Forum: Concursuri *** Gala Premiilor “Toamna – Sectiunea BIJUTERII” ***

• raven
    raven

Astazi am primit si eu premiile, toate trei pachetele cu bucurii odata! Multumesc inca o data, celor dragi care mi-au trimis premiile:
    www.breslo.ro/Shop/forHOPE, pentru medaile si pentru colierul delicat!
    www.breslo.ro/Shop/GabyS, pentru cutiuta de bijuterii - mare si superb finisata, o ador!
    www.breslo.ro/Shop/R.ELENAADINA - pentru furniturile trimise, de calitate ca intotdeauna ....
    Multumesc!

10.12.2012, 21:06:02
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Si eu am primit brosa de la Circul Magic. Bijuteria este foarte bine realizata si pentru asta o felicit pe Monica.

10.12.2012, 21:56:52
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu drag, Cristina :)!

11.12.2012, 08:33:34
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

Multumesc Mariet pentru inelul superb! :) E atat de frumos

11.12.2012, 09:28:00
  • foxyilina
    foxyilina

HappyAccesories am primit pandantivul. Imi place foarte mult. E atat de vesel :) multumesc

11.12.2012, 14:58:55
  • Dichisshop
    Dichisshop

Si eu am primit cadoul de la Mariet :) sunt foarte mandra de el ! Ii multumesc inca odata pe aceasta cale si va multumesc si voua tuturor pentru ca existati si faceti sa se intample lucruri atat de dragute >:D

12.12.2012, 00:05:29
  • foxyilina
    foxyilina

Gabys am primit cutiuta de la tine. este superbaaa. faci niste lucruri minunate!
    Multumesc Diana pentru medalie, prima din viata mea. :D este deja la loc de cinste :)

12.12.2012, 09:43:10
  • forHOPE
    forHOPE

Ma bucur ca sunteti fericiti dragilor...si eu sunt foarte fericita (pe de o parte) deoarece este zapadaa la mine iar Mos Craciun mi-o va aduce pe mama .....nu am mai vazu-o din aprilie :)

12.12.2012, 10:55:14
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu drag, Geanina/foxy! Ma bucur ca iti este pe plac!
    Am primit si eu premiul de la cutiisifelicitari, niste etichete foooarte dragute si utile. Multumesc, Ramona!

15.12.2012, 12:14:28
  • mielena
    mielena

Laura- NaturaArt, am primit colierul tau. E minunat si iti multumesc din inima pentru aprecieri. Intorc catre tine toate gandurile bune, in prag de Mari Sarbatori. :-x

GabyS- din gradina secreta am primit si eu un covor de frunze in culorile concursului aici incheiat. Este foarte frumus si iti multumesc din suflet! :)

15.12.2012, 20:00:18
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ma bucur, draga Mihaela, am lucrat premiile din tot sufletul :)!

16.12.2012, 10:29:27