Forum: Orice altceva Concurs Bratara Glezna (15-20 iunie)

• lucashop
    lucashop

..aoleu cate bratari frumoase...si cate trei.....eu nici una nu am apucat sa fac...si trebuie sa inchiriez si piciorul,ca al meu e butuc de la atata stat in picioare.....gasesc eu o colega binevoitoare,cu glezne nealterate si fine,..de gazela....
    Spor la glezniere va doresc!

18.06.2010, 23:02:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Calculatorul meu vrea sa ia lectii de zbor,altfel nu-mi dau seama de ce mi-a facut atatea nazuri azi!!!S-ar parea ca,din cauza unei erori,s-a sters bratara de concurs:( Nu-i nimic,am postat-o din nou!www.breslo.ro/Product/Bratara-de-glezna_177484 Pana se termina saptamana o sa am de lucru sa verific daca mai este poza bratarii sau nu...:P O seara buna tuturor:):*

18.06.2010, 23:47:29
  • dodo
    dodo

Frumoase piese!!!!!
    sper ca nu am uitat in Galerii nici o bratara...
    mai sunt locuri la vedere.....

19.06.2010, 10:45:20
  • dibacie
    dibacie

Sall'tare! Fetelor, cate bratari frumoase! De cateva zile tot lucrez la idei noi de accesorii. Tot ma batea gandul sa fac bratari pt picior. Vara asta te inspira, ce-i drept. Si uite surpriza acestui concurs. Imi place si ma inscriu si eu cu o bratarica. www.breslo.ro/Product/Bratara-tatted-pentru-glezna_177542 :*

19.06.2010, 10:47:22
  • dodo
    dodo

prin locul ramas vacant in prima lista ( vandut un produs marca PunctG ) a intrat bratara Miruca in prima lista din Galerii, conform ordinii anuntate aici...

19.06.2010, 20:08:15
  • dodo
    dodo

Incepand de ieri am comis o nedreptate, nu am vazut ( desi era sub nasul meu...mai precis inaintea mea ) bratara Cristinei ( Mamasifiica ) si cu eleganta ta, Cristina nu m-ai atentionat...tras de urechi...etc...
    am remediat situatia ( pana la proxima boacana ) ..scuze multe....
    va rog , luati atutudine daca v-am nedreptatit...

19.06.2010, 20:26:52
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Ce de minunatii ati creat!!! Mie-mi va fi foarte greu sa votez pentru o singura bratara... :(
    Si felicitari Ancai pentru ideea acestui concurs , iar Corinei pentru tema atat de provocatoare!
    Si pentru ca provocarea a fost mai mare decat lipsa timpului, particip si eu cu stripii mei de mare:
    www.breslo.ro/Product/Stropi-marini--Bratara-glezna-CONCURS_177758

19.06.2010, 20:37:49
  • PetraBijoux
    PetraBijoux

Eu n-am creat nimic, nu prea ma caracterizeaza tipul asta de bijuterie, dar urmaresc cu interes ce se posteaza si ce se discuta pe-aici. Iar comentariile sunt...savuroase!!!
    Desi nu sunt interesata de bratarile de picior, deja imi plac mai multe, pe care mai ca le-as purta - poate din cauza gleznelor de gazela afisate, deh, ma fac sa uit ca ale mele nu-s la fel :)
    Foarte frumoase, multe, o sa fie deosebit de greu sa votez!!!

19.06.2010, 21:12:20
  • dragonfly
    dragonfly

wow
    voi chiar nu va jucati :D

19.06.2010, 21:58:28
  • AllThePrettyLittleThings
    AllThePrettyLittleThings

Wow, ce de minunatii! Ce de glezne fine si impodobite :)
    Ma incumet si eu sa ma inscriu in concurs:
    www.breslo.ro/Product/Totul-despre-ea---bratara-de-glezna---CONCURS_177796
    Sper sa va placa :)
    PS: Trebuie sa recunosc ca mi se pare mai mult un concurs de contorsionism - s-a dovedit a fi extrem de dificil sa fac poze decente propriei glezne :p

19.06.2010, 22:13:25
  • dragonfly
    dragonfly

maaama ce sexy e

19.06.2010, 22:26:32
  • artemiza.design
    artemiza.design

Bratarile, ca bratarile, toate sunt superbe, dar pe mine ma distreaza rau de tot la ce cazne ne-a supus concursul asta, cu pozatul. Marturisesc ca mie nu mi-a dat prin cap, cum i-a dat Tiktakului, sa ma pozez in oglinda si ajunsesm la un moment dat sa-mi pozez cracul in aer, din pozitia stand in pat. De remarcat, de asemenea, cata maiestrie in a recurge la tot felul de artificii pentru a ne ascunde defectele.:) E vizibil cu ochiul liber ca zona Breslo debordeaza de imaginatie. Si vorba lui punctG, sa nu va-mpinga pacatul ca pentru urmatorul concurs sa alegeti ca tema cercelul de buric, ca-mi fac sepuku!

19.06.2010, 23:33:43
  • lucashop
    lucashop

Finaly,am reusit si eu azi-noapte sa termin cele 2 bratari.....si azi la servici cautam glezne''available''.......am gasit doar o colega in zona......cu greu..
    www.breslo.ro/Product/TURQOISECORAL-LEG-BRACELET-1-CONCURS-FORUM_177818

19.06.2010, 23:40:18
  • dragonfly
    dragonfly

luca tocmai ai castigat votul meu
    cu prima bratara
    e wow

19.06.2010, 23:52:00
  • lucashop
    lucashop

tx dragonfly..e colorata..cum i-mi place mieeeee...

20.06.2010, 01:38:28
  • dodo
    dodo

Deja tin post negru de 2 zile ( sper sa scapam curand de teama noii teme de concurs- inel de buric sau centura de talie...) sperand sa ajung la o talie normala...ca de viespe ce pot sa zic...tinta de neatins.!!!
    frumoase bratari am vazut aici...greu de jurizat.
    frumoase glezne aveti...oare cum arata o lista plina de glezne fine postata pe prima pagina??
    atunci ar trebui evidentiat numarul de vizitatori pe Breslo...
    sau vizibila la viitoarea Fabrica.....

20.06.2010, 09:29:15
  • lycurycy18
    lycurycy18

Cu cat mai multe concursuri cu atat se fac lucruri mai frumoase.Competitia te face sa incerci sa dai ce e mai bun, iar acest concurs e cea mai buna idee. Felicitari fetelor sunteti foarte creative!

20.06.2010, 13:29:12
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Si eu, si eu!
    Am facut si eu ceva pentur concursul asta, si a iesit chiar mai fain decat ma asteptam:
    www.breslo.ro/Product/Set-3-Bratari--Colier-multifunctionale-din-fetru_177959

In alta ordine de idei, imi fa fi foarte greu sa aleg o singura bratara din tot ce s-a postat aici....*sigh*
    Oricum, se ofera cineva (care nu s-a inscris in concurs) sa adune luni dimineata toate produsele postate numerotate, cu link intr-un nou topic pe forum? Si apoi sa si numere voturile?

20.06.2010, 14:06:43
  • GOT
    GOT

www.breslo.ro/Product/Bratara-Glezna-1_177963

In sfarsit am reusit si eu sa postez, si da...cam greu cu pozele!

20.06.2010, 14:19:13
  • dodo
    dodo

mai este un loc la vedere in Galerii......
    sper ca nu am uitat nimic...
    super concurs!
    superbe bratari!

20.06.2010, 14:41:41
  • punctG
    punctG

pe a doua lista mai este un loc in dreapta sus si unul in dreapta jos

20.06.2010, 14:46:41
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

Cinnamon, ma ofer eu sa adun toate bratarile numeroatate in ordinea in care au fost adaugate aici si sa le postez intr-un nou topic dedicat exclusiv votarii. Partea cu adunatul deja am facut-o :P si toate cee 32 de bratari de pana acum astepta sa le fac transferul din word pe forum :D. Deci, daca nu are nimeni nimic impotriva, pot s-o fac eu :). Dar cred ca ar trebui postate astazi, la miezul noptii (00:00 ora Romaniei), nu maine dimineata, nu-i asa?

PS: felicitari tututor! sunt tare reusite si o sa-mi fie foarte greu sa votez una singura :).

20.06.2010, 16:01:11
  • lycurycy18
    lycurycy18

multumim de ajutor nadia :)

20.06.2010, 18:59:41
  • naturaspirits
    naturaspirits

Multumim Nadia,
    Ai fost tare draguta!

Da, votarea va incepe la miezul noptii.
    Postatul bratarilor se inchide la ora 22.
    Eu am luat marja asta de doua ore pt pregatirea si afisarea listei cu toate bratarile pe un nou topic.
    Daca voi credeti ca se poate face mai repede de 2 ore, putem incepe si votarea mai devreme.
    Asteptam pareri?

20.06.2010, 19:25:40
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Cred ca e ok

20.06.2010, 19:40:45
  • PetraBijoux
    PetraBijoux

Wow! Bratarile lui Cinnamon sunt dementiale! Iar ideea de multifunctionalitate mi se pare extraordinara! Hm, si tocmai cand credeam ca m-am hotarat cui sa-i dau votul meu! Greu, tare greu!

20.06.2010, 20:07:01
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

In concluzie, ramane sa deschid nou topic pentru vot mai devreme de ora 00:00? mie mi-e indiferent, oricum voi fi treaza si la 12 noaptea :), asa ca astept OK-ul vostru.

Daca se incepe votarea mai devreme, la cat se incheie? tot pe 21 iunie, ora 24:00 sau dupa 24h de la anuntarea startului pentru vot?

Regulamentul pentru vot ramane acelasi ca la primul concurs, nu-i asa?

20.06.2010, 21:15:07
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

PS: cu mare, mare placere fetelor. Imi face o deosebita placere sa ma implic macar putin pentru ca iubesc aceasta comunitate, mi-a placut foarte mult ideea concursurilor si le-am urmarit cu mare interes si daca va pot da si eu o mana de ajutor, ma bucra tare mult acest lucru.

20.06.2010, 21:21:02
  • dibacie
    dibacie

Wow! Cate bratari frumoase! Ah, dar ce facem cu votarea? Va fi dificil sa aleg doar una... Imi plac multe. Iar munca pozatului trebuie apreciata. Uite k nu m-am gandit sa-mi fac poza in oglinda. Buna idee @tiktakro!

20.06.2010, 21:26:21
  • Lorandia
    Lorandia

Buna seara,
    Iata ca am reusit pana la urma sa ma incadrez pe ultima suta de metri si chiar cu 2 bratari. Glezna nu este a mea si nici nu am inchiriat-o, este a sotiei mele care a suportat cu stoicism si multe comentarii ...pozatul.

www.breslo.ro/Product/Bratara-de-glezna-charms-cu-perle-de-sticla-roz-diverse-dimensiuni-cristale-biconice-si-tip-Swarovsky-charms-argint-tibetan-inimioare-din-sticla-de-Murano-Lungime-23-cm_178142

www.breslo.ro/Product/Bratara-de-glezna--Alb-Negru-cu-margele-de-sticla-albe-si-negre-cruciulita-din-onix--charms-argint-tibetan-inimioara-din-sticla-de-Murano-Lungime-23-cm_178143

Sper sa va placa si astept cu nerabdare urmatorul concurs ( chiar nu m-ar deranja deloc un inel de buric... )

20.06.2010, 21:44:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Superbe bratarile,Lorandia!!!Toate bratarile din concurs sunt care de care mai frumoasa si mai originala!De simtul umorului al creatoarelor lor nici nu mai spun...:)Succes deplin tuturor concurentelor:*

20.06.2010, 22:01:15
  • naturaspirits
    naturaspirits

Ce de bratarele!
    Ma bucur tare ca s-au inscris atatea fete in concurs! :) Ei, nu stiam ca Lorandia e barbat. Poate mai sunt si altii :) In orice caz, mai mult ca sigur, sunt mai multi care urmaresc concursul din umbra :)))))

20.06.2010, 22:13:04
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@Maria-Nadia: merci, ce bine ca te oferi tu! Eu am zis sa strangem lista maine dimineata fiindca nu stiam daca vrea cineva sa stea treaz pana la 00:00.

Dar daca zici ca esti dispusa, la ora 22:00 (adica acum, nu?) ar trebui facut un nou topic, in care sa fie linkul fiecarei bratari si numarul ei. Apoi putem da drumul la votare, care ar trebui sa se incheie luni la 00:00. E ok asa?

20.06.2010, 22:17:01
  • naturaspirits
    naturaspirits

Daaaa!

20.06.2010, 22:18:23
  • artemiza.design
    artemiza.design

Lorandia, esti barbat, ce surpriza!!! Fericitule, ce glezna ai in patrimoniu de familie! frumoase brataricile!

20.06.2010, 22:30:39
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

Postarea de "podoabe" pentru glezna :) s-a incheiat, multumim tutror celor care s-au inscris! ln scurt timp voi deschide topicul cu link-urile pentru vot.

20.06.2010, 22:54:33
  • punctG
    punctG

eu am pus 5 biletele in borcan si am tras la sorti :)))) altfel nu votam deloc ca imi era imposibil :))))))

21.06.2010, 00:41:22
  • dibacie
    dibacie

Neata! Pls, help! Ori am eu orbul gainilor si nu vad unde sa votez, ori nu se poate vota ink. A votat cineva pana acum? Unde si cum se face? 10x

21.06.2010, 10:29:44
  • dibacie
    dibacie

Votat. Ms, @punctG.

21.06.2010, 10:48:09
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Tocmai am reusit dupa lungi dezbateri sa votez si eu :)

Pana la urma am votat cam la nimereala, fiindca pe cuvanta daca am putut sa ma decid obiectiv asupra unei singure bratari...si tocmai pentru ca mi-a fost asa de greu, vreau sa postez aici my top 4, pentru ca mi se par toate patru la fel de reusite :)

Nahoot, care a fost pana la urma si produsul pe care l-am votat
    www.breslo.ro/Product/Bratara-pentru-glezna-Soft-Sand_176658

Lycurycy, cu putin glam rock
    www.breslo.ro/Product/Bratara-pentru-glezna---Concurs_176682

Miruca, cu o bratara absolut superba which I looove
    www.breslo.ro/Product/bratara-glezna--pentru-concurs_177198

si ebonyvintage cu ceva boho chic asa cum ne-a obisnuit
    www.breslo.ro/Product/bratara-de-picior-sounds-like-love-notes_177583

Vroiam sa scriu si aici produsele mele preferate fiindca chiar sunt toate la fel de frumoase. well done, fetelor :)

21.06.2010, 20:57:51
  • naturaspirits
    naturaspirits

Si eu sunt in dilema! cred ca voi trage biletel! :)))
    Cinnamon, la mine vine o furtuna napraznica si s-ar putea sa n-am curent in seara asta.
    Sper ca la 12 noaptea sa pot intra totusi, sa vedem frumoasele glezne castigatoare!
    Succes!

21.06.2010, 21:19:39
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

Voturile primite in inbox, de la persoanele care nu au mai activat pe forum, sunt urmatoarele:

1) 21.06.2010 (00:23:55) mouette - nr. 32 - deja moderat
    2) 21.06.2010 (10:13:04) DevilDoll - numarul 32 - deja moderat

3) 21.06.2010 (10:45:30) dibacie - 4
    @ dibacie: nu este nevoie sa se trimita votul pe mesagerie, decat pentru cei care NU au mai activat pe forum si al caror comentariu nu apare imediat, ci dupa moderare; al tau a fost afisat din momentul in care ti-ai exprimat votul, am ales totusi sa il postez pentru mai multa transparenta.

4) 21.06.2010 (15:38:42) georgette - 23 - deja moderat

5) 21.06.2010 (16:49:48) canacuceai - 4 -> asteapta moderarea
    6) 21.06.2010 (20:16:41) shadowgrl - 32 -> asteaspta moderarea
    7) 21.06.2010 (21:09:19) Adalee - 33 -> asteapta moderarea

Avem in topic, la momentul actual, un total de 77 de voturi exprimate, dintre care 69 vizibile + cele 3 din inbox care inca asteapta moderarea = 72 voturi, ceea ce inseamna ca mai exista alte 5 persoane al caror vot asteapta moderarea si care nu au trimis inca mesaj in inbox-ul meu.
    Daca vad acest mesaj, sunt rugati sa o faca.

Mai sunt 2 ore si putin pentru vot, asa ca profitati! :). Lupta este stransa si sunt curioasa daca se mai modifica clasamentul :D. Sunt tentata sa postez rezultatele partiale, dar nu sunt sigura... n-as vrea sa influenteze votul de acum si pana la final :P.

21.06.2010, 21:56:23
  • lycurycy18
    lycurycy18

multumesc cinnamon, credeam ca bratara mea e ceam mai urata pt ca nu am primit nici un vot:)) si tocmai ma hotarasem sa nu mai particip la nici un concurs sa nu ma mai fac de rusine :P

21.06.2010, 21:57:29
  • miruca
    miruca

cinnamon, multumesc mult!
    am avut aceeasi problema cu votul, motiv pentru care cred ca e nevoie sa ne punem mintile la treaba sa facem posibila votarea mai multor produse
    eu nu vad cu ce se ingreuneaza sistemul actual daca in loc de un numar, fiecare din cei ce voteaza, pune in mesaj doua sau trei, cate stabilim ca e ok.
    eu acum, spre exemplu, as fi pus in mesajul cu votul meu:
    21
    11
    31
    voi ce ziceti?

21.06.2010, 22:42:39
  • Maria.Nadia
    Maria.Nadia

Rectificare: la momentul la care am plasat comentariul anterior, erau 75 de voturi exprimate, nu 77 asa cum am scris initial. Uitasem sa scad cele 2 mesaje postate de mine la inceput :D, cu regulamentul de votul si lista bratarilor. Asadar, au ramas 3 persoane care au votat si care nu au trimis optiunea pe mesageria Breslo.

21.06.2010, 22:46:06