Forum: Orice altceva Horoscop

  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Bun găsit, dragi breslași!

    Pentru ca subiectul HOROSCOP este prezent in mai toate aspectele vietii noastre si mie imi este foarte drag, m-am gandit ca ar fi o metoda frumoasa si interactiva de a ne cunoaște mai bine intre noi si din punct de vedere al zodiei, nu doar prin intermediul creatiilor fiecaruia dintre noi, creatii care sunt convinsa ca sunt influientate ziua de nastere.
    In felul acesta ne pot cunoaste mai bine si vizitatorii si, de ce nu, poate ni se alatura si o parte dintre ei.
    Va astept cu mare drag! Veti gasi mereu o luminita aprinsa la fereastra mea si o inima deschisa.

    Spor in toate si inspiratie!
    Mihaiela

    02.10.2017, 15:09:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Mihaiela,
    felicitări pentru inițiativă și cred că va fi un subiect nu numai interesant dar și instructiv, atractiv si cu un trafic important.
    Un subiect care are mare legătură și cu creatiile designerilor nostri, deoarece dacă ar fi să ne uităm și peste unele lucrari din magazinele designerilor nostri, multe produse au ca tematica simbolistica zodiacului.
    Mai mult, nu se știe ziua când poate vom iniția și un concurs pe Forum cu această tematică și atunci valoarea acestui subiect va fi de netăgăduit.
    Cum am dori să deschidem și un subiect cu o temă mai specială, de suflet: "Sărbătoriții de pe Breslo" acest subiect va fi o mana cereasca...
    Sigur vei avea multi sustinatori iar eu voi fi sigur unel dintre ei.
    Doamne ajuta!

    02.10.2017, 15:42:50
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna seara,

    Iti multumesc mult, Gheorghitza!
    De asemenea multumesc echipei Breslo pentru tot ce inseamna Breslo!
    Sa auzim de bine!

    Mihaiela

    02.10.2017, 21:31:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Pana va apare Mihailela (deh, dimineata toata lumea cam are treaba sau sunt la munca...)
    va sugerez ca atunci cand intrati pe acest topic sa ii spuneti Mihaielei si zodia voastra (bine ar fi sa treceti in plus luna si ziua nasterii pentru a putea tine mai bine evidenta...
    Cand vor apare la discutii mai multi amatori, atunci si acest topic va incepe sa se ocupe temeinic de tematica sa: Zodiile

    03.10.2017, 13:07:08
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Si am uitat sa va spun ca acest topic va "merge" mana in mana cu alt topic, care se va deschide la timpul potrivit, intitulat "Sarbatoritii de pe Breslo".
    Nu este normal sa stim cand este ziua cuiva? Suntem angrenati in fel de fel de treburi, discutii si ar fi pacat ca in timp ce tot suntem aici pe forum, sa nu felicitam persoanele care sarbatoresc ceva.
    Dar, dupa cum se vede, toate sarbatorile pornesc si au legatura cu asatrologia, mai precis cu Horoscopul. Asa ca va invitam cu mult drag pe topicul Mihaielei !

    03.10.2017, 13:12:54
  • marciana
    marciana

    Desi deocamdata sunt doar clienta a familiei Breslo , ma alatur forumului vostru , din dorinta de a afla lucruri noi , interesante si de a fi la curent cu tot ceea ce faceti in munca de creatie! Va urez succes in activitate , si sper ca intr-o zi sa deschid si eu magazinul meu de dulcegarii . Va saluta din dulcele targ al Iesilor - Marciana .

    03.10.2017, 15:43:53
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Bine ai venit, marciana! Ma bucur mult ca avem printre noi inca o moldoveanca si mai asteptam si alti breslasi, indiferent in ce zona a tarii locuiesc.

    Toate cele bune,
    Mihaiela

    03.10.2017, 20:32:47
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna seara dragilor,

    Sparg eu gheata si va incurajez si pe dumneavoastra sa faceti la fel: Sunt din Botosani, nascuta in ultima zi de rac: 22 iulie, dar pot spune ca resimt si influienta zodiei leu, care incepe din 23 iulie.
    Zic eu ca de la rac am preluat sensibilitatea si creativitatea care ma ajuta in tot ceea ce realizez, cunoscut fiind faptul ca imaginația și sensibilitatea îi ajuta pe raci sǎ se orienteze deseori cǎtre creație în domeniul artistic.
    Ar fi multe de spus despre zodia rac, dar mai intai as dori sa ne cunoastem si va invit sa va faceti o prezentare scurta (sau mai lunga daca doriti).

    Spor in toate!
    Va astept cu drag,
    Miha

    03.10.2017, 21:10:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Până apare prietena noastră Mihaiela, vă țin eu de urât...

    De multe ori lumea este curioasa sa afle cat mai multe despre zodia sa.
    Deh... curiozitatea... Dar, este bine sa amintim cateva lucruri cand vorbim despre zodii.
    Se uita ca este foarte important: LOCUL nasterii deoarece, doar IN ACEL LOC, bolta cereasca arata intr-un anumit fel in momentul nasterii.
    In plus, configuratia astrelor arata intr-un fel ziua si intr- altfel noaptea,
    deci, este esentiala si ora nasterii.
    Acum, avand corecte: data nasterii (completa); locul nasterii (dupa coordonate) si ora nasterii se poate construi "Astrograma" persoanei respective care este mult mai mult decat o descriere generala a unui nativ dintr-o anumita zodie.
    Dar, chiar la descrierea unei zodii, trebuie stiut ca se tin cont de alte doua aspecte:
    -Cuspidele
    -Decadele.
    Cu decadele este simplu: primele zece zile; cele 10 zile de mijloc si ultimele zeze zile, constituie decadele (adica trei decate pentru fiecare zodie)
    Cuspidele sunt insa mai interesante!
    Ele ascund de fapt un mare lucru: o zona "Crepusculara" prin care trec toate zodiile ca urmare a scurgerii necontenite a timpului. Este -daca vreti, timpul miracol de trecere intre zodii. Schimbul zodiacal nu se face brusc...
    Asa ca s-a stabilit un lucru (firesc de altfel):
    Primele 5 (cinci) zile ale fiecarei zodii si ultimele 5 zile au primit numele de Cuspide!
    Asadar, cand vorbim despre zodii, in afara prezentarii caracteristicilor general valabile, trebuiesc amintite si caracteristicile personale: decadele si cuspidele.

    04.10.2017, 12:22:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Ca o exemplificare:
    deoarece parcurgem zodia Balantei, putem spune ca persoanele nascute intre 18 Septembrie si 22 Septembrie apartin zodiei Fecioara dar, au trasatri de BALANTA, precum, persoanele nascute in perioada 18-22 Octombrie, desi sunt BALANTE au trasaturi si de Scorpion (deoarece din 23 Oct. Incepe zodia Scorpion)

    04.10.2017, 12:30:08
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna seara,

    Inainte de a vorbi despre zodiile noastre, cred ca ar fi bine sa reamintim putin un scurt istoric.
    Mai intai poate ar fi bine sa definim Astrologia, ca fiind arta de prezicere a viitorului bazata pe studierea pozitiilor si miscarii stelelor, suprapusa pe convingerea ca exista o legatura intre evenimentele astrale si lumea oamenilor. Pornind de la ideea ca miscarile astrelor sunt recurente si constante, astrologia postuleaza ca este posibila prezicerea destinelor omenesti, care, in mod analog, sunt si ele recurente si prestabilite.

    04.10.2017, 20:49:49
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Astrologia isi are radacinile in Mesopotamia si Egipt dar, previziunile astrologilor de atunci se ocupau doar de semnele premonitorii ale destinelor suveranilor, capetelor incoronate ale regatelor si/sau imperiilor.
    Apoi, prin actiunile militare ale lui Alexandru Macedon astrologia a patruns in lumea greaca si de aici, astrologia se extinde ca previziuni, nu numai conducatorilor ci s-a generalizat si oamenilor simpli. Asa a aparut pentru prima data un text redactat pentru prima data undeva prin secolul II e.n, un fel de "tratat" de astrologie numit "Tetrabiblos".

    04.10.2017, 20:50:58
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Sa reamintim ca astrologii meseopotamieni au fost primii care au asimiliat anumite constelatii cu figurile unor monstri sau animale sau sa le puna in legatura cu anumite zeitati.
    Modernizarea astrologiei se datoreaza insa romanilor, care au stabilit denumiri de constelatii (si implicit si zodii) prin asocierea unor animale si personaje mitologice, pe care -credeau ei, zeii le ridicasera pe cer unde le-au transformat in stele.
    Asa se intampla cu Astreea, Calisto, Casiopeea, Chiron etc...etc...

    04.10.2017, 20:53:01
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Iti multumesc, George, pentru precizari! :)
    Pentruca suntem in plina zodie a Balantei si ne apropiem incet de sfarsitul ei, incerc sa va spun cateva lucruri legate ultimele zile, adica de perioada ramasa intre 18-22 Octombrie.
    - Balantele nascute acum pe final de zodie incep sa aibe si carcteristici de Scorpion si astfel Balanta castiga un farmec aparte si primeste de la astre capacitati de a prelua controlul. Se deschide apetitul pentru munca si mai mult, pe diagrama bioritmului urca curba dedicata efortului fizic. Cu intelepciune si putere de munca, Balantele isi ating in aceasta perioada scopurile propuse.
    - Creste de asemenea si capacitatea de comunicare traducand prin aceasta faptul ca incepi sa te intelegi tot mai bine cu cein jurul tau.
    - Poate ca vor apare momente de irascibilitate (te poti enerva usor sau iti iesi din "sarite") dar, vei avea dibacia sa eviti conflictele relatiomale.
    - Ca punct negativ: nu prea te intelegi cu punctualitatea la lucru, la intalniri etc..

    04.10.2017, 21:14:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Dragelor....
    Avem vreo "BALANTA" printre noi?????

    04.10.2017, 21:23:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Buna dimineata!
    Pornind de la cateva realitati astrologice, cu ajutorul geometriei sacre, folosind gama cromatica a curcubeului, unele aspectele legate de cele patru elemente (Pamant, Aer, Apa, Foc) precum si unele caracteristici subtile ale cristalelor putem sa ne construim un intrument pe baza caruia putem identifica rapid locul si rolul pietrelor pentru fiecare zodie in parte, fara sa mai intrebam in stanga sau in dreapta sau sa accesam informatii de pe net sau de la mai stiu eu ce specialisti in cristale, in numerologie sau astrologie.

    05.10.2017, 08:35:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Natura e mai simpla si mai logica decat credem noi si nu trebuie decat sa ii urmam exemplul.
    Mama Natura in fata noastra, nu se ascunde, nu trebuie cautata deoarce traim chiar in si cu ea,

    05.10.2017, 08:38:45
  • claudia25
    claudia25

    Buna dimineata!
    Avem si o balanta , nascuta pe 5 octombrie 1984. Da, astazi este ziua mea
    Am ascendent in Leu. Se spune despre balante ca sunt tare nehotarite. Asa este, imi ia foarte mult timp sa iau o decizie in ceea ce ma priveste, dar cand vine vorba sa aleg ptr altii (cei care imi cer ajutorul in anumite privinte) pot sa iau o decizie foarte usor,cateva secunde si gata . E cam frustrant asta

    05.10.2017, 08:40:15
  • joulibiju
    joulibiju

    La multi ani, Claudia!
    Mai avem una - 18 octombrie, dar eu nu sunt nehotarata decat in privinta lucrurilor minore. De ex. nu port bijuterii (sic!) pentru ca nu pot sa ma hotarasc ce sa port!
    Zi frumoasa tuturor!

    05.10.2017, 09:05:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Greu am gasit varianta prin care sa va aduc aici "mostra" exemplificativa a "Careului Magic"!
    Spere sa fie vizibil si dupa aceea sa vorbim putin despre el.

    static.breslo.ro/Uploads/item/2017/10/05/06/15071833944909498-item230x180.jpg?015071833944909498

    05.10.2017, 09:08:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Claudiaaaaaaaaaaaaaaaa!
    https://www.youtube.com/watch?v=CER8Vv0ellU

    05.10.2017, 09:13:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Claudia25,
    Balanta cu ascendent in Leu si Cifra Destinului 1 !!!
    Pana vine draga noastra moderatoare a acestui topic, Mihaiela, voi incerca sa iti scriu cateva lucruri.

    05.10.2017, 09:24:07
  • claudia25
    claudia25

    Multumesc mult :)

    05.10.2017, 09:24:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Claudia25,
    In numerologie, cifra 1 este o cifra guvernata de Soare, "centru" atentiei lumii noastre centrul in jurul caruia se invarte lumea noastra... si nu este de mirare draga Claudia daca, uneori, simti ca ai fi "buricul pamantului" sau "Centrul universului"

    Uriasele tale resurse de energie sunt canalizate spre perseverenta, ambitii, puterea de a trece pestye obstacole (cu demnitate), spre un optimism si buna dispozitie inegalabila.
    Uneori insa, aceste energii sunt orientate si spre alimentarea propriului orgoliu care, de multe ori, se pune de-a curmezisul succesului tau.
    Ai puterea de conduce dar si pe cea de a manipula pe cei din jur (ai ntendinta de a-i controla pe cei din jurul tau dar aceste aspecte iti sunt de mare folos in afaceri sau daca esti undeva "Sef"
    Esti o fiinta directa, fara ocolisuri (cum spune romanul: "asta sunt, alta mama nu mai face") numai ca aceste caracteristici iti atrag de multe ori si nemultumirea celor din jurul tau.
    (fiind prea directa uneori atragi conlicte...)

    Viata amoroasa pentru tine, trece de multe ori pe plan secundar dar asta nu inseamna ca nu te poti indragosti repede, cautand mereu senzatii noi.
    Posedand o energie teribila, trebuie sa ai grije sa nu te epuizezi din care cauza, uneori, mai trebuie sa sti sa spui "STOP" pentru a avea timp de recuperare si odihna.
    Trebuie sa ai grija ca ai tendinta de a fi prea incapatanata iar in drumul tau spre succes sa nu "calci si pe morminte" pentru a-ti atinge scopul.

    Esti adepta "Daca vreau ... POT" dar asta nu inseamna sa nu tii cont si de cei din jurul tau.
    Ai caracteristici benefice foarte multe (si pe care alte zodii nu le au) dar eu nu am obiceiul sa le descriu pe acestea. Important este sa stim cam ce caracteristici negative avem, spre a invata sa ne ferim de ele...
    Dar, ca o caracteristica generala a cifrei destinului 1: Buna dispozitie este cheia succesului tau!

    05.10.2017, 09:50:36
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Prima noastra sarbatorita!!!

    La multi ani, Claudia!!!! Multa sanatate, creativitate si spor in toate!

    https://www.youtube.com/watch?v=TOJXC5qqoUs

    05.10.2017, 09:53:48
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    George, multumesc pentru informatiile pretioase despre numerologie! Ma regasesc si eu printre cei cu cifra 1 , cu bune si cu rele :)

    O zi frumoasa tuturor!

    05.10.2017, 10:00:48
  • claudia25
    claudia25

    Multumesc
    Uneori chiar ma simt centrul universului :))
    Si este adevarat, sunt cam directa. Dar prietenii apropiati s-au obisnuit cu asta si ma accepta asa :)
    De fel sunt o fire pacifista, dar vorba aia : sa nu te pui cu un pacifist infuriat! :))
    Multumesc ptr informatii, chiat sunt utile

    05.10.2017, 10:14:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Claudia25, stai pe-aproape deoarece despre Balanta inca nici n-a inceput sa se spuna multe lucruri.
    Daca tot ai venit in familia noastra azi te declaram "vedeta" noastra!

    05.10.2017, 11:48:03
  • marciana
    marciana

    La multi ani Claudia ! Pacat ca sunt departe si nu iti pot face eu tortul de ziua ta , dar , am sa iti fiu alaturi macar cu unul virtual . Azi , pentru tine - tort si frezii !!!
    https://www.facebook.com/antohi.marciana/media_set?set=a.1084326844937706.1073741838.100000812011283&type=3

    05.10.2017, 12:28:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Nu vad tortul si m-ai innebunit cu freziile tale!

    05.10.2017, 12:52:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Cred ca nu-l vad deoarece n-am cont activ pe Facebook!

    05.10.2017, 12:53:48
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Marciana draga, daca tot ai starnit pofta pentru dulce, cand ajung in Iasi ma iau dupa mirosul de coptura si de frezii si te gasesc sa degustam impreuna acea minunatie de tort :)
    Apoi mergem si la George in vizita, la cafenea!

    Numai bine!

    05.10.2017, 15:24:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Dar veniti si cu o bucata de tort!

    05.10.2017, 15:34:02
  • marciana
    marciana

    Miha , te astept oricand cu drag .... Dulcegarii fac mai mereu , iar cand mergem la o cafea "descantata" pana la Arad la George , luam cateva "poale "n brau "de ale noastre , din moldova ! Zi frumoasa sa aveti ! :*

    05.10.2017, 15:52:59
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Negresit, dragii mei, luam cu noi tort si placinte moldovenesti! Chiar sa stiti ca ar fi minunat ...
    Dar niciodata sa nu zicem niciodata! Cine stie ce ne rezerva viitorul?

    05.10.2017, 16:51:58
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    joulibiju, acusica iti cantam si tie la multi ani! :)
    Expui in magazinul tau atatea minunatii ! Felicitari! Patesc si eu, ca si tine, cand vine vorba despre bijuterii. Eu nu am crescut cu ele...oferta era limitata. Dar invat din mers :)

    Spor in toate!

    05.10.2017, 17:00:25
  • Tango2000
    Tango2000

    Buna seara ,La Mulți Ani !!!!Claudia!!!E un subiect complex acesta cu zodiile si foarte interesant ,voi urmări cu drag ,Multumesc Mihaela !!!

    05.10.2017, 18:47:53
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Pentru sarbatorita noastra Claudia:

    https://www.youtube.com/watch?v=ucAHi1Yhj0M

    05.10.2017, 19:10:11
  • claudia.MM
    claudia.MM

    La multi ani Claudia! Eu sant tot o Claudia,inchipuiti-va,nascuta pe 18octombrie ca Joulibiju.Trebuie sa recunosc ca am probleme mari cu nehotararea,chiar ma enerveaza si pe mine.Dar in schimb,sant multumita de celelalte calitati pe care le au nativii din Balanta,inclusiv creativitate,dragoste de frumos si simt estetic.

    05.10.2017, 19:18:36
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Te salut cu drag, claudia.MM si abia astept sa te sarbatorim si pe tine!
    Bine ai venit in club! :) Minunat magazin ai, creativitatea e la ea acasa!
    Spor in tot ce faci!

    05.10.2017, 20:56:01
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Daca privim cu atentie semnele zodiacale, Balanta este o zodie "atipica" ...
    Din cele 12 semne zodiacale, doar o zodie face exceptie de la regula: toate simbolizeaza cate un animal doar una simbolizeaza un OBIECT neansufletit: Balanta!
    Sa ne aducem aminte din scoala:
    Echinoctiul de toamna : 22-23 Septembrie
    Pe cer in acea noapte este o configuratie astrala precisa. Este momentul in care ziua este egala cu noaptea. In echilibru... adica in "balanta"

    Acea constelatie despre care am vorbit, in unele ieroglife egiptiene, reprezenta Soarele in apus.
    Dar, simbolul cu care suntem obisnuiti azi pentru balanta, are legatura cu o zeitate. Este vorba despre Asteria, zeita dreptatii in mitologia greaca. Conform legendelor ea este cea care cantareste faptele oamenilor si apare ca o femeie zvelta, ferma pe pozitie si care tine o balanta in mana. (un cantar)

    05.10.2017, 22:22:15
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Vom incerca in zilele ce au ramas pana la incheierea zodiilor, sa spunem cateva cuvinte despre copii "Balanta" si "Femeile" balanta.
    Asadar, urmariti-ne ca vom reveni cu noutati.

    Seara frumoasa!

    05.10.2017, 22:23:14
  • joulibiju
    joulibiju

    Multumesc pentru aprecieri, handmade.miha!
    Claudia MM, ne sarbatorim impreuna!

    06.10.2017, 06:11:27
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Revin asupra "Careului Magic".
    In primul rand avem un patrat care contine patru patru patrate egale.
    Aceste patru patrate corespund celor patru anotimpuri si celor patru elemente de baza: Pamant (stanga jos); Aer (stanga sus); Apa (dreapta sus) si Foc (dreapta jos.
    Priviti cu atentie patratul: pe diagonalele patratului mare, in colturi, sunt Anotimpurile iar in discul interior sunt 12 raze corespunzatoare celor 12 luni ale anului iar intre fiecare doua raze gasiti tonurile culorilor curcubeului: inepand de la Verde (al prinaverii) si pana la violet (al iernii)
    pornind in sensul invers al acelor de cerasornic.
    Observati atunci cele patru mari sectoare de cerc:
    Pe cel exterior gasitii cele 12 semne zodiacale.
    Urmatorul ne indica solstitiile si echinoctiile.
    Apoi: Punctele cardinale (Est in stanga, Sud- jos; West in dreapta si Nord-sus; precum si datele aproximative ale zodiilor
    Pe sectoarele de cerc interioare sunt trecuti curentii subtili colorati
    Intre razele din centrul patratului sunt cuvinte care prin esenta lor descriu stari sufletestri si caracteristici ale nativilor din zodiile respective.

    Avand acest "Careu Magic" , folosind grila cromatica dedicata fiecarei zodii, puteti stabili ce culori trebuie sa aibe pietrele fiecarei zodii (!!!!)

    static.breslo.ro/Uploads/item/2017/10/05/06/15071833944909498-item230x180.jpg?015071833944909498

    Deoarece suntem in zodia Balantei, aceasta zodie o gasim in "Careul Magic" in dreapta, putin deasupra ecuatorului grilei, sub numele de "Libra"
    Lesne observam ca din punct de vedere cromatic ii corespund culorile Ocru intens si inceputul de Rosu. Asa ca, toate pietrele aflate in armonie cu aceste culori, pot fi purtate de Balante fara nicio problema. (asta inseamna ca purtand aceste culori sigur nu gresiti in alegere) iar daca va plac alte culori, nimeni nu va opreste sa le purtati.
    Dar, culorile stabilite de "Careul Magic" sunt culorile care vibreaza cel mai bine cu Balantele!

    06.10.2017, 15:22:56
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Acest "Careu Magic" este util si in sfera articolelor de imbracaminte, arta textila si accesorii vestimentare sau Design si decoratiuni interioare.
    Daca va intereseaza un asemenea careu, va ajut cu tot dragul sa il cofectionati.
    Este un instrument deosebit de util mai ales pentru artizanii handmade...

    06.10.2017, 15:27:06
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Copiii Balanta
    Foarte interesant dar bebelusii din Balanta primesc un mare dar la nastere: incep sa vorbeasca foarte repede, incep sa umble singuri mai repede si isi arata sclipirile intelectuale mult mai repede decat copii din alte zodii !
    Apoi, sunt copii foarte sociabili si independenti (pot fi lasat si singuri la joaca deoarece se descurca...
    La gradinita si scoala copii din Balanta se adapteaza foarte repede incat nu apar probleme la inceput (alti copii nu vor sa ramana fara Mama sau bunica, plang, fac figuri etc...)
    Este o problema datorita energiilor din ei: daca nu le dai activitate se plictisesc foarte repede!
    Fiind foarte sociabili si ca adolescenti, copilul din balanta isi face foarte usor prieteni (chiar o multime) si... trecerea prin adolescenta se face fara mari probleme, aproape pe neobservate. Ei, pentru varsta aceasta critica, nu vor fi adolescenti "problema"!
    Doar ca s-ar putea sa experimenteze sexul un pic mai devreme :))))
    Ar fi o problema: cum balantele se gandesc de multe ori la ceilalti s-ar putea sa se cam neglijeze pe ei insisi...

    06.10.2017, 15:43:48
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Multumesc pt urarile de bunvenit in club si aprecierile pt magazin,Miha!
    zodiile,un subiect mereu interesant si functioneaza,cred,si in privinta compatibilitatilor intre zodii

    06.10.2017, 18:22:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Claudia MM
    Balanta -Berberc:
    8 (opt) din cauza ca "Berbecii" au o agresivitate pe care balantele nu le agreeaza. Dar este o comaptibilitate notabila si cu mici concesii, poate fi o relatie reusita
    Balanta- Taur:
    9 (noua) din cauza ca taurii sunt cam negativisti iar balantele foarte optimiste dar acest aspect nu impiedica ca relatie Balanta-Taur sa fie una foarte reusita.
    Balanta - Gemeni:
    10 (zece) Cand se intalnesc aceste doua zodii, cauta cat pot de repede ...o camera! :)))))
    Balanta - Leu:
    10 (zece) relatie care asigura de regula o casnicie reusita.
    Balanta - Fecioara:
    9 (noua) din cauza posibilelor "secrete" nespuse sa nesinceritatii dar, in general o compatibilitate demna de invidiat.
    Balanta - Scorpion:
    8 (opt) din cauza vietii misterioase a Scorpionului si a unei relatii extrem de intense: "totul sau nimic" Si daca ambele persoane gasesc "totul" compatibilitatea este perfecta (mai ales cea sexuala :))))
    Balanta - Sagetator:
    9 (noua) din cauza ca acesta compatibilitate se bazeaza mai mult pe atractia fizica si sexuala dar cu mici compromisuri, aceasta compatibilitate poate duce la o casnicie foarte reusita. (daca Sagetatorul va intelege cuvantul "fidelitate")
    Balanta - Capricorn:
    10 (zece)
    Balanta - Varsator:
    10 + (zece, plus) este relatia ideala pentru Balanta
    Balanta - Pesti:
    10 (zece) o alta compatibilitate excelenta,

    Nu uitati ca aceste note mari (descrierea si aprecierile imi apartin) se datoreaza -in opinia mea, simtului echilibrat al Balantei (care nu se vor prea vedea la alti nativi...

    06.10.2017, 21:38:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Astrologie:
    Constelatia Libra (Balanta)

    https://www.youtube.com/watch?v=eDFHCXgYGFY

    06.10.2017, 23:02:22
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Zodiile au curenti subtili colorati, au cristalele lor dar au si muzica lor.
    In seara aceasta, va ofer muzica zodiei "Balanta"

    https://www.youtube.com/watch?v=G8IVd2CIkO8

    Este o muzica deosebita, folosita chiar in meditatii pentru relaxare si echilibrare.
    Incercati!

    06.10.2017, 23:18:37