Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni

  • cattie
    cattie

    Carmenn,FAINA margareta :)

    31.03.2012, 16:06:11
  • carmenn
    carmenn

    multumesc ,,dna trandafir" :)

    31.03.2012, 19:34:14
  • carmenn
    carmenn

    vezi un acvariu mic...am vazut ceva...dar din plastic? nu stiu exact...tot pe la peturi

    31.03.2012, 19:35:10
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Eu, inca n-am gasit acel vas patrat de sticla dar Luni merg la un magazin
    care se zice ca este chiar magazin de sticlarie.
    Maine merg si prin talcioc... poate gasesc ceva.

    31.03.2012, 21:02:51
  • cattie
    cattie

    M-am hotarat.Maine ma duc sa iau borcanul ala mare,ca mi-a ramas mintea la el si deja rotitele se misca...si ar arata superfain :)
    Daca Gheorghitza reuseste sa gaseasca patratosul...si mai bine.Am materie prima si pentru VARA :D

    31.03.2012, 21:07:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    simt ca voi gasi

    31.03.2012, 21:09:23
  • aigile
    aigile

    Citeam pe la celelalte sectiuni ganduri despre premii, despre cat de multe sunt si cum fiecare participant ar trebui sa primeasca o apreciere pentru efort, sarguinta si implicare... Despre cat de nedrept este sa nu se acorde niciun vot unor lucrari - altfel 'laudate' la prezentare. Gheorghitza spune si mai apasat despre concursuri 'tintite' - eu n-as merge pana acolo( sau poate sunt prea 'novice' ca sa sesizez nuanta asta...), insa uneori e greu sa nu remarci ca prieteniile se sustin (dar nu asa am invatat inca din abecedar?!)... Pentru toate aceste 'carcoteli' este o replica 'sfanta': "Gusturile nu se discuta!...", si asta , slava Domnului, n-am inventat-o noi! Stiu, o sa-mi spuneti ca 'gustul' ar trebui sa reprezinte numai "X"% din notare, restul, conform fiecarui regulament, tinand de respectarea temei, complexitate, etc. Well, ramane la latitudinea fiecaruia sa fie mai mult sau mai putin obiectiv!...
    Ei, am facut 'acolada' asta extinsa ca sa prezint CATEGORIILE premiilor pe care le voi acorda la sectiunea de fata, pe care cu bucurie o sustin la invitatia blanitzei. Nu mai pot inscrie niciun premiu pentru 'ultima-penultima' lucrare, s-au 'adjudecat, deja! Dar, intr-un stil 'mucalit' - pe care poate ca l-ati remarcat, dar uneori imi place sa nu ne luam PREA in serios - premiile inventate de mine, si care celebreaza SI libertatea mea (momentana) de a desemna (cativa)castigatori, suuuuuuunt:
    I.PREMIUL "Pentru ca IMI PLACE"
    II.PREMIUL "Pentru ca VREAU"
    III.PREMIUL "Pentru ca POT"
    IV.MENTIUNEA "Pentru ca IMI PASA"
    Heeeeeeeiiiiiii, era vorba sa radeti, nu sa va-ncruntati!...

    31.03.2012, 21:09:42
  • cattie
    cattie

    VREAU sa desenez pentru ca IMI PLACE si stiu ca POT....HA!
    Gata,le-am luat pe toate!!!!!!...care se inscrie pentru mentiune?

    31.03.2012, 21:13:57
  • soso07
    soso07

    Foarte original !!!
    Ma duc sa-mi termin gainusa, daca tot ai spus de premii, pentru ca "VREAU" sa castig si eu un premiu mititel :))) Si pentru ca "IMI PLACE" ce iese. Si "POT" sa-i fac si restul familiei. "IMI PASA" de gainusa mea si nu vreau sa fie singura !!! A mai ramas vreun premiu ? Daca nu, inventam altul :)))

    31.03.2012, 21:19:16
  • soso07
    soso07

    Gata, ne-ai mobilizat :)

    31.03.2012, 21:20:17
  • aigile
    aigile

    Mhaaaaaiii, tot VOI cu caimacu'?!
    Uite, incepem acordarea primului premiu, care s-a nimerit din categoria "PENTRU ca VREAU" (adica asa vreau eeeeeeuuuu!), si castigatoarea esteeeeeeee:
    carmenn!!!!!!!!!
    Daca va uitati bine la poza, veti intelege, desigur de ce am vrut ASA: nu stiu cum a reusit sa ia drept model EXACT margareta din balconul meu, si inca si cu gargarita aferenta!!! Cred ca abia am plantat-o in ghiveci si mi-a si ochit-o, ea si o duzina de bondari pufosi, drept pentru care VREAU sa-i premiez inteleapta alegere cu setul asortat, de care sa se bucure cu un zambet ca o zi senina de PRIMAVARAAAAAAA!
    www.breslo.ro/Product/Premiul-Concursului-PRIMAVARAAAA---categoria-Pentru-ca-VREAU_594958

    31.03.2012, 21:39:48
  • carla69
    carla69

    Premiile viiin,frumoase si atragatoare,decoratiunile stau in asteptare.Creanga pe care o cautam pentru concursul Iarna inca nu am gasit-o,cred ca n-am cautat unde trebuia.Saptamana viitoare va fi "Scoala altfel" asa ca poate am noroc

    31.03.2012, 21:44:33
  • cattie
    cattie

    Carmenn,felicitari!
    Frumos rau de tot premiul :)

    31.03.2012, 21:52:55
  • aigile
    aigile

    Carla69, sa nu gasesti tu pe malu' Tisei o rachita cu 'matisori'?!... Vezi, eu n-am Tisah, da' am Hornbach, e 'specialistu' meu in crengi (bine, cate-odata mai are si IKEA cate un 'sfat', da' pana la ea... face rachita si micsunele!...)

    31.03.2012, 21:53:21
  • carla69
    carla69

    Daaa,dar trebuie sa ajung pe malul Tisei si n-am prea iesit din casa de o vreme.Maine...

    31.03.2012, 21:55:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    aigile,
    nu ma intereseaza "carcotelile" nimanui.
    Stiu doar un lucru: sant fidel unei cauze
    si nu al unor interese.
    Ma bucur ca ai gasit de cuviinta sa moderezi comentariile mele.
    Inseamna ca ti-au placut.

    31.03.2012, 22:16:43
  • aigile
    aigile

    Ca intotdeauna, pentru ca sunt la obiect, si merg drept la tinta! Tii minte ca eu am propus sa fii jurat permanent la toate concursurile? Echlibrul pe care il aduci e nu numai benefic, ci si necesar.
    Si cand am spus 'carcoteli' m-am referit la ceea ce ar comenta ALTII.Eu cred ca-s destul de 'raspicata', chiar si in umbra glumitelor - pe care nu le fac spre a 'ascunde' ceva... Imi amintesc gustul pastilelor de tetraciclina din copilarie - erau mari, si-mi alunecau pe gat abia pe la a opta incercare; la momentul acela se topise tot invelisul rosu si dulce, si era o farama de fiere colturoasa, si mai greu de hapait!... In sensul asta, mai pun si eu un topping colorat si gustos, sa 'treaca' si ... medicamentul!

    31.03.2012, 22:28:45
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Eu cred ca prezentarea SPONZORILOR
    era necesara, deoarece fara ei ne-am fi descurcat greu cu premiile,
    mai ales ca sant trei sectiuni.
    Iar fiecare sectiune dispune de cel putin cinci-sase premii.
    Spre sfarsitul concursului, vom trece in revista TOATE PREMIILE
    si lista intreaga a SPONZORILOR.
    Premii, sunt! Lucrarile sa vinaaa...
    Va doresc tuturor, mult succes!

    31.03.2012, 22:42:49
  • aigile
    aigile

    Adevarul e ca, pana acum, nimeni nu a subliniat atat de pertinent toate aspectele legate de ceea ce pare atat de simplu: concursurile organizate de membrii Breslo. Ce poate fi mai usor decat sa-ti 'cultivi' hobby-ul si, in trecere, sa-l inscrii la concurs, uneori cu rezultatul 'fericit' al unui premiu?!... Gheorghitza s-a ocupat insa de ceea ce sta in spatele acestui 'mecanism', si 'sponsorii' fac primii parte din angrenaj. Ar fi simplu sa gandesti ca 'reclama' si dorinta de vizibilitate ii 'mana in lupta', dar atunci cum de nu se 'inghesuie' lumea, ca la rubrica in care nu-ti poti afisa 'promotiile', ca noi 'oferte' te... 'ejecteaza' aproape instantaneu?!La fel si cu premiile, putin cred ca gandesc ce este in spatele unui 'cadou' primit asa, din senin!... Cati dintre noi s-au 'lipsit' de un lucru muncit, migalit - poate nici pentru o cauza 'nobila' n-am facut-o, dar asa, CHIAR 'de amorul artei'?! Dar despre noptile moderatorilor, depre 'tehnicile' jurizarii si tot restul - ce altceva decat pasiunea se poate ascunde in spatele acestei...nebunii frumoase, care ne tine in legatura unii cu altii, ne inspira si, de ce nu, ne dezvolta ca artisti, artizani, dar si ca oameni?!
    Cand nu stii daca iubesti ceva, incearca sa te gandesti cum ar fi lumea, viata in absenta lui. Si daca ar fi mai putin frumoasa ori buna, inseamna ca merita pretuit, nu? Cel mai simplu e sa judecam/criticam ce fac ceilalti. E mai important insa ce facem NOI, ca sa-i inspiram si pe ceilalti! Aici invatam sa ne implicam, sa (ne) evaluam, sa (ne) daruim, sa ascultam, sa (ne) ingaduim... si va las libertatea sa completati cu experienta personala! Nu e simplu totdeauna, mai ies scantei - ca intre 'pietre', sau... 'potentiale'(!), ne mai suparam, inteleptii, cedeaza, dar, hei, e ca in viata si, cum spunea Jon BonJovi, dragutzul, "...I live when I'm alive,/I'll sleep when I'm dead!..."

    31.03.2012, 23:30:22
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

    Da, da - pentru mine este fascinanta aceasta comunitate - sa zicem cea de la Cafea si Concursuri. Avem ocupatii si scoli diferite, varste de la mic la mare, venim din zone cu incarcaturi si culturi diferite. Ba, mai mult, chiar raportarea la handmade este diferita - unii o ridica acolo unde ii este locul, la arta, altii ard de pasiune, pentru unii este doar hobby, pentru altii chiar un mod de viata. Si uite ca functioneaza - probabil ca este un soi de chimie, uneori cu reactii mai vizibile.

    Cu sponsorizarea cred ca este ca si cu darurile: bucuria celui care primeste ceva nu va niciodata mai mare decat a ta, a celui ce alege darul, il impacheteaza, isi imagineaza reactia pe care o va avea adrisantul. Eu - si multi altii ca mine, cred - uit sa-mi deschid darurile de sub brad, dar astept cu nerabdare veselia celorlalti.

    31.03.2012, 23:51:39
  • aigile
    aigile

    Me, too, me, tooo!!!

    31.03.2012, 23:57:18
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

    Eram "precisa" ca and you, too!

    01.04.2012, 00:00:31
  • aigile
    aigile

    Cel mai 'nasol' moment e cand primesc cadouri de ziua mea - e un lucru pe care n-am invatat sa-l fac de ataaaaaatea zeci de ani, frate! Ma simt ataaaaaat de nashpa ca eu nu am nimic de dat, nimanui! Prefer de mii de ori sa daruiesc!

    01.04.2012, 00:10:53
  • carmenn
    carmenn

    neatza!!!!!!!! eu acum m-am trezit...citeam ce voi ati mai scris...si nu intelegeam de ce ma felicita cattie... dar vazand ce a postat aigile am constatat ca apare o poza cu o margareta si o buburuza...exact ca cea pe care am postat-o eu la Decoratiuni...chiar am avut o surpriza placuta...si intentionam sa scriu acest lucru...ce coincidenta...cand ,,m-a tras" de ureche parca cineva si am citit mai serios toata conversatia de mai sus...atunci am inteles ca eu sunt fericita premianta.........URAAAAAAA! Multumesc ,,aigile" ,esti draguta si ceea ce mi-ai oferit e delicat si frumos....oare stam bine cu telepatia...cum se spune ,,nimic nu e intamplator"...chiar daca e duminica pe mine ma cam ,,cheama" acul si ata...

    01.04.2012, 07:59:40
  • carmenn
    carmenn

    Carla, tu iar cauti ,,creanga"? Eu am gasit-o acum vreo luna, atuncata intr-un parc...salcie creata...si am carat-o pana acasa in microbuz...se uita lumea la mine....acum isi asteapta ,,matisorii" colorati...of...cata treaba am si este duminica....si pentru vestimentatie am inca de finisat...si la decoratiuni alta lucrare pentru care nu am deloc ,,inspiratiune"si mai am si ceva comenzi de brose si coliere din fetru...

    01.04.2012, 08:07:39
  • aigile
    aigile

    'neata, carmenn! Ma bucur ca ai inceput ziua cu drag! Te astept sa comanzi premiul.Sa ai spor! (ma rog, azi mai putin, ca stii,e ziua de odihna - dar e liber la visare!)

    01.04.2012, 09:56:11
  • soso07
    soso07

    Am tras cu ochiul si am inteles ca vine o lucrarica la vestimentatie :) Te astept, carmenn ! Felicitari pentru premiu !!!
    Ligia, vezi daca nu gasesti pe balcon si o familie de gainuse :))) Am terminat aseara "parintii" si mai am de confectionat ousoarele. Si pozele vreau sa le fac intr-un anume fel. Asa ca mai dureaza putintel.

    01.04.2012, 09:59:20
  • aigile
    aigile

    Mhai, soso07, mhai, asta e surpriza pe care voiam sa v-o pastrez pentru mai tarziu!... Nu, nu sunt gainuse, ci o familie de gugustiuci, care si-au facut 'cuibar' la mine pe balcon!!! Abia am apucat sa fac curat dupa ravagiile iernii, ca s-au si infiintat!Noroc ca apucasem sa-mi plantez ceva petunii - si margareta lui carmenn, of course! E o adevarata aventura sa ies acum sa le ud, ca s-au asezat chiar in fata usii! E a treia oara cand ies pui din balconul nostru, si suntem superincantati sa-i gazduim! Pe primii i-am numit (pe parinti) Gu si Ga, care i-au scos pe Gugu si Guga. Al doilea rand de pui au fost Gugutzu si Gugutza. Acum ne stoarcem creierii pentru numele urmatoarelor 'progenituri', dar asteptam intai sa le vedem iesind din oua! Am facut si poze (ca de fiecare data), numai ca nu stiu cum sa vi le arat...

    01.04.2012, 12:13:32
  • carmenn
    carmenn

    am reusit sa postez si cea de-a treia lucrare la ,,Concursul lui Iepurila"...acum mai am inca una la Decoratiuni si Moda...

    01.04.2012, 13:41:58
  • carmenn
    carmenn

    pai gainusa ta Sorina, o sa-i tina companie celei pe acre am realizat-o eu pt ,,Concursul lui Iepurila"...intra sa o vezi...

    01.04.2012, 13:43:55
  • carmenn
    carmenn

    vaiiiii...pai era culmea sa fotografiez vreun gugustiuc in caisul meu azi....cand am pozat ,,oul de nuc"...poate mai aveam vreo surpriza placuta...(un mic premiu"...acum chiar imi place...este tot la ,,Iepurila"

    01.04.2012, 13:46:13
  • carmenn
    carmenn

    si eu astept randunicile care de cativa ani ma viziteaza....

    01.04.2012, 13:47:12
  • soso07
    soso07

    carmenn, am vazut gainusa de cand ai pus-o acolo :)

    01.04.2012, 13:48:47
  • soso07
    soso07

    Foarte frumos, Ligia ! Sa ma gandesc la nume. Numai ca la mine "in decor" sunt trei oua :) Unul e gata (baietelul). Mai sunt fetitele de "imbracat".

    01.04.2012, 13:52:03
  • carmenn
    carmenn

    abia astept...croseta ta magica face minuni...

    01.04.2012, 14:04:11
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

    Acum am reusit si eu sa parcurg topicul si sunt impresionata de bogatia lui! Parafrazand spusele poetului, zic eu ca risipei se deda Concursul Primavaraaa. O risipa in spiritul poeziei, o invazie de cuvinte frumoase, intentii bune, multe investitii sufletesti si materiale si, sa speram, numeroase creatii dedicate anotimpului renasterii naturii.
    Gabi, am primit cu multa bucurie lansarea noii editii a Concursului Anotimpuri si iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi toti!
    Bunele gazde si-au intrat deja in rol si isi fac misiunea cu daruire.
    Gheorghitza, mare lucru ai facut cu prezentarea sponsorilor! Ai dreptate, de multe ori transformam forumul intr-o condica de reclamatii si uitam sa punctam aspectele pozitive ale acestei comunitati, iar prezenta si implicarea atator sponsori generosi este unul dintre ele. Mi-a facut placere sa citesc prezentarea fiecarui sposor in parte si am vazut in spate si o vasta munca de documentare. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur ca ma aflu printre cei ce ofera premii, iar prezentarea ta nu face decat sa ma mobilizeze si mai mult sa realizez un premiu memorabil :).

    01.04.2012, 15:58:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    GabyS,
    Cand cineva, face ceva cu drag, cu MARE DRAG trebuie amintit.

    01.04.2012, 17:02:22
  • blanitza
    blanitza

    Dumnezeule, voi realizati c-am pornit Primavara noastra breslasa, si nici nu stiu cand, dar am ajuns deja la pagina 7, iar la Bijuterii - 8, este clar, acest anotimp special ne face mai comunicativi, fiecare vrem s-o serbam, simt eu asta, de-altfel eu azi nici nu m-am putut dezlipi de niste perlute roz si vernil, si pana n-am vazut designul, nu m-am lasat - va fi un delicat si primaratic premiu pentru clienti, la sectiunea mea de suflet... Sincer va spun, tare mi-ar fi placut si mie sa particip propriu-zis, insa tot o fac prin intermediul premiilor pentru clienti pe care mi le-am propus - la fiecare sectiune cate unul!!! Spor la creatie va urez din suflet tuturor!!!

    01.04.2012, 17:22:55
  • carmenn
    carmenn

    Pentru ca ,,aigile" a avut o idee nastrusnica cu acordarea premiului ...la ceva asemanator sau la o ideea de-a ei pe care a surprins-o la mine ,in lucrarea mea...sau pentru ca ,,asa am vrut" si eu doresc sa ofer un mic cadou celei sau celui care o sa posteze pana la sfarsitul concursului la Decoratiuni ,, ceva", nu spun ce care o sa-mi atraga atentia! Este ceva dragut!

    01.04.2012, 17:33:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    carmen, avem si aici premii.
    Ale noastre nu-s de apreciat?

    01.04.2012, 18:22:30
  • carmenn
    carmenn

    eeeeeeeeee...doamne fereste....vreau si eu sa ofer ceva....nu ca nu-s...sunt si prea frumoase...

    01.04.2012, 18:25:21
  • soso07
    soso07

    carmenn, vei avea o surpriza ... nu sunt crosetate :)

    01.04.2012, 18:40:13
  • blanitza
    blanitza

    Carmen, esti o scumpa, ce bine-mi pare ca deja intrati in atmosfera Pascala, chiar este o editie speciala a Concursului Anotimpuri, cea de-acum, simt ca exact asta si este traditie de Paste - sa daruiesti ceva, va fi primit cu drag pentru a fost daruit cu drag!!!

    01.04.2012, 19:22:32
  • carmenn
    carmenn

    Da ,asa este!Cine stie ce se petrece in stafundurile mintii si sufletului nostru in perioada asta...si mie imi place sa daruiesc...cate cadouri nu am facut...ca poate aveam in magazin vreo 200 de produse... mesteresc la niste oua din polistiren...pentru vecine,etc...le imbrac in dantela,matase,margele,servetele...la mine totul este ,,facut cu dragoste" nu este afacere...

    01.04.2012, 19:39:11
  • soso07
    soso07

    Stiu cum e :)))

    01.04.2012, 21:01:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    PRIMAVARA...

    "De-ncep sa cant, mi-e versul
    o mreaja purpurie in care va-ncalciti
    cu flori ce au mireasma primaverii
    si-a florii de cacao, si-ncepeti sa jucati
    in jurul tamburinei cernute de petale !
    In zori de zi se-nalta din urna de SMARALD
    (acoperita noaptea cu pene de Quetzal
    cu cingatoarea plina de splendide TURQOAZE)
    slavitul nostru Soare,
    si flori nenumarate ne ploua peste frunti."

    02.04.2012, 01:09:20
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

    Bine v-am regasit ...pentru ca am capatat nitica experienta de la precedentul concurs , m-am hotarat sa particip si eu ...www.breslo.ro/Product/Vestitorii-primaverii_596058

    02.04.2012, 10:47:19
  • aigile
    aigile

    Bine-ai revenit, cuzepangabi! - te-ai grabit sa ilustrezi versurile lui Ghorghitza, chiar daca nu chiar cu 'pene de Quetzal'!Si ce frumoasa ilustratie - flori si pitigoi, care, sper eu, canta "...simtz a vara, simtz a vara..."(stiti voi continuarea, "sa fac iarna de ocara!...")!Multumim, si pentru versuri, si pentru participare - indemn pentru toti!
    Si eu va urez o saptamana frumoasa, cu flori - pentru inspiratie, cant de pasari - pentru bucurie, si ganduri bune - pentru spor in toate!

    02.04.2012, 11:25:49
  • carmenn
    carmenn

    :)

    02.04.2012, 12:44:54
  • Imaginative.Art
    Imaginative.Art

    Aduc in concurs si un buchet de lalele de gradina, lalele cu un miros suav ca toate florile de primavara!

    www.breslo.ro/Product/Lalele-frumoasele-mele-lalele---rezervat-concurs_595352

    02.04.2012, 13:43:08