Forum: Concursuri concurs ------>> COMORILE VERII

  • Live
    Live

    Am înscris poza cu pisoiaşa din castron la un concurs de pe Adevărul: http://poznasul-tau.adevarul.ro/poznas/1883#top Hehe, are deja 56de puncte. Căpătate de la cine a trecut pe acolo, că nu am dat nimănui linkul.:)

    25.06.2011, 00:12:26
  • Live
    Live

    Cu http:// în faţă. Ce aberaţie! Să nu pot posta link complet...

    25.06.2011, 00:34:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    merge si fara... daca ii dai copy-paste direct asa cum e acum, intra pe pagina :)

    Eu am prins nitele minutele libere....
    Am avut cateva zile....urate...umbrite...aiurea... Dar nu vreau sa ma plang...acum sunt in asteptare...sper sa fie bine... Eu am facut tot ce tinea de mine...

    Oricum, astazi sunt mai ok, am scapat de un stres si poate din acest motiv... Sa vedem ce-o fi de-acum, cu restul...

    Eu pe voi v-am urmarit, am vazut frumuseti care m-au facut sa salivez...si sa-mi para si mai rau ca s-ar putea sa nu mai ajung in Vama, la Atelierul Heartizanat organizat pentru Diana(forHOPE)... Sper ca macar pentru o zi sa pot merge si sunt multumita! Din pacate nu depinde de mine, dar poate... o mica minune se intampla!

    Si sper si mai mult cu cat una deja s-a intamplat! Mie nici acum nu-mi vine sa cred , am accesat pagina de mai multe ori....parca sa ma asigur.... am deschis fereastra dedicata Chaudes Memoirs.... recitind...iar si iar... asteptand sa ma trezesc...

    http://www.mylovelybeads.com/contest/displayFinalList_new.php

    Iar acum vizionez toate intrarile in concurs... sunt minunate! Unele te lasa cu gura cascata... E asa frumos totul printre margelute :)

    va pup, va doresc un weekend minunat si voi reveni cu zambet si voie buna!

    25.06.2011, 03:48:18
  • kiti
    kiti

    Felicitari Andra, intr-adevar sunt deosebite toate .E minunat cred sa stii ca intre atatea frumuseti ai si tu un loc. Succes in continuare.

    25.06.2011, 09:12:56
  • user11913
    user11913

    Buna dimineata, ma bucur ca va place gentuta facuta de mine...parca as vrea si eu una! HMM
    Cristina, ma bucur ca pisoiasul din castron are deja 56 de vizualizari...e vedeta!
    Andra...acolo pe site te pot vota sau nu e voie si pt noi? Ma gandeam sa particip cu votul, sa te sustin cumva, ca prea ma mandresc ca ai ajuns acolo, printre cei alesi! Felicitari!!
    Am gasit o parte din pozele cu motanii mei -pe niste cd-uri facute de mine, ca am avut probleme cu laptopul si trebuiau salvate cumva dar nu le-am inscriptionat cum trebuie si e un chin (placut de altfel ca vad imagini dragi) sa caut in toate pe unde am pus pozele cu pisicii.Cred ca o sa postez poze pe blogul meu si dau link,e mai simplu si singura metoda care o stiu acum.
    Pupici si week-end minunat.

    25.06.2011, 09:49:21
  • Live
    Live

    Are 102 puncte acum pisoiaşa(aşa-i place soţului meu să le spună celor două surioare nebune). Nu de vizualizări, ci de puncte, căci se poate vota.
    Să pui link către poze! Aaaa, m-am delectat ieri privind pozele înscrise pe Adevărul la respectivul concurs! Sunt unele animăluţe absolut mortale!!!!
    Andra, da' io cum ştiu care e făcut de tine???

    25.06.2011, 10:06:33
  • user11913
    user11913

    http://josephinecadouripentrucasasisuflet.blogspot.com/2011/06/motanii-nostri.html
    tadaaaa ...admirati si comentati...daca gaseam si restul de poze..erau super!

    25.06.2011, 10:07:26
  • user11913
    user11913

    Scuze Cristina, Soricica ta are acum 109 puncte, unul si de la mine!

    25.06.2011, 10:16:19
  • Live
    Live

    Done!:) Numai să-mi dai cu aprobarea!:))

    Săru' mânaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Nu ţin să câştig, dar mi s-a părut că poza cu toanta aia mică, culcuşită-n castronul câinelui, e foarte potrivită cu tema concursului.

    25.06.2011, 10:29:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Eugenia,ne uimesti continuu!!!SUPERB!

    Asa,Gabi,adu-ne si vara,si padurea....

    Felicitari,Andra,sa dea Domnul sa si castigi!!!!Eu una,am votat!

    Cristina,am votat-o si pe Soricica!E taaaare scumpica!!!!Iar colierul Andrei e ultimul de pe randul 2 ,la categoria "Finished Jewelry"....

    Delia,mi-ai luminat complet ziua cu pozele motanilor tai!!Sunt grozave si ei au fost niste scumpei!!Da,ne raman etern amintirile!!!!

    25.06.2011, 10:30:21
  • Live
    Live

    Săru' mâna, Silvioară! Hehe, poate capătă fani şi...nişte părinţi!

    Am presupus că ar putea fi acela, ştiindu-i stilul, dar...mai erau vreo 2 care ar fi putut fi. Oricum, am prestat votare!:)

    25.06.2011, 10:42:26
  • simona.florentina
    simona.florentina

    m-am hotarat pana la urma sa inscriu si colierul.
    www.breslo.ro/Product/colier---participa-la-concursul-comorile-verii_391316

    25.06.2011, 11:24:51
  • lorelle
    lorelle

    E atat de frumos si atata viata la noi pe forum! Ma bucur sa va gasesc frematand de voie buna si ma bucur sa fac cunostinta cu noile comori aparute deunazi :
    "carla69" rochita e superba, fetita care o va imbraca va fi o cochetica de mare exceptie.
    "simona-florentina" bratara care-ti aminteste de mare, alaturi de floarea soarelui inscrisa anterior in concurs ne bucura grozav. Bravooo :) Iar colierul m-a lasat fara cuvinte… Frumos, frumosss…ai debutat pe forum in chip cu totul exceptional!!!
    "Live" ma bucur ca ai terminat boleroul la care tot lucrai si poate il inscrii si pe dumnealui in concurs alaturi de palariuta ta galbioara ca soarele. Simplu si frumos!Multumim Cristina! Sper sa ai multa bafta cu pisoii si sa gasim stapani pentru fiecare din ei! Foarte buna ideea cu inscrierea lor la concurs! Succes! Am votat si eu!:)
    SI O RUGAMINTE SI SUGESTIE PENTRU TOTI CEI CARE NE CALCA PRAGUL si care doresc sa ne sustina sa le gasim micutilor stapani promovati va rog linkul poznasul-tau.adevarul.ro/poznas/1883#top .MULTUMIM MULT!
    "JWL" macii sunt tare, tare frumosi si sunt printre florile mele preferate si cred ca ale multor inimi...iti multumim ca ni i-ai readus in suflete si...nu in ultimul rand iti multumim pentru prezenta ta atat de vie si de obiectiva aici pe site...prezenta ta e ft placuta si plina de caldura de cuvinte potrivite pentru fiecare in parte... Iti multumesc deci in chip deosebit!
    "josephine.joe" geanta e absolut geniala, ne place grozav. Felicitari! :) IAR...motaneii tai sunt adevarati domni :"mari la stat si la sfat" :))Sa va bucurati de ei!
    Florile din gradina verii tale, "soso07", ne-au bucurat enorm. Minunat!
    Multumim "nagual" pentru ajutorul acordat si mai mult pentru ca ne-ai adus la lumina comorile Sorinei. :) Abia asteptam cu drag, oricand, sa inscrii si comorile tale! ;)
    “Bohemian Sin” apusul de soare la malul marii ne-a fascinat! Talentul si experienta ta isi spun cuvantul in acest colier extravagant!
    Multumesc, de asemenea “serbani-bojoux” pentru voia buna, generozitatea si dragostea pe care ne-o aduce cu fiecare interventie aici pe forum si in viata noastra de zi cu zi. Te asteptam in concurs si cu alte comori!
    Desigur, comoara cea mai de pret pe care fiecare ne-o dezvaluie aici e inima lui! Si pentru asta VA MULTUMESC TUTUROR!
    Andra, Viata noastra a tuturor e construita din suisuri si coborasuri…nu stiu ce te framanta si nu stiu daca-i revelant sa stiu, dar vreau sa-ti spun ceva simplu : intotdeauna in viata noastra Dumnezeu ne da unul din aceste 3 raspunsuri DA! NU! MAI ASTEPATA…! Te indemn la rabdare si nadejde! Te imbratisam IN GANDURI BUNE, draga noastra! :)
    Multumesc “kiti”! Multumesc “ blanitza “ pentru prezenta aici pe site si pentru interesul acordat concursului nostru!
    Daca am omis pe cineva imi cer iertare, insa as vrea sa stiti ca va gandesc frumos pe toate cu gand de drag si prietenie! In asteptarea lui Didi si in numele ei va multumesc pentru tot ceea ce reusim sa facem impreuna aici pe forum…
    O zi de sambata plina si tonica!

    25.06.2011, 13:19:49
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Multumesc mult,lorelle,pt cuvintele calde!Si mie imi place sa vad activitate intensa pe forum,sa vad ca lumea interactioneaza pozitiv,ca schimba idei,ganduri si-si arata interesul pt ceilalti!!De aceea si vin continuu aici...

    Simona,nimic mai mult decat:"Bravo!Felicitari!" Cum sa nu fi adus asa o frumusete in concurs???Uite ceva ce vreau de mult timp sa incerc ,dar astept pana reusesc sa-mi iau delica sau toho,ca sa iasa bine!

    25.06.2011, 14:08:58
  • lorelle
    lorelle

    Pentru noi toti in aceasta zi in care ploua, ploua, ploua ...cu SPERANTA !:)

    http://www.youtube.com/watch?v=A0r8XtBF9d8&playnext=1&list=PL4FCA2D610648E33B

    25.06.2011, 14:19:36
  • simona.florentina
    simona.florentina

    multumesc! lorelle am mai participat la concursuri pe forum, dar niciodata cu bijuterii.

    25.06.2011, 14:33:46
  • mariac
    mariac

    Cristina,in momentul asta Soricica noastra draguta are 143 puncte.Avea 142,da' l-am adugat si pe al meu. :D
    JWL,imi spui si mie care dintre frumusetile acelea e lucrarea Andrei?!Ca vreau si eu sa votez,si nu-mi dau seama care este a ei...atat de bine este lucrata,ca nu se deosebeste de celelalte!!!

    25.06.2011, 15:11:57
  • mariac
    mariac

    Si sa nu uit...Superbe ultimele creatii inscrise.Ma bucur enorm sa vad ca frumosul nu este uitat,si ca fiecare din noi muncim cu daruire sa iasa ceva frumos.
    Va imbratisez cu drag,si...va trimit un pupic maaare mare si dulce de tot.Sa-l prindeti! ;)

    25.06.2011, 15:16:25
  • mariac
    mariac

    Ooooffff.....Ma tot chiorasc acolo,(scuzati cacofonia :D) ca curca-n craci,si nu-mi dau seama care e creatia Andrei...Mai am putin si plang...Please help....

    25.06.2011, 15:28:43
  • simona.florentina
    simona.florentina

    maria creatia andrei este la a doua categorie (Finished Jewelry), ultima pe randul 2

    25.06.2011, 15:33:12
  • mariac
    mariac

    Multumesc din suflet Simona. :* :* :*

    25.06.2011, 15:37:48
  • simona.florentina
    simona.florentina

    cu placere!

    25.06.2011, 15:38:51
  • mariac
    mariac

    Gata.Am votat.Sper sa castigi Andra.

    25.06.2011, 15:41:01
  • mariac
    mariac

    Se vede ca si acum dorm pe mine!!!Stiam colierul acela,da' adormita de mine...bezmetica de somn,si deodata cu atatea culori si frumuseti in fata,am facut scurtcircuit....Lipsa asta de somn...Sa nu faceti ca mine. :D

    25.06.2011, 15:43:47
  • BianinasSmilingCrochet2009
    BianinasSmilingCrochet2009

    Si eu te-am votat, Andra! Mult succes in continuare!!

    25.06.2011, 17:21:51
  • duchess292004
    duchess292004

    Spuneti-mi si mie unde sa ma uit , sa votez si eu, va rog, dati-mi PM, nu ma lasati asa :)

    25.06.2011, 17:27:10
  • mariac
    mariac

    Duchess,ti-am lasat PM. :*

    25.06.2011, 18:50:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Hey fetelor!!! eu am stat toata ziua ca pe ghimpi, ca n-am avut conexiune si nici la serviciul clienti nu raspunde nimeni...desi au program pana si duminica...
    in fine, a trecut...e bine totusi, chiar daca acea jumatate de ora cat am ascultat robotul si muzica le puteam folosi mai frumos :p

    Multumesc frumos!!! Pentru cuvintele frumoase si incurajatoare!!!
    Multumesc lorelle! Cred ca sunt in stadiul de mai asteapta... deci mai astept! :p
    Josephine, da, poate vota oricine! Sunt atatea lucrari frumoase, nu ami acordat vreuneia sub 4 puncte cand am votat aseara!

    Multumesc Silvia, MAria, bianina, Simona, Cristina, duchess si josephine!!!

    In momentul de afata sunt bucuroasa ca am ajuns acolo, printre finalisti!!1 E un mare pas! Si e foarte important pentru mine!! Eu chiar imi pierdusem speranta ca am fost acceptata pt inscriere... a durat mai mult pana le-au postat pe toate si am zis ca, adormita cum eram, sigur am omis eu vreo regula :D Dar se pare ca n-a fost deloc asa.... Aseara am intrat doar din curiozitate sa vad ce s-a mai intamplat cu concursul...si am avut minunata surpriza de a vedea ca de fapt sunt inscrisa! Si apoi vazand ca se pot vedea imaginile mai mari mi-am dat seama ca juriul a ales finalistii si am zis, ia sa vad eu ce-i pe-acolo: am ramas cu gura cascata! Nu pot descrie bucuria in cuvinte :)
    Acum voi sta cu emotii pana pe 1 cand se anunta castigatorii :p

    Ma duc sa fac ceva de mancare pt in seara asta si sa mai spal cate ceva... asa as sta in pat....azi ma simt vlaguita, cred ca de la vreme... :(
    Sper sa-mi revin pana mai tarziu!


    Va pup

    P.S. Simona: tu te-ai apucat serios de treaba! Bravo!!!!

    25.06.2011, 19:20:10
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

    Felicitari, Andra!!

    25.06.2011, 19:50:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumesc mult Ana!!

    25.06.2011, 19:58:31
  • deerstuff
    deerstuff

    Felicitari, Andruska! Si eu am votat!:)

    25.06.2011, 21:29:49
  • deerstuff
    deerstuff

    Bafta in continuare! :)

    25.06.2011, 21:31:24
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Maria,ma bucur ca ti-a raspuns Simona...eu am fost plecata pana acum!

    Laura,ce ma bucur sa te vad din nou,bine ai revenit!!!!Ai lipsit tu cat ai lipsit,dar ai compensat ,acum,cu cele 5 minunatii inscrise!!!!!Toate sunt superbe!!!

    Sa aveti o seara de sambata perfecta!

    25.06.2011, 21:35:21
  • BohemianSin
    BohemianSin

    Bravo Andra!
    Am votat si eu...bine dupa ce am putut clipi si inchide gura la ce-mi vazura ochii!

    25.06.2011, 22:08:25
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Vazut, placut, votat. Felicitari Andra, un loc binemeritat!

    25.06.2011, 22:18:13
  • mady68
    mady68

    Buna seara,indraznesc sa ma inscriu cu prima mea ''capodopera'' ce a rezultat in urma unui curs de impaslire a lanii cu Ramona,am facut-o singura acum 10 min,nu puteam sa ratez concursul pt ca sunt nascuta vara,leoaica de august,nu fiti foarte dure ,nu ma ajuta nici fotografia ,promit sa revin www.breslo.ro/Product/brosa-realizata-prin-impaslire-Tablou-marin-UNICATcreatie-proprie_391724

    26.06.2011, 00:02:49
  • kiti
    kiti

    Mai intru si eu cu un produs.

    www.breslo.ro/Product/set---JAD_391730

    nu mai pot de somn sunt restantiera rau ma duc sa ma culc ca simt ca-mi vine rau de oboseala.

    26.06.2011, 00:18:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumesc mult fetelor pentru sustinere!!!!
    Eugenia, mie-mi spui de gura cascata?! Eu m-am indragostit de multe!!! Si sunt multe foarte frumoase si printre celelalte lucrari inscrise!!! Chiar multe!!

    Mady: neaparat sa-i faci o poza mai buna!!

    kiti, fain setul tau!!!! Somn usor, odihneste-te! Nu e de bine cu restantele astea la somn! Eu stiu bine :D

    26.06.2011, 00:42:17
  • mady68
    mady68

    voi incerca,toate pozele din magazinul meu sunt facute cu un teefon ''antic''

    26.06.2011, 00:59:10
  • Goldina
    Goldina

    Silvia bine te-am regasit!!!!!!!!! xx Mersi mult de complimente, desi tu stii ca nu ma numar inca printre pro(fesioniste):)))))))))

    26.06.2011, 01:09:52
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    Buna fetele, in primul rind tin sa felicit pe doamnele cistigatoare din concursul anterior.Frumos concurs cu multe frumuseti inscrise pina acum.Andra!, Am vrut sa te votez si eu acolo unde ai pus minunatul colier,culoarea aia m-a dat gata,este minunat colierul si sper sa cistigi.Asa...., voiam sa votez si nu pot ,oare de ce? mi-e o ciuda de nu mai pot.Vreau sa votez... trebuie sa pot ,TE ROG SA MA LAMURESTI DAC TREBUIE SA FAC CEVA ANUME.IN ultimul timp nu prea imi permite timpul si dispozitia sa intru,dar tot fac o mica vizita in fuga, sa ma minunez de cite frumuseti ati facut .SUCCES LA TOATE SI O DUMINECA PLACUTA IN CONTINUARE.

    26.06.2011, 10:23:00
  • aidaalex
    aidaalex

    Mai inscriu si eu in concurs inca un produs
    www.breslo.ro/Product/Centura-Participa-la-concursul-Comorile-verii_391788

    26.06.2011, 10:27:22
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa!
    Mulţumesc mult celor care au votat-o pe stupiduţa mea de pisicuţă! Are acum 264 de puncte şi e pe pagina 3, în topul celor mai votate. Pare foarte impresionată de acest aspect: doarme pe jucăria-morcov a căţelului (jucărie-jucărie, nu vă gândiţi la...:D :)) )

    Puneţi, fetilii, la concursachele nostru, ca să-l...concureze pe cel la care a participat Andra!:) Care ieste miştoace rău de tot lucruşoarele acelea din mărgeluţeee!!!!!
    Mady, ar foarte merita să faci un efort să-ţi iei o cameră foto! E păcat de frumuseţile alea pe care le faci tu! Uite...intră pe eMAG şi vezi oferta! La urma urmelor, nu ar fi rea nici o cameră foto de 8 MP, iar alea chiar sunt la nişte preţuri foarte ok. Văz că stai în Bucureşti, în Sector 6. Magazinul de prezentare eMAG este la Crângaşi, cum mergi de la ştrand către piaţă, la strada mare. Te interesezi de aparate foto cu cameră de minim 8 MP, care să aibă, neapărat, funcţia Macro (de care ai nevoie la detalii, la obiecte mici). Acolo au şi unele resigilate, care au mici defecte ale carcasei sau ale ambalajului original, deci nimic cu probleme pt fotografiat. La acelea, preţurile sunt destul de mult reduse, deci ai şanse să prinzi ceva la un preţ foarte bun. Eu mi-am luat camera foto de la Altex. Un Fuji, deci bun, cu cameră de 12 MP.. Pt că era ultimul produs din soiul lui (cel care stătuse la prezentare), am dat 299 de lei, având incluse card de 2 GB şi husă. A, încă o chestie destul de importantă: să meargă cu baterii normale, din alea rotunde, AAA, nu doar cu acumulatori, pt că ăia, după ce îi încarci prima oară, te ţin puţin. Plus că baterii din alea găseşti şi acolo unde nu ai o priză pt apune acumulatorii la încărcat. Scuze că ţi-am făcut capul varză! M-am gândit că e păcat să nu pui în valoare tot ceea ce faci, mai ales ceea ce faci acum din lâniţă, fiind obiecte micuţe, cu detalii care nu se pot vedea ok cu aparatul tău! Sunt foarte, foarte drăgălaşe!

    26.06.2011, 10:36:15
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Buna dimineata de duminica! :) Sosesc si eu ca Mos Craciun, sa va laud pentru ca ati fost cuminti si ati postat minunatii, adevarate comori ale verii si bineinteles ... vai, lasati-ma sa-mi trag sufletelul putin, sunt obosita sub povara sacului mare... Ganduldelemn mi-a pus in tolba premii uimitoare pentru voi, premii care sper sa motiveze alti si alti breslasi sa participe cu lucrari la concursul nostru...

    Premiile oferite de Dan (ganduldelemn.blogspot.com) sunt urmatoarele:
    premiul I - http://ganduldelemn.blogspot.com/2010/03/parfum-de-primavara.html
    premiul II - http://ganduldelemn.blogspot.com/2010/03/chocolate.html
    premiul III - http://ganduldelemn.blogspot.com/2010/06/nod-de-brad.html

    De asemenea, din tolba am mai scos ganduri bune si urari de inspiratie si traditionalul: "Fa ceea ce iti place!" :)

    Eu multumesc de pe acum pentru generozitatea ta, Dan, si revin saptamana viitoare cu premiile de.dimineata... Va multumesc fetelor pentru ajutorul pe care mi-l acordati la acest concurs. Drept rasplata, voi muncii cu sarg astfel ca premiile sa compenseze lipsa mea din ultimele zile de pe forum. Va iubesc si va multumesc inca o data pentru ajutor :*

    Cu drag, imbratisari si admiratie,
    Didi :)

    26.06.2011, 10:41:31
  • Live
    Live

    Bine-ai revenit, măi doamna Didi!:)

    26.06.2011, 11:09:16
  • mady68
    mady68

    amaersi Cristina pt informatie si laude,sunt primele incercari in aceasta tehnica,momentan ...pauza rezervele mele financiare s-au dus pe doctori(la ei cotizez mereu si din greu) si licenta fiica-mi,cel putin cu ea a mritat ca a luat 9,20(m-am laudat si eu putin ca o leoaica) stiu Enag-ul,i-am spus sa mai ma astepte puti,caci vine ziua mea..,va pup

    26.06.2011, 11:35:06