Forum: Concursuri concurs ------>> COMORILE VERII

  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Sa aveti un weekend plin de bucurii!!!

    Cristina,mita ta seamana cu Maslinutza si cu Tomitza,pisicile mele bicolore...Imi plac la nebunie pisicile cu pete...Si imi place cum doarme a ta!!!!

    Buburuza,ti-au raspuns fetele si au facut-o f bine!O sa mai adaug doar faptul ca,pe masura ce se aduna produse pt lista,scot din furnituri si inlocuiesc cu produsul respectiv!De obicei ,astept sa se adune 16 produse concurente,dar,acum,eram sigura ca nu dureaza mult pana e completa!Du-te sa vezi,deja e pe jumatate:)))

    lorelle,de-atatea laude,m-am inrosit!Multumesc!

    Simona,bratara e fff frumoasa!!!!La mai multe,de-acum!!!

    Andra,e superba pilda cu lupii!!!Si atat de adevarata!

    Cristina,mama,m-ai ajuns la capitolul matze!!!!Cu diferenta,"mica"-aceea ca eu stau la casa si am teren cat pt o rezervatie:))))Asa ca,au unde zburda,unde-si consuma energia (si eu pe-a mea,dupa ele)...

    Mihaelaaaaa....stii vorba aia:"Vrabia malai viseaza!"???Eh,cam asa se intampla si cu dorinta ta:))))...ce,crezi ca avem noi norocul asta,sa votam tot ce ne place?????Sau,da?????????:)))

    Basilic,soarele tau e,categoric,mai prietenos decat cel adevarat...Cel real ne coace de-a binelea!!!!

    Maria,imi place ca vad o evolutie constanta in creatiile tale!!!Cerceii cei noi sunt o minune!!!

    Gabi,optimista si vesela bratara!!!!

    Anicika,pe cuvant ca juri ca in colier sunt boabe de roua uriase!!!!Faci tu ce faci,si vii cu ceva inedit!!!!!

    Ma bucur ca se aduna atatea creatii frumoase,cu povesti pe masura,optimiste si elegante,puse pe gluma sau pline de distinctie...Faptul ca fiecare artizan participant ia fff in serios provocarea data de tema fiecarui concurs,arata ca seriozitatea e la ea acasa aici!!!Si e bine!!!

    23.06.2011, 21:33:31
  • lorelle
    lorelle

    Bravooo!!!Sunteti minunate!!!
    Ce sa mai spun? Mai e ceva de adaugat? Tineti-o tot asa!
    O seara asa cum v-o doriti fiecare! Ne auzim maine cu drag! Somn dulce s-aveti! Bravooo fetele!!! Bravoooooo, Bravooo si iar Bravoooo! :)

    23.06.2011, 21:51:13
  • carla69
    carla69

    Dupa lupte seculare am reusit sa termin si eu rochita cu care ma inscriu la concurs
    www.breslo.ro/Product/Rochita-participa-la-concursul-Comorile-verii_390409
    ..si mai am muuulte in plan ca ma apuc si de bijuterii daca tot stau si salivez dupa ale voastre

    23.06.2011, 22:05:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Carla,rochita asta a meritat fiecare minut petrecut cu ea!

    Gaaaaabi...ma bucur ca bratara ta roz si-a si gasit stapan,dar pune-i stoc 1 ca sa poata fi admirata in continuare in galerii!!!!

    23.06.2011, 22:21:08
  • mariac
    mariac

    JWL,iti multumesc din suflet pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase.Ma bucur enorm sa vad ca munca mea,chiar daca nu este atat de mare si nu foarte elaborata,este apreciata.Asta imi da putere sa continui mai departe cu pasiunea pe care o am,pentru ca stim cu totii,handmade-ul este o pasiune greu,foarte greu de intretinut!!!Dar rezultatul,de cele mai multe ori,te face sa exclami un sincer ''Superb!!!''.
    In alta ordine de idei,cu toate ca nu sunt asa activa pa cat imi doresc,am urmarit toate creatiile,si,cum am spus mai sus,SUPERBE!!!
    Eu va las,va doresc o noapte cat mai placuta,si,de ce nu,pentru ca unele dintre noi ne gasim inspiratia si lucram si noaptea,spor la creat.Ma intorc si eu la lucru. :)
    Va pupicesc si va imbratisez. :*

    23.06.2011, 22:49:24
  • simona.florentina
    simona.florentina

    multumesc jewels! am pregatit si un colier, dar inca nu m-am hotarat daca imi place sau nu. cred ca pana la urma o sa-l postez, sa vad ce mai zic si altii.

    23.06.2011, 22:49:55
  • kiti
    kiti

    Multumesc Silvia multumesc Lorelle, ma bucur daca v-au placut.Fiind lucrate mai mult noaptea le-am facut de doua ori si trebuie sa le mai fac odata ca fiecare are cate o hiba . Scoicile erau programate mai demult si mi-am spus ca acum e momentul sa pun proiectul in practica Ele mi-au mancat cel mai mult timp ca au necesitat in primul rand o toaleta riguroasa fiind pline de calcar, apoi a trebuit sa le gauresc si unele au opus o mare rezistenta iar altele pe care nici nu le-am mai pus nu s-au lasat gaurite asa ca le-am abandonat desi erau cele mai frumoase.In concluzie azi le voi face din nou si nu-i exclus sa mai sufere niscaiva modificari. Pozele oricum trebuie sa le modific ca sunt facute la miezul noptii si n-au iesit cum trebuie.Ieriam fost bona iar cea mica este putin bolnavioara.N-ai spune dupa cat de energica a fost ca m-a stors ca pe lamaie dar zau imi place sa fiu stoarsa de ea.Este un copil adorabil.
    Cristina unde sunt pozele cu pisoii tai ca am vrut sa-i vad dar nu i-am gasit?
    Numai bine la toata lumea.

    24.06.2011, 07:14:28
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

    neata!
    kiti,da un refresh...cristina are pisoii (unul din ei) la avatar si celalalt prin magazin (vedeta in fotografii)

    24.06.2011, 09:04:15
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa!

    Am reuşit să termin boleroul la care lucram!!!!!!!!!!!!!!!! Şi am început o căciuliţă. Roz-movuliu. Şi urmează să mă apuc de mărgelit. Şi...tocmai ce mi-au atras atenţia cei de la tv că azi e Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul. Bine că n-am apucat să bag rufe la spălat! Da' cu mărgeluţele am să mă joc un pic.

    Da, pisoii sunt unul la avatar, altul într-o poză din magazin cu o pălăriuţă roz! Ceilalţi 7...încă nu-s prin pozele d epe Breslo. Oricum, săptămâna viitoare...gata, îi iau şi-i duc în natură, să se descurce, că nu se mai poate!

    Mă bucură faptul că se tot adaugă produse în concurs! Poate reuşesc să prestez şi io cevaşilea, totuşi...

    24.06.2011, 09:21:37
  • soso07
    soso07

    Buna dimineata. Astazi sper sa aranjez si eu magazinul si poate pun si eu ceva in concurs. Nu e inca ce vroiam eu, dar sper sa reusesc zilele urmatoare sa incep si sa si termin ce am eu in viziunea mea.
    Sorina

    24.06.2011, 10:02:09
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    'Neata,fetele!!!Daca la noi,la munte si e asa o canicula,nu vreau sa-mi imaginez ce e prin Bucuresti,sau in zonele de campie....Va doresc o zi suportabila!!!

    Cristina,cei de la TV au facut o confuzie:azi e Nasterea Sf Ioan Botezatorul...Taierea Capului Sfantului e pe 29 august...
    Abia astept sa-ti vad noile creatii!!!

    Sorina,abia astept sa-ti vad magazinul!

    Si,pt ca m-am mai jucat putin cu crosetul,va arat si voua ce maci mi-au iesit...

    www.breslo.ro/Product/Set-colier-si-cercei-Macii-lui-Ionica_390419

    24.06.2011, 10:33:29
  • Live
    Live

    Am scris io aiureaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naşterea, Naşterea! Una zic şi aud şi alta scriu.

    Hai, Sorinucă mamă, cu magazinu'!!! Să ştii că nu am reuşit să mă apuc de vestă.:( Şade liniştită pe desktop, deocamdată.

    Hai că pun şi io ceva, deşi nu sunt prea încântată de modul în care a ieşit. E borul pleoştit. Nu reuşesc să cresc cum trebuie, plus că...mi-a fost lene să fac borul în picioruşe scurte, ca să fie mai ţeapănă treaba (borul!!!!!!!! nu vă gândiţi la...hehe!!!). www.breslo.ro/Product/Verile-de-altadata-CONCURS_390683

    Da, văzusem macii tăi, madam Silvia! Te puseşi pe croşetat, văz!:)) Măi, e ceva ce nu ştii să lucrezi?:) Că mă şi "inervezi" iar!:P

    24.06.2011, 10:42:44
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Jewels, ce frumoasa povestea macilor! :)
    Mai am putin de lucru si la ai mei, sper sa-i pot poza in urmatoarele zile (nu, nu sunt crosetati :) )

    24.06.2011, 10:53:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristina,dar palariile de vara exact asa trebuie sa fie:mai pleostite,cel putin asa vad peste tot!Am si eu o palarie,facuta de moi,dar sta in dulap...Fac si eu ca tine,mi-e rusine s-o scot in lume (da,fac si eu precizarea:palaria...)
    Of,cate nu stiu sa fac si mi-ar placea sa invat!!!!Doar timp sa am,ca as vrea sa invat sa lucrez si cu fimo,si chain-maille,si decoupage,si intr-un milion de alte tehnici si materiale...Stiu sigur ca nu stiu mai nimic,asta e clar!Si spun asta cu sinceritate!

    Cand erau copiii mei mici si se auzea tunand,baiatul meu venea la mine si-mi spunea:"Mami,vine tuna!":))...asa ca ,zic si eu ca el;la noi vine tuna si vine puternic de tot!!!!Sper sa nu fie iar urgie prin tara!

    24.06.2011, 11:14:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Multumesc,Mihaela!!Da,mi-a placut si mie nespus de mult legenda,mai ales fiindca vorbeste despre dragostea de mama,care e chiar asa:gata de orice sacrificiu pt copii!
    Abia astept sa-i vad si pe-ai tai!!De fapt,si macii mei au fost ganditi sa fie din satin sau organza....partea proasta la orasele mici,cum e si al meu,e ca nu gasesti mai nimic...asa ca,nu am gasit nici satin,nci organza rosu...Am improvizat:))))

    24.06.2011, 11:17:47
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Frumoasa improvizatie... :)

    24.06.2011, 11:19:59
  • Live
    Live

    E, în creierii capului meu, borurile ar trebui să arate altfel, dar...asta e!

    Aici e cald şi senin. Bate un pic vântul. Şi eu sper să nu fie urgie iar! La noi e clima destul de blândă, deci nu avem parte de nenorociri prea mari, dar nu mă lasă rece ceea ce se petrece prin alte părţi.

    Silvia, la voi în oraş sunt nişte second-hand-uri! Uite...săptămâna trecută am găsit la unul de la mine din oraş o bucată maaaaaaaaaaaaaaare de organza albastră. Am dat...2 lei pe ea şi am făcut-o jumi-juma cu Ileana, prietena mea. Din porţiunea mea de organza a construit deja cumnata mea nişte flori pe care urmează să le pun împreună cu mărgele şi să le cos pe baze de broşe.

    24.06.2011, 11:38:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristina,sincer,n-am avut timp sa umblu si la sh-uri...Dar,cu proxima ocazie,o sa ma uit,desi,m-as mira sa aiba....Dar,mai stii de unde sare iepurele???...sau satinul???
    Din fericire,a trecut furtuna,ne-a ocolit....Sper sa fie bine peste tot!

    24.06.2011, 12:01:55
  • carla69
    carla69

    Multumesc Jewels.
    Sarbatoare?Auzisem eu ceva,dar am pus de-o curatenie mare azi,masina spala deja si eu ma pregateam langa o cafeluta sa trag cateva randuri la crosetat.Asta e,vad cum le impac pe toate

    24.06.2011, 12:12:26
  • Live
    Live

    Io-s mai cu timp, doamnă dragă, că nu am mult de stat după pisici şi câine, iar în rest...pot să le mai las şi nefăcute...când am chef să merg pe la magazine. De fapt...chef am mereu, da' destul de des am prea mult aer prin portofel.:D Las' ,CĂ CÂND oi mai da peste vreo minune din asta, o şi iau şi-ţi raportez! E deja nu doar posibil, ci probabil către sigur că ajungem la matale-n sat după jumatea lui iulie şi-ţi aduc cârpe. Ce culori preferi matale? Sau...să fie fără număr?

    24.06.2011, 12:16:34
  • Live
    Live

    Sărbătoare, Carla mamă, da! Nu ştii cum mă uit la căciuliţa începută azi-noapte...:)) Da' mă prăbuşesc peste mărgele, acuşica!

    24.06.2011, 12:17:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    :)))Bine zis ca e sat,Cristina!!!E un oras mic,17000 de locuitori,toata lumea stie pe toata lumea,are o strada in crucis si una in curmezis si e municipiu!!!Sa rada si curcile,nu alta!!!
    Desi sunt femeie,si se zice ca adoram sa stam uitate la cumparaturi,eu fac parte dintre cele (si nu putine) care nu iubesc pierdutul timpului prin magazine...O sa merg zilele astea sa ma uit si prin alte magazine si,daca nu gasesc ce vreau,strig tare ca vreau carpe:))))

    E-he,Carla,de cate ori am patit si eu sa incep sa lucrez si sa-mi amintesc pe urma ca e sarbatoare!!!!

    24.06.2011, 12:24:34
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

    O zi buna sa aveti!!!
    Azi vad ca aveti mare spor la crosetat!!!
    Silvy, macii lui Ionica sunt pt Palaria de - alaltadata a LIVEi?
    Asteptam cu nerabdare, Carla, sa aduci la bun sfarsit randurile!
    Ce ziceti,sa acceptam si maci necrosetati de la Nagual?

    24.06.2011, 12:39:01
  • Live
    Live

    Ehe, e tare frumos "satu'" matale! :) Abia aştept să-l revăd! Bănuiesc că nu mai e nevoie să spun că unul dintre locurile preferate este artera aia comercială, de nu se circulă cu maşina pe ea.:D Alt loc preferat este munticelul pe care urcăm noi, frumos, cu telescaunul. Ca să nu mai spun înc-o dată de nebunia aia de verde al ierbii...
    Io, doamnă, de găsesc cârpe şi de găsesc şi bani în portofel, achiziţionez. Cârpe, nu bani.:D

    24.06.2011, 12:40:26
  • Live
    Live

    Io am o problemă, Ani: ezit să pun flori de alte culori decât e pălăria, de teamă că zice omu' "că cum" asortează el... Obişnuiam să nu cos florile, ci să le fac broşe, ca să poată fi extrase, în caz de ceva. Da'...mi-e cam peste mână să cos. Hmmm... Cred că trebui să-mi trag o morală, că prea mi-e aiurea de toate alea!:)) Da' fur macii lu' Ionică a lu' Silvia!:))

    Să mai fie şi necroşetaţi, hai!:))

    24.06.2011, 12:43:36
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Anicika,daca punem macii cei rosii pe palaria galbena,mai trebuie si o panglica albastra si drapel am facut!

    La ce frumuseti creeaza Mihaela,abia astept macii ei necrosetati!

    Cristina,dupa cum se prezinta simptomele,ai o lene de te doare....Se vindeca dupa o cura cu munte de Vatra Dornei...:))))

    24.06.2011, 12:56:44
  • Live
    Live

    Nu, nu mă doare! Dacă mă durea, luam măsuri! Aşa...iau doar proporţii.:D Da' o cură din aia cred şi io că e bună!:)

    24.06.2011, 13:01:52
  • user11913
    user11913

    Buna ziua fetele , va citesc aproape zilnic, iau notite,meditez la cele scrise,ma minunez de frumusetile inscrise la concurs siii...mi-am facut curaj sa vin si eu cu o ,,comoara,, - pentru ca doamnele,domnisoarele aduna gentute,posetute si alte de genul acesta si niciodata nu sunt destule...va fac pofta cu aceasta:
    www.breslo.ro/Product/Gentutaplic--pink-croco--cu--breloc-cadou-Participa-la-concursul-COMORILE-VERII_390847
    E in culorile temperate usor asortabile ale acestui an.
    o sa revin si cu ceva mai colorat...e in faza de proiect deocamdata.
    Inca odata felicitari pentru frumusetile create, si pentru gazdele primitoare.
    aveam si eu niste poze haioase cu pisici tolanite-adormite in diverse locuri , daca le gasesc (pozele) si ma dumiresc unde le pot posta sa le vedeti...mi-ar place sa vi le arat,pentru ca m-am distrat vazand pisicuta-motanii Cristinei si ai Buburuzei cu ghetute.

    24.06.2011, 13:58:47
  • soso07
    soso07

    Buna fetelor. Daca e cineva prin preajma ... nu ma descurc la ceva cu setarile pentru livrare - plata. Nu stiu cum sa fac atunci cand spune "cost" ... si apoi "impreuna cu alte produse"... Pun la prima patratica pretul livrarii (8 lei) si la cealalta patratica 0 lei? La primul produs din magazin am pus 8 si 8 si nu stiu daca e bine.
    Ajutor !!!!!!!!
    Sorina

    24.06.2011, 14:15:54
  • soso07
    soso07

    Nu stiu daca am facut chiar cum trebuie, dar am observat ca se mai pot schimba setarile ... pana ma dumiresc si eu. Nu mai zic si ca mi-a pus acolo doua modalitati de plata, desi eu vroiamdoar una, dar asta e.
    Incerc sa pun si eu ceva pentru concurs, acum imi dau seama ca nu am scris la nume ca e "pentru concurs". E ceva simplu, dar de efect zic eu. Nu prea le am cu "poezia " la ora asta, dupa ce mi-am dat cu stangu' in dreptu' la calculator.
    Voi pune imaginea, sper macar sa reusesc.
    Navigand printre randuri - set colier + cercei

    24.06.2011, 14:35:46
  • soso07
    soso07

    Se pare ca vinerea nu merge ...
    Mai ingaduiti-mi cateva incercari
    www.breslo.ro/Shop-Admin/products/list/?id=390898

    24.06.2011, 14:42:20
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

    imi place la nebunie tonul şagalnic de pe-aci!!!
    Or fi Sanzienele?

    24.06.2011, 14:50:10
  • soso07
    soso07

    Multumesc mult pentru ajutor. As mai pune un set, daca se mai poate (tot cu ajutor).
    www.breslo.ro/Shop-Admin/products/list/?id=390941

    24.06.2011, 15:16:14
  • soso07
    soso07

    Trebuie sa plec. Abia luni mai vin pe aici, poate cu 5 minute mai desteapta in ale computerului.
    Multumesc inca o data.
    Sorina

    24.06.2011, 15:22:34
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    www.breslo.ro/Product/Flori-din-gradina-verii---set-colier-cercei-brosa-inel--participa-la-concurs_390941

    (nu ma pricep prea bine sa explic, incerc: esti in magazin si deschizi pagina la produsul ce doresti sa-l pui in concurs. Dai click dreapta in bara de sus pe www.breslo.... -copy , iar cand vrei sa-l pui in topic dai click dreapta -paste

    24.06.2011, 15:23:26
  • soso07
    soso07

    Multumesc mult. Incerc luni. Spor la lucru la toata lumea pana atunci.
    Sorina

    24.06.2011, 15:29:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Delia,ca de obicei,umbli la sentiment...la sentimentul doamnelor si domnisoarelor si care le spune ca niciodata nu au suficienti pantofi si suficiente genti:))))
    Ffff frumoasa si eleganta!!!Ca de obicei,dealtfel!

    Sorina,nimeni nu s-a nascut invatat,asa ca stai linistita,te obinuiesti cu toate!
    Majoritatea dintre noi a avut nevoie de ajutor la inceput!Mihaela a pus linkurile,eu am postat deja creatiile tale in galerii,totul e perfect!!
    Ai debutat extraordinar,cu produse frumoase si diferite!Felicitari!

    Deja e completa si lista nr 3!!!!

    24.06.2011, 15:58:25
  • Live
    Live

    Pleacă, doamnă, cu geanta aia d-acilea, că acilea stă una leşinată după genţi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Şi un iaht cu bărbaţi cu cataloage cu genţi.:D :))

    Sorinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, da' mie-mi place de mor ceea ce lucrezi tu, să ştii! Şi aş face şi io, da' nu ştiu cum şi nici nu cred că sunt în stare, da-mi PLACE DE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR! Că şi tu mă "inervezi"!

    Poze, poze, da' pisoi nu vrea chiar nimeni?:((

    Neah, nu-i de la Sânziene, Ani! Că, dac-ar fi de la ele, ne-ar trece.:))

    24.06.2011, 16:54:32
  • Live
    Live

    Opaaaaaaa, Silvia, a fost cutremur pe la voi, cică! Cu epicentrul pe la Gura Humorului. Ciudat! Nu ştiam că şi pe acolo...

    24.06.2011, 16:55:33
  • blanitza
    blanitza

    Ce frumuseti, fetele, care mai de care, de-ti iau ochii si nici nu stii la care sa te uiti mai intai - prima impresie, sunt frumoooaaaseeee toate, de la soarele Sorinutei si pana la macii Silviei, trecand si pe la palariute si gentute!!!! Ati fost harnicute si talentate, iubitele verii!!!
    Mai vreau, mai vreau si mai veniti - maci, gentute, palarioare, bijuuri de sezon, aaaaa, si rochita Carlei, maiastre maini!!!!
    Va puuup, si felicitari, Sori, ti-ai facut o superba intrare-n concurs, la mai mare!!!

    24.06.2011, 17:21:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,Cristina,am vazut si auzit stirea,dar,din fericire,la noi nu s-a simtit decat ffff putin,cat sa se miste un pahar!!!Chiar ca e ciudat!Ajunge si la noi,dupa cum vad...

    24.06.2011, 17:40:20
  • Live
    Live

    Vrei, Găbiţă? Dacă vrei, fă-ţi!:D :)) :P

    Nu zic că-s îngrijorată, Silvia, da!?

    24.06.2011, 18:20:31
  • carla69
    carla69

    Ce pacat ca s-a terminat concursul trecut,cel cu muzica,tocmai s-a intors vecinul meu tigan de la furat de prin strainatati si asculta manele la maxim toata ziulica.Mama ce inspirata sunt!

    24.06.2011, 19:10:49
  • Live
    Live

    :)) :)) :))
    Inspirată sau transpirată? De nervi...

    24.06.2011, 19:13:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Carla,la ce te gandesti??La o tocata sau la o ursareasca la podea???:))))

    24.06.2011, 19:36:28
  • BohemianSin
    BohemianSin

    Un foc de tabara sau un apus pe malul marii:
    www.breslo.ro/Product/Colier-Flames-that-you-can-touch_390841

    24.06.2011, 19:37:50
  • roxanaember2
    roxanaember2

    Foarte " faina " si libera tema ,la fel ca vara.O sa pregatesc si eu ceva foarte repede :).

    24.06.2011, 21:25:10
  • blanitza
    blanitza

    Cris, sa stii ca-mi fac, ma chinuie talentul de "Vara in padure...", insa mai am la un colt, norocul meu ca pe la mine canta Mick Jagger, Gary Moore si Costin la chitara, poate-l termin, si ma prezint fuguta...
    Asta-i piesa care mi-a dat ghes sa-l incep....
    http://www.youtube.com/watch?v=oTH6nrD0ars&feature=related

    24.06.2011, 22:08:06
  • Live
    Live

    Mda...păcatul boem numa' frumuseţi ştie să facă!:P

    Găbiţă, nu pe Costin îl termini...sper!:)) :D :P

    24.06.2011, 23:55:09