Forum: Concursuri 100 % handmade !

  • kiti
    kiti

    Gabi am mai facut si pt fetele mele la vremea respectiva si am pastrat tiparele si nu am abandonat nici bijuurile dar acum de cand cu Erica mi-a venit iar cheful de jucarii.Deh, varsta , cu timpul dam in mintea copiilor si oricum doream o schimbare.

    07.09.2011, 00:45:50
  • Textile.art
    Textile.art

    As dori sa intru si eu in concurs cu un poncho mai deosebit www.breslo.ro/Product/Poncho-iarba-verde_433412

    07.09.2011, 15:09:38
  • BohemianSin
    BohemianSin

    Gata, am venit si eu.sper sa fie ok.
    www.breslo.ro/Product/Colier-Autumnalium_433577

    07.09.2011, 19:18:19
  • user21
    user21

    un fel de saved the best for last? :)))

    07.09.2011, 20:10:49
  • LaliDesign
    LaliDesign

    Ca de obicei apar si eu pe ultima suta de metri...:) Particip la concurs cu un copacel decorativ lucrat 100% manual (mai putin materialele)!
    www.breslo.ro/Product/Copacel-ADIO-VARA-participa-concurs-100-Handmade_433662

    07.09.2011, 21:17:12
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Abia revenita din mini-vacanta,am citit ce s-a mai scris,am admirat produsele si astept sa votez!Din pacate,nu am reusit sa termin ce incepusem pt acest concurs,dar ma bucur de cele vazute!Mult succes tuturor!

    07.09.2011, 22:32:07
  • tonycat
    tonycat

    Frumos si original colierul, @aglaia!

    08.09.2011, 06:22:12
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Buna dimineata.. se pare ca s-a cam terminat perioada inscrierilor . Pana diseara vom pune la dispozitie lista creatiilor ce vor intra in concurs, spre votare.
    Dezamagitor, dar cam putine creatii inscrise. Oare atat sa fie "handmade"..pe breslo?

    08.09.2011, 07:33:46
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Un poncho creat de Textile art, mesaj nemoderat inca, se inscrie in concurs si el
    www.breslo.ro/Product/Poncho-iarba-verde_433412

    08.09.2011, 09:00:56
  • sognami
    sognami

    Propun sa se reia concursul peste cateva luni, cand vreti si puteti voi. Cred ca vor fi mai multi participanti. Tema e buna dar fie ne-a lipsit cheful de lucru, fie a fost prea cald, fie a fost lumea in concediu, fie...
    Felicitari tuturor participantilor pentru creatii :*

    08.09.2011, 09:01:29
  • mssdelilah
    mssdelilah

    fie... (si lista poate continua )..
    sognami, apreciez sincer incurajarea :*

    08.09.2011, 09:30:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Buna dimineata!!

    da, putine lucrari dar toate frumoase!!

    Nu trebuie sa fii dezamagita, sognami are dreptate! August fiind luna cu cele mai multe concedii... se explica de ce e mai slaba prezenta! De fapt, multi s-au si anuntat pe forum, cu o ocazie sau alta, ca pleaca sau au fost plecati in ultimele saptamani!

    Ar fi frumos sa reluati tema cu o alta ocazie, extra-concursurile lunare, sa vedeti ce iese intr-o perioada de activitate normala! Vei vedea ca lucrurile stau cu totul altfel :)

    Te pup si succes!

    08.09.2011, 11:20:15
  • monicasandica
    monicasandica

    URAT CONCURS .....ORICUM PARTICIPAREA MEA A FOST NUMAI PT RECLAMA.....NIMIC NU A FOST FACUT 100% LA 100% HANDMADE DIN TOATE CREATIILE EXPUSE......CHIAR NICI UNA ....TOATE SANT CU MATERIE PRIMA (LEMN..LANA..).SARMA CARE OXIDEAZA...IN 2 SECUNDE,MARGELE....ETC....SE VEDE PROCENTUL DE PARTICIPARE......CRED CA V-ATI DAT SEAMA CA NU MA INTERESEAZA PREMIILE ACESTUI... CONCURS...SI IN GENERAL SANT ALERGICA LA SARMA.

    08.09.2011, 16:28:01
  • tonycat
    tonycat

    De ce ati scris asta? Ce s-a intamplat?

    08.09.2011, 16:46:11
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

    Aoleu...

    08.09.2011, 16:56:36
  • Live
    Live

    Ceea ce urma să înscriu la concurs am apucat să vând la târgul din weekend. Înainte de a poza... Bine, de fapt, chiar înainte de a fi 100% gata!:)) Voiam să mai fac nişte flori. Bluza, însă, am expus-o cum era, cu doar vreo 3 flori şi un fluture. În ultima seară, când abia terminasem de spus că gata, strâng, şi că păstrez pt mine bluza, a apărut o fată (gravidă în aproape 3 luni). A apărut cu o punguţă cu seminţe şi a plecat cu bluza.:)) Avusesem în minte că pun la concurs bluza (o bluză lungă, evazată), plus pălărie. Pălăria abia ieri am terminat-o şi am pus-o în magazin: www.breslo.ro/Product/Fluturas-poposit-pe-floare_433511 Martore că e aşa cum spun sunt Soso07 şi Blanitza, care au văzut "pe viu" bluza. Lucram la una dintre flori, când au apărut ele.

    În rest...ce să spun? Păcat că atmosfera a ajuns să fie departe de ceea ce a fost! Păcat...din punctul meu de vedere, să se înţeleagă asta! Dar...mie tot mi-e drag Breslo! Fug să votez!:)

    08.09.2011, 16:58:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Chiar ca aoleu...

    Sincer...mai urata reactia decat concursul, Monica! :)

    Chiar daca intr-o oarecare masura ai dreptate. Cred ca acele "abtineri" datorate inchizatorilor si lantului ;) ar fi trebuit sa fie defapt motiv de descalificare, asa cum a fost si pentru celelalte...

    Si in plus, la un asa volum de munca...sa nu fie luat in considerare doar pt mici detalii tehnice!!??

    08.09.2011, 17:07:12
  • monicasandica
    monicasandica

    DA AI DREPTATE ANDRA ...trebuia sa mentionez faptul ca,colierul se LIPESTE DIRECT CU ADEZIV PE PIELE....ARACET, SUPER GLUE....SE POARTA....

    08.09.2011, 17:11:48
  • tonycat
    tonycat

    Se pot face inchizatori din margelute de nisip in format "Toggle" foarte frumoase si care pot fi si foarte decorative. Pentru clientele alergice la metale.... de exemplu, nu neaparat pentru concurs.

    08.09.2011, 17:27:53
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    de acord, Tony! Nu spune nimeni ca nu s-ar putea... Se pot face multe lucruri din margelute mici! ;;) Acus termin eu ceva si va arat! trebuia sa fie pentru concurs dar...n-a fosts a fie!

    Totusi s-au acceptat astfel de abateri in concurs, legate de inchizatori si lanturi, pana la urma! De-aici era suparararea...

    Si nu e singura in situatia asta...

    Iar clipsurile...doar prefabricate se pot folosi, nu cred ca se pot face "handmade" :)

    08.09.2011, 17:42:20
  • tonycat
    tonycat

    Daca nu lucrezi in metale nu faci cercei si gata! Faci ce se poate, cand am facut si eu prima bratara din margele si nu aveam inchizatoare am fabricat-o dintr-o margea mai mare intr-o parte pe care o prindeam in cealalalta parte cu bucla mica din margele mici.
    Cred ca asta mai tine si de posibilitatile materiale pe care le ai la un moment dat si care te pot conduce pana la urma sa faci lucruri inedite la care nici nu te gandeai. Mie imi plac improvizatiile....

    08.09.2011, 17:53:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    si mie...


    Insa...revenind la concurs... parca era ce se poate inlocui, realiza handmade sa se faca handmade...ce nu (margele, fire, material textil, etc) sa fie folosit asa...

    Asta ar insemna sa nu ramana decat...de fapt, nimeni in concurs..ca nu cred ca isi fabrica cineva totul de la 0...toti folosim prefabricate... de ce margelele sau firele sunt acceptate si clips-urile n-ar fi?

    08.09.2011, 18:10:22
  • tonycat
    tonycat

    Pana la urma, un concurs e o provocare, daca iti doresti sa participi accepti provocarea oricare ar fi aceea.

    08.09.2011, 18:20:46
  • user21
    user21

    va multumesc frumos pentru comentarii. sincer, m-as fi mirat sa nu fie. si mai sincer, imi pare rau ca am avut (iar!) dreptate.

    cat despre "de ce aia si nu aia" , va pot marturisi unde intampin eu cele mai mari probleme - la finalizarea unui produs. de aceea am vrut sa va lansez provocarea , pe langa munca pe care o implica handmade-ul hardcore ( ca si insiratul margelelor tot handmade se numeste) de a va folosi cat mai putin de "ajutatoare" (nu le mai insir inca o data).

    cum spunea si tonycat, la colierele din margelute se pot face foarte frumos niste inchizatori minunate, tot din margelute.

    la fel, iarasi trebuie sa o mentionez pe tonycat (ce sa fac daca de data asta suntem pe aceeasi lungime de unda :)) - nu poti face clipsuri? fine ! nu faci cercei cu clips! inventeaza! depune un efort! asta e...

    cele doua creatii cu micile adnotari, au trecut bac-ul pentru ca s-au folosit doar inchizatorile, nu si lantul ajutator. poate aveti dreptate, si trebuia sa le descalificam. atunci ati fi fost multumite? cred ca nu.

    data viitoare, daca va mai fi, poate o sa mentionam cat de clar se poate ca nu vrem pesti in loc de frunze.

    cat despre uratenia concursului, esti foarte draguta monicasandica :)
    dar da-mi voie sa cred ca un concurs este urat in momentul in care un participant (sau mai multi) au comportamente incalificabile. cam asa....ca al tau :)

    si daca acestea sunt motivele participarii la un concurs ("reclama") , da-mi voie sa iti amintesc de sectiunea "Publicitate".
    nu sunt obligata sa fiu martora frustrarilor tale.

    si in final, ca sa inchei ultima mea interventie in acest concurs, imi pare rau ca nu v-a placut. imi pare rau ca nu v-ati simtit "cocolosite", ba mai rau.....v-ati simtit nedreptatite.
    va doresc multa inspiratie si succes, sigur cand veti castiga si veti avea privilegiul de a organiza un concurs o veti face la standarde muuuuuuuuuuuuuuult mai inalte.
    si desigur, veti putea oferi si premii care sa nu provoace alergii :)
    in rest, leti va saluta si va pupa pe frunte, peaches :)

    08.09.2011, 18:51:10
  • mssdelilah
    mssdelilah

    fara sa fiu rautacioasa, cred ca un concurs in care sa se premieze lucrarile "prin tragere la sorti" ar fi mai potrivit... Sa se inscrie 10 creatii de catre designer, sa se voteze alandala, care vrea si ce vrea si mai ales, de cate ori vrea, o creatie, sa nu fie tematica, sanu fie absolut nici o cerinta. Mai precis, sa incepeti sa postati creatiile direct aici, ca deh, daca tot s-s aintamplat sa lucram la acea creatie cand s-a lansat concursul (!!) , de ce sa nu postam? Ce rost are sa ne mai uitam si la ce se cere!.
    Imi pare rau ca asa ati vazut, unii dintre voi.. ceea ce am cerut noi !
    Altii dintre voi, si ii felicit, si-au dat silinta, si au lucrat..manual..
    Monica, apreciez sincer munca depusa in acel colier, in acel set, dar te-ai innecat ca tiganul la mal, sa ma scuzi de expresie, cu lantul cu care l-ai terminat. Nu mai vorbesc de lobster, acela a fost tolerat in alte doua creatii, singurul "attachament".
    Ne asumam si criticile, normal. Dati cu parul acum!!
    Spor la creat in continuare va doresc, "wherever you are"
    luminita

    08.09.2011, 19:58:19
  • kiti
    kiti

    Mie mi-a placut concursul chiar daca nu a fost la fel de animat ca altele dar acest fapt ne-a lasat sa lucram si cel putin pe mine m-a stimulat pt 100%.Indiferent care ar fi parerea ta Monica despre lucrarile intrate in concurs stiu ca eu am lucrat totul manual inclusiv cusutul, desi mi-a luat mai mult timp decat daca as fi cusut la masina.La fel si buburuza si Sorina si alte fete unde se vede clar lucratura manuala motiv pt care le-am si votat.

    08.09.2011, 20:53:41
  • soso07
    soso07

    Multumesc, Kiti. Acum pot sa spun ca si eu ma gandeam sa fac un ursulet cusut manual, dar n-am avut curajul. Poate peste ceva timp.
    Cat pentru Monica, nu vreau sa sune a consolare sau altfel, lucrarea ta era printre preferatele mele. Astazi i-am aratat sotului meu lucrarile care participau la concurs si creatia ta i-a atras in mod deosebit atentia.
    Cristina - live, eu ti-am spus sa pozezi bluza acolo, in parc. Erau atatea statui din lemn, iti dai seama ce poze faceai ... si participai si la concursul de creatie foto. Asa e cand copiii nu-i asculta pe parinti (ca doar sunt mai mare ca tine) :)))

    08.09.2011, 21:01:58
  • carla69
    carla69

    Poate facem toate ursuleti la concursul urmator,si mie mi-a trecut prin cap,sau o Locomotiva Thomas .Ce bucurosi ar fi baietii mei!

    08.09.2011, 21:06:14
  • kiti
    kiti

    Locomotiva din ce o faci? Chestia cu ursuletii ar fi ceva nostim, si o provocare pt multi breslasi care fac de toate si chiar si pt cei care nu au facut inca jucarii.Sorina, incercarea moarte n-are de ce sa nu-ncerci ( cum spune un cantec)

    08.09.2011, 21:13:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Mie mi-ar placea la nebunie sa fac jucarii!!! Ador ursuletii!! si papusile!! (Bine nu toate,cele frumoase, cu gust, eventual handmade - pentru ca astea au si suflet ! hihihi)

    Am zis ca va arat totusi ce-am mesterit 100% handmade, chiar daca nu particip :p Si mie mi-a placut mult concursul si m-a provocat!!!

    www.breslo.ro/Product/Toamna-in-cercuri-de-confuzie_434345

    08.09.2011, 21:57:46
  • carla69
    carla69

    Imi place si chiar e bun numele,m-ai bagat in ceata.Imi place si modul de inchidere,e perfect,iti fur ideea...dar n-ai sa-ti dai seama

    08.09.2011, 22:09:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    fura fura :)))

    e bun daca te-am bagat in ceata!!!


    Acum: urmatoarea provocare sunt CERCEIi asortati!! Sa vad acum cum ii fac!! Inca nu am nici o idee multumitoare...

    08.09.2011, 22:17:54
  • carla69
    carla69

    Numar...pana acum 2 lucrari la egalitate cu cele mai multe voturi

    08.09.2011, 22:50:06
  • Live
    Live

    Sorina, mamă, asta e! Copii neascultători!:)) Sperasem că apuc să o mai "floricesc", s-o fac aşa cum o gândisem. A murit şi speranţa, asta e... Next time!

    08.09.2011, 23:58:21
  • soso07
    soso07

    Locomotiva Thomas crosetata. Am vazut niste jucarii crosetate, ceva de genul acesta :
    http://www..com/listing/73547627/amigurumi-crochet-pattern-happy-train

    09.09.2011, 10:45:53
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    vaaai ce-mi vazuta ochii acolo!!!

    09.09.2011, 11:04:35
  • soso07
    soso07

    Da, eu am stat intr-o seara si m-am uitat impreuna cu baiatul meu la asa ceva si-mi zicea sa-i cumpar si lui tot felul de animalute lucrate asa. Cine stie, poate cand mai evoluez putin cu crosetatul, sa-i fac si lui jucarele.

    09.09.2011, 13:41:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    sa-i faci!!! Sunt superbe!!!

    Eu de mult ma tot uit la jucariile amigurimi, dar mai am mult de mubca pana acolo!! :p

    09.09.2011, 13:52:29
  • carla69
    carla69

    am pierdul sirul voturilor,numar din nou dupa ce ma satur de numarat nasturi

    09.09.2011, 14:13:32