Forum: Orice altceva Cand ati fost jigniti ultima data de un "client"?

• Jandy
    Jandy

Am primit aseara intr-un final raspuns de la echipa Breslo. Au promis ca astazi vor solutiona problema - sunt nerabdatoare sa vad cum. Am vorbit cu cativa vanzatori de aici care au patit acelasi lucru - mirarea mea e ca asta continua.

18.03.2014, 08:35:00
  • Jandy
    Jandy

Problema mea a fost rezolvata elegant de echipa Breslo. Spor si mare atentie la clienti!

18.03.2014, 14:36:45
  • lulipuff
    lulipuff

auchhh!!! imi suna foarte cunoscut ce a scris foambubbles...
    am patit ceva similar in perioada martisoarelor...si nu m-ar mira ca persoana sa fie aceeasi pentru ca "textul" imi suna extrem de similar.

mi-a cerut o oferta pentru o cantitate mare de martisoare si mi-a oferit si un pret. i-am raspuns ca nu pot accepta pretul propus si am revenit cu o contraoferta.
    apoi au urmat o serie de intrebari (cum le fac/ etc). i-am raspuns frumos ca este "secret profesional" si ca subiectul conversatiei noastre este o oferta si nu cum anume fac un anumit produs.
    ce a urmat, nu are sens sa postez, dar nu a fost fain deloc...

si inca ceva: atentie mare sa nu va treziti cu produsele "reproduse" ...

18.03.2014, 15:15:33
  • ramaikacreations
    ramaikacreations

Buna tuturor:-) ... as dori sa stiu o parere de la voi care sunteti mai vechi pe breslo...cam in cat timp incepe lumea sa iti faca vreo comanda?:-) sunt la inceput si vreau si eu sa stiu daca merita sa imi prelungesc sau nu contul:-)

18.03.2014, 16:43:28