Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ma bucur ca ai ajuns @Aglaia!!!Si ai adus si un aer de sotron,de fetite razand si de viata fara griji!!!!E si elegant,si discret!!O incantare !

    13.04.2011, 00:03:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ei,da,asa da!!!Inca un debutant in concursuri...sau,cel putin asa cred eu!!!Si inca o floare!!!Si inca ce floare!!!Foarte frumos!Te felicit lcopacel!!!

    13.04.2011, 00:05:28
  • Live
    Live

    Amintiri, călătorii, zodii, râsete, sinceritate, autocunoaştere, prezentare, admiraţie, creaţie, pasiune, frumuseţe, daruri divine, prietenie, felicitări, premii, lacrimi, poveşti, dragoste, Oameni, veselie, viaţă, căldură... Acestea toate s-au găsit aici, în ultimele săptămâni. Îmbrăţişez cu sufletul pe toată lumea şi mulţumesc Cerului pentru faptul că, într-o lume mocirloasă, am reuşit să aflu un loc luminos şi curat!

    13.04.2011, 00:26:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Stiti legea lui Murphy:"Daca ungi o felie de paine si iti cade din maini,sigur va cadea cu partea unsa in jos!"?
    Asta patesc eu cu netul de 1/2 de ora!!!A picat,rau de tot,si-acum,julit si amarat,nu reuseste sa se mentinea pe metereze:(

    Cu parere de rau,produsul lui @Lcopacel nu poate intra in concurs intrucat e postat pe 24 februarie si nu incepand cu 24 martie!!!Imi pare sincer rau,era asa frumos produsul!!

    Va multumesc ca ati fost alaturi de mine atatea zile si nopti,ca ati luat acest concurs atat de in serios,ca ati creat atatea lucruri minunate si ca ati mai facut un pas spre a deveni cu adevarat o comunitate!!!

    Acestea fiind zise,spun :"Stop inscrieri!"" (of,netul asta) si plec cu voiosie sa deschid topicul pt votare!!!

    13.04.2011, 00:32:15
  • aglaia
    aglaia

    ;)) hihi, multumesc :D

    13.04.2011, 00:32:57
  • Goldina
    Goldina

    Silvia m-am uitat pe Galerii si produsul meu nu-l gasesc:((
    www.breslo.ro/Product/Colier-din-chipsuri-de-Ametist-pt-concursul-ASTA-SUNT-EU_344118

    13.04.2011, 01:00:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Laura,abia acum l-am vazut,undeva sus,dupa Kiti:((((A fost prima data cand ai scris in forum si a aparut tarziu,apoi ,cumva,l-am pierdut din vedere!!!O mie de scuze,repar!!!!In galerii l-am postat deja...L-am postat si in lista pt votare!!!!Ca sa nu dam peste cap intreaga lista,e cu ultimul numar din concurs!!!SCUZE!!!!!1 milion!!!!!
    Si,sincer,am tot verificat sa nu fi aparut printre mesajele vechi si vreunul nou.....Prima data ma gandeam la Zuri si am facut-o lata confundandu-te cu ea,a doua oara ti-am ratat produsul....a treia oara ce mai fac oare?????????Si ce minunatie ai creat!!!!Daca o vedeam,n-aveam cum s-o uit!!!!Eh,trebuia sa mearga ceva si anapoda,ca prea era bine....Bine ca am reparat!!!!

    Sfarsitul inscrierilor a fost nitel cu cantec...ba mi-a picat netul si a venit dupa 1/2 de ora,ba am ratat un produs....Da'tot e bine...am ratat 1 din 154!!!Optimista ca intotdeauna:)))))))))

    13.04.2011, 01:24:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Iar eu am "mesterit" un blog- galerie in care se vad foarte usor si numele creatorului si mai ales numarul de ordine al produsului, ca tot avem nevoie de numere ca sa votam :p

    Navigarea e usoara: dati scroll sa vedeti toata lista (15 produse pe pagina afisate) si apoi cu sageata stanga se merge spre sfarsitul listei (cu sageata din drwapta, spre inceputul ei).
    Daca vreti sa vedeti individual pozele si link-ul catre magazin, atunci dati click pe o poza si folositi sagetile in acelasi mod.

    Va pup si sper sa va fie de folos!


    http://provocaribreslase.blogspot.com

    13.04.2011, 01:48:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    In topicul pt votare,Marybijou a scris urmatoarele:))
    "As face o sugestie (fara suparare, este doar o parere) referitor la afirmatia :
    "...in cazul in care pe locul 4 sau 5 e un barbat,josephine isi rezerva dreptul de a redirectiona premiul spre alt loc din clasament..."
    Ma gadeam ca daca acest lucru se intampla, sa nu descurajam partea masculina, si asa in minoritate aici, pe Breslo. Daca asa vor fi sa fie sortii, sunt convinsa ca oricare ar fi fericitul castigator de sex masculin, acesta are la randul sau o sora, o mama, o sotie, o prietena de suflet careia sa ii ofere si sa o incante cu frumoasele premii castigate. Evident, decizia va apartine, este doar o sugestie."

    Dana,Delia a plecat de la premisa ca cine castiga trebuie sa si poata purta premiul:))deci,daca e barbat,sigur nu va dori sa poarte ceva eminamente feminin!Dar,daca acel castigator-barbat isi va exprima dorinta de a primi premiul pt sotia,iubita,fiica lui,nu vad nici o problema!!!Delia va hotara,impreuna cu castigatorul!Eu doar am expus dorintele ei...doar ca,puse pe hartie,chiar au sunat putin discriminatoriu....nu e cazul,sigur se rezolva....

    13.04.2011, 01:53:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Pup,Andra,e o minune blogul!!Dati fuga acolo,e simplu de vizualizat totul!!!!

    13.04.2011, 01:54:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Reamintesc tuturor ca in topicul pt votat se trec doar voturile,fara commenturi,ca sa fie mai usor la numarat!

    13.04.2011, 01:56:05
  • marybijou
    marybijou

    Scuze JWL, s-a rezolvat. Am sters comentul si raman doar voturile. Si asa cum am spus, era o sugestie, sa nu o luati ca pe un repros, departe de mine.
    Super galeria Andrei, sunt usor de urmarit.
    Noapte buna tuturor!

    13.04.2011, 02:03:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da' nici n-am luat-o ca pe un repros,Dana,stai linistita,nu sunt mimoza:))))
    Nu era nevoie sa stergi commentul,s-a mai scris si in sectiunea votare!Iar parerea ta e buna,sunt convinsa ca Delia va tine cont de ea!
    Tocmai pt ca e la obiect am postat si aici o parte din ea!

    13.04.2011, 02:16:20
  • user11913
    user11913

    Buna dimineata, am citit acum faza cu premiul . Din cate am observat,la toata lumea, premiile sunt pentru femei in general;bineinteles ca-l ofer cu drag ocupantei sau ocupantului cu locul 4 sau 5, egal ca e femeie sau barbat. Nu e discriminare, doar ma gandeam eu ....fiind barbat participi...si la sfarsit primesti cadou o chestie pentru femei! Si poate de aici s-a inteles ca redirectionez premiul.Il voi redirectiona doar daca se intampla sa ajung eu pe unul din locurile respective! :)Spor la votat. Pentru orice alte intrebari, nelamuriri, raspund cu placere. God bless you all!

    13.04.2011, 09:23:32
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

    Voiam sa va felicit si eu pentru multitudinea de piese minunate participante la acest concurs. Din diverse motive eu nu am putut participa . Silvia chiar as fi dorit sa particip. Te felicit pentru gazduirea calda si primitoare. Succes tuturor! :)

    13.04.2011, 09:44:30
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa! Pentru cine o fi... Io n-am dormit, e înnorat, sunt varză...

    A fost cumplit de greu să aleg 6!!!! Nu m-am uitat la "autori", ci am lăsat doar ochii să aleagă, după care am selectat şi iar am selectat şi iar am selectat... După ce voi scrie opţiunile mele, nu am să mă mai uit pe blogul Andrei, la produse, deoarece cred că aş reveni şi aş tot reveni asupra votului. Incredibil câte obiecte şi cât de frumoase sunt!

    13.04.2011, 09:45:43
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna dimineata tutror!!!
    Delia,normal ca toate premiile sunt oferite cu drag,fara a avea importanta sexul castigatorului si sunt sigura ca s-a inteles ceea ce am vrut noi sa spunem...si,din nou normal,sigur ca premiul va merge acolo unde ii este locul:))))

    Andradacristina,m-as fi bucurat sa vad una din minunile pe care le creezi aici,dar,stiu si eu cum e timpul asta mancator de vieti,plus celelalte milioane de lucruri care trebuiesc rezolvate de obicei ieri!Important e ca esti alaturi de noi cu sufletul si iti multumesc pt vorbele bune !

    'Neata,Cristina!!!Hai sa dam mana cu mana,ca nici eu nu am dormit,dar,ce trebuie atata somn,nu?????Da' si cand s-or rascula organismele noastre sa vezi 1907 varianta celulara.....
    Ai dreptate,oricat de multe optiuni de votare as fi pus,tot ar fi ramas multe pe dinafara!!!De-aia m-am bucurat eu ca nu votez!!!!!!!

    In alta ordine de idei:Mssdelilah mi-a spus de la inceput ca ofera 3 premii,dar,cum timpul asta nesuferit e dusmanul nostru,pana la incheierea inscrierilor nu reusise sa posteze a treia pereche de cercei!Eu am trecut la categoria premii cele doua perechi care erau vizibile in acel moment in magazinul ei,dar acum vin cu anuntul ca mssdelilah a postat si a treia pereche de cercei care va pleca la un client ales ,ca si ceilalti,la roata norocului:)
    Iata-i www.breslo.ro/Product/Cercei-creole-verzi-colectia-metallic-shine_346570

    13.04.2011, 10:13:07
  • Live
    Live

    Să te văd, Silvioară, cum va fi la numărătoare şi la stabilirea premianţilor!!! :)) Dacă vei avea nevoie de un ajutor de help, să zici!

    13.04.2011, 11:07:46
  • simona.florentina
    simona.florentina

    s-a reactivat magazinul meu.
    iata ce doream sa inscriu in concurs (daca l-as fi prins): din pacate poza si-a pierdut din contrast dupa ce am incarcat-o si e cam neclara
    www.breslo.ro/Product/sculptura-din-hartie_346672

    13.04.2011, 12:00:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    arata foarte bine Simona!Ce pacat ca nu ai reusit sa participi si tu! Ar fi ingreunat si mai mult votarea hihih si cu siguranta ar fi delectat si mai mult ochii si sufletele!

    Si mi-ai dat niste idei: am o groaza de reviste/cataloage/etc Am sa invat pe ele niste tehnici de "modelat" hartia :p

    13.04.2011, 12:37:18
  • simona.florentina
    simona.florentina

    multumesc bijouxdemonange!
    spor la treaba!

    13.04.2011, 12:39:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumesc !! Chiar am nevoie de spor, ca sa ma intorc la mesterit! Acum fug, ne "auzim" mai tarziu! Pupici!

    13.04.2011, 12:47:37
  • dulinszky.vanda
    dulinszky.vanda

    Acum m am trezit si eu...off..! Am vazut ca...are importanta si cei care participa 1 data...la un concurs de pe breslo...sau forum....!
    Se mai poate mentiona..acest lucru l descrierea imaginii inscrise in concurs????

    13.04.2011, 13:10:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    e ok si cum este acum. Lucrul asta are importanta in primul rand pentru Silvia (JewelsWithLove), ea face extragerea din lista debutantilor si ea acorda premiul :p
    Votarea se face, cred, pe alte criterii :)

    13.04.2011, 13:17:24
  • dulinszky.vanda
    dulinszky.vanda

    :))) ms!...cred ca l votare e p alte criterii..:))))))

    13.04.2011, 13:58:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Simona,pacat ca nu ai reusit!!!E ff frumoasa sculptura,mereu ma minunez de frumusetile ce se pot face din hartie!!!Te asculta hartia ca un soldat in front!!!!

    Cristinica,doamna mea draga,cand nu mai pot,las jos,beau apa si strig dupa helpul tau!!!!Mulumesc,pupici!

    In aceeasi situatie e si www.breslo.ro/Shop/lcopacel ,aseara,grabindu-se sa posteze pt concurs,a incurcat linkurile si a pus un produs care era in magazin din februarie!De fapt,vroia sa-l puna pe acesta www.breslo.ro/Product/bratara_346504 de care imi pare la fel de rau ca nu a intrat in concurs!!!Sa fim sanatosi,ca vor mai fi concursuri!

    Vanda,esti trecuta deja in lista mea cu creatorii debutanti!Acea lista va aparea la urma,dupa ce contabilizez toate rezultatele votului.Stai linistita,uit f rar ceva:))))

    13.04.2011, 14:36:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    VA aduc ceva sa radeti un pic (sau sa av dea de gandit...depinde de punctul de vedere in care alegi sa te situezi): http://www.youtube.com/watch?v=hrontojPWEE&feature=player_embedded

    Si ceva de vis, ca sa uitam de toate cele rele:

    http://vimeo.com/21294655

    Enjoy!

    13.04.2011, 15:56:09
  • moshumaffy
    moshumaffy

    buna la toata lumea , astazi imi este mai rau ca ieri , acum m am ridicat din pat si hop pe forum.... si ma tot uit si scriu o lista... si nu ma decid , am o intredare care v-o pun ,,EU CU CINE VOTEZ,,

    13.04.2011, 16:22:09
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    ...urmeaza sa fie moderat un mesaj de la moshumaffy!

    13.04.2011, 16:36:17
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    Buna SILVIA! SUNT INTR=O INCURCATURA! NU STIU UNDE SE VOTEAZA, MA POTI INDRUMA?E PRIMA OARA CIND PARTICIP SI NU MA PRICEP.SCUZE.

    13.04.2011, 17:19:08
  • Goldina
    Goldina

    Silviaaaaaaaaa nu-i nimic, sincer, doar am semnalat, n-a fost cu ton de repros sau ceva:))))))) Nici nu ma gandesc cat stres ai cu concursul si ce-i pe capul tau heheheh, asa ca inteleg, se poate intampla oricui. Ma vad si eu in galerie yayyy:)))) Pupici si bafta multa tuturor!!!

    13.04.2011, 21:54:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ma bucur,Laura,ca ai inteles ca a fost o scapare:)Probabil,de la atata zgait la avatare si comenturi,am inceput sa vad triplu:))))))Ca sa vezi cum te poti insela:aseara am verificat tot topicul,ca sa nu fie vreun mesaj uitat... mi s-a parut ca nu.....dar a fost...M-am bucurat ca am putut repara imediat,fara sa fiu nevoita s-o deranjez pe Cinnamon!Totul e bine cand se termina cu bine!!!Si,apropo de stres si concurs,sotul meu o sa se ingrase de la atata ras:mi-a zis ca umblu cu o mutrita atat de concentrata,incat nu poate sta serios nicicum...A fost o placere imensa sa fiu gazda concursului,stresul si preocuparea au derivat din teama mea de a nu gresi,de a nu supara,de a nu uita (sic!) pe cineva,de a face totul bine....

    13.04.2011, 22:54:32
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    Fetelor am revenit pentru a va multumi pentru laudele adresate videoclipului nostru de pe youtube si pentru a va delecta speram noi cu un al doilea videoclip de aceasta data destinat exclusiv uneia dintre colectiile noastre!Speram sa va placa.Ne cerem scuze pentru persoanele care nu agreeaza ideea de a ne face publicitate in alte limbi decat romana dar noi asa am considerat ca mesajul nostru va ajunge la sufletul mai multor oameni poate si de pe alte meleaguri...:) Va pupam dulce si ne pare rau ca nu mai vedem forfota pe aici parca ne e dor...

    14.04.2011, 13:31:53
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    Iata si linkul: http://www.youtube.com/watch?v=zdFFtbvHAgw

    14.04.2011, 13:33:00
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    ei, dar de ce sa va cereti scuze? Eu nu consider ca aveti de ce. Scopul este sa "cucerim" lumea, nu sa ne inchidem intr-un glob de sticla din fals patriotism. :)

    14.04.2011, 13:42:52
  • Live
    Live

    Pup în fugă lumea! Sunt acasă aşa...ca din greşeală, într-o pauză de alergat după hârţoage. Da' acum mai am doar: să merg la o şcoală, să merg să legalizez ceva la notariat şi să depun luni dosarul. Mă rog...mai e şedinţa publică în care se face, efectiv, transferul, treaba asta fiind undeva la începutul lui mai.
    Pup şi dispar!

    14.04.2011, 15:07:17
  • CAT.E
    CAT.E

    Multumesc Jewelswithlove pentru invitatie. As fi vrut sa o pot onora in timp util. Chiar daca e prea tarziu pentru concurs, am vrut totusi sa postez, fara nici o pretentie la premii, evident. Felicitari tuturor fetelor care au participat si au postat o multime de frumuseti.

    www.breslo.ro/Product/Bratara-Cat-E---rezervat-concurs_347716 .

    14.04.2011, 15:52:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    BBD,bravo!!!!Are dreptate Andra cu globul de sticla si restul...Vrem sau nu vrem,ne place sau nu ne place,englez e limba universala...Daaaa...era forfota mare pe aici...in curand,cand va incepe noul concurs,va fi din nou....

    Ma bucur Cristina ca ai mai trecut,macar in fuga,pe aici...Las' ca se termina si drumurile astea pana la urma!!!Si o sa fii din nou cu copiii pe care ii iubesti atat de mult!!

    14.04.2011, 16:06:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    CAT-E,bine ai facut ca ai postat aici creatia!!!Ca o maaaare iubitoare de animale ce sunt,nu pot decat sa ma bucur privind la jucausa de pe bratara!!!Ma bucur ca,desi nu ai putut participa la concurs,ne-ai aratat totusi cum esti!!!Multumesc!

    14.04.2011, 16:20:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Superba bratara CAT-E !! Imi place mult!

    Silvia, mie mi-e dor de forfota de pe-aici, acum parca nu mi-e indemana!

    14.04.2011, 17:05:23
  • CAT.E
    CAT.E

    Multumesc mult :)

    14.04.2011, 17:47:31
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Andra,acelas lucru il patesc si eu:)))..parca ma gandesc:"Vai,daca a mai postat cineva ceva si eu n-am raspuns":))))))Eh,mai avem doua zile de acalmie si o luam de la capat cu noul concurs....

    CAT-E,cu placere:)

    14.04.2011, 17:52:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ce bine ca am pus doua zile pt moderarea mesajelor noi!!!Pana la ora asta,sunt deja 7 mesaje nemoderate!!!Tot ce sper e ca vor fi moderate destul de rapid,astfel incat sa pot sa anunt clasamentul si castigatorii in seara zilei de 16 aprilie!!!

    14.04.2011, 18:16:45
  • Laruca
    Laruca

    Felicitari tuturor participantilor!
    Pentru mine a fost cel mai greu vot pe care a trebuit sa-l dau, la acest tip de concus. Cu greu, am ales 30 de produse preferate, pe care am sa le enumar macar aici, daca la vot a trebuit sa le "tai la sange" pana la 6:
    2, 4, 7, 12, 20, 21, 22, 27, 35, 37, 58, 60, 63, 68, 71, 73, 75, 76, 80, 82, 89, 91, 98, 115, 117, 128, 132, 134, 135, 140, 145, 152
    Felicitari inca o data si sa ne traiti, ca ne trebuiti.

    14.04.2011, 19:25:18
  • Live
    Live

    Revenit. Rezolvat hârtii. Făcut vânzare de 22 de lei. Mâine dimineaţă merg la şcoala respectivă, la pauza de cafea, cu obiecţele. Necesit pumni strânşi, fără a mi se pocni mutra cu ei!:D :))

    14.04.2011, 19:47:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Laruca,asa e,a trebuit taiat la sange...din pacate....Toate creatiile sunt superbe,de fiecare mi-e drag si as fi votat-o!!

    Cristina,bun revenit,Bucurat rezolvat!Vanzare mica,mai buna decat nimic!Maine dimineata,good luck!Pumnii ii am stransi,tinuti in dotare,mutra prea draguta pt pocnit!:))))

    Cele 7 mesaje noi de care vorbeam,au fost moderate,dar au aparut altele!!Ma bucur ca exista un interes asa mare in randul clientilor...in fond,pt ei existam,nu???

    14.04.2011, 20:43:08
  • dana86
    dana86

    Buna seara ,tot cu nasul rosu sint dar am votat, nu ma uit daca cineva a considerat vreo lucrare de a mea demna de votul lui , astept finalul ...asa emotionata nu am mai fost de f f mult timp.

    14.04.2011, 21:04:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Dana,emotiile sunt si constructive, si datatoare de o stare de bine...Imi pare rau ca-l concurezi pe Rudolf,dar,sper sa-ti treaca repede!!

    14.04.2011, 21:20:30