Forum: Orice altceva CONCURS Extraordinary, exorbitant, excelent 12 septembrie/ 24 septembrie

• magiccraft
    magiccraft

Felicitari Loulou, creezi "magie" prin ceea ce faci... nu putem decat sa admiram in tacere... si sa invatam... :)

25.09.2010, 10:20:25
  • danagaitan
    danagaitan

Eugenia, multumim pentru cuvintele frumoase! :)

25.09.2010, 10:55:43
  • kiti
    kiti

DANAGAITAN f frumoase produsele tale de hartie si originale,felicitari.

25.09.2010, 13:22:20
  • kiti
    kiti

Pt SERBANI--EXTRACONCURS. Cred ca mi-a reusit si mie ceva extraordinar in memoria mamei mele..

Serbani cata imaginatie poti avea! Foarte reusita cruciulita ta pe canvas, felicitari.

25.09.2010, 13:23:19
  • dodo
    dodo

Ana lucrarea extraconcurs " in memoriam " este superba.plina de sensibilitate se pliaza perfect sufletului tau.

25.09.2010, 14:12:11
  • danagaitan
    danagaitan

Multumesc, kiti! :)

25.09.2010, 15:11:08
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Multumesc, Jewelswithlove, Kiti, Dodo!
    Multumesc, Bohemian, pt spatiul intretinut atat de frumos!!! Veselie multa si la intoarcere spor la socotit!!!

25.09.2010, 22:05:53
  • peafowlady
    peafowlady

Din pacate eu nu am putut sa lucrez nimic pentru concurs, cu toate ca s-a prelungit termenul de inscriere : (
    Insa va urez tuturor succes! Fiecare articol este unic in felul sau si... de abea astept sa votez! : )

26.09.2010, 19:07:10
  • BohemianSin
    BohemianSin

Helou,

tocmai ce am revenit si m-am apucat de facut lista ca sa fiu destul de punctuala la 24/ 00!

let-s see:

Brizzart: ai doua produse inscrise si poti numai unul. eu am zis sa las fierul pictat ca se potriveste mai mult temei!

Punct G, te rog mult refa stocul la cercei ca sa-i inscriu in concurs!pliz!

eu abia astept sa vad cine castiga!

26.09.2010, 20:07:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Draga Eugenia,cu forte proaspete,la munca!!!:))In legatura cu cerceii Gabrielei...eu am vrut de mult sa spun ca ar fi de dorit sa-i reposteze,dar,nici macar in magazin nu i-am mai vazut,ar fi pacat sa nu concureze,sunt si extraordinari,si excelenti,si exorbitanti,iar la capitolul originalitate nu cred ca au rival!!!Deci,Gabriela,please,please,please....reposteaza-i!!!!!!!In rest,ca sa zic?Succes tuturor,abia astept sa vad cine castiga(pt tema urmatorului concurs,na:)),fiindca "o noua saptamana,o noua provocare" nu poate aduce decat lucruri bune:*:*

26.09.2010, 20:41:40
  • punctG
    punctG

In regula, stai sa vad daca mai gasesc pozele ca am sters produsul de tot

26.09.2010, 20:58:30
  • punctG
    punctG

www.breslo.ro/Product/Cercel---Van-Gogh_217272 ideea era sa fie unul singur dar se mai prezentase inainte si am hotarat sa-i facem pereche, l-am lucrat cu gandul la Halloween, si acum este si exorbitant :)))

26.09.2010, 21:09:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa da!!!!Eu stiam ca i-ai sters total,ii cautasem in magazin,inclusiv la vandute....So,succes la votat!!!

26.09.2010, 21:28:12
  • BRIZZART
    BRIZZART

Ok Eugenia,ramane fierul de calcat! Spor la numarat!
    Apropo, eu sunt Oana....multa bafta tuturor!

26.09.2010, 21:53:12
  • dodo
    dodo

sa nu uitam de colierul Anei ( serbani ) care s-a vandut..

26.09.2010, 23:17:03
  • FolleFemme
    FolleFemme

Eu as cumpara cerceii de la Punct G! Care este pretul lor de fapt?

26.09.2010, 23:19:31
  • punctG
    punctG

40 lei :D ce reducere record :))

26.09.2010, 23:30:46
  • punctG
    punctG

si asta numai pentru tine @FolleFemme

26.09.2010, 23:40:15
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Multumesc, Dodo, am preschimbat 0 in 1.

27.09.2010, 00:49:02
  • BohemianSin
    BohemianSin

am dat drumul la vot!sper sa nu fi omis pe nimeni ca sunt buna la din astea.(cam tarziu ca adormisem intre timp:)))) )
    Mersi punct G., te-am adaugat in lista!
    succes tuturor!

27.09.2010, 00:53:18
  • BohemianSin
    BohemianSin

Locul I - bine, sub rezerva moderarii, pana acum cele mai multe voturi le are nr. 39 in concurs -vintage si actual, respectiv 15 urmata indeaproape de Loulou cu 12. Voturi care sa rastoarne situatia acestor doua pozitii, ca si numar, nu cred sa existe!Insa asteptam moderarea intre primele doua clasate

Pt locul II am ales ca produs reprezentativ cel a lui nagual, deci felicitari. In opinia mea colierul debordeaza de originalitate si se potriveste perfect temei.Nu se impune neaparat prin dimensiuni,nici nu vroiam neaparat asta, ci prin grafica conturata si prin modalitatea speciala de realizare, prin ideea de a purta crengute de nimfa in jurul gatului. In topul preferintelor mele mai erau serbani si vintagesiactual, minunate, minunate produse, urmate la mica distanta de aproape toate produsele.Fetelor, ati facut o treaba pe cinste si ma simt onorata!

S-a anulat votul anazaporojan, adica serbani bijoux (a votat de 2 ori 19). Probabil nu mi-as fi dat seama daca nu aparea la avatarul celei dintai sloganul serbani.:D Cu toate astea, pt. ca e clienta o inscriem la tragerile la sorti in privinta premiilor pt. clienti.

Clientii pe care i-am identificat sunt:
    1Folle femme
    2vekonyandreea
    3klaudell
    4anazaporojan
    5Chrys
    6alinta
    7Artadora
    8Anne24
    9Clubb
    10my.unique.showcase
    va rog sa-mi atrageti atentia daca nu va regasiti pt. a putea purcede la alegerea castigatorilor cu randdom.org

28.09.2010, 00:00:01
  • FolleFemme
    FolleFemme

Eugenia, imi pare rau ca nu am pus si mentiunea client langa vot, dar d-abia dupa aceea am citit. As fi vrut sa iti usurez munca:)

28.09.2010, 01:06:08
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Si Lanca e clienta
    Multumesc pt vot, Bohemian!!!

28.09.2010, 01:33:52
  • Loulou
    Loulou

Felicitari castigatoarei! si Felicitari tuturor participantilor!
    Multumesc celor ce mi-au votat setul! :)

Am mai identificat cativa clienti:
    Ianca
    Roxigen
    Ioana.Tm
    BlackTulip
    Madeea7

28.09.2010, 08:18:59
  • BohemianSin
    BohemianSin

Margele-accesorii a dat dovada de o sinceritate foarte apreciabila trimitandu-mi mesaj ca a votat de pe doua conturi, astfel incat se anuleaza un vot pt/ 39!

castigatoarea in urma moderarii si a eliminarii voturilor duble este vintage si actual cu 39 voturi!

intr-adevar clientii noi au aparut in urma moderarii!Iar Lanca e atat de activa in toate discutiile incat am impresia ca e imposibil sa fie numai clienta!imi cer scuze lanca!

Cu numere intrate in concurs
    1Folle femme
    2vekonyandreea
    3klaudell
    4anazaporojan
    5Chrys
    6alinta
    7Artadora
    8Anne24
    9Clubb
    10my.unique.showcase
    11Ianca
    12Roxigen
    13Ioana.Tm
    14BlackTulip
    15Madeea7

Castigatorul premiului oferit de mine este nr. 12...Roxigen.

Intrucat Loulou m-a rugat sa apelez eu la random pt. a alege castigatorul premiului oferit de ea, va prezint nr 4 anazaporojan.

felicitari si astept sa va ridicati premiile!
    sper sa fie totul ok!
    asteptam vintage si actual cu o noua tema!

28.09.2010, 08:46:48
  • BohemianSin
    BohemianSin

vintage si actual cu 14 voturi, pardon!

28.09.2010, 08:47:24
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Sunt totusi intro dilema :de ce serbani bijoux se considera ca apartinand unei singure persoane?

28.09.2010, 09:03:45
  • anazaporojan
    anazaporojan

E corect sa fiu in lista daca votul mi-a fost anulat?

28.09.2010, 09:08:41
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Nu va suparat dar e cuviincios daca cineva de asemenea sa voteaza in ea insas?
    Nu vreau sa le numesc pentru ca nu vreau sa le insult, ca ma place produsele lui.
    Felicitari castigatorilor!

28.09.2010, 09:14:28
  • anazaporojan
    anazaporojan

Draga Loulou, iti respect munca, sunt o mare admiratoare a creatiilor tale, te iubesc foarte tare pt grija ce i-o porti vrabiutei dar nu cred ca e corect sa primeasca un premiu cineva care a fost descalificat. Pentru mine este suficienta onoarea de a ma fi ales. Iti multumesc.

28.09.2010, 09:19:04
  • BohemianSin
    BohemianSin

acum nu mai e premiul meu, cum considera Loulou. Eu nu am fost decat corecta in a lua rezultatele de pe random. org!Si nu stiu cator persoane apartine serbani insa creearea mai multor conturi nu ar trebui sa aduca mai multe voturi, votul e unic si nominal pe magazin/client.

Sa iti spun un secret: gabriel87 e magazinul prietenului meu. Nu stii cate tigai in cap si-a luat numai ca sa nu ma voteze!pentru ca nu mi se parea drept si corect!

Kjoco: eu nu stiu care sunt acele magazine, daca as fi stiut le/as fi anulat!nu e corect deloc sa te autovotezi. Stiu ca poate fiecare isi apreciaza munca, dar macar putin fair play nu strica!

SI FARA CERTURI LA MINE IN CONCURS!MAKE LOVE NOT WAR!:)))))

28.09.2010, 09:25:19
  • Loulou
    Loulou

Ana, in ce ma priveste e corect sa-ti ridici premiul :)
    Eu cred ca nu trebuie disecate si analizate conturile, asta pentru motivul ca sora mea, care nu se afla in tara, deci este un alt cont si o alta persoana, promoveaza in sigla contului ei, magazinul meu.
    E ok si e corect. S-a intamplat sa nu voteze pana acum, dar daca vota, probabil ma vota pe mine, deci o persoana care imi promoveaza magazinul ma poate vota :) mai ales daca-i sora mea, sau nu?
    In concluzie te rog sa-ti ridici premiul ... te astept!

28.09.2010, 09:26:19
  • Loulou
    Loulou

:) si da, fara certuri in concursul Eugeniei!

S-a derulat foarte frumos aceasta editie si este pacat sa se strice la final!

28.09.2010, 09:29:42
  • havin
    havin

felicitari tuturor participantilor, aplauze pt castigatori si toata consideratia pt organizator!

28.09.2010, 09:31:22
  • Loulou
    Loulou

:)) si voi aveti vrabiute?????

Ca nu inteleg de ce e atata lume activa la ora asta :))

28.09.2010, 09:33:02
  • BohemianSin
    BohemianSin

NU, EU AM UN LOC DE MUNCA LA CARE AR TREBUI SA PLEC!:)))))
    dar mai verific odata la ce am muncit pana la 10 noaptea!

28.09.2010, 09:38:29
  • Loulou
    Loulou

A, ok.... sa ai spor :)) Credeam ca vrabiutele voastre va trezesc asa devreme :))

Eu sunt activa doar pentru ca am vrabiuta.... ma activez la ora 6 :((((((((

28.09.2010, 09:44:23
  • magiccraft
    magiccraft

Felicitarile si aprecierile mele tuturor: organizatoare - pentru atmosfera armonioasa, castigatori - pentru reusita si creatiile minunate, concurenti - pentru tot ce e afla in spatele creatiilor deosebite si nu in ultimul rand, clienti/votanti pentru sustinere si "galerie"... :)

PS: ma bucur mult pentru Vintage si Loulou, sunt printre favoritele mele.... dar nu le mai laud, ca ma "cearta"... :)))

28.09.2010, 09:55:14
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Felicitari vintagesiactual, loulou, serbani ..., lista ar fi prea lunga pentru a putea insira toate creatiile ce mi-au placut! :)
    Bohemian... m-ai emotionat profund prin alegerea colierului meu si aprecierile aduse. Pur si simplu nu mai am cuvinte; multumesc!!

28.09.2010, 10:34:05
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Ehei felicitari fetelor! Nu prea am fost pe faza de data asta si nu prea am inteles care a fost problemuta dar conteaza ca si acest concurs s-a derulat si incheiat frumos. Felicitari Eugenia pentru administrare . Ancuta , hai recunoaste ca setul este rezultatul mult asteptat de la vrabiuta.... dupa ce ti-a mancat din margelute. :))))

28.09.2010, 10:39:47
  • anazaporojan
    anazaporojan

Fetelor dragi,
    Eu nu ma cert aici!!! Eu sunt doar Fortareata Fortaretei Traistutei cu zale!!!
    Dar daca votam cu altcineva vi se parea corect?
    Consider ca trebuiau specificate pretentiile organizatoarei concursului referitoare la detinere de conturi.
    In alta ordine de idei: eu n-am tinut ascunse cele doua conturi. Sinteti sigure ca doar eu "am votat" de pe doua conturi?
    Si de ce sa nu votam cu toata familia Creatia Traistutei? Este exraordinara si merita sa ne batem pt ea!!! Mai priviti-o o data, este la nr 19! si veti intelege ca ma bat PENTRU O CREATIE DEOSEBITA!!! si ca a meritat nu doar s-o votam ci s-o achizitionam.
    M-am simtit extraordinar la acest concurs!!! M-am distrat, m-am amuzat copios!!! V-am zapacit cu expozita mea EXTRACONCURS! M-am ales cu lucrarea mea care e la nr1 si cu votul organizatoarei concursului, Bohemian! careia ii multumesc pt atmosfera placuta de aici si parerea careia i-o respect in legatura cu voturile. Piesa mea, fiind in concurs, si-a gasit un cumparator. O persoana atat de deosebita, Loulou, mi-a acordat un premiu minunat! Va multumesc pentru tot!!! SA AVETI O ZI MINUNATA, FETELOR DRAGI!!! SPOR LA MARGELIT!!!
    VA IUBESC.

28.09.2010, 10:58:51
  • BohemianSin
    BohemianSin

cu siguranta a meritat, cu mare siguranta!
    insa sunt si alte piese care merita, si nu trebuie sa le defavorizam!nu e asa?

28.09.2010, 11:11:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Felicitari castigatoarelor,felicitari Eugeniei pt atmosfera intretinuta,toate fetele merita lauri pentru participare si produse deosebite create!!!Urmeaza un nou concurs,o noua provocare....abia astept tema:)

28.09.2010, 11:40:04
  • dodo
    dodo

Un concurs foarte frumos.Felicitari tuturor incepand de la organizare, piese inscrise, dialog, votanti si castigatorilor toata admiratia.
    Multumesc pentru voturile primite.
    Sa inceapa concursul!

28.09.2010, 12:16:09
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Multumesc si eu si asa public pentru organizare si pentru votul care am primit, orcum a iesit multe produse foarte interesante.
    Dar am o idee la votare la concursuri care mai vin.
    Fiecare votant is poate sa da vot la trei diferite produse. Atunci cred ca a iesi un rezultat mai corect, ca daca cineva vrea sa promoveze pe cunostinta lui, orcum trebuie sa da inca doi vot. Si mie as place sa retrag trei produs. Asa cred ca as da mai putina loc pentru dezbatere.
    Aveam si idea ca votarea sa fie secret, dar atunci nu atrage publicul.
    Ce zicet? (daca am gresele gramaticale, iertat)

28.09.2010, 13:10:34
  • mady68
    mady68

felicitari tuturor,a fost grea alegerea,dar m-a fascinat rochia si setul Ancai

28.09.2010, 14:48:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Felicitari castigatoarelor! Chiar au fost creatii de-ti taie rasuflarea, greu de ales si de impartit preferintele! Mi-a placut mult tema, dar din anumite motive nu am putut participa (din pacate, aveam cateva idei super, pe care oricum le voi pune in aplicare, dar mai dureaza), foarte stimulativa si incitanta!
    Subscriu la propunerea lui Kjoco: desi ar implica mai multa munca, votul si departajarea ulterioara ar fi mult mai corecte si mai obiective! De multe ori (daca nu chiar de fiecare data) sunt mai multe creatii care imi plac si din pacate nu pot nominaliza decat unul...

28.09.2010, 16:40:41
  • vintagesiactual
    vintagesiactual

Ne cerem scuze pentru reactia intarziata - i-am scris doar Eugeniei dimineata un scurt mesaj in care ii explicam situatia si motivul intarzierii.

Vintage Si Actual, sau HandmadeByIkka&Inna, este o mini-echipa de doua persoane, mama si fiica, Nazarica si Corina. Cum e de asteptat, fiica se ocupa in special de partea tehnica (facutul pozelor, postatul, mesajele etc.), iar mama e implicata mai mult in procesul creativ... Si cum fiica a fost dimineata la scoala (iar dupa a avut o inevitabila programare la stomatolog)... raspunsul nostru s-a lasat asteptat :-)

Multumim foarte mult celor care ne-au votat, celor care ne-au admirat sau doar vizitat produsul inscris in concurs. Multumim Eugeniei pentru premiu - va fi o placere sa detinem cateva bijuterii marca BohemianSin!

Le felicitam si pe celelalte concurente, a fost o onoare sa "ne luptam" :-)) cu atatea persoane talentate si pline de imaginatie.

In scurt timp vom deschide un topic in care vom anunta tema noului concurs, insa premiile le vom afisa abia maine spre seara: sunt in lucru, dar avem nevoie de timpul respectiv ca sa le finalizam.

Ne auzim in curand: stati cu ochii pe forum, si fiti pregatite sa incepeti lucrul!

28.09.2010, 16:52:54
  • lanca
    lanca

he, he!! multumesc celor ce ma considera de-a casei :P:P
    felicitari cistigatoarelor!!
    bravo tuturor pentru participare, sustinere, vorbe frumoase! cinste voua!!

28.09.2010, 17:49:15