Forum: Locuri & Evenimente Atelier "Arta Feng Shui - Balance Your Life"

  • RalucaElvenDesign
    RalucaElvenDesign

    Atelier Feng Shui - Balance your life
    Trainer: arhitect Raluca Cojocaru
    16.06.2012 ora 11-11:30
    Bistro Omra Elias - Str. Occidentului, Nr. 11

    Arta Feng Shui, populara in intreaga lume, este cunoscuta pentru faptul ca urmareste mentinerea echilibrului energiilor si pastrarea armoniei. Aceasta reprezinta chintesenta filosofiei orientale si la originea sa se afla elementele naturii, motiv pentru care principiile sale pot fi aplicate nu numai in interiorul locuintei, cat si in afara. Daca elementele din natura sunt combinate intr-o maniera armonioasa, atunci se realizeaza un echilibru intre lumea inconjuratoare si starile noastre interioare.

    Va propunem un atelier despre arta Feng Shui aplicata in cadrul spatiului in care locuim, a celui in care lucram si ne desfasuram activitatile zilnice, al mediului natural in care ne relaxam si conform stilului de viata pe care il vom adopta.
    Pentru o imagine completa a ceea ce inseamna Feng Shui este necesara cunoasterea fortelor fundamentale ce guverneaza acest concept, a armoniilor naturale ce se creeaza intre moduri de viata si viata intr-un anumit spatiu si a energiilor ce influenteaza atat starea noastra de spirit cat si starea fizica.

    Subiectul acestui atelier este sa inveti cum sa faci alegerile care iti sunt benefice in materie de amenajari interioare si exterioare, decoratiuni , sa-ti personalizezi spatiul de la birou si de acasa explorand latura ta spirituala si integrand-o armonios in mediul fizic.
    Este un proces de invatare despre locuri si oameni si despre modul in care interactioneaza energiile lor. Se bazeaza pe cea mai lunga traditie neintrerupta a umanitatii, aceea de cercetare a tainelor ascunse ale naturii.

    Nu trebuie sa fii arhitect ca sa vii la acest atelier despre Arta Feng Shui. Nu tebuie sa fii designer de interior pentru a-ti decora casa conform nevoilor tale. Nu trebuie sa fii chinez sau sa vorbesti chineza pentru a intelege o traditie chinezeasca despre om-mediu si legile Feng Shui.

    Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incepi cu atelierul " Feng Shui - Balance Your Life" tinut de arh. Raluca Cojocaru, sambata, 16.06.2012, ora 11-11:30, la Bistro OMRA ELIAS, str. Occidentului, nr.11. http://www.facebook.com/OmraElias

    * Pentru a te inscrie la acest atelier iti poti manifesta intentia la adresa : raluca.elf@gmail , persoana de contact Raluca Cojocaru / tel. 0722 665 664 - Mihaela Stanca
    Taxa de participare ( se achita in ziua atelierului la Bistro Omra Elias) : 20 Lei
    Atelierul - tip interactiv unde poti cere sfaturi pentru organizarea spatiului personal - va fi prezentat de Raluca Cojocaru, arhitect de interior si artist plastic cu specializare in studiul formelor si al culorii, arta Feng Shui si designul ergonomic in amenajari interioare.
    Durata atelier: 90 min

    12.06.2012, 16:01:03
  • RalucaElvenDesign
    RalucaElvenDesign

    http://www.facebook.com/events/187935044668986/

    12.06.2012, 16:16:10