Forum: Orice altceva Horoscop

  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,
    Sper sa va gasesc sanatosi, pentru ca eu nu am fost prea bine.

    HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2017

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie. Intra in contact cu oameni cat mai diferiti, pentru a gasi raspunsul potrivit la marile tale intrebari existentiale.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. In scurt timp iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale. Foloseste planul de rezerva si nu insista sa mai resuscitezi un plan fara sorti de izbanda!

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat,. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Intuitia ta e ascutita. Esti pus in fata unei situatii cu doua fete si reusesti sa descoperi la timp ce se ascunde in spatele unor aparente inselatoare, astfel incat sa nu cazi in plasa nimanui. Treci de o situatie riscanta: o persoana cu caracter cel putin dubios incearca sa te atraga.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Ai scapat din vedere o datorie abandonata care iti cere acum sa te ocupi urgent si de ea. Nu poti trece la etapele urmatoare daca nu lasi locul curat in urma. Repara, redreseaza, reaseaza lucrurile in ordine si abia dupa aceea te poti gandi la viitor, la noutati, la pasii urmatori.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)

    Iubirea este la cote maxime cu marea sansa de a cuceri pe cel care ti-a furat inima. Sau ti-ar putea atrage cineva special atentia si sa te trezesti maine indragostit lulea! Orice eveniment dedicat sufletului sau spiritului sunt potrivite starii de bine care te cuprinde azi.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    A iubi inseamna si a ierta, ca atare mai trece si tu cu vederea . Nu are rost sa va priviti unul pe altul ca si cum v-ati reprosa cine stie ce greseli,. Adu-ti aminte ca iubirea cere si toleranta, si acceptare, si supunere, si tacere uneori.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum. Nu spune totusi nimanui deocamdata.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Iei o decizie definitiva care arata cat de ferm poti fi atunci cand ai un scop de atins. E nevoie de curaj, asa e, dar esti convins ca ceea ce te asteapta la capatul acestui nou drum e potrivit asteptarilor tale. Esti gata sa spui stop si, apoi, cu alt tonus, start!

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Copiii sunt in centrul atentiei, astazi, si te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru ca ei sunt minunea vietii tale. In fond, si tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori sa fie lasat liber! Daca inca nu ai copii, ca prin minune, chiar afli azi ca urmeaza sa devii parinte! Joaca-te un pic cu lucrurile care iti fac placere!

    2017 Vărsă
    Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, timpul liber in compania celor dragi. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta.Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Felul in care te judeca unii are efecte nefaste asupra starii tale generale. Nu te mai gandi la ce spune lumea ci vezi-ti de drumul tau. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e corect, benefic, si nu creeaza nimanui vreun prejudiciu, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

    Sanatate si numai bine!
    Miha

    20.11.2017, 13:39:23
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 21 NOIEMBRIE

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Pentru segmentul profesional a inceput un proces de schimbare totala, de multe ori vei reveni asupra a ceea ce se petrece la serviciu. De aceea ar fi bine sa iti deschizi mentalul spre schimbare si sa te gandesti la parcurgerea unui program de formare sau reconversie profesionala. Sfatuieste-te cu persoane specializate!

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    O zi in care nelinistile financiare sunt greu de gestionat. Pentru ca de multa vreme, cei dragi tot apaleaza la veniturile tale pentru a-si satisface trebuintele sau mofturile, sigur ca din cand in cand se creeaza contextul necesar scadentei. Fii purdent si lasa sentimentalismele deoparte!

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Partenerul de viata doreste sa faca imbunatatiri in spatiul in care locuiti, sa achizitioneze bunuri patrimoniale sau chiar vrea sa inceapa demersuri pentru a va muta in casa noua. Poti avea incredere in ceea ce ti se spune, mai ales daca este vorba despre cei apropiati.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Saptamana debuteaza cu multa treaba, fie ca stai casa, fie ca mergi la lucru. Ti-ai propus sa rezolvi mai ales treburile restante, insa se recomanda prudenta. Oboseala si unele afectiuni vechi isi vor spune cuvantul. Selecteaza prioritatile si lucreaza pe indelete, in ritmul tau.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Relatiile sentimentale te vor atrage in mod deosebit astazi. Ai nevoie de afectiunea celor dragi, vrei dovezi de iubire, tu la randul tau vrei sa la oferi afectiune, protectie, chiar si niscai surprize placute. Se vor bucura, dar altadata, cand te astepti mai putin, iti vor intoarce totul inzecit.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ai spor in treburile gospodaresti si in discutiile cu membrii familiei. Pe de alta parte ar fi bine sa te interesezi de rude, de locurile natale, pur si simplu sa faci o analiza a segmentului copilariei si a persoanelor care alcatuiesc neamul tau de provenienta.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Ziua iti aduce calatatorii pe distante scurte, dar si discutii multe cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine sa fii atent la tot ce se discuta in preajma ta, pentru ca ti se spun lucruri importante. Fereste-te de a vorbi prea mult, de a lua decizii sau de a oferi sfaturi.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Selecteaza cheltuielile, analizeaza pe indelete propunerile altora, insa deciziile majore lasa-le pentru zilele urmatoare. De retinut ca segmentul financiar este foarte vulnerabil, iar veniturile tale sunt reduse deocamdata.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Ai putea considera aceasta zi ca fiind numai a ta si astfel sa te comporti ca si cum trebuie sarbatorita in mod special. Lasa grijile deoparte, cocentreaza-te pe ceea ce iti face placere si discuta cu persoanele dragi si de incredere. Seara ai nevoie de odihna si o plimbare in aer liber.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Sunt favorizate activitatile intelectuale, dar cele desfasurate in tihna, departe de ochii lumii si de forfota cotidiana. Locurile linistite, incarcate de energie pozitiva te pot ajuta. Anlizeaza situatiile si relatiile in care esti implicat, observa lucrurile dincolo de aparente.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Neplacerile care survin in relatiile cu persoanele din anturajul socio-profesional pot duce la destramarea unor colaborari sau intelegeri vechi. Marul discordiei sunt banii si bunurile implicate. Stai deoparte de toate aceste framantari, pentru ca lucrurile vor reintra in normal.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Esti foarte solicitat astazi, atat la serviciu, cat si acasa de catre cei dragi. Totusi ar fi bine sa-ti directionezi atentia si eforturile mai mult spre segmentul profesional, deoarece se contureaza schimbari importante. Fii deschis la nou .

    21.11.2017, 11:08:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    In curand, urmeaza sa ne despartim de Zodia Scorpion
    si ne pregatim sa-i intampinam pe Sagetatori.
    Pana atunci, sa ne luam ramas buna de scorpioni spunandu-le doar atat:
    "Urmati-va Legenda"

    https://www.youtube.com/watch?v=JnCKAwwtF54

    21.11.2017, 22:36:33
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,

    Asa cum bine a punctat George, intram de astazi in zodia Sagetator.
    Urez LA MULTI ANI tuturor sagetatorilor!

    Sa vedem ce ne prezic astrele ...

    HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2017.
    Sanse de reusita in toate domeniile. Este un moment favorabil pentru a pune in aplicare planurile elaborate in ultima vreme. De asemenea, sunt favorizate relatiile interumane si comunicarea

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Ai avea doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia, dar nu poti merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amandoua au si avantaje si dezavantaje, ca atare cantareste-le cu mare atentie, fara a lasa emotia sa decida in locul ratiunii. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o vei pune in aplicare decat atunci cand vei fi sigur ca detii toate mijloacele si informatiile de a transforma o idee intr-o reusita. Pana atunci studiezi, analizezi, muncesti, ca sa fii sigur ca e calea cea buna!

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul. Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Orice discutie cu cei din jurul tau are efecte benefice asupra ta, pentru ca primesti de la fiecare idei interesante care merita puse in practica. Creativitatea ta are la baza diversitatea umana, deoarece de la toti oamenii cu care intri azi in contact ai ceva de invatat si de castigat.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Foloseste duhul blandetii! Lasa autoritatea deoparte, nu te lasa coplesit de orgolii, ci incearca sa abordezi conflictul de astazi cu maxima toleranta. Fara nervi, fara judecati, totul poate reveni usor la o binefacatoare stare de calm. Ramai calm si amabil, n-are ce sa strice!

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine. Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii. Vei ajunge acolo unde doresti si vei fi mandru ca ai ramas ferm pe pozitie.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Nu te grabi sa extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui raspuns care, la prima vedere, te dezamageste. E posibil ca dupa o vreme sa mai apara informatii care sa repare situatia de acum, incat vei regreta ca te-ai pripit in concluzii. Mai ai rabdare inainte de a spune ce crezi despre aceasta situatie.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Coincidentele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu il putem intelege, dar unele lucruri sunt atat de bine programate acolo sus. Asta traiesti si tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit in locul potrivit. Ai fi putut rata aceasta minune daca te-ai fi abatut si un singur pas mai intr-o parte de la calea principala, dar ai avut noroc si ai prins exact valul care te ducea acolo unde esti acum!

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri si cand acolo trebuie sa-i directionezi spre acest scop deloc placut. Surprizele de natura financiara au o tenta negativa.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu. Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Azi te joci de-a iubirea. Ia-o mai usor, bucura-te de tot ce simti, de fluturii din stomac, de distractia care insoteste fiecare clipa petrecuta in doi, fara sa pretinzi de la celalalt angajamente de cursa lunga. Vor veni si ele, dar azi cel mai bine e sa tratezi iubirea ca pe o aventura frumoasa in doi in care fiecare e liber sa experimenteze si sa se simta bine.


    O zi minunata!

    22.11.2017, 11:20:34
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    S-au cam adeverit astazi prezicerile :)
    Am gasit pentru sagetatori cateva creeatii ale colegilor nostri:

    www.breslo.ro/item/sagetator-cod-792-bis-1796415

    www.breslo.ro/item/bratara-sagetator-1400688

    22.11.2017, 21:20:44
  • claudia.MM
    claudia.MM

    bun sfat pt zodia mea azi,adevarat!

    22.11.2017, 22:05:52
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna, dragilor!

    HOROSCOP 23 NOIEMBRIE 2017.

    Este posibil sa simtiti ca aveti nevoie de mai multa libertate, dar exista riscul sa fiti gresit inteles. Este recomandat sa evitati discutiile aprinse, altfel s-ar putea sa regretati mai tarziu.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Daca un drum s-a blocat, nu-ti plange de mila, ci aduna-te imediat pentru a schimba macazul din mers. Nu conteaza ca totul se destrama pe moment sub ochii tai, ci cel mai important e faptul ca ai o alternativa de care trebuie sa profiti imediat, fara sa mai lasi timpul sa treaca fara rost. Cu cat e mai rapida reactia, cu atat creste si sansa de a recupera totul!

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb. Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Tot stai si analizezi la rece o situatie din care simti ca ai avut de suferit. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna. Fa acest efort sa treci peste toate fara resentimente. Uita, gata!

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Schimbarea pe care o decizi azi vine asa, din senin, fara sa-ti dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar il accepti cu incredere. Schimbarea are conotatii karmice, parca sensul in care pornesti acum e un fel de reeditare a unei vieti anterioare. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede si usor.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Iubirea nu e un joc pasiv in care astepti sa fii descoperit, ci e nevoie si aici de spirit intreprinzator, sa iei taurul de coarne, sa-i arati celuilalt ca esti dispus sa-ti asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitatii concrete. Daca tu doar te lasi rasfatat de gesturi tandre, lasand tot greul pe umerii jumatatii tale, acesta s-ar putea sa oboseasca.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Ceea ce creezi tu nu e inteles sau poate nici apreciat de toata lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie sa faci totul dupa un sablon ca sa fii acceptat. Fii tu insuti, un original, daca asta simti, un strain daca nu te adaptezi, pentru ca atunci cand e vorba de produsul imaginatiei, nu exista un limbaj stas care se poate aplica la toata lumea. Intr-o zi vei fi inteles!

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Energia ta infloreste. Nimeni altcineva nu e responsabil de aceasta dispozitie excelenta, de acest elan creator, de cheful fantastic care te impinge de la spate decat propria ta minte. Tu esti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult. Incearca sa tintesti spre lucruri cat mai importante, pentru ca vor evolua de minune!

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Se stie ca tu ai o relatie cu totul speciala cu copiii. Azi ii vezi pe copii cat de avizi asculta povestile tale, deci deschide-ti sufletul si vorbeste-le pentru ca ai multe sa le impartasesti. Ai putea fi un dascal ideal, pentru ca intelegi cel mai usor sufletul de copil.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Mintea iti merge brici si vii intotdeauna cu cele mai potrivite solutii. Ai raspuns la orice intrebare, rezolvare la orice problema si informatia potrivita pentru orice situatie, ca atare multa lume te va cauta acum pentru a te intreba cate-n luna si-n stele.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Ceva nu iese cum ti-ai fi dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet. Mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

    Voie buna si spor in toate!

    23.11.2017, 10:34:06
  • claudia.MM
    claudia.MM

    ce de laude pt zodia mea azi!macar uneori...
    spor si tie,Miha

    23.11.2017, 13:44:25
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Uite asa ne mai creste moralul si stima de sine , Claudia! :)

    24.11.2017, 10:12:01
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,

    HOROSCOP 24 NOIEMBRIE

    Predispozitie la conflicte sentimentale si sociale, la neintelegeri cu partenerul de viata si cu cei din jur. Atentie la un alt efect al acestui aspect: tendinta de a exagera in chestiunile sentimentale.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi sfaturi pretioase vizavi de dezvoltarea ta personala sau profesionala. Totul este sa asculti atent si sa retii cele de folos tie. A doua parte a zilei este favorabila cumparaturilor si chiar pentru a gasi posibilitati noi de castig.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Te simti obosit. Relationezi mai greu cu ceilalti, de aceea discutiile importante sau luarea deciziilor lasa-le pentru orele dupa-amiezei. Sprijin deosebit iti poate veni dinspre colegii de serviciu. Compania oamenilor dragi si de incredere sunt un remediu minunat spre seara.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Posibil sa te necajesti din cauza prietenilor sau a persoanelor apropiate din anturajul profesional. Fii ceva mai discret si sa evita sa-ti expui parerile sau sa emiti judecati la adresa altora. Conserva-ti energia vitala, pentru ca organismul tau este obosit. Dupa-amiaza relaxare.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Sarcinile de serviciu te solicita mult. Selecteaza prioritatile si evita sa-ti asumi responsabilitati noi. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a sta de vorba cu prietenii si cu persoane de incredere din anturajul profesional. Retine cele aflate, pentru ca sunt informatii pretioase.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Esti solicitat la serviciu, dar oriunde te-ai afla astazi, parca toata lumea te invita pe o scena si iti urmareste reprezentatia. Daca ai nevoie sa rezolvi chestiuni socio-profesionale te vei descurca bine. Vorbeste direct, la obiect si ai rabdare sa asculti si ce iti spun ceilalti.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Poate fi vorba despre bani, bunuri sau favoruri venite fie dintr-o colaborare, fie din partea rudelor sau partenerului de viata. Multumeste-te cu ce ai si ce primesti, deocamdata iti este suficient. Fereste-te sa oferi sfaturi fara sa-ti fie cerute.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Ocupa-te de achitarea facturilor, de plata datoriilor sau a serviciilor de care tu sau cei dragi aveti nevoie. Temerile care vizeaza bugetul cheltuielilor sunt nefondate, asa incat ai incredere ca te vei descurca excelent in plan financiar.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Relatiile parteneriale iti atrag atentia, dar si eforturile. Exista detalii care astazi ti se vor arata in toata spledoarea lor. Pur si simplu ia aminte la cele descoperite, gandeste-te pe indelete la ultimele evenimente si discutii avute in plan partenerial, dar luarea unor decizii importante in privinta partenerilor, lasa-le pentru urmatoarele zile. Bucura-te de partea plina a paharului .

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Ai multe de facut la serviciu, dar mai intai selecteaza-ti prioritatile. Sprijinul colegilor sau al sefilor lasa mult de dorit de aceea fii prudent. Sanatatea: se pot accentua neplaceri legate de sistemul osos, articular, sistemul digestiv. Evita analizele, consultatiile si interventiile chirurgicale pentru ca exista riscul aparitiei unor erori greu de remediat.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    In privinta persoanei iubite si a copiilor este bine sa fii cat mai rezervat. Sunt posibile discutii aprinse, conflicte pe teme greu de definit clar. Cei dragi au alte prioritati, vad lucrurile altfel decat si tine, iar tu ar trebui sa te iubesti mai mult pe tine.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Tentatia de a te ocupa mai mult de activitatile profesionale iti poate aduce neplaceri serioase si pe termen lung. De aceea, fii prudent si ocupa-te serios si de segmentul familial. Membrii familiei sunt dispusi sa te sprijine, pe cand sefii sau colegii de munca iti pun bete in roate.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat. Alege-ti cu grija vorbele, pentru ca mentalul tau este confuz astazi. Minunat este ca poti primi informatii, solutii bune pentru a-ti imbuntati veniturile sau pentru a-ti rezolva chestiuni patrimoniale.

    O zi cu inspiratie si spor la bani! :)

    24.11.2017, 10:30:06
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Săgetătorilor:

    https://www.youtube.com/watch?v=ggDCsWe9p28

    27.11.2017, 20:48:14
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Exprimand natura duala a semnului zodiacal al Sagetatorului, "umanul" se imbina cu "animalul" iar sageata semnifica tendinta permanenta spre progres.
    He, he, he dar daca ane uitam mai atenti la cer, Centaurul Chiron tine sageata intinsa sper ... Scorpion! Tineti minte acest aspect cand vreti sa aflati compatibilitatea sagetatorilor cu scorpionii...

    27.11.2017, 20:54:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    https://ariadnaf.files.wordpress.com/2009/11/zodiac-9.jpg?w=530

    27.11.2017, 21:00:42
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Multumim pentru precizari, George! :)

    28.11.2017, 09:59:58
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Bine v-am regasit!
    Sa vedem ce ne prevestesc astrele astazi:

    HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2017

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Esti solicitat din plin la serviciu. Este mai dificil sa te imparti astazi intre serviciu si treburile gospodaresti. Va trebui sa ai grija si de propria-ti sanatate, deoarece este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Fereste-te de eforturi prea mari!

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Multi prieteni vor dori, fie sa-ti ceara sfaturi, sa comenteze cu tine stirile importante ale momentului, fie pur si simplu sa te intalneasca la o sueta. Fii selectiv, atat in discutii, cat si in privinta intalnirilor! Pe de alta parte, rezerva momente pentru a vorbi si cu tine insuti.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Primesti informatii pretioase legate de salarizarea activitatii pe care o desfasori la serviciu. Incet, dar sigur ti se vor modifica variantele de castig din munca proprie. Totul este sa fii deschis la noutati si sa ai incredere ca lucruile se desfasoara in favoarea ta.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Sunt sanse deosebite pentru a trasa noi directii personale sau profesionale. Chiar daca oscilezi inca intre vechi si nou, pana la urma vei reusi sa te desprinzi de relatiile care nu iti mai sunt de folos. Rasfata-ti simturile, viseaza cu ochii deschisi. Fereste-te de discutii contradictorii!

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Iti sunt favorizate activitatile care presupun eforturi usoare si de unul singur. Mentalul iti este rascolit, avand astazi nevoie de odihna si dialog interior. Evita, pe cat posibil tratamentele alopate, analizele si consultatiie medicale. Cel mai bun specialist pentru tine esti numai tu.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Se va incheia un capitol important vizavi de prieteni, protectori si sutinatori din sfera socio-profesionala. Este bine sa lasi emotivitatea de o parte si sa te gadesti pe cine mai pastrezi in preajma ta. Vorbeste putin si aculta atent ce iti spun ceilalti.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Esti in vizorul sefilor si al colegilor de serviciu. Chiar daca unii vor incerca sa te te provoace pe teme profesionale, daca esti atent vei reusi sa depasesti totul cu bine. Totusi, imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Vorbeste strictul necesar si evita sa emiti concluzii pripite.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Ai rabdare sa asculti si parerile altora vizavi de tot ceea ce doresti sa intreprinzi. Asculta-ti vocea interioara cand vine vorba de relationarea cu ceilalti. Pe de alta parte ar trebui sa intre in sfera ta de interes si cursurile de pregatire personala sau profesionala.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Stabilesti clar bugetul de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani. Primesti sustinere financiara atat dinspre partenerului de viata, cat si dinspre persoanele alaturi de care esti implicat in cheltuieli comune. Vei reusi sa te descurci foarte bine in orice situatie .

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Gandeste-te serios la relatiile parteneriale. Priveste pe indelete atat la partenerul de viata, cat si la cei profesionali. Ceva trebuie sa schimbi. Fie atitudinea ta fata de aceste persoane, fie trebuie sa renunti la unele colaborari pentru a face loc altora mult mai profitabile.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Se anunta schimbari salariale importante, in urma unor activitati profesionale. Pe de alta parte ar fi bine sa rezolvi mai intai sarcinile vechi, care sunt inca nefinalizate corect. Fereste-te de colegi, pentru ca sunt binevoitori doar de fatada. Ai grija si de sanatate!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Include in programul intregii saptamani si activitatile cu copiii sau taifasul cu prietenii vechi. Unii apropiati te pot necaji cu problemele lor, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Spre seara, rezerva momente pentru lecturi amuzante.

    Numai bine si multa sanatate!

    28.11.2017, 10:37:24
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Ura!!!cresteri salariale,in sfarsit...(sper ca nu cele anuntate de guvern din 2018)

    28.11.2017, 18:51:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Colega si prietena noastra Miha, a lipsit o vreme dintre noi si asta deoarece trece si ea ca un parinte iubitor prin clipe destul de grele: biatul ce mic a facut Oreon...
    Celui mic sa ii dea Dumnezeu sanatate iar pe cel mare sa-l apere si sa-l ocroteasca de aceasta boala virala destul de grea.
    Sa-i uram Mihaielei deci multa sanatate copiilor iar ei, puterea de a fi o mama de toata nadejdea!

    30.11.2017, 15:04:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Cele mai imp;ortante pietre norocoase ale Sagetatorilor sunt:
    1. Ametistul:
    https://fthmb.tqn.com/5S_JggJt2alm3aaNI2HhsjXNsiE=/768x0/filters:no_upscale()/gi-amethyst-points-56afb77a5f9b58b7d01c2fb5.jpg
    2. Topazul:
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/26/26/7b/26267b43c001999709bbb05d6448ded6.jpg
    3. Chrysolitul:
    https://i.pinimg.com/736x/06/02/2d/06022db596f0efa18b95125d1e424a8c--rocks-and-minerals-crystals-minerals.jpg

    03.12.2017, 07:00:03
  • user23162
    user23162

    Superbe cristale, nu se compara cu nimic frumusetea pietrelor!

    03.12.2017, 10:14:34
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Multumesc foarte mult, George! Sa zicem ca ce a fost mai greu a trecut. :) Rasare din nou soarele pe strada noastra.

    Intr-adevar , Claudia, minunate pietre!
    Minivacanta a trecut, maine... din nou la munca!
    O saptamana buna va doresc din toata inima.
    Miha

    03.12.2017, 18:26:36
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    La multi ani tuturor! De sfantul Neculai va doresc numai bine si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

    06.12.2017, 09:12:11
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Cum se simte baiatul,Miha?ii dorim insanatosire urgenta,sa iasa la bulgareala.Aveti zapada?

    06.12.2017, 15:49:16
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata!
    Claudia, e bine baiatul, multumesc! A mai nins la Botosani, dar abia astazi s-a asternut zapada si cred ca ramane , spre bucuria copiilor :)
    Spor la treaba si numai bine tuturor!
    Miha

    10.12.2017, 09:25:14
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Miha si tuturor celor care-ti urmaresc topicul,va doresc Craciun fericit,cu multe bucurii si satisfactii!

    22.12.2017, 17:33:34
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!! :D

    25.12.2017, 18:06:50
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    La multi ani cu sanatate!
    Noul an sa va aduca numai bine si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
    Miha

    31.12.2017, 14:56:54
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Superstitii de revelion:
    Dacă vreţi să începeţi Anul Nou cu dreptul, este obligatoriu să aveţi bani în buzunar ori în portofele; doar aşa veţi putea fi siguri că în 2018 vă veţi bucura de câştiguri financiare şi de prosperitate. Aceasta este cea mai cunoscută şi mai practicată superstiţie, care, aplicată, îţi sporeşte şansele de a avea o situaţie materială mult mai bună decât în anul anterior. În locul banilor, poţi strecura în buzunare câteva boabe de grâu; şi acestea au menirea de a-ţi aduce belşug în toate cele 12 luni ale anului care bate la uşă. Nu uita bijuteriile: aurul şi argintul prevestesc bogăţie.

    La Multi Ani, Mihaiela,
    La Multi Ani, fani ai acestui topic!

    31.12.2017, 17:36:54
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Anul 2018 este -dupa horoscopul chinezesc, Anul Cainelui de Pamant care este simbolul protectiei, sigurantei si inteligentei.

    18.01.2018, 21:45:12
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Cainele in horoscopul chinezesc este un fel de Balanta in zodiacul european,de aceea acest an aduce schimbari mari,radicale nativilor din Balanta.

    21.01.2018, 20:06:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Miha, ne apropiem de zodia Gemenilor...

    18.05.2018, 23:36:18