Forum: Suport Breslo ACTIVARE CONT
mariacma ajutati si pe mine va rog?
24.02.2011, 13:48:20
raluca29Magazinul nu e activ pentru ca de fiecare data cand vreau sa intru loa produsele mele imi apare cont suspendat.Magazin raluca29
27.02.2011, 13:22:27
BianinasSmilingCrochet2009Am platit taxa pe 3 luni joi, 24 feb. 2011. Magazinul este suspendat...puteti verifica? Multumesc frumos.
27.02.2011, 18:58:18
raluca29Eu am platit miercuri si tot suspendat e magazinul cu toate ca am trimis o gramada de mailuri.Trebuie sa trimit un produs vandut si nu pot intra sa vad adresa.
27.02.2011, 22:16:48
IrinaBohemianDanceBuna!
28.02.2011, 07:44:57
Am platit aseara prin PayPal:intai pentru o luna si apoi pentru inca trei,deci pentru 4 luni...Multumesc!
Irina
Hainute Colorate
MarigamiSi magazinul meu este inchis...
02.03.2011, 17:14:32
cod: BRE-16047
nume: Marigami
Plata a fost facuta in urma cu "fix"o saptamana.
ioanaruxandra85am facut si eu o plata pe data de 24 a luni trecute nici pana in ziua de azi nu a fost inregistrata, plus am scris 2 meiluri echipei si nici un raspuns
03.03.2011, 10:58:32
kittyshandmadeAm platit taxa pentru 3 luni de joi 24 feb si am inca magazinul suspendat!
03.03.2011, 21:10:02
Am dat mail uri dar nimic !Chiar trebuie sa mearaga asa de greu de fiecare data cand platim taxa aceasta !
Va rugam frumos faceti ceva !
Lipo*
04.03.2011, 10:41:06
15.11.2010 CinnamonCloves a scris
Ruxi, prima luna pentru vanzatori este gratuita. Daca ai activat contul de vanzator acum mai putin de o luna, nu ai de ce sa iti faci griji, trebuie doar sa pui produse in magazin.
Va deranjez cu o nelamurire. Eu mi-am facut cont pe breslo din 11 noiembrie 2009 (lipo). Pe atunci l-am facut doar pentru ca doream sa cumpar diverse produse. Astazi am decis ca-i timpul sa incerc si eu sa-mi scot produsele la vanzare. Am intrat pe "vinde" si mi se spune ca "ne pare rau, dar acest magazin a fost suspendat pentru neplata taxei".
Eu nu am avut magazin pana acum. De cate ori intram in "my breslo" nu aveam decat "cumparaturi", "feedback" si "favorite". Brusc, de cand am apasat acel "vinde" imi apare si "Magazin" (suspendat, dupa cum ziceam) cu "produse", "comenzi" si "publicitate".
Intrebarea mea este: daca eu am avut cont deschis ca si cumparator nu mai am dreptul la acea luna de proba ca si vanzator?
Cu multumiri pentru timpul acordat, "
Ieri mi s-a raspuns (de pe [email protected]):
"
In momentul in care ati apasat vinde si "incepe acum" magazinul dvs de pe Breslo.ro a fost activat. Se poate ca dvs sa fi facut asta din greseala.
Mesajul de suspendare apare acum pentru ca perioada gratuita de 30 de zile a expirat.
Pentru a beneficia de un magazin activ pe Breslo.ro trebuie sa achitati o taxa luna de 10lei."
As dori sa stiu cand anume a avut timp sa-mi expire perioada gratis daca pe 2 martie 2011 am apasat butonul "vinde", de pe 2 martie 2011 mi-au aparut rubricile cu "magazin" si tot de atunci a aparut mesajul de suspendare?
Nu inteleg. Daca eu as fi apasat gresit si as fi activat magazinul mai demult as fi avut si acces la rubricile "magazin", "produse", "comenzi" si "publicitate". Ori eu pe astea pana ieri nu le-am avut.
Din pacate, la aceasta ultima intrebare nu mi-a mai raspuns nimeni...
kittyshandmadeOameni buni!Chiar va bateti joc de cei care platesc aceste taxe!
04.03.2011, 13:12:10
Chiar trebuie sa ne rugam in genunchi sa ne activati magazinele dupa ce platim taxele!Nu-i corect deloc ce faceti!~
De fiecare data aceeasi poveste:noi platim si apoi trebuie sa trimitem nenumarate mail-uri pentru a putea beneficia de serviciile platite!Nu credeti ca ar trebui sa luati masuri!Chiar ignorati toate mesajele trimise si se pare ca activati magazinele cand vreti si aveti chef!
Ca alta explicatie nu exista!
Daca nu faceti fata organizati-va mai bine sa puteti sa activati la timp magazinele!Si oricum asta e problema organizatotului ca de-aia primeste taxele astea si a noastra care platim si cerem in schimb sa ne fie respectate drepturile!
user2606Si eu am platit taxa pe 3 luni joi, 03 martie 2011. Magazinul este suspendat. Va rog sa verificati! Multumesc frumos!
04.03.2011, 22:17:55
MarigamiHeeeeelp! Plata a fost facuta in 21 februarie! Am trimis si mailuri!
05.03.2011, 18:21:43
Magazinul meu inca este inchis...
Va rog daca se poate sa faceti ceva!
cod: BRE-16047
nume magazin: Marigami
ioanaruxandra85este chiar urat din partea dvs, am facut plata pe 24 a lunii trecute si nimic, am contul activ eu vreau sa-mi fac campanii cand imi veti confirma plata, va bateti joc de oamenii
06.03.2011, 01:35:52
LuigiEXPLICATIE:
07.03.2011, 08:02:07
in 95% din cazuri confirmarea platii de catre Breslo intarzie semnificativ datorita nerespectarii instructiunilor de plata. Mai exact, CODUL generat automat de sistemul de platii nu este trecut la detaliile platii, ingreunand astfel semnificativ procesul de identificare a persoanei care a efectuat plata. Asadar, va rugam sa procedati cu multa atentie la completarea CODULUI generat de sistem.
In cazul in care nu ati trecut CODUL Breslo sau Bresleu la detaliile platii va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected] in care sa ne descrieti cat mai exact problema dumneavoastra.
Toate mesajele primite la [email protected] sunt prioritizate si timpul de raspuns variaza de la cateva ore la cateva zile.
Unul din principalele criterii de prioritizare a mesajelor este LIMBAJUL folosit in comunicarea cu echipa Breslo, urmat de explicatia cat mai DETALIATA a problemei.
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata !