Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
GheorghitzaVa invit sa urmariti in seara aceasta una dintre cele mai frumoase uverturi muzicale:
09.05.2014, 22:51:29
Franz Schubert : Uvertura "Rosamunde"
www.youtube.com/watch?v=eweNfeaztoY
GheorghitzaSi daca yot am abordat acest gen de muzica, sa continuam cu Uvertura
09.05.2014, 23:05:09
"Der Freischutz de Carl Maria von Weber:
http://www.youtube.com/watch?v=YLsjbsS66DI
GheorghitzaL.van Beethoven: Uvertura Leonora Nr.3:
09.05.2014, 23:12:06
www.youtube.com/watch?v=Pen2AsOb5is
GheorghitzaCarl Maria Weber: Uvertura "Euriante":
09.05.2014, 23:15:57
C.M. von Weber - "Euryanthe" Overture
GheorghitzaUvertura la opereta "LILIACUL" de Johann Strauss:
09.05.2014, 23:21:10
www.youtube.com/watch?v=sHF5LP53LZY
GheorghitzaNoapte buna!
09.05.2014, 23:22:10
soso07Am avut ceva de lucru, abia am reusit sa termin. Voi asculta muzica pe care ne-ai adus-o in aceasta seara, George. Poate maine seara.
10.05.2014, 00:18:10
Noapte buna va spun si eu !
GheorghitzaIn anul 1779, un poet anglican, pe numele Jhon Newton, publica in Anglia o poezie care aduce multumire lui Dumnezu. Versurile deosebite au inspirat mai multi compozitori, care au compus peste 20 de melodii, avand ca text poezia respectiva.
11.05.2014, 00:02:14
In anul 1835, un compozitor de muzica religioasa din Anglia, pe nume William Walker, pune pe note poezia lui Jhon Netwon. Odata cu auditia acestei melodi, toate celelalte incercari dispar in anonimat. Melodia este rapid preluata de toate bisericeile anglicane, apoi trece oceanul in SUA unde cunoaste o adevarata revelitie. Toate bisericile neoprestentate de acolo, impun aceasta melodie ca pe un adevarat IMN. De fapt, melodia ramane de acum incolo unul dintre cele mai importante si populare IMNURI crestine din lume. Spaniolii au intitulat IMNUL "Gratia Sublima"
In YOGA exista o Putere Cosmica numita a "Gratiei si Compasiunii Divine" Acest adevarat IMN cred ca exprima cel mai bine ideea Gratiei si Compasiunii lui Dumnezeu.
Andra, s-a chinuit tare mult sa cante acest IMN cu niste versuri care n-au nicio legatura cu orinalul (nici macar nu a lasat sa se inteleaga cine este compozitorul acestei superbe piese) Iata IMNUL in varianta originala:
www.youtube.com/watch?v=78IJzRK6gYc
GheorghitzaSorry "toate bisericile neoprotestante"...
11.05.2014, 00:09:59
GheorghitzaIn seara aceasta, va voi spune o poveste.
11.05.2014, 00:31:26
Fiecare dintre noi, realizam adevarate opere de arta. Unele fete, tricoteaza, altele realizeaza niste obiecte de decor senzationale. Ce sa mai spunem despre creatiile din sfera Modei si accesosiriilor vestimentare sau a BIJUTERIILOR! Uitati-va si voi la concursurile organizate pe Breslo (macar la cele aflate in derulare)...
Am stat si m-am intrebat: ce suflete se ascund in spatele acestor creatii? Si ce fel de persoane sunt acelea care nu le cumpara, zicand ca is prea scumpe???
soso07"Printesa, Celesta ...
11.05.2014, 00:35:26
fie-ti Ziua Buna,
ca un clar de luna,
lucitoare-armura
precum cautatura ..."
Ochiul gandului meu
te-a privit inca din adanc de noapte,
tulburat de-aducerea aminte
a celor deja facute prin omeneasca fiintare,
intrebandu-se cu candoarea genei de copil :
CE AR FI, DACA ... ?
Traian D. Stanciulescu - "ALESEI DE LUMINA"
(carte ce va fi lansata marti, 13 Mai)
soso07Noapte buna, George ! Si fetelor care mai citesc povesti :)
11.05.2014, 00:38:32
Eu o voi citi maine seara.
GheorghitzaIata povestea:
11.05.2014, 01:27:28
(sursa: www.testepsihologice.net )
Un tanar ajunse la usa unui renumit intelept.
- Am ajuns cu greu la tine in speranta ca ma vei ajuta intr-o problema: au trecut anii pe langa mine si in ciuda scolilor facute si priceperii mele de care am dat dovata, ma simt mic si parca... fara pret! Unde gresesc? Ce trebuie sa fac sa scap de ideea asta?
- Imi pare rau, tinere! Nu te pot ajuta acum. Siu si eu? Poate altadata... Acum, am o problema stringenta: ma omoara niste taxde si impozite pe care nu le-am platit si ma astept de la o clipa la alta sa vina perceptorii la mine. Dar, daca ma gandesc bine, poate m-ai ajuta tu...
- Vai, cu mult drag, numai sa pot!
- Uite: (si batranul scoase un inel de pe deget intinzandu-l tanarului) am un cal, da o fuga la piata si incearca sa-mi vinzi inelul asta. Daca as primi pe el un banut de aur, as putea sa-mi platesc datoriile si dupa ceea ma voi ocupa de tine. Dar mai putin de-atat, sa nu-l dai.
Tanarul, lua calul si ajunse in piata. lume multa, marfuri multe dar oricat s-a plimbat el prin piata nimeni nu-i cumpara inelul. Cineva, a vrut sa-l cumpere cu doi banuti de argint. Altul, cu unul de argint si unul de cupru. Insa un band de aur nu-i dadu nimeni. Se intoarse trist la batranul intelept:
- Nu am reisut sa vand indelul! Mai mult de doi banuti de argint, n-a vrut nimeni sa-mi dea, cu toate ca tuturor lr-a placut inelul.
- Am sa te mai rog ceva: du-te la bijutierul din centru si vezi cat ti-ar da pe el.
- Si daca nu-mi da nici el un banut de aur, nu-l vand...
- Nu. Intreaba-l doar cat ar face inelul dar nu-l vinde, Vino cu el inapoi.
Tanarul, ajunse la bijutier:
- Uite, batranul intelept m-a trimis la tine sa ini spui cat i-ai da pe inelul asta...
Bijutierul lua traditionala lupa, il examina, il puse pe cantar, il intoarse si pe fata si pe dos si ii spuse tanarului:
- Mai mult de 58 de banuti de aur, nu-i pot da.
- Zici, 58? 58??? Am auzit bine?
- Imi pare rau tinere! Stiu ca face 70 de banuti de aur dar pe saracia asta, mai mult de 59 bu-i pot da, dupa car5e ii returna inelul.
Tanarul, ajuns inapoi la batranul intelept ii povesti discutia cu bijutierul.
- Da-mi inelul! Aseaza-te si asculta: aceasta a fost lectia pe care trebuia s-o primesti! Toti nepriceputii isi dau cu parerea. Te-ai lasat evaluat de oameni mici, fara valoare, asa cum tot acest tip de oameni au apreciat prost inelul. A trebuit sa mergi la un priceput sa-l evalueze... Toata viata ne lasam evaluati de unii si altii, de oameni care n-au nicio indriduire sa ne evalueze.
Din pacate, pana acum, ai fost ecaluat de astfel de oameni. Du-te acasa linistit! Esti asemeni acestui inel: MIC (pentru unii oameni) si PRETIOS (pentru oameni priceputi)
Gheorghitzasorry, ... ai fost "EVALUAT"...
11.05.2014, 01:28:49
GheorghitzaEste Dumineca... lumea se odihneste, se relaxeaza si se pregateste pentru o noua saptamana. Indiferent ce zi ar fi, exista totusi cineva care nu are odihna. Cineva trebuie sa pregateasca mancarea , masa (mai ales daca familia este uneori "largita" Dumineca). Cineva trebuie sa ingrijeasca un copil mic sau sa isi faca griji pentru un copil mai mare. Cineva care trebuie sa aiba grije ca hainele sa fie pregatite pentru Luni, daca ai in casa mai este vreun copil sau sot. Cineva trebuie sa tina casa curata. Cineva trebuie sa aiba grije ca FAMILIA sa fie unita iar copii sa aiba ambii parinti. Cineva, trebuie sa tina CASA si FAMILIA. Poate fi un EL sau o EA dar in fiecare familie exista un asemenea personaj.
11.05.2014, 11:20:52
GheorghitzaIn majoritatea cazurilor, acest personaj este o femeie. Si este o FEMEIE deoarece asa a fost harazita de Dumnezeu. Energiile ei sant de tip centripet. Concenreaza, aduna, agoniseste, pastreaza si mai ales PERPETUEAZA creatia DIVINA: OMUL.
11.05.2014, 11:25:09
Pentru a perpetua, exista niste obligatii si raspunderi. Nu e de glumit cu acest subiect. Instinctul de protectie si conservare este incomparabil mai mare fata de cum il are un barbat. Barbatul este dominat de forte si energii dentrifuge. De extindere, de risipire, de departare. Adica opusul energiilor femenine...
GheorghitzaSi Universul nu face exceptie. O parte a energiilor lui este centripeta (de strangere, adunare, concentrare) si aceste energi sant de tip Yin (aspect femenin), iar alta parte a energiilor, este centrifuga, de expansiune, de dezagregare etc...
11.05.2014, 11:55:02
Conform principiului ca "ca ceea ce este SUS este si JOS, si ceea ce este JOS este si SUS, Pamantul si toata viata lui, respercta aceste reguli ale energiilor.
Asta inseamna ca toate cele trei regnuri existente pe Pamant se supun acestor principii: regnul mineral, regnul vegetal si regnul animal...
GheorghitzaIn cazul regnului Mineral, deoarece despre acest regn vorbim acum, este regnul care ne da noua materia prima pentru lucrarile noastre. Toate mineralele existente se impart echilibrat si armonios intre cele doua aspecte: Masculin si Femenin.
11.05.2014, 12:00:08
Printre cristalele care au imprimate in ele vibratiile cele mai profund femenine se numara si Fluoritul si Chrysocollul. Ambele insa au suferit modificari de nume, tocmai datorita acestui aspect puternic femenin. Astfel, ele se gasesc sub numele de FLUORINA si CHRYSOCOLLA
GheorghitzaAzi, m-am gandit sa discutam putin despre CHRYSOCOLLA deoarece exista foarte multe confuzii iar breslasii nostri ar fi bine sa se fereasca de ele.
11.05.2014, 12:04:51
Iata cum arata adevarata CHRISOCOLLA:
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVx3xO29TfGQAcmBXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=Chrysocolla+gemstone+Images+-+Result
GheorghitzaSau:
11.05.2014, 12:05:35
photobucket.com/images/Chrysocolla%20,%20gem%20silica#!
Gheorghitzahttps://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVxRjPG9TFAUAtCdXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=Chrysocolla+crystals+Images+-+Result
11.05.2014, 12:06:15
Gheorghitzahttps://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVzulPG9TYj4ARVpXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=jewellery+white+chrysocolla+crystals+and+stones
11.05.2014, 12:07:21
Gheorghitzahttps://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVynRPG9ToikARrVXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=rings+white+chrysocolla+crystals+and+stones
11.05.2014, 12:07:53
GheorghitzaNu luati in seama pozele care au Chrisocolla maro sau rosie...
11.05.2014, 12:10:15
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVzcRPW9TXWkAmrVXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=bracelet+white+chrysocolla
Gheorghitzahttp://www.youtube.com/watch?v=r5l-rsaWAMI
11.05.2014, 12:15:00
GheorghitzaJana Kramer - "Why Ya Wanna"
11.05.2014, 12:17:31
GheorghitzaJewel - Stronger Woman
11.05.2014, 12:18:10
GheorghitzaTrei ore de relaxare in NATURA:
11.05.2014, 12:22:13
(Muzica Chrysocollei)
RELAX TV - 3 hours of Relaxing Music, Soothing Nature Sounds, Ambient Music
GheorghitzaDr. Dorin Dragos:
11.05.2014, 13:19:32
"Chrysocolla este forta feminitatii, iubitoare si ingaduitoare, care alimenteaza si fundamenteaza; este sursa originara, matricea primordiala, SINGURA apta sa sustina forta de manifestare a MASCULINITATI (!!!); puterea vindecatoare si protectoare a mamei divine, capacitatea de regenerare si tamaduire a pamantului-mama ("coboara in interiorul pamantului si purificandu-l vei gasi piatra ascunsa", adica PANACEUL). Inconjoara fiinta o patrunde si o copleseste intr-o permanenta imbratisare; se adapteaza si se muleaza estompand asperitatile si neregularitatile, discordanta si impulsivitatea, manifestarile excesive, necontrolate; aduce blandetea empatiei si duiosia rabdarii, confort si echilibru emotional. (...) Ea patrunde si umple totul niveland si omogenizand. Aduce totul la unison, la intelegere si acceptare (...)
GheorghitzaChrysocolla concreste cu CUARTUUL si poate contine urme de Fier si Aluminiu. (Formula ei: Cu6(Sio3)6 H2O).
11.05.2014, 13:30:37
Culoare:
-Verde-albastru (verde datorita faptului ca este un mineral de CUPRU)
-Verde-smarald
-Albastru-turqoaz pana la Albastru curat.
Cu cat Albastru este mai curat si frumos, cu atat mai mult este utila in Cristaloterapie
Are o duritate mica: 2-4 dar poate ajunge si la 6 cand a concrescut pe Cuart.
Foarte important de stiut este faptul ca Chrysocolla are aceeiasi formula cu DIOPTAZUL dar se diferentiaza de acesta prin structura sa de GEL.
Iata cum arata DIOPTAZUL:
followpics.net/dioptase-from-namibia
Gheorghitzahttps://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVx7sUW9TOnwAhc9XNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=chrysocolla+gemstones
11.05.2014, 13:38:16
GheorghitzaChrysocolla din SUA (Arizona):
11.05.2014, 13:40:07
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEV0lHUm9TNUwAS9dXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=chrysocolla+gemstones+arizona
Gheorghitzawww.bernardine.com/gemstones/chrysocolla.htm
11.05.2014, 13:41:24
GheorghitzaTibetan chakra meditation - Heart chakra
11.05.2014, 13:46:04
4th Heart Chakra 7 chakras Guided meditation YouTube
GheorghitzaDaily Meditation - Heart Chakra Meditation
11.05.2014, 13:46:17
Gheorghitza4) Anahata or Heart Chakra - Meditation, Balancing and Tuning
11.05.2014, 13:47:22
Gheorghitzahttp://www.youtube.com/watch?v=4hhZuEztE_E
11.05.2014, 13:58:15
Gheorghitza5) Vishuddha or Throat Chakra - Meditation, Balancing and Tuning
11.05.2014, 13:58:43
GheorghitzaRelaxation: Relaxing Nature Sounds and Tibetan Chakra Meditation Music for Relaxation Meditation
11.05.2014, 14:00:03
GheorghitzaDeoarece Chrisocolla este un cristal mai special folosit in Cristaloterapie, m-am gandit sa va ofer niste meditatii muzicale, care au harul de a armoniza cele doua chakre cu care vibreaza Chrisocolla: Chakra Inimii si Chakra Gatului (Anahata si Vishudda) Sper ca atunci cand veti avea timp, le veti asculta cu placere .
11.05.2014, 14:04:02
Nu ezitati sa faceti bijuteri cu aceasta minunata piatra care se nu numai ca se gaseste aici pe Breslo dar nici nu are un pret prea ridicat...
Mult succes!
GheorghitzaAdmirati albastrul AZURITULUI:
11.05.2014, 18:59:08
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVzoynG9TcHcAX71XNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=Azurite+Images+-+Result
Gheorghitzasau:
11.05.2014, 19:01:15
photobucket.com/images/azurite#!
GheorghitzaVizualizati mai cu atentie doar piesele care au piatra de un albastru intens:
11.05.2014, 19:04:28
(unele inele care au piatra verde contin si Malachit)
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrBTz4unm9TJmYAVy9XNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=rings+with+azurite+images+-+result
GheorghitzaSi niste bratari...
11.05.2014, 19:06:21
(din nou, uitati-va mai atent la pietrele albastre)
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVxernm9Toi4AOFxXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=bracelet+with+azurite+images+-+result
GheorghitzaMai postez niste imagini (chiar daca prezinta si alte cristale) deoarece va pot ajuta in creatiile voastre:
11.05.2014, 19:13:25
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEVy0poG9TrzwAMCtXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=Azurite+Gemstone+Necklaces+Images+Result
GheorghitzaSi niste cercei:
11.05.2014, 19:19:36
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEV0jWoW9TtwgAdRhXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=Azurite+earrings
GheorghitzaAsmirati splendoarea culorii Azuritului:
11.05.2014, 19:21:40
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0LEV1lYom9TNzsAzpVXNyoA;_ylu=X3oDMTB0cm9nbzhuBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1ZJUDQzMl8x?_adv_prop=image&fr=ytff1-msgr&va=azurite+crystals
GheorghitzaCand aveti timp pentru o ora de aprofundare celesta, ascultati:
11.05.2014, 19:40:44
Vital Energy: Meditation Music for Depression, Anxiety and Chakra Balancing
soso07George, acum am ajuns acasa si vreau sa-ti multumesc in primul rand pentru povestea de aseara ... Este exact ce aveam nevoie !!!
11.05.2014, 21:12:16
In timp ce mananc o salata citesc si ma uit la ce ai scris astazi.
soso07Si ascult si muzica :)
11.05.2014, 21:49:52
Why you gotta
Why you wanna
Make me keep wanting you.
Out of all of the places
In this little town
Yeah, you had to come walking in here and sit down.