Forum: Concursuri Gala laureatilor - Concurs "Calatorie in Timp"

  • Jewel.ia
    Jewel.ia

    Draga Andi, iti multumesc pentru premiul creat si plimbat intr-unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Europei, oras pe care de ceva vreme tot imi propun sa-l vad. Si ca sa parafrazez o vorba celebra, daca nu merg eu in Praga, vine Praga la mine, intr-o forma estivala, colorata, minunata.

    20.06.2014, 15:02:23
  • 3cot
    3cot

    Pentru ca fizic am fost plecata dar, cu sufletul tot aici am fost, vin acum cu felicitari pentru voi si cu multa admiratie pentru felul in care ati pus in functiune minunata "Masina a Timpului" a Florinei!

    20.06.2014, 17:31:29
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Si eu iti multumesc draga Carmen, pentru tot ajutorul dat...fiindca acum, la sfarsitul competitiei trebuie sa marturisesc ca denumirea concursului a fost aleasa impreuna cu Carmen, sfatuitor pretios si de nadejde!

    20.06.2014, 20:38:53
  • lizubiju
    lizubiju

    Bravo fetelor !

    20.06.2014, 22:53:32
  • user86682
    user86682

    Multumim FlorinArtBijoux pentru atentie! :*

    20.06.2014, 23:39:55
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Pentru ca încurcătura pe care am făcut-o sa nu se propage mai mult decat trebuie...trebuie sa precizez ca premiile acordate, deși nu se mai potrivesc cu actualul podium...ramân așa cum au fost anuntate...

    Cu scuzele de rigoare...

    Așa ca răspund la întrebarea Silviei...premiul tau Draga Silvia va fi acordat mielenei.
    Sper ca nu este nici o supărare!

    20.06.2014, 23:49:49
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Nu e nici o suparare,Florina,ma bucur ca ii trimit o mica amintire Mielenei.

    21.06.2014, 08:11:42
  • AndiBede
    AndiBede

    Iulia, să nu uiți să comanzi premiul și ne vedem prin Cluj, că tot am zis că vreau să-ți vizitez atelierul :D

    21.06.2014, 23:02:39
  • user86682
    user86682

    Nu vrem sa parem rai sau ceva de genul..
    Dar s-a gasit o rezolvare cu impartirea premiului pentru locurile 1?

    22.06.2014, 00:38:05
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Dragii mei, am făcut demersurile necesare...am scris echipei breslo...nu am vrut sa presez...am înțeles ca au multe probleme de rezolvat in aceasta perioada. Eu zic sa mai așteptați un pic si săptămana viitoare vom primi un răspuns...cred ca se va rezolva...

    22.06.2014, 13:29:26
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Daca știe cineva cum sa procedez, as rămâne indatorata. Nu am reușit sa rezolv nici pana acum problema premiilor I. Poate nu am fost destul de insistenta sau poate din alte motive independente de vointa mea, răspunsul din partea Breslo întârzie sa sosească.

    Va rog, daca cineva are mai multă experiența, dați-mi un sfat! Chiar am mare nevoie!

    24.06.2014, 07:35:39
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Între timp, rog echipa PushDesign sa se adreseze personal echipei Breslo, sunt perfect indreptatiti sa ceara premiul cel mare, constând in 5 campanii publicitare.

    Si, pentru ca sunt noi veniți in comunitatea noastră, tin sa le reamintesc ca premianții I au, pe langa drepturi, si datoria de a continua seria de concursuri cu o tema aleasa de ei.

    Va așteptam cu o tema noua, incitanta si interesantă!

    Succes!

    24.06.2014, 07:42:03
  • LuAndy
    LuAndy

    Oh, ce surpriza neasteptata si minunata! Multumesc intuitiei mele ;)) si multumesc mult Florinei pentru generosul premiu.

    24.06.2014, 21:04:36
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Dragii mei, mi s-a infipt privirea asemeni lui Prometeu...asupra casutei postale, asteptand un raspuns... din partea echipei Breslo...

    Ma intreb daca Concursurile ii intereseaza in vreun fel...ma intreb daca munca noastra nu este in zadar...voi ce ziceti?

    24.06.2014, 23:48:26
  • soso07
    soso07

    Florina, uneori mi se pare ca ne agitam in zadar. Vin si eu la vorba lui George ...

    25.06.2014, 08:44:05
  • 3cot
    3cot

    Inteleg ca este nor afara dar, mai apare si soarele. Aici, in topic, de ce ploua?
    Ce facem? Renuntam dintr-un motiv care nu este un motiv?

    Eu propun sa ne punem cateva intrebari si sa raspundem sincer, in sinea noastra, la ele:

    Participam pentru ca trebuie sau pentru ca vrem?
    Cat de importante sunt concursurile pentru noi , concurenti si moderatori?
    Care este motivul pentru care participam (sa castigam un loc pe podium, un premiu, experienta)?
    Care sunt asteptarile noastre in privinta castigului?
    Chiar daca nu am castigat, am ramas cu ceva bun in urma participarii, am evoluat in vreun fel? Doresc ca la viitoarea participare sa fiu mai bun decat cei care au urcat pe podium?
    Ce am simtit cand am inscris lucrarea in concurs? Ce am simtit, ca moderator, cand am vazut lucrarile inscrise in concurs?

    Si, probabil, mai sunt multe intrebari de acest fel carora trebuie sa le gasim raspuns.
    La sfarsit, sunt convinsa ca vom fi in numar mai mare cei care vom participa pentru ca am inteles cat de importanta este competitia in munca nostra de creatie.

    25.06.2014, 12:33:30
  • 3cot
    3cot

    Ce ziceti? Organizam editia de vara? Mai avem nevoie de doi moderatori! Unul este aici (adica, eu).
    Va averizez ca nu va fi usor! Vom avea o “avalansa” de participanti !!!

    25.06.2014, 12:33:55
  • Breslo
    Breslo

    Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului, ambele castigatoare primesc cate 5 campanii.

    Munca voastra nu este in zadar, va urmarim chiar daca uneori intarziem cu raspunsurile la intrebarile voastre. Suntem alaturi de voi si incercam sa va sprijinim activitatile cat de mult putem.

    Va reamintim ca toate solicitarile, intrebarile, doleantele sau sugestiile legate de concursuri trebuiesc trimise la adresa [email protected], sau prin intermediul mesageriei Breslo catre contul "Breslo".

    O zi frumoasa.

    25.06.2014, 12:52:46
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Carmen-3cot- am fost foarte entuziasmata cand am citit mesajul tau.
    Ma bucur nespus pentru faptul ca se doreste organizarea editiei de vara a concursului anotimpuri.
    Acum din stat va spun ca nu va pot ajura ca moderator, sper totusi sa gasesti inca doua fete care sa te sustina in demersul tau si sa inceapa concursul.
    Multa bafta si sper din tot sufletul sa se continue buna traditie a concursurilor organizate pe forumul Breslo.

    25.06.2014, 13:10:41
  • soso07
    soso07

    Carmen-3cot, sigur de la nor mi s-a tras :)) Nu spun cat m-au durut genunchii de cateva zile si explicatia am primit-o ... ca nu prea-mi place sa "ingenunchez" :)))
    Cat ma bucur ca ai amintit de concursul VARA. Aveam si aici o ingrijorare, nefireasca, dar era. Mi-ai dat curaj, voi vorbi cu doua fete la care m-am gandit si dau de veste cat de curand. Iti multumesc mult pentru daruirea ta, Carmen !!!

    25.06.2014, 13:21:11
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Dragii mei, nu as fi avut aceasta reacție, daca nu as fi fost făcută " cu ou si cu otet" de cineva..." Nu spui cine" vorba lui nenea Caragiale. Bineînțeles ca înțeleg si eu ca avem multe de câștigat...experiența nu mai zic...

    Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, pur si simplu am avut falsa impresie ca vorbesc de una singura...cerând ajutor si neprimind nici un răspuns de la vreuna din voi.

    Ma bucura reacție voastră, Carmen Draga, ai punctat foarte bine totul...intr-adevăr așa este...suntem toți Câștigători...dar câteodată simțim pe pielea noastră indiferenta dusă la extrem...si ma întreb eu...daca nu as fi strigat...m-ar fi auzit cineva?

    25.06.2014, 15:11:34
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Acum, fiindcă se pare ca ne-am întrunit si se poate purta o discuție...as vrea un sfat din partea voastră...cum facem cu următoarea tema de Concurs...Cine va fi initiatorul temei...PushDesign sau dear.cottage? Sau ar fi mai indicat sa se facă o echipa...

    Deoarece ne privește pe toti, as fi foarte fericita sa va exprimați părerea...as dori sa predau Ștafeta in bune condiții si relații...

    25.06.2014, 15:16:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Carmen,exact asa gandesc si eu mereu cand imi propun sa particip la un concurs.De ce,pentru ce,cu ce raman (in privinta experientei de munca,a ideilor si nu a castigului material) dupa acel concurs,ce nu am facut bine,ce as putea schimba,etc.Premiile sunt incurajatoare,te fac sa simti ca munca ta a contat,dar nu sunt motivul (sau nu ar trebui sa fie) participarii la un concurs al oricaruia dintre noi.Eu am zis mereu ca aceste conciursuri m-au motivat sa invat mereu late si alte tehnici si modele,m-au facut sa-mi doresc sa fiu tot mai buna.Fara concursuri as fi inaintat,dar mult mai incet.

    In privinta etapei Vara a concursului Anotimpuri,cu cel mai mare drag as fi moderat,dar n-o sa fiu prezenta vara asta prea mult pe-aici.Dupa ce primele 3 luni din an mi-au adus numai durere si nenorociri,a venit si soarele si am,in august,nunta fetei mele.De fapt,nuntile:)) ca o sa fie doua,una la ginere,in Arges si una la noi,la Dorna,la o saptamana diferenta una de cealalta.Eu o sa fac toate marturiile pt nunti (copacei feng-shui),plus 8 seturi de bijuterii (cate doua de mireasa,nasa,si noi,soacrele),paharele mirilor si nasilor,asa ca n-o sa am timp nici sa stranut.
    Dar,cu sufletul voi fi mereu alaturi de voi.Din toamna,dupa ce ma linistesc,vom vedea ce va mai fi.

    25.06.2014, 16:09:43
  • soso07
    soso07

    Florina, cand au mai fost asa situatii s-a facut echipa, s-a conceput tema de comun acord si lucrurile au mers foarte frumos. Sunt convinsa ca asa va fi si acum, mai ales ca "munca" se imparte :)

    25.06.2014, 16:48:02
  • soso07
    soso07

    Silvia, sa ai spor in tot ce pregatesti si sa stii ca suntem alaturi de tine si la bine :) Tinerii sa porneasca in viata cu dreptul si sa aiba ingaduinta unii cu ceilalti !!!
    Daca vei avea timp la TOAMNA, ne bucuram sa ne calauzesti! Si deja ma simt confortabil! Am avut o zi tare ciudata, dar acum parca se schimba datele problemei :)

    25.06.2014, 16:51:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Mutumesc mult,Sorina.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine,sa fie liniste,sa fie sanatate (cat de cat) si sa pot face tot ce mi-am propus pentru iubirile vietii mele.Acuma sunt in stadiul de harciog:))),adun si tot adun materiale ca sa am tot ce-mi trebuie pe cand incep.Caut glitter glue argintiu pentru sticla si nu gasesc,am gasit dar la set si cu un pret care m-a facut sa ma uit crucis.
    Si ca sa nu fiu total off-topic,spun si eu ca cel mai bine ar fi ca cei doi castigatori sa propuna o tema comuna.Premiile de incurajare ar fi si ele mai multe,ar fi mai multe creatoare fericite,ar fi benefic si pentru ei ca moderatori (daca unul lipseste,e prezent celalalt),dar,ramane la latitudinea celor doua echipe ce vor alege sa fac.

    25.06.2014, 17:28:06
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

    Va multumesc, Sorina si Silvia, cred ca cel mai bine se lucrează in echipa...deci așteptam premianții cu coronita sa initieze un nou Concurs!

    Mult succes! Așteptam cu nerăbdare noua tema.

    25.06.2014, 18:04:28
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    :)))Se cunoaste ca-si spune stresul cuvantul...am facut la greseli gramaticale de nu-mi vine-a crede...Scuze!

    25.06.2014, 20:26:47
  • blanitza
    blanitza

    Asadar, totul e bine cand se termina cu bine:), dupa cum ne-o spune si maestrul Shakespeare, in consecinta, felicit inca o data participantii, castigatorii si moderatoarea/sponsorii, pentru o editie superba de concurs si creatie, si la viitorul cu siguranta ca ne va fi mai usor, datorita experientei ce-o traim prin fiecare concurs. Astept si eu castigatorii pentru premiile pe care le ofer :
    1. premiul de 30 Ron materiale din magazinasul
    www.breslo.ro/Shop/blanitza
    pentru creatia Andrei, care m-a fermecat literalmente;
    www.breslo.ro/Product/Kyrah---Like-Ra-the-Sun_1218295
    2. cercelusii de vacanta
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Ancora-Vacantei---Premiu-Concurs-Calatorie-in-timp_1217508
    as vrea sa-i ofer creatiei cu nr. 10 - Micuta floare, alaturi de cateva materiale in ton;
    www.breslo.ro/Product/Micuta-floare---participa-la-concursul-Calatorie-in-timp_1203442
    3. siragul de perle naturale mov-nude
    www.breslo.ro/Product/Premiu-O-Floare-De-Moderatoare---Concurs-Calatorie-in-timp_1201883
    pentru moderatoarea noastra inimioasa, Florina
    www.breslo.ro/Shop/FlorinArtBijoux
    Cu adevarat, sunt cea mai buna forma de evolutie concursurile, parerea mea, fiecare tema noua pe care-am vazut-o de 4 ani incoace m-a fermecat, si chiar daca n-am venit intotdeauna si cu piesa la concurs, tot m-am gandit, am vizualizat, am admirat inspiratia si fantezia participantilor si m-am bucurat de frumusete, asadar sa facem concursuri si sa participam la concursuri, si din cand in cand sa si castigam!!!

    25.06.2014, 21:04:27
  • 3cot
    3cot

    Se pare ca lucrurile s-au asezat la locul lor.

    Octavia, multumesc pentru incurajari si sper ca iti vom spune : bine ai venit in concursul verii!

    Sorina, este adevarat ca “durerea de genunchi” nu te caracterizeaza!!!!

    Silvia, casa de piatra fetei tale! Ce frumos….

    Florina, abia acum ai aflat ca moderatorii trebuie sa “TIPE”? In plus, indiferent de participarea la discutii in cadrul topicului, rezultatul este cel care conteaza. Si au fost lucrari de exceptie, si au fost oameni minunati care au sposorizat si jurizat si, si, si… Deci da cu plus!

    Blanitza, nu te dezminti! Premii de premii!

    25.06.2014, 23:07:21
  • 3cot
    3cot

    Si chiar daca va urma perioada vacantelor, eu tot sper ca se vor incumeta inca doua fete sa modereze concursul de vara.

    25.06.2014, 23:10:31
  • soso07
    soso07

    M-am luat cu vorba si am uitat ceva important !!! Sa multumesc pentru premiile primite :)
    Duminica m-am intalnit pe mare fuga cu Florina si-i multumesc si pe aceasta cale pentru cercelusi !!!
    Iar astazi am reusit sa iau pachetelul de la posta cu colierul primit de la Mirela. Multumesc mult, este super pentru vara !!!

    25.06.2014, 23:47:55
  • user86682
    user86682

    Ne bucuram foarte mult ca s-au asezat lucrurile :)

    In momentul de fata avem un program foarte incarcat si nu cred ca o sa avem timpul necesar pentru a organiza un concurs si modera.

    Punem la bataie un premiu pe masura pentru urmatorul concurs care va fi organizat.

    O sa punem toate gandurile pe foaie si revenim cu forte noi pe concurscul organizat de echipa Push Design.

    26.06.2014, 13:52:39
  • user86682
    user86682

    *pentru concursul organizat de echipa Push Design

    26.06.2014, 14:01:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Draga Gabriela, iti multumesc din suflet pentru premiu!! Ma bucura mult!!! Te imbratisez!

    26.06.2014, 20:14:34
  • dear.cottage
    dear.cottage

    Hm, mi-ar placea sa organizez un al doilea concurs, daca echipa PushDesign doreste o comoderare mai spre finele verii, eu voi fi incantata :).
    Daca nu se gasesc fete estivale si ceva mai pricepute decat mine sa modereze sub arsita Verii, ma ofer cu mare drag pentru una dintre sectiuni

    28.06.2014, 21:08:01
  • soso07
    soso07

    Multumim mult, Iulia !!! Ne-ar fi de mare ajutor :)

    28.06.2014, 23:31:03
  • user86682
    user86682

    Nu am mai organizat nici un concurs pana acum, deci suntem pe 0 cu ''cunostintele'' in acest domeniu.
    V-am spus, sarim cu un premiu sau mai multe pentru urmatorul concurs.
    Pana atunci va citim cu drag si invatam :D
    Dear.cottage te ajutam cu mare drag.

    30.06.2014, 12:08:42
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Dear.cottage si PushDesign in primul rand felicitari pentru reusita voastra din acest concurs.
    Cat despre organizarea urmatoarei competitii cred ca ar fi bine mai spre sfarsitul verii (parerea mea). Dam astfel posibilitatea tuturor fetelor sa participe.
    Nu indraznesc sa spun ca vorbesc din experinta ci doar vreau sa punctez urmatoarul lucru la momentul la care am fost propusa ca moderator la sectiunea bijuterie in concursul Anotimpuri nu mai moderasem vreun eveniment de acest gen.
    Am facut tot ce mi-a stat in putinta la acel moment pentru ca participantii (cuncurentii), juriul, publicul votant sa se simta bine si sa ne bucuram cu totii de concursul in sine.
    Sunt convinsa ca si la voi se va intampla asa, numai pentru simplul fapt ca totul se relizeaza cu pasiune si efort.
    Va doresc succes in aceasta combinatie (doua magazine castigatore doi creatori care promit). Cat despre cei care participau in mod obisnuit la concursurile organizate pe forumul Breslo este posbil ca asteptarea urmatorului eveniment sa fie benefica.

    04.07.2014, 09:26:58