Forum: Orice altceva Concurs “VERDE, ROZ, ALB” (23 iunie-28 iunie)
monicasandicaFrumos inel CAT-E..felicitari!
23.06.2010, 10:53:15
havin:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
23.06.2010, 12:09:49
mi-a venit asa sa rad si sa rad si sa nu ma mai opresc....
multa, foarte multa naivitate ...
chestia cu clientii fideli a fost cireasa!
solidarizez cu andradacristina, loulou si naturaspirit (mmm, chestie, nume grele de pe breslo au cam aceeasi viziune- sa fie oare intamplator?!?!?!?!)
asa ca nu contati pe mine (chiar daca, asa, ca o ironie a acestui 'regulament'- eu n-am primit chiar nici un vot la concursul anterior :)))))))))) si nu s-ar putea spune ca din lipsa de clienti fideli :))))))))))))))))))))))))))))))) )
va doresc mult spor si cat mai multa imaginatie.
dodoAm in lucru o bijuterie care se potriveste temei...de fapt pentru asta era lucrata..
23.06.2010, 12:32:40
Dar nu voi participa la concurs pentru ca:
- nu este atmosfera potrivita. s-a inceput ca un lucru frumos, dar a degenerat..( nu este cumva tipic romanesc !!??)
- in fond nu cred ca conteaza cine, cate voturi obtine, de la cine...ideea era sa ne simtim bine, sa intram in competitie cu lucruri frumoase, nu intre noi, care cate conturi detine, clienti fideli, etc...
Sau criza asta financiara in care ne innamolim, face ca premiile oferite ( frumoase, utile, consistente si inedite ) sa fie unica tinta...
Asa mare e disperarea?!...
Eu una nu ma simt bine aici si nu particip...
Va doresc succes!
CAT.Efetelor, ce a inceput Loulou a fost ceva foarte frumos si mi-ar parea rau sa nu continue din cauza unor neintelegeri.
23.06.2010, 12:41:19
ar fi interesant sa fie o metoda prin care, in concurs sa apara doar chestiile lucrate, fara persoana care le-a lucrat si dupa vot sa se afle si cine este autorul. asta ar face cc a votul sa fie in functie de produsul postat si nu in functie de autor si s-ar sfarsi galceava. cred k se poate face un utilizator nou, ca o luna nu se plateste si sa apara toate produsele la el (fetele sa trimita catre organizatorul concursului pozele si descrierea). stiu k e mai mult de munca :D, nu ma certati din prima :D
oricum, e pacat sa nu se mai faca concursuri. amintiti-va de entuziasmul cu care ne-am apucat de lucru la celelalte 2 editii.
spor la margelit :)
dragonflycat-e...fiecare artizan are stilul sau si sunt usor de recunoscut lucrusoarele,deci nu e o solutie...
23.06.2010, 13:49:55
punctGAdevarul este ca nici noi nu am expus inca cutiuta cam din aceleasi motive, ma gandesc sa se voteze daca dorim sa mearga mai departe concursul cu regulile astea sau daca sa se schimbe regulile sau mai veniti si voi cu idei, pana la urma gasim noi o rezolvare ca ar fi pacat sa se termine asa, va pupam o zi minunata
23.06.2010, 13:52:36
dragonflyasa e...trebuie sa stabilim niste reguli care sa multumeasca pe toata lumea...cam greu,stiu
23.06.2010, 14:02:54
nahoot tu ce zici..raman aceleasi reguli sau...
imi pare foarte rau ca o parte din voi ati ales sa nu participati...era frumos sa fie concurenta mare ,sa ne intrecem in talent, indemanare si sa ne distram la urma urmei,ca asta e scopul
propun sa se deschida alt topic in care postam linkurile ...sau sa se stearga de aici tot ce e in plus
sar'na
DeianeiraJewelleryasa e punctG, e pacat ca un lucru organizat frumos si dezinteresat de adulti a fost stricat intr-un mod pueril si negandit. Nu mi-a fost in schimb niciodata rusine sa-mi cer scuze cand am gresit
23.06.2010, 14:04:52
elookaOfffff...de ce mereu un lucru frumos trebuie sa se strice???? Tocmai acum cand puteam participa si eu :(( ...Sper sa se rezolve cumva situatia....chiar pacat, se animase atmosfera aici pe breslo.
23.06.2010, 15:01:19
monicasandicaConcursurile sant frumoase,ideile sant geniale,eu ma inscriu in concurs,mai am cateva margele,poate fac un colier,chiar daca pe mine nu m-a votat nimeni, nu ma intereseaza ,eu continui...imi plac bijuteriile,le iubesc,am inceput sa pun pasiune in ce fac si le port cu mult drag ...pe curand
23.06.2010, 16:00:41
LoulouNahoot, cred ca ce s-a discutat pana acum este de natura sa-ti arate parerea unora dintre noi in legatura cu unele aspecte ale regulamentului impus de tine.
23.06.2010, 16:36:26
Aseara, cand mi-ai replicat, ai avut o exprimare din care reiesea ca eu "incerc" sa-ti rastalmacesc regulamentul intr-un mod gresit, sincer iti spun, nu incercam nimic, ceea ce am spus eu, a fost parerea mea, dealtfel am mentionat asta.
Atunci cand am organizat eu concursul, nu m-am simtit suficient de pregatita pentru a compune reguli, am cerut parerea tuturor celor implicati, le-am si respectat .
La momentul votarii, am facut greseala sa am o parere ferma, am facut pe desteapta si am dat-o de gard...... i-am replicat Aglaiei ca vom vota cum am stabilit eu.... ulterior evident am votat cum spunea Aglaia :)
Aglaia a avut dreptate iar eu nu! Am gresit, am recunoscut, am trecut mai departe.
Iti scriu in intentia de a remedia situatia, nu incerc nici o satisfactie din faptul ca s-a nimerit ca parerea mea sa coincida cu a majoritatii, cred ca ai gresit si cred ca este momentul sa ai o replica.
Dimineata te-ai facut ca ploua, (chiar ploua :) dar tu ai organizat acest concurs, iar ceea ce s-a intamplat aici trebuie corectat de tine.
O poti ruga pe Cinamoon sa stearga acest topic, o poti lua de la capat cu concursul, intr-un topic nou, curat si cu un regulamnet mai putin restrictiv.
Fiecare persoana are dreptul de a vota ceea ce-si doreste, nu ce-ti doresti tu sau eu sau oricine altcineva.
Magazinele noi, daca vor participa, vor avea prilejul sa devina vizibile, este un avantaj de care pot dispune participand si pot spera la un loc pe podium, asemeni fiecarui participant.
Vechimea magazinului nu asigura voturi, clientii da, insa este firesc sa fie asa.
Nimeni de aici nu cred ca incearca sa fure voturi,este o premiza gresita. Deasemeni nu cred ca cineva se lupta pentru premiu, cred ca placerea de a participa este o motivatie suficienta.
Imi pare rau ca in loc sa te bucuri de concursul castigat, te confrunti cu situatia asta, insa nu-mi pare rau ca mi-am spus parerea, cu toate ca daca nu o faceam, poate nu se ajungea aici.
Iti doresc sa iei o decizie care sa multumeasca pe toata lumea!
Lulu
Nahootregulamentul concursului nu se va modifica nicicum, cel putin nu la aceasta editie organizata de mine. nu mi se pare deloc pueril modul in care l/am conceput si multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m/au sustinut cu mesaje pe privat, cred ca unii chiar au inteles ideea acestei reguli. in ceea ce priveste maturitatea, nu cred ca ea poate fi definita prin pristma etatii....omul nu e ca vinul, sa se innobileze o data cu trecerea timpului.
23.06.2010, 16:46:20
cine nu vrea sa participe e liber sa nu participe, nu cred ca regula mea e vreun impediment pentru cineva care nu se simte vizat de ea, ba din contra.
iar daca nu vor mai exista participanti , nu e nicio problema, poate organiza altcineva concursul, eu voi renunta la premiul, pe care, apropo, andradacristina nu l/am obtinut nicidecum datorita voturilor atrase de tine ( si apropo cum vine treaba asta cu.....am rugat pe cineva sa te voteze!!?!)
nu consider ca am gresit cu nimic si tot cea am dorit sa fac a fost sa scapde bisericuta asta a votantilor care se lungise deja pe parcursul votarilor precedente si care ingradea posibilitatea celorlalti participanti de a castiga.
GinArtsAm tot sperat,inca de la citirea regulamentului, la o "revenire" la bunele intentii ale acestui minunat concurs,asa cum a debutat el.Sunt intrutotul de acord cu Loulou, cred ca era normal,Nahoot, sa-ti ceri scuze pentru jignirea colectiva,pentru discriminari si pentru ca insisti in mentinerea acestui regulament.Eu cred, totusi, ca ideile tale puerile nu sunt dublate si de incapatanare...Ar fi prea detot!!Macar din respect pentru artistii deosebiti, consacrati, care fac cinste acestui site, ar fi cazul sa-ti schimbi atitudinea.Iar cei care"te sustin pe privat",de ce nu au curajul sa-si expiuna clar si deschis opinia aici, pe Forum..?
23.06.2010, 17:06:02
georgetteBuna ziua doamnelor si domnisoarelor! sunt clienta breslo de ceva timp, nu foarte mult, recunosc, dar suficient cat sa ma dumiresc cum stau treburile in aceasta comunitate pe care o priveam ca fiind "artistica"...ei, trebuie sa spun ca mi-am schimbat usurel optica. Si in mai multe privinte. Nu mai insist asupra regulamentelor pentru ca se stie ca acela/aceea care "urzeste" asa ceva nu doreste sa schimbe nimic, pentru ca asa e treaba cu orgoliul; de ce m-as mai mira de bravii conducatori ai patriei care cu ambitie nebuna de a-si duce planul la implinire (indiferent de-i bun sau rau) calca pe orice si oricine. Nu doresc nici sa-mi motivez alegerile facute pana acum, de ce am cumparat de acolo si nu de dincolo, e cam patetic! Oricum, concluzionez: aveam alte asteptari, speram sa gasesc o alta calitate, dar din pacate se stie ca, in toate comunitatile se poate ajunge de la magnific la derizoriu intr-o clipita. cu dorinta de a nu deveni prea complicata si departe de a fi exhaustiva inchei aici si va urez spor...in ceea ce faceti!
23.06.2010, 17:08:11
DeianeiraJewelleryTouche Ginarts!
23.06.2010, 17:10:19
Imi pare rau ca nu ti-am facut schita ca sa intelegi de fapt ce am vrut sa spun. Nu trebuia sa fiu subtila Toate fetele au asteptat replica mai inteligenta si de bun simt de la tine .Nu ai inteles nimic si ne-am lungit degeaba! Tot ce am inteles de la tine este decat ca esti obraznica!!! Doar atat.
menaBuna,
23.06.2010, 17:11:58
In primul rand felicitari pentru ideea cu concursul, chiar daca sunt pareri pro si contra.
Eu personal cred ca este o idee foarte buna si cred ca nahoot s-a straduit sa fie cat mai corecta votarea si...e dreptul organizatorului sa faca regulile, pana la urma.
doresc sa ma inscriu cu poseta mea "inimoasa"
www.breslo.ro/Product/traistuta-inimoasa-cu-flori_178980
dragonflygataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
23.06.2010, 17:14:20
CAT-E a sparg gheata asadar a inceput concursul.
Cine are ceva de spus referitor la reguli sa foloseasca mesajele private.
spor la mesterit !!!
dragonflyce scumpa e...oh boy
23.06.2010, 17:15:19
CAT.Emena, foarte scumpica poseta ta :)
23.06.2010, 17:35:49
zuzuliceace draguta e geanta! felicitari mena, ar trebui sa-i urmati exemplu fetelor, folositi-va energia nu pentru a va enerva pe forumuri, ci pentru a produce lucruri frumoase.
23.06.2010, 17:38:58
eu inca sunt incantata de concurs, imi place tema la nebunie si am inceput deja sa mesteresc ceva. Sa vad daca reusesc sa-mi activez magazinul pana duminica :)
e totusi asa pacat ca o intentie buna, pentru ca sunt sigura ca asta a fost, de a oferi tuturor sanse egale in acest concurs s-a transformat in asa ceva. Poate solutia gasita n-a fost cea mai buna, recunosc, nici mie nu-mi plac discriminarile de niciun fel, dar de aici pana la rautatile care s-au scris mai sus e drum lung.
Deci, in colcluzie, hai sa-ncercam sa ne-ntelegem cu totii. Peace and love! ;)
bijouxdemonangeMi-a venit o idee super faina, sper sa termin in seara asta ce am in cap!! Ca apoi, nu se stie ce timp (nu) am :)
23.06.2010, 17:59:01
Merci Nahoot, chiar cautam inspiratie de culori pentru un proiect, acum mi-e clar!
menaVa multumesc pentru aprecieri.
23.06.2010, 18:00:17
Sper sa se mai linisteasca lucrurile si sa vada fiecare ce e important de fapt si care e ideea concursului si sa iasa ceva frumos pana la urma;nu trebuie sa scoatem gherutele unele la altele pentru ca ne leaga pasiunea pentru frumos si...e pacat sa certam pentru nimic.
AtelierMikaelaSe spune ca si drumul spre iad e pavat cu bune intentii... si poate ca intentia pe care-a avut-o nahoot6 a fost buna, insa rezultatul clar este discriminatoriu si lasa un gust amar;
23.06.2010, 18:04:40
Acest concurs saptamanal lansat de Loulou l-am vazut ca o deschidere a noastra, a tuturor, in primul rand catre clienti, o provocare a imaginatiei fiecaruia dintre noi, nicidecum o "lupta" pentru castigarea unui loc pe podium; pana la urma totul pe lumea asta e relativ si nu vad de ce m-ar deranja gusturile personale ale votantilor, dimpotriva merita felicitari cei ce si-au format o clientela - inseamna ca ceea ce creaza rezoneaza cu sufletul cumparatorilor. Cam atat...
lycurycy18Ma bucur ca au inceput sa apara lucrari pentru acest concurs. Felicitari fetelor, sunteti foarte harnice si ati facut lucruri foarte dragute. Spor la treaba tuturor! :)
23.06.2010, 18:13:49
CinnamonClovesOk, nici mie nu imi place regulamentul pentru aceasta editie, dar cum se pare ca nu va fi schimbat, haideti sa trecem peste asta.
23.06.2010, 18:16:49
Cine vrea sa perticipe cred ca ar trebui sa o faca oricum, fiindca doar asa putem mentine atmosfera frumoasa cu care au inceput aceste concursuri si doar asa vom reusi sa trecem peste acest "hop". Asa ca eu astept sa va vad noile creatii si poate intre timp imi vine si mie o idee.
Adica, idea o am, nu stiu daca am timp sa o pun in aplicare pana duminica. :)
Have fun people, deasta suntem aici!
HandmadeTherapyhey, liliachiu verde si alb e valabil?
23.06.2010, 18:18:54
Multzu,
Anca
havinfato, ai dreptate: prin 'pristma' etatii se definesc altele... ca de exemplu experienta de a 'managiui' o situatie ca cea de fata, in calitate de initiator al ei, flexibilitatea in idei (care vine tot cu timpul), puterea de a recunoaste o atitudine gresita....cum tu le-ai 'busit' pe toate, problema etatii cade :D
23.06.2010, 18:20:12
raspunsul tau e devastator: in afara ca te comporti un pic cam autoritar, pe motivul castigarii unui concurs anterior, acest raspuns e si putin cam obraznic, ceea ce e putin probabil sa faca cinste unui organizator....
chiar pregatisem ceva dragut, pt concurs, insa in conditiile in care gazda e obraznica si atotstiutoare, prezenta mea in casa respectiva este, cu siguranta, inoportuna!
HandmadeTherapyEu sunt relativ noua si pe site dar mai ales pe forum, dar, omg, its like a cat fight, si pentru ce??
23.06.2010, 18:28:05
N-ar fi mai fain sa nu mai zica nimeni nimic de regulament si doar sa participe, sunt atatea posturi si doar 2 produse:)))
Peace!:)
dragonflyINCETATIIIII
23.06.2010, 18:28:06
havin esti rea ... acel "fato" nu e prea potrivit
exista pm,acum cateva minute am mai zis asta
cinnamon poti spterge tot ce e in plus? sau deschidem un nou topic?
cine nu e deacord cu regulile acestui concurs sta pe tusa pana la urmatorul.
e atat de greu ?
havineste oricum MULT mai potrivit decat atitudinea obraznica si ofensatoare a raspunsului lui nahoot, si l-am folosit absolut intentionat... prin aceeasi 'pristma' a etatii celei careia ma adresam.
23.06.2010, 18:34:46
si daca mai ai alte catalogari pt mine- te poftesc sa mi le impartasesti pe privat- pe pm-ul ala de care vad ca se face mult caz.
spor.
garianaVa rog nu mai tipati. Doarme Maria :)
23.06.2010, 18:53:26
LadyASi David :)
23.06.2010, 18:55:47
maya86Nu inteleg de ce va certati pentru un concurs...oricum va castiga produsul cel mai frumos.Chiar daca nu aveti votul clientilor fideli,daca e cel mai reusit veti castiga stati linistite.
23.06.2010, 18:56:02
Sa va spun eu ce a facut echipa breslo pt.voi....v-a dat ocazia sa va expuneti produsele pe un site foarte vizitat ceea ce important pentru vanzarile voastre.
Va asigur ca nu a-ti fii vandut mai nimic daca nu existau ei.
Bucurati-va de concurs,fiti creative si totul va fii bine .NU VA MAI UMFLLATI IN PENE CA NU ARE ROST.:))))
laurelaBuna Nahoot si multumesc frumos pentru invitatia de a participa la acest concurs. O sa realizez ceva frumos si o sa postez in magazinul meu produsul compus din cele 3 culori dulci si vesele. Singura problema ar fi voturile dar nu se stie niciodata. Multumesc si felicitari pentru mununatiile realizate de tine pana la urma sta conteaza cel mai mult pentru ca fiecare in felul sau realizeaza cele mai frumoase bijuuri.
23.06.2010, 19:10:12
gariana23.06.2010, 19:29:56
CAT.Efoarte frumos
23.06.2010, 19:39:05
garianaMultumesc :)
23.06.2010, 19:40:00
elookaMa bucur ca am si eu ocazia de a participa prin tema propusa de Nahoot...Deocamdata mesteresc la ideea mea....sper ca zilele urmatoare sa se materializeze. Bravo fetelor care au dat startul.
23.06.2010, 20:35:11
mady68ideale culorile pentru produsele mele,sper sa ma pot inscrie pna la final,succes si inspiratie tuturor,culorile sunt pline de veselie ,si noi trebuie sa fim la fel
23.06.2010, 20:41:56
monicasandicawww.breslo.ro/Product/Colier-hot-summer_179513
23.06.2010, 21:01:03
tzuki333pana aici pot doar sa spun: foarte frumoase lucruri ati creat pana acum ptr concurs, felicitari, va fi iar greu de ales castigatorul!!! si nu va mai certati, chiar nu merita...it was supposed to be fun!!!!!
23.06.2010, 21:36:07
KAEVjewelryCitesc..si recitesc ce se scrie pe acest topic si sincer nu-mi vine sa cred. O idee super s-a transformat intr-un adevarat * circ *.
23.06.2010, 21:36:17
Nu inteleg de ce clientii care cumara in mod frecvent de la anumite magazine nu pot vota un anume produs al acestora?! Pe mine, sincer, nu m-a deranjat acest lucru in editiile anterioare ale concursului pentru faptul ca mi se pare absolut normal. Pai daca esti un client fidel..inseamna ca iti place realmente stilul creatorului respectiv...accesoriile acestuia si in mod automat , neconditionat votezi ceea ce iti place.
Daca stau bine si ma gindesc... oare poate fi vorba de o usoara invidie?!...Unii au clienti fideli...unii,nu... Poate fi si asta...
Printre altele nu stiu cit de importante sunt aceste voturi si cine le acorda, mai importanta fiind ideea competitiei, in sine.
Din alt punct de vedere apreciez flexibilitatea si eleganta cu care Loulou a moderat prima editie a concursului :)... poate ar trebui sa ne aducem aminte...
Si ca sa inchei, e dreptul organizatorului de a impune anumite reguli, eu putind fi de acord sau nu ce ele...insa, de data asta nu prea am fost incintata de modul in care au fost impuse..putin cam autoritar pentru gustul meu.
Va doresc cit mai multa creativitate..imaginatie ...si cit mai multe voturi!
Lindama alatur cu drag acestui concurs cu o garofita prinsa intr-o bentita...sper sa va placa...succes tuturor
23.06.2010, 21:50:00
www.breslo.ro/Product/bentitagarofita_179544
punctGMandria este batuta de smerenie deci probabil ca o sa postam si noi ceva pentru concursul acesta, pe de o parte din respect pentru munca depusa de cei care au postat deja pe de alta sa-i dam concursului o sansa in plus. O seara minunata.
23.06.2010, 22:22:40
CORALINANu credeti ca e cam mult? Ati uitat de regulament.
23.06.2010, 22:29:58
· Raspandirea unei proaste dispozitiiComportamentul uracios, ursuz sau carcotas precum si remarcile agresive nu amuza pe nimeni prin urmare nu sunt binevenite pe Breslo.
Johanna2Super idee cea a concursului de vara. Felicitari pentru concept.
23.06.2010, 22:49:34
www.breslo.ro/Product/Geanta-de-vara-alba_179573
peafowladyMa inscriu si eu. Mi se pare interesanta combinatia de culori, nu am folosit-o pana acum la vreo bijuterie. Asa ca... maine sau poimaine sper sa termin si eu creatia. : )
23.06.2010, 22:53:53
Mena, e foarte draguta poseta ta. Imi place mult.
tonycatPentru Gariana.Comentez acum ca mai tarziua nu mai e voie.
23.06.2010, 22:57:02
Nu stiu ce le faci la trandafirii aceia dar arata.... nici nu am cuvinte.
Bravo!
dragonflyjohanna iarta-ma dar eu nu vad verdele si rozul...decat alb in diferite "stari" ...
23.06.2010, 23:45:26
nu ma uit unde trebuie?mmm sau nu am inteles eu bine tema
obiectul mesterit trebuie sa cuprinda cele 3 culori nu ?
peafowladyAi inteles bine zic eu: " nu se accepta alte culori introduse sau lipsa uneia dintre ele"
23.06.2010, 23:48:09