Forum: Concursuri DECERNAREA PREMIILOR _____ CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE

  • Nisina
    Nisina

    Live , mai bine culca-te si lasa pe dimineata geanta , sa nu faci in loc de geanta palarie si invers ...ca s-a intamplat si la case mai mari (vezi M Columbeanu) ! :))

    15.05.2011, 22:53:47
  • Live
    Live

    Nu, nu, Nisina, sigur nu fac aşa! Da' ştii de ce? Pentru că pălăria e făcută şi pot oricând să mă uit la ea, ca să am grijă ca geanta să nu-i semene izbitor.:))
    Mai fac o pereche de cercei şi apoi încep gentuţa. Am făcut vreo 3 perechi de cercei, plus că am pus deoparte nişte mărgeluţe comandate şi i-am scris cdoamnei cu pricina(o doamnă foarte drăguţă şi...cu feedback-uri multe). Da, am primit o comandă, mulţumesc Domnului! Şi mulţumesc, desigur, şi doamnei care a vrut să comande la mine mărgelele şi o căciuliţă! Cred că mi-ai purtat noroc, Fair, cu urările tale!:)

    16.05.2011, 00:05:30
  • fairdealing
    fairdealing

    m-as bucura sa fie asa!dar mai e si intamplarea

    16.05.2011, 00:20:16
  • fairdealing
    fairdealing

    acum ma retrag si eu-tre sa dorm, sunt tare obo,va doresc o noapte linistita,somn usor,sa va odihniti k maine o luam de la capat!

    16.05.2011, 00:22:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Somn usor fetelor!! Si spor la lucru Cristina!

    Eu am reusit si-am terminat cu colierul, sunt tare incantata de rezultat! mi-au venit si niste idei geniale zilele astea (plecand de la colierul acesta), catd e curand le pun in practica (de-ati sti voi ce lunga e lista cu idei geniale ce asteapta sa fie puse in practica :D Ele s-au cam plictisit saracele, de-acum cred ca incep sa zboare si pe la altii, ca doar nu m-or astepta pe mine pana la adanci batraneti :)) ca fat-frumos :)) )

    Imi place ideea cu fundatia Cristina! Si eu ma gandisem la un moment dat la asa ceva ... nici eu nu stiu ce ar implica...dar nici asociatie nu cred sa fie atatd e greu... am impresia ca e nevoie de un numar de semnaturi sau asa ceva...

    Ce mi-ar placea si mie sa o iau de la capat maine :)) eu de fapt maine continui, dar la un nivel si mai si :)))
    Pe maine mi-am facut lista, cu tot ce am de facut ;) ca asa cum vorbeam si cu mama ieri la telefon si cum va mai povesteam eu, cel mai bun randament il dau atunci cand am un porgram (nu trebuie sa fie batut in cuie, dar sa fie... si in cazul in care sar peste ceva, stiu ca trebuie inclus in programul de a doua zi...si tin minte totul mult mai usor)... Ieri sia zi m-am ocupat numai de liste si colier... Mie nu-mi vine sa cred cata munca si cat timp implica gasirea celor mai bune fotografii, prelucrarea, gasirea povestii potrivite astfel incat sa includ tot ce vreau sa spun prin acea creatie...scrierea ei, pusul cap la cap al ideilor... atentie la toate elementele... cosmetizare...pff cred ca fac biju-uri prea complicate uneori :D :))

    Din pacate nu ma pot lauda mai mult cu colierul, e pentru un concurs care are ca cerinta sa nu fie expus pe nicaieri pana la finalizare :)

    Dar zilele astea va promit ca ma laud cu un alt colier in lucru... Inca nu stiu ce va iesi, ca nu am o idee clara asupra tehnicii, imbinarii, combinarii...doar o inspiratie de moment pentru niste pietre si margele si culori :D... stabilesc regulile din mers :p Sunt curioasa de rezultat hihi

    Va pup!

    16.05.2011, 00:46:46
  • Live
    Live

    Gata treaba! Fug la somn!

    Da, Fair, mai sunt şi întâmplări, dar mie nu-mi place să cred în ele! Na, ce-ai să-mi faci?:P De altfel, nu eşti doar tu "vinovată"! Am pus-o pe Diana să-şi aleagă furnituri de la mine, de 20 de lei. Şi-a pus numai de 10, zicând că lasă, că poate le vând pe celelalte. Asta a fost joi. Desigur, o să am grijă să fie ce trebuie în pacheţelul pentru Diana, dar...uite cum a "cobit"!:)

    Să ai putere şi să se lege bine lucrurile, astfel încât să-ţi fie cât mai uşor, Andra! La mine sunt nişte pumni strânşi, să ştii!:) Cât despre fundaţie sau asociaţie...rămâne deschisă problema, mai ales dacă vor fi şi alţii care să considere că nu e o idee tocmai rea.

    Pup lumea! Somn uşor!:)

    16.05.2011, 01:53:41
  • blanitza
    blanitza

    FETELE, EU ASA CONCURS N-AM MAI VAZUT!!!!
    Sa traiti si sa traim 1000 de ani-lumina, felicitari castigatoarelor, din adancul sufletelului meu, apar la ore mici din noapte cu mesaj, pentru ca aici s-a scris, nu gluma, si musai era sa ma pun la curent cu tot ce s-a mai intamplat in perimetru!!!
    Creatiile au fost absolut de exceptie, si-aproape nu mai am cuvinte sa-mi exprim admiratie pentru toata aceasta minunta intamplare de-o luna, cat a tinut acest concurs!!! As incheia spunand ca a fost O CLIPA DE GRATIE pentru noi toti, cu totii am prins-o si suntem mai bogati ca ieri!!!
    Draga mea Andra, permite-mi sa-ti ofer un premiu, pentru felul in care ai gestionat toata aceasta frumoasa intamplare a vietii noastre - Motivele de Bucurie din ajun de Paste si de dupa - au fost multe, tare multe, ne-ai facut pe toti sa ne gandim la ce ne place, la ce iubim, nuuuu, a fost un concurs cum eu n-am mai vazut!!! Succes in tot ceea ce vrei sa faci, in fapt, sunt sigura ca vei reusi, dupa turul de forta pe care l-ai facut aici, esti pregatita sa faci multe, ceea ce-ti si urez - sa faci cat mai multe din ceea ce visezi, ideile geniale pune-le in aplicare, sau macar noteaza-le, insa nu pe... mansete, ca Charlie Chaplin, care si-a pierdut la spalat o groaza de idei, mai bine pe... servetele, ca Nichita Stanescu, si da-le prietenilor de suflet, fii sigura ca nimic nu se va pierde...
    Cristina, e o delectare sa te citesc, mintea ta produce idei si umor pe cm patrat, iar ce scrii mi-aduce lacrimi in ochi asa de des, ultima data cand vorbeai despre calatoriile in timp si Depeche Mode, a caror fana sunt si eu, evident... Nu stiu, nu stiu, nu stiu daca-i bine sa facem prea des calatorii in timp, nu stiu deloc... Timpul de demult te fura, iti poate placea asa de mult, incat sa nu te mai intorci..., si de-asta eu refuz sa fac lungi calatorii in timp.... Iar nostalgia este o tristete atat de dulce, incat de la sine Eminescu iti vine pe buze si in gand...
    Si ma opresc aici, aceasta editie aniversara a concursului a fost MAREATA, dragii si dragele mele, sa dea Dumnezeu s-avem in continuare Motive de Bucurie, si sanatate s-avem, ca restul SE REZOLVA!!!!
    Draga mea Andra, te rog sa primesti din partea mea Cerceii de Perle, de la mine putin, de la Dumnezeu mai mult!!!!
    www.breslo.ro/Product/Cerceii-de-Perle_352216

    16.05.2011, 03:50:42
  • yarn
    yarn

    Andra, Blanitza a exprimat cum nu se poate mai bine si punctele mele de vedere. Deci o sa fac la fel ca ea: iti ofer si eu din toata inima un premiu.
    Sper sa iti placa!
    www.breslo.ro/Product/Mac-din-lana-impaslita_329718

    16.05.2011, 08:38:53
  • Rekacska
    Rekacska

    Felicitari tuturor!! Totate creatiile sunt fabuloase. Ma bucur ca am participat la concurs! Succes in continuare tuturor!

    16.05.2011, 08:45:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna dimineata!Si eu am scris aseara un roman,dar,nu am reusit sa-l si postez fiindca netul s-a incapatanat sa nu functioneze nicicum!
    Felicit din toata inima castigatoarele,felicit toti participantii fiindca acest concurs s-a desfasurat la inalte cote competitive si,nu in ultimul rand o felicit pe Andra pentru un adevarat concurs aniversar!Totul a fost la superlativ!Deasemenea,multumesc mult Andra pt premiu,a fost o raza de soare intr-o zi mohorata (la fel ca si cel de la Diana)!
    Cristina,sper si eu sa mai rezolv din problemele mari si sa revin aici asa cum imi place!
    O saptamana rodnica si plina de bucurii!

    16.05.2011, 08:49:29
  • chindea
    chindea

    WoW..........habar nu aveam ca va trebui sa fiu gazda urmatorului concurs!!!
    In momentul in care Andra mi-a scris ce rol trebuie sa am pe parcursul urmatorului concurs....m-au apucat emotiile!
    Dupa o gazda perfecta precum Andra este aproape imposibil sa ma gandesc ca as putea sa fac macar un sfert (mult spus) din ce a facut ea.
    Eu va invit sa fiti alaturi de mine gazde pentru ca va pricepeti mult mai bine ,eu inca ma simt ca un musafir in casa voastra.
    Multumesc inca odata tuturor pentru voturi, nu ma asteptam sa fie gentutza mea asa votata , mai ales ca au fost multe creatii superbe. Felicitari si celor care au oferit premii!
    Sper ca pe parcursul zilei de azi sa imi vina ceva idee pentru noua tema a concursului.
    Sa aveti o zi buna si felicitari inca odata tuturor!!!!

    16.05.2011, 09:21:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Chindea,sa ai emotii e normal,dar nu-ti fa probleme in privinta gestionarii concursului pe care il vei gazdui!Sunt convinsa ca o sa alegi o tema superba,"bufonii regelui" (adica Cristina si cu mine) vor fi aici mai mereu,ca asa ne e felul,celelalte fete vor fi si ele alaturi de tine,asa ca va fi,cu siguranta,un concurs reusit!

    16.05.2011, 10:46:01
  • chindea
    chindea

    Multumesc mult!!! Deja ma simt mai bine!

    16.05.2011, 11:09:34
  • Live
    Live

    Găbiţă, matale excelezi prin absenţă, în ultima vreme! Ce ESTE aceste lucruri, ha? Hai că a fost frumos şi la concursul ăsta! Şi are să mai fie şi la cele care vor urma! Asta pentru că aceste concursuri au devenit pretexte pentru noi de a ne aduna care cu cafele, care cu ceaiuri, fără puşti(sau puştoaice:D) şi topoare, la povestit.

    Gândurile, dorinţele pot fi materializate, dacă-s rostite şi dorite des, cu insistenţă. Desigur, trebuie să ai grijă cum le spui, că altfel...te trezeşti cu cine ştie ce minune! Aşa că eu zic că, dacă-mi tot pun în minte să pot călători în timp, am să pot, la un moment dat. Şi dacă tot zic că vreau ca bucăţica mea de eternitate să se desfăşoare aici, unde locuiesc acum, alături de oamenii dragi mie, Dumnezeu are să-mi îngăduie. Mintea ajută Inima în evadarea din griul cotidian. Şi...aşa ajungem să călătorim doar cu imaginaţia şi creem frumuseţe şi bine. Iar dacă imaginaţia nu ne ajută suficient, intrăm pe forum, la concurs, şi găsim oaza de care avem nevoie. Iată că ne descurcăm noi, până la urmă!:))

    Salutare, Silvioară! Ţin pumnii să fie totul bine la tine! Dacă ajung în Vatra Dornei, la vară, trebuie să găsesc o Silvie veselă şi liniştită, nu cine-ştie-ce vrăjitoare!:P :))

    Chindea, să-ţi trăiască talentul, doamnă! :) Şi...nu trebuie să-ţi faci griji! Aşa cum zicea şi Silvia, "bufonii regelui" sunt la datorie, gata oricând(mai ales eu, că-s mai liberă) să trăncănească verzi şi uscate, vin şi doamnele celelalte să povestească frumos, deci...va fi bine, stai liniştită! Pe mine mă bucură faptul că se strânge tot mai multă lume dornică să lase deoparte răutăţi şi prostii specifice vremurilor pe care le trăim!:)

    Vezi, Andruţă? Dacă dăruieşti, primeşti! Nu lasă Domnul nimic la voia întâmplării!:)

    16.05.2011, 11:13:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Wow, ce inceput de saptamana minunat!!! Gabita, multumesc muuult de tot!!! Cerceii sunt superbi !!!!! II voi purta cu mare drag!!!! Esti o scumpa!!!! Mi-au dat si lacrimile citind cuvintele tale!!! Cu asa oameni in jur nu am cum sa nu reusesc sis a fac totul bine!!

    Simona, multumesc din suflet!!!! Nu stiu daca sunt maestru, dar cert este ca-mi place!!! Iti multumesc muult de tot pentru mac, este mirific, il ador deja!!! V-am spus ca eu sunt mac in zodiacul floral?? Chestia e ca mi se si potriveste hihi Si imi si place la nebunie!!!! Ce incantata am fost eu citind mesajul de la tine!!!!!! Multumesc!!!

    Silviuta, si eu sper sa termini cu problemele astea mari cat mai repede!!!! Te asteptam cu drag oricum, daca ai o zi mohorata noi le luminam si inveselim ca sa te simti mai bine!!! Pup!


    Chindea: Eu cred ca te vei descurca de minune, nu-ti face probleme!! Si eu aveam emotii, eram stresata ca nu stiam ce si cum ... de altfel am si povestit in deschiderea concursului... ca eram intoarsa ca n-aveam nici o idee!!!! Vine ideea la timpul potrivit!!!
    Gazda oricum nu esti singura, ca noi aici suntem ca o mare familie si ne sustinem! :p

    Cristina: ce mare dreptate ai, daca iti doresti suficient de mult, chiar se intampla ceea ce doresti!!!! De-asta si vorba "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se-ntample!"

    Pup, ma duc sa-mi iau ceaiul...sir evin :p

    16.05.2011, 12:06:15
  • Live
    Live

    Hai cu ceaiuuuuuuuu'!!!:D :)) Io ar trebui să mă decid să mă apuc de lucru. Ufff, ce chef am de o ţigară! Una fără fum... Cred că una electronică m-ar putea satisface şi nu m-ar face să tuşesc.

    16.05.2011, 12:16:51
  • chindea
    chindea

    A inceput noul concurs "CULOAREA MUZICII"
    SPER SA VA PLACA

    16.05.2011, 12:35:08
  • Live
    Live

    Îu! Un titlu interesant, de mi s-au înnodat instantaneu neuronii!:)) Acu'...la ce geantă ai făcut, Chindea, nu aveam cum să ne aşteptăm la o temă gen "Ce pot face două mâini dibace".:))

    16.05.2011, 12:40:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristinaaaa.....Eu,VRAJITOARE????Cum ti-a venit sa alegi tocmai asta??:))))Mdeh,cu toate ca nu esti departe de adevar...o poza cu mine dimineata aduce fff bine cu o vrajitoare,imi lipseste doar matura si palaria ascutita...
    Of,ce amintiri mi-ai starnit...Soacra mea,fie iertata,a fost extrem de geloasa pe mine fiindca vedea cat de mult ma iubesc barbatii din viata ei,adica fiul ei si sotul...Obisnuia sa spuna ca le-am facut vraji:)))))
    Linistita,vesela si pusa pe shotii sunt mereu...cu mici pauze cand chiar nu cadreaza cu situatiile cotidiene...N-oi fi nici eu abonata la ceea ce se intelege prin normalitate,dar,zilele astea,cat am lipsit,mi se parea absurd sa intru pe forum si sa glumesc cand aveam atatea situatii negre de rezolvat...Mi-as fi parut mie insami o superficiala si o nepasatoare,si nu e cazul...Chiar daca ceilalti nu stiau,stiam eu si e suficient!
    Abia astept sa apara noua oaza,cu noua tema...

    16.05.2011, 12:47:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cat m-am mosmodit eu ca sa scriu mesajul (am tendinte criminale cu netul asta...),a aparut si noua tema...Asa ca,imi iau catrafusele si ma mut acolo.....

    16.05.2011, 12:49:17
  • Live
    Live

    Ei, na, asta mi-a venit la îndetaste mai repede, Silvie! :))
    Noi, femeile, picăm uşor în păcatul geloziei, iar când e vorba despre soţ şi despre băiat... Să fie iertată! Oricum, cred că acum ştie că eşti un om de milioane, care merită admiraţia şi dragostea tuturor!:) Nu, măi, nu vreau nimic de la tine!:))
    Să ieşi din "negru" cât mai repede!
    Ne mutăm, gata!

    16.05.2011, 12:58:19
  • blanitza
    blanitza

    Cristina scumpa, imi doresc mereu sa pot fi mai mult in mijlocul acestei minunate comunitatii care se creeaza cam de 1 an, de cand cu ideea de milioane a lui Loulou - Concursurile Breslo!!! Am vazut concurs dupa concurs, cum incepem sa ne cunoastem, sa relationam unii cu altii, era sa zic "socializam" - pusche pe limba-mi!!!! Pentru multi dintre noi reprezinta o adevarata oaza de bucurie, frumusete, bunatate, chiar o bucatica de rai...., ce straluceste un oceanul de nebunii si rautati cotidiene!!! La mine maiul e criminal, am clase de Bac, se incheie situatia, am ajuns sa corectez la norma de mai am nitel si-o iau razna, si colac peste pupaza - joi am inspectia pentru gradul II, am idei pentru ce vreau sa fac, da' parca prea multe, si nu ma pot hotari odata, ca sa le materializez - efect al oboselii fizice si psihice care m-a ajuns.... Cu Dumnezeu inainte, si cu my personal heaven - Forumul Breslo - ce ma mai scot!!!!
    Draga Andra, esti in sufletul meu, si-ti multumesc pentru CLIPA DE GRATIE ce mi-ai oferit-o prin acest concurs!!!!
    Sa mergem, doamnelor, alaturi, cu catel si cu purcel, am un sentiment de tristete cumva, aici am venit o luna intreaga, uneori si de mai multe ori pe zi, parca ma despart acum de-o fiinta draga....
    Insa, The Show Must Go On... - sper ca-l iubiti pe Freddie Mercury, like I do... asadar, cu muzica inainte... Felicitari, draga Chindea - te rog mult sa ne spui numele mic - deja se anunta un concurs de exceptie, cel patronat de tine, iar tema e MINUNATA, de-abia stept!!!!

    16.05.2011, 13:20:57
  • Live
    Live

    Am vrut să zic că probabil intrarea în sfârşitul de an şcolar e cu probleme. Să ai spor şi putere! Vine vacanţa mare şi ai să te linişteşti! Ştiu că la tine mai e şi aiureala aia de navetă...:(

    Practic, nu părăsim locuşorul, ci mergem într-o altă cameră din aceeaşi casă.:)

    16.05.2011, 13:37:25
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    buna dragele mele! am intrat si eu putin,in fuga chiar,si am vazut noua tema .E MINUNATA ! MUZICA!!!!!.. CUI NU-I PLACE? NE PLACE TUTUROR...DAR PROBLEMA ESTE CA AS VREA SA STIU UNDE SA INTRU PT NOUL CONCURS.VA PUP

    16.05.2011, 21:34:03
  • Miki.H
    Miki.H

    Draga Andra, felicitari pentru organizare si BRAVO! pentru castigatoare!

    Multumesc din suflet pentru premiul de la Maria (mariac) si recunosc, sunt magulita. Eu sunt incepatoare si va admir pentru imaginatia si priceperea voastra!

    17.05.2011, 15:10:19
  • dandinela
    dandinela

    multumesc pentru surpriza deosebita si neasteptata. felicitari tuturor castigatorilor si mult succes participantilor la concursurile viitoare.

    17.05.2011, 15:39:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumesc mult Miki!! Felicitari si tie pentru premiu!

    @ dandinela, cu mare placere!!

    17.05.2011, 18:48:08