Forum: Orice altceva Admiratie pentru produse deosebite.

• dodo
    dodo

Arabela, cu fiecare bijuterie creata din pasla ma uimesti prin delicatete si feminitate.culori perfect potrivite, finete in executie, maiestrie desavarsita.unice.ne incanti privirea! te felicit din suflet!

10.12.2009, 12:52:11
  • arabela
    arabela

Merci mult, ma faci sa rosesc tot mai mult :'> dar ma bucur sa aud ca iti place asa mult ceea ce fac.

10.12.2009, 16:19:18
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Si mieee imi place Arabela! *Hug hug*
    Si mai imi plac aitch, Alina Panait si MAD. *wave*
    Si multi altii (nu imi vin in minte acum numele) :P

10.12.2009, 17:51:56
  • redbijoux
    redbijoux

Eu trebuie sa recunosc ca imi plac o mare parte din cele facute de fetele de la Ribbonline si cel mai mult minunile create de Havin !

10.12.2009, 19:04:30
  • z0z0le
    z0z0le

De cand asteptam sa pot sa imi exprim parerea despre vanzatori si produsele lor!!
    Imi place:
    - allyingraphicland,mai exact imi plac cutiutele ei. Parca sunt desprinse din povesti cu zane! Superbe!
    - bibiu, in special gentutele;
    -szabomaria, gentile ei sunt deosebite;;)
    -BohemianFlow..nu stiu exact ce imi place, magazinul in sine ma fascineaza;
    -Made.in.Brasov mi se pare un artist desavarsit,mai ales produsele din sarma cu pietre imi plac si e o persoana super de treaba.
    Revin cu alte persoane care imi plac pentru ca nu cred ca pot sa ma opresc vreodata. Peste tot e ceva deosebit de vazut/cumparat..:)

10.12.2009, 20:34:00
  • dodo
    dodo

Simina, ceea ce faci tu cu sarma este o minune.pandantivele bijuteriilor tale au o montura regala.te felicit din suflet!

10.12.2009, 21:42:34
  • cocky
    cocky

mie imi plac :
    BohemianSin - tot magazinul e special, toate produsele imi plac la fel de mult :X
    Hiramayashakia - accesoriile pentru par sunt superbe :)
    si mai sunt... Juli, Danixious, Happy.earrings, Ribbonline...

10.12.2009, 22:14:17
  • CercelulVoinic
    CercelulVoinic

si nu uitati de lucrusoarele deosebit de originale de la Small paintings sau cerceii non-conformisti de la Asearatiamluatcercei. my personal favorites :D

10.12.2009, 22:41:43
  • dodo
    dodo

Lizi, bijuteriile pe care le creezi reflecta caldura si farmecul personal, atribute descoperite cu placere de multe dintre noi. Fiecare bijuterie este speciala.Te felicit din suflet!

11.12.2009, 14:54:27
  • havin
    havin

hola, dodo iti multumesc pt cuvintele frumoase, atat tie cat si tuturor celor care au avut curajul de a purta ceea ce mesteresc eu, printre picaturi; ceea ce vezi sant stari de suflet si ma bucur sa stiu ca nu platesc degeaba tribut atator nopti nedormite.
    handmadeul este o lume minunata si ma bucur sa-mi fi gasit si eu locul in ea, alaturi de voi ceilalti artisti!

11.12.2009, 15:56:59
  • gystefania
    gystefania

Buna!!!
    Mie imi plac:
    alinapanait
    SmallPaintings
    issa
    BohemianSin
    decodolls
    ...pentru ca toate produsele din aceste magazine sunt originale si au personalitate. Superbe!!!
    Revin :^)

11.12.2009, 16:58:14
  • Simina
    Simina

Dodo, multumesc din suflet pentru aprecieri!:)
    Mi imi plac atat de multe magazne, incat as umple tot forumul insirandu-le! Insa un magazin care mi s-a lipit de inima este cel al Izei, poate pentru ca stiu de pe blogul ei povestile ce stau in spatele fiecarei bijuterii....

11.12.2009, 18:39:55
  • iza
    iza

Multumesc mult ,Simina :)

11.12.2009, 21:34:38
  • alinapanait
    alinapanait

o sa-mi insir si eu lista de artisti preferati. sunt persoanele ale caror produse le folosesc cu cea mai mare placere in listele pe care le fac :

SmallPaintings (pentru ca este printre putinii artisti adevarati de pe breslo)
    MAD (pentru ca e plina de idei colorate, si mereu vine cu ceva nou)
    CinnamonCloves (pentru ca are niste accesorii din fetru extrem de dragute)
    Katafolt (pentru ca are rabdare sa se joace cu tesaturile, si ii iese bine)
    ebonyvintage (pentru ca sunt fan al accesoriilor care includ dantela:P)
    arabela (pentru ca are niste coliere superbe, si mai nou, niste decoratiuni de brad foarte placute)

13.12.2009, 16:41:37
  • funksbyraloo
    funksbyraloo

Iata si lista mea de favorite: allyingraphicland, aitch, alinapait, boogie, elenagheara, gevert, mad, SmallPaintings, si mai sunt dar nu imi vin in minte :-)

13.12.2009, 17:10:35
  • BohemianSin
    BohemianSin

Atata de multe produse si exponenti imi plac aici pe Breslo incat imi vine f greu sa fac o selectie!Personal pun accent pe unicitate/ originalitate/personalitate iar in creatiile celor pe care-i voi enumera cred ca se regasesc din plin!

13.12.2009, 17:44:37
  • BohemianSin
    BohemianSin

Lista nu e completa insa promit sa o continui....am spicuit cate ceva din lista mea de favoriti:

Katafolt –pt ca orice vis ar fi frumos pe pernutele ei;
    Decodolls – papusile ei sunt printe cele mai frumoase ce mi-au vazut ochii
    Allyingraphicland – pt ca genereaza o minunanatie de cutiute
    Aitch – personalitate mai multa nu am intalnit pe breslo
    SmallPaintings –pt ca e cea mai frumoasa amintire despre copilaria mea
    Havin –printre cele mai frumoase pietre inlantuite in cel mai frumos mod
    Gystefania - pt aerul =ladys like= pe care mi-l inspira
    Issa –nu e asa ca sunt printer cele mai dragalase lucruri vazute
    Handmademylove – pt ca imi inspira o caldura si o gingasie aparte si sunt f fain lucrate
    Hobbywan –pt ca aerul vintage care ma incanta atat de mult e omnipresent si in cel mai frumos mod. Nimic nu se pierde, stilul se transforma!

13.12.2009, 17:45:33
  • foambubbles
    foambubbles

Lista mea de magazine favorite e muuult prea lunga ca sa o scriu aici si oricum, majoritatea numelor au fost deja pomenite. Dar un magazin pe care eu l-am descoperit recent si de care m-am indragostit pur si simplu e emilie.veres (www.breslo.ro/Shop/emilie.veres). Brosele ei din fetru sunt geniale! :) Felicitari!

14.12.2009, 01:10:40
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

saru'mana Alina :))
    SmallPaintings, asta era!! Stiam eu ca am uitat pe cineva! Si sigur o sa-mi mai vina in minte. Dar SmallPaintings face niste ilustratii mult prea cute!

14.12.2009, 23:27:21
  • dodo
    dodo

Admir " Gandul de lemn" pentru creativitate, folosirea diverselor materiale alaturi de lemn. In fapt fiecare produs isi spune povestea, o poveste frumoasa. Felicitari din suflet!

15.12.2009, 12:11:14
  • Androix
    Androix

Ia uitati ce a aparut pe breslo!

www.breslo.ro/Shop/Enia

Mie mi-a placut tare mult! Astept cu nerabdare mai multe produse, chiar daca probabil n-o sa ma pot bucura niciodata pe viu de un asa aranjament. Felicitari!

15.12.2009, 19:08:05
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

uau, ce tare! Dar oare cum il trimite prin posta ?!?

15.12.2009, 22:51:01
  • BohemianSin
    BohemianSin

si mie mi s-a parut f faina decoratiunea insa un alt aspect legat la expediere, am vz ca sunt si flori naturale,....nu se usuca pana ajunge coletul la om , mai ales daca e din celalat capat al tarii!?

16.12.2009, 14:31:56
  • dodo
    dodo

Asa cum cred ca s-a observat, sectiunea ceramice s-a imbogatit prin aparitia Wana-ddart cu superbele sale produse.Urmaresc cu drag fiecare postare si fiecare produs unic.incerc aceleasi senzatii pe care le am intrand in galeriile de arta ( si fac referire aici la produsele ceramice ) din Muzeul Astra din padurea Dumbrava - Sibiu.

25.01.2010, 13:18:04
  • ElvenRose
    ElvenRose

Sunt atatea magazine deosebite, cu bijuterii inspirate, lucrate cu grija... Nici nu stiu cu care sa incep :) Dintre cele care imi plac mie (intr-o ordine aleatoare): PetraBijoux, andradacristina, decoart, Loulou, alexanderdamian, giuvaer, cat-e, Cristy Jewelry Design, Lauralia, andreaz, nahoot, dianabv, havin, marasquin... si mai sunt inca si alte magazine superbe.

25.01.2010, 18:20:00
  • marasquin
    marasquin

Multumesc mult pentru apreciere Dacian-Moon! Eu te urmaresc pe blog aproape in fiecare zi si am vazut accesorii extrem de frumoase si citesc mereu articolele postate! :D

26.01.2010, 15:27:38
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Multumesc Dacian-Moon. Ca de obicei esti mult prea draguta. Multe din magazinele enumerate de tine se numara printre cele dragi mie

26.01.2010, 19:29:05
  • LadyA
    LadyA

BohemianSin imi place mult :)

26.01.2010, 19:59:58
  • BohemianSin
    BohemianSin

you make me blush!Iti multumesc mult!

26.01.2010, 21:04:24
  • RuxishConcepts
    RuxishConcepts

Si mie imi plac mult cei deja enumerati!
    Si mai imi place mult DomnisoaraBabacilu si Katafolt.Sa nu uitam de Mad, RibbonLine, Cinnamon, BohemianFlow, BohemianSin, Alina Panait, OanaPisic, MelaniaLupu, Aitch, Juli, Handmademylove, Veg.
    Sigur am uitat pe multi altii dar...mai bine fac o lista :D

27.01.2010, 12:30:46
  • juli
    juli

va multumesc celor care ati amintit si de magazinul meu:*
    aici este lista mea:
    MAD
    UndA
    happy.earrings
    SmallPaintings
    Ribbonline
    alinapanait
    cnitinit
    arabela
    RuxishConcepts
    CinnamonCloves
    Creatibles
    ebonyvintage
    InsideWood
    BohemianFlow
    lebaneseblonde
    BohemianSin
    DomnisoaraBabacilu
    drolerie
    athena
    hana
    CharmdeParis
    handmademylove
    oanapisic
    versusdesign
    Manufactura9
    pildikom

stiu ca sunt multi:) dar nu pot sari peste niciunul...

29.01.2010, 15:39:53
  • juli
    juli

si totusi am uitat-o pe aitch!!!

29.01.2010, 15:43:17
  • Casacucadouri
    Casacucadouri

foarte bine ca ai facut o lista mai lunga, asa am descoperit si eu Creatibles! :)

29.01.2010, 23:58:21
  • scharmen
    scharmen

Sa nu uitam si de GabytzaART, Maces, DEEA are niste lucrusoare cu totul deosebite si pline de originalitate, Lulubiju, Andradacristina... absolut superbe lucrusoarele de la acest magazin, Bijouxhobby, asbeads, Latelier, elfina, nahoot6 -lucrusoare delicioase si pline de veselie, La Nedeia, hobbywan si voi mai reveni si cu alte magazine de 5 stele :*

pana atunci spor in tot ce faceti.

30.01.2010, 10:48:50
  • user21
    user21

mai nou ma incanta in mod deosebit cerceii alinei panait si bratarile asbeads :)

04.02.2010, 10:11:19
  • tzuki333
    tzuki333

preferatii mei sunt tensha- de acolo comand, iar cele pe care le urmaresc cu drag si ma abtin sa nu le felicit de fiecare data sunt hana, peticel, aitch,emileveres...mai sunt muuuulte altele, doar acestea imi vin repede in minte

05.02.2010, 23:25:22
  • tzuki333
    tzuki333

tocmai am descoperit ceva ce imi place foarte mult:latelier!

05.02.2010, 23:50:13
  • hana
    hana

hei, tzuki333 multumesc pentru apreciere ;)
    mie imi plac grozav de mult : MAD, SmallPaintings, funcksbyraloo, arabela, aitch :)

06.02.2010, 13:44:20
  • BohemianSin
    BohemianSin

Multi dintre cei pe care i-am uitat vad ca i-ati readus voi in fata cum ar fi: l'atelier, arabela, mad, si mai nou hana...sunt f f dulci fetitele tale!

06.02.2010, 18:08:35
  • hana
    hana

multumesc BohemianSin, e o adevarata placere sa fac parte dintr-o comunitate de artisti asa de minunata :)

08.02.2010, 00:40:54
  • scharmen
    scharmen

Draga LAURALIA, toata stima si admiratia pentru bijuteriile tale deosebite.
    Munca si rabdarea ta depaseste imaginatia mea!
    As avea multe de invatat de la tine din misterele bijuteritului.

08.02.2010, 13:34:27
  • dreamcreations
    dreamcreations

Imi plac emileveres si smallpaintings. Au creatii superbe si originale!

10.02.2010, 17:01:58
  • InsideWood
    InsideWood

De remarcat un nou artizan priceput in prelucrarea lemnului, damian

11.02.2010, 02:50:08
  • emilie.veres
    emilie.veres

As dori sa imi arat si eu admiratia in fata decoratiuni patchwork realizate de katafolt.Felicitari!

11.02.2010, 08:31:27
  • Lauralia
    Lauralia

Scharmen, multumesc tare mult!
    Laura

11.02.2010, 20:04:36
  • sillygrapefruit
    sillygrapefruit

magazinele mele preferate, intr-o ordine oarecare...
    szabomaria
    peticel
    traffic-bags
    elenagheara
    zuzulicea
    cerceluind
    katafolt
    oanacalin
    greendimple
    pumpkindesign
    handMADEina
    bubbixshop
    iglitza
    ribboline
    allyinthegraphicland
    si o multime de alti priceputi ai "mesteritului de frumos";)

13.02.2010, 11:36:50
  • scharmen
    scharmen

Am descoperit astazi un magazin minunat: MaryLu !!!!
    Lucrusoarele de acolo sunt atat de accesibile ca si pret iar lucratura tradeaza atat atentia deosebita a detaliilor cat si dragostea pentru arta! toata admiratia!

13.02.2010, 21:11:46
  • tzuki333
    tzuki333

readuc topicul acesta in discutie, nu mai stau sa vad mai sus, dar mereu admir fetitele create de JoliesseDesign...imi plac modelele, culorile, floricelele, detaliile... felicitari!!!

15.05.2010, 08:15:42
  • JoliesseDesign
    JoliesseDesign

Tzuki333, Multumesc mult pentru apreciere :) si eu iti admir mini personajele tale una mai haioasa decat alta :). Llista cu magazine preferate este destul de lunga asa ca o sa trec rpd ce-mi vine acum in minte :): ebonyvintage (sunt superbe agrafele cu flori), aitch, peticel (huge fan of your bags), chez serebe (cele mai funny pisici), cnitinit (curcubeu de bentite), funksbyraloo(superbe, pline de culoare), arabela (bentite superbe), latelier(superbe, elegante), domnisoarababacilu(foarte cute), hana (imi plac la nebunie), mad, pumpkindesign, si mai sunt destule..:)

15.05.2010, 10:55:47
  • peafowlady
    peafowlady

Momentan, magazinele mele favorite de pe Breslo sunt urmatoarele (spun momentan pt ca stiu c-am sa mai descopar si altele, mereu se gaseste cate un artistl care sa imi atrage atentia):

miki33
    ebonyvintage
    BohemianSin
    handmademylove
    afterforever
    JasminBlanc
    dustinlight

They're just great! : )

15.05.2010, 16:40:06