Izvorul de Perle Izvorul De Perle depaseste cu mult granitele termenului uzual de ,,magazin'',el a devenit pentru noi un mic colt de rai, pe care am decis sa ti-l impartasim si tie.A fost creat din multa pasiune si daruire,care au crescut zi de zi,uneori fara ca noi sa le mai putem controla,asemeni aluatului proaspat lasat la dospit. Insa,speram ca rezultatul sa fie unul imbucurator,iar Izvorul de Perle sa devina sursa de la care pornesc ideile si creatiile tale.
Ne adresam creatoarelor care se trezesc dimineata ,,lovite'' violent de o noua idee de bijuterie si care, pe drumul de la munca, despica firul in patru, gandindu-se la cum se poate realiza.Si, la sfarsitul zilei,cand parca ideea s-a mai copt, incerci sa-i dai contur, infrangand oboseala adunata. Atunci e momentul cand scoti siragurile de perle, pietrele semipretioase si impletiturile din sarma din cutia cu materiale de la Izvorul de Perle.
Vei gasi aici o gama foarte variata de modele deosebite, majoritatea fiind unicat pe piata de la noi.Si, foarte important, preturile sunt cat se poate de accesibile, iar pietrele semipretioase si perlele pot fi achizitionate fie la sirag, fie la 2,3,4 sau mai multe bucati.

DE RETINUT

1. Livrarea produselor se face prin Posta Romana, taxa este de 8lei(Bucuresti)- 11lei(restul tarii) ,iar coletul ajunge la dvs in termen de 3-5 zile de la confirmare,in functie de serviciile postei.

2. In cazul in care in termen de 5-6 zile lucratoare de la data expedierii,(care de obicei este in ziua urmatoare comenzii),nu primiti niciun aviz, va rog sa intrebati de colet la oficiul postal de care apartineti,pentru a evita returnarea acestuia.

4.Comanda minima este de 15 Ron.

5. Daca doresti anumite produse care nu mai sunt pe stoc, sau pur si simplu vrei cantitati mai mari, te rog contacteaza-ma si voi incerca sa-ti indeplinesc dorinta. ... citeste mai mult