una alta ma voi porni inarmata ca piratii si voi verifica conturile care au votat pana acum... o fii rece iaurtul, dar eu suflu oricum :))) zi frumoasa, breslasi! :)

    06.07.2011, 07:39:10
  • de.dimineata
    de.dimineata

    toate sunt in regula pana acum :) iuhuuuu! :)

    06.07.2011, 07:52:58
  • soso07
    soso07

    Buna dimineata!
    Castigatorul s-a gandit la noua tema? Eu astept nerabdatoare.
    Cu mancarea, fetelor ... cand intrati pe forum, atmosfera e fierbinte si de aceea se arde mancarea :))
    Sorina

    06.07.2011, 09:46:30
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

    Da, draga Andra, te-ai gandit? :)

    06.07.2011, 10:03:59
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Lasati castigatorul (cu multe multe puncte in avans) in pace pana la decernare :))))) acum verificam si rasverificam locurile urmatoare :))))

    06.07.2011, 10:31:29
  • carla69
    carla69

    Nu mai am rabdare,am numarat si eu putin sa vad cine castiga,vai asa ceva n-am sa ajung sa fac nicodata,ma duc sa calc pana vine premierea

    06.07.2011, 10:47:59
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Luca, si eu am ratat-o, tot asa, credeam ca e pana la 24, abia apoi am citit info de la inceputul topicului. Prinsa cu alte lucrari, am tot amanat.. presate de timp..si am ratat. Sper sa nu fiu aratata cu degetul numai :D

    06.07.2011, 11:06:36
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Pana vine premierea mai poti calca ceva vreme, carla 69, pana atunci cred ca mai trebuie sa postez un premiu pentru locul II :D astept sa imi confirme Silvia clasamentul si dam drumul la party, dar fara graba .... sa nu gresim! :*

    06.07.2011, 11:09:32
  • SophiesShine
    SophiesShine

    Am baut deja 2 cafele:))))) Didi, sper sa fie party cu dans:)))

    06.07.2011, 11:46:15
  • soso07
    soso07

    Hawaiian party :)

    06.07.2011, 11:51:26
  • de.dimineata
    de.dimineata

    deci is f entuziasmata!! avem si crosetareasa de aur!! va tin in suspans...

    06.07.2011, 11:56:22
  • isabela200578
    isabela200578

    Fetele afisati in 20 min maxim?Ca trebuie sa plec...:(

    06.07.2011, 12:02:43
  • carla69
    carla69

    Si eu am primit un aviz de colet si ma tineti in casa!!!

    06.07.2011, 12:08:21