Forum: Orice altceva Horoscop

  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Daca tot ne aflam spre sfarsitul zodiei Balantei si in speranta ca in viitor Mihaiela ne va propune si un concurs cu aceasta tematica superba, zic sa mai incercam a spune cateva lucruri despre Balante.
    Exista asadar, trei decade la fiecare zodie. In cazul Balantei avem distribuite astfel cele trei decade: 23 Sept - 2 Oct.// 3 Oct - 13 Oct // 14 Oct si 22 Oct.
    Ultima decada se incheie deci maine si, balantele nascute in aceasta ultima perioada au cateva caracteristici in plus fata de celelalte balante datorita faptului ca s-au nascut sub puternica influenta a planetei Jupiter.
    Nu refuza nicio petrecere iar balantele sunt abonatii nuntilor, botezurilor si multor altor sindrofii (unele chiar organizate la munca, cu colegii sau petreceri ad-hoc cu prietenii)
    Nu se dau inapoi de la o mancare sau prajitura buna (sunt gurmande balantele astea...)
    Apoi, este o zodie care stimuleaza latura emotional afectiva din sfera dragostei.
    Ce mai ... sunt persoane iubarete sau mai bine spus, pun mare pasiune in dragoste! :))))
    O alta latura speciala a nativilor balantei din aceasta ultima decada este ca au fost inzestrati cu talent si mare spirit creator.
    E de mirare ca numai aici, am avut asa, de-odata doua sarbatorite? Cine stie cate mai sunt pe Breslo si nu si-au aratat prezenta aici...
    Ce mai ... artiste innascute (si talentate si creative) balantele astea

    21.10.2017, 15:57:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Numerele norocoase pentru balante ar fi cam toate numerele multiplu de 6 iar astrele care influenteaza viata Balantelor sunt Venus si Saturn...
    Anotimpul preferat al balantelor ar fi mai degraba inveputul Primaverii.
    Cum sunt niste zodii iubarete, este normal ca talismanul lor de baza (si aducator de noroc) sa fie ... inima!

    21.10.2017, 16:01:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Fraza pe care le-as recomanda-o balantelor:
    Iubiti, pentru ca nici nu stiti ce pierderti!

    21.10.2017, 16:02:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Azi, ne luam ramas bun de la cea mai echilibrata zodie din horoscop: Balanta. Dupa prezentarea horoscopului zilei, vom incheia ultimele comentarii referitoare la Balante.
    Asadar, iata posibilele influente pe care le pot avea astrele azi, Duminica asupra femeilor:

    Berbec:
    Azi, doar azi, cei din jurul vostru au ocazia sa vada adevarata fata a berbecului, deoarece e ziua cand Berbecul isi arata si cealalta fata, nevazuta de multi: un suflet cald, afectuoas si plin de compasiune pentru cei din jur!

    Taur:
    Poate fi o zi controversata datorita unor chestiuni de dezacord cu cineva. {Posibile conflicte de interese, pareri diferite si tensiuni interelatonala. Fiti cu chibzuinta deoarece daca divergentele sunt mari, putetri strica o anumita relatie.

    Gemeni:
    Unii isi vor aduce aminte ca Gemenii au avut dreptate candva. Nu conteaza insa deoarece ziua de azi va fi o zi relaxanta dar si cu posibile actiuni care sa aduca ceva bani zilele urmatoare (sau, de ce nu? poate si azi...)

    Rac:
    Ziua de azi va fi fara mari evenimente doar ca anumite lucruri ce trebuiau facute si au fost lasate, s-ar putea sa se ceara a fi facute, mai ales inspre seara.

    Leu:
    Nu lasa sa iti scape o oportunitate care va apare de unde nici nu-ti dai seama. De azi vi se deschid cai interersante in plan profesional: anumite treburi decurg in favoarea voastra!

    Fecioara:
    Nu vi-ar strrica un pic de siretenie cu cei apropiati deoarece persoane din anturaj, vor incerca sa va puna in umbra sau intr-o lumina nefavorabila. De aceea este recomandat ca azi sa va aratati din plin spiritul de intr-ajutoarare si compasiune pentru ceilalti.

    BALANTA:
    Azi, deviza voastra ar trebui sa fie: "Toate la vremea lor" Nu schimbati ritmul chiar daca cei din jur va cam zoresc... Deci, fara graba!

    Scorpion:
    Daca n-ati inteles pana acum, este momentul sa luptati pentru ceea ce doriti sa obtineti. Nimic nu vine degeaba!

    Sagetator:
    O zi electreizanta. Faceti impresii deosebite si cam veti obtine tot ceea ce doriti. Doar sa cereti!

    Capricorn:
    Poate faceti un pas lateral si va recreati intr-o plimbare, o excursie. Ce mai, o escapada ar fi necesara!

    Varsator:
    Zi dedicata copiilor, parintilor, intr-un cuvant o zi dedicata familiei.

    Pesti:
    Fiti cu ochii in patru: persoane din jurul vostru incearca sa va manipuleze. Aveti grija sa nu cadeti in plasa lor!

    22.10.2017, 12:12:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Spuneam ca zodia balantei este influientata de miscarea planetelor Venus si Saturn. Pentru a intelege mai bine caracteristicile acestei zodii, negresit trebuie sa privim spre cele doua planete.
    Venus.
    Inca din vechime, Venus era considerata o planeta feminina, benefica in general iar vibratiile sale conduc spre romantism, simtul frumosului, relatii sociale dar si posibilele atasamente fata de anumite lucruri si conditii iar viata sentimentala are stransa legatura cu relatiile interumane si mediu.
    Miscarea planetei Venus, este in stransa legatura cu cea a Soarelui (din aceasta cauza, de multe ori, Venus primeste aspecte solare.
    Datorita caracteristicilor relationale si de afectivitate, Venus este legata si de sexualitate (nu degeaba, o zona anume a femeii a primit numele "Muntele lui Venus) si in acest sens, datorita rezonantei cu aceasta planeta apar la balanta si disponibiloitatile relationale in materie de sex.
    Venus are doua "case" (domicilii): Taur si Balanta. Datorita Taurului, balanta poate dezvolta anumite atasamente fata de niste lucruri concrete dar si fata de modul cum pune pret pe propriul corp (balantelor nu le este totuna cum arata si -uneori, pun pret pe acest lucru)
    "Exaltarea" planetei Venus o are in Pesti, de unde i se trage si anumite stari sentimentale (emotii profunde)

    Venus in Balanta; Imprima o tendinta de cooperare, conlucrare constructiva cu ceilalti, imprima starile emotiomnale in relatiile cu oamenii. Venus in Ballanta este cea care confera zodiei Echilibru si stabilitate.

    22.10.2017, 13:04:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Cealalta planeta care infuenteaza caracteristicile zodiei Balanta este planeta este:
    Saturn.
    Inflenteaza pe nativii din Balanta in special in domeniul "Cunoasterii" fiind considerata "Marele Invatator" Imprima balantelor putere munca, energie fizica si mentala. Dezvolta la balante dorinta de a invata de a sti si doorinta de a cunoaste. Or, pusa la punct cu ac este aspecte, o Balanta nu prea poate fi contrazisa, Nu pentru ca ar avea nu stiu ce orgolii, ci, pentruca prin rezonanta sa cu Saturn, Balanta nu face afirmatii nefondadte (nu se implica in actiuni atunci cand nu cunoaste vrei problema . Si daca nu cunoaste, cerceteaza! Iar cand cunoaste, nu o mai poti contrazice!)
    Tot prin influienta planetei Saturn, Balanta dobandeste stabilitate legata de familie si mai ales in ce priveste securizarea si traditia familiei.
    Tot Saturn este insa de vina cand balantele pot trece uneori spre stari de pesimism.

    22.10.2017, 13:13:05
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Important de retinut ca Balanta este o zodie de Aer si o are ca "asociata" principala, pe planeta Venus.
    Sa le uram deci, tuturor Balantelor, un parcurs astrologic cat mai perfect si sa isi pastreze mai departe acest simt extraordinar care este simtul ECHILIBRULUI.
    La revedere dragi Balante!

    22.10.2017, 13:16:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Suntem intre zodii...

    https://www.youtube.com/watch?v=KlYzvniox6U

    22.10.2017, 22:39:08
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    Berbec
    Debutul saptamanii iti aduce multe framantari sufletesti. Lasa grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere. Rezerva-ti momente pentru a te relaxa vizionand un film bun sau a conversa cu cineva drag.

    Taur
    Evita discutiile contradictorii. Indreapta-ti atentia si eforturile spre a-ti verifica bugetul, veniturile si datoriile. Fii prudent, atat cu documentele financiare, cat si cu fiecare ban pe care trebuie sa-l cheltuiesti.

    Gemeni
    Este bine sa iti alcatuiesti un program de lucru clar si pe care sa-l urmaresti indeaproape. Actioneaza in ritmul tau. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Partenerul de viata iti doreste compania si sprijinul.

    Rac
    Se intrezareste o zi aglomerata la serviciu. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori de diagnostic si tratament. Apeleaza la ajutorul colegilor.

    Leu
    Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile neintelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, la prima vedere ai fi tentat sa cedezi insistentelor sau argumentelor celor dragi. Evita cheltuielile nefondate.

    Fecioara
    Spre casa si familie ar fi bine sa-ti indrepti atentia la inceputul acestei saptamani. Insa deocamdata alcatuieste planuri, dezbate cu cei dragi despre schimbatile pe care vrei sa le faci.

    Balanta
    Saptamana debuteaza cu multa activitate intelectuala. Evita implicarea emotionala sau asumarea unor responsabilitati care te depasesc. Razgandirile pot fi frecvente.

    Scorpion
    Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesionala pot cunoaste cresteri substantiale. Totusi se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Trebuie sa te obisnuiesti sa pui bani deoparte.

    Sagetator
    Incepe saptamana alcatuindu-ti planuri de viata, abordand un alt stil vestimentar sau pur si simplu propunandu-ti sa faci lucrurile si altfel. Dupa-amiza, rasfata-te cu un masaj sau cu o baie aromata.

    Capricorn
    Chiar daca este inceputul saptamanii, o portie buna de odihna ti-ar prinde foarte bine. Ocupa-te numai de treburile prioritare, insa de cele care te solicita putin fizic si mental. Evita consultatiile si analizele medicale!

    Varsator
    Cu toate ca esti atras de prieteni ar fi bine ca astazi sa pastrezi o anumita distanta fata de acestia. Poti afla informatii pretioase legate de investitii si institutii financiare. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Dupa-amiaza, recreaza-te la o sueta cu cineva drag.

    Pesti
    Este multa valva in segmentul profesional, insa cel mai important este sa relationezi corect si promt cu sefii. Dupa-amiaza, casa si familia iti sunt refugiul cel mai indicat.

    O saptamana minunata tuturor!

    23.10.2017, 09:11:41
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    Continuam cu zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie).

    HOROSCOP 24 OCTOMBRIE 2017: Preocupari pentru bunastarea si armonia din familie.

    BERBEC
    Se poate să primiţi un cadou, o sa va simtiti apreciati, asa cum v-ati dorit. Aveţi ceva proiecte în derulare si o sa nimeriti o sponsorizare considerabila.

    TAUR
    Aveti emotii la gândul c-o sa revedeti pe cineva de care depinde relatia voastra sentimentala. O sa scoateti ceva bani din buzunar pentru o cheltuiala neasteptata, fara sa va dea bugetul peste cap.

    GEMENI
    Este posibil sa aveti o discuţie cu partenerul de cuplu, stabiliti niste reguli, va faceti un program în care să mai aveţi timp şi de voi. Poate semnaţi un contract de angajare sau unul imobiliar.

    RAC
    E posibil să vină diseară careva în vizită şi să mai cereţi o părere dacă vreţi să faceţi nişte schimbări, să vă mutaţi, de exemplu. Poate găsiţi ceva pe gustul vostru si vor intra mai mulţi bani la bugetul familiei.

    LEU
    Cineva care aşteaptă o a două şansă de la voi şi dacă treceţi peste nişte inconveniente poate reuşiţi. Sunt chestiuni legate de casă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să umblaţi după acte, să fie totul legal.

    FECIOARĂ
    Sănătatea incepe sa scartaiesi e momentul sa va faceţi nişte analize de laborator şi să vedeţi ce se întâmplă. este posibil sa alergeti după acte.

    BALANŢĂ
    Un posibil castig: bani, bonuri valorice, un job, sau sa urmaţi nişte cursuri. Apare o ropunere de colaborare cu nişte prieteni, poate e un proiect particular şi care promite să v-aducă bani.


    SCORPION
    Cateva castiguri mărunte, or să vă meargă direct la inimă şi o să daţi şi voi dovadă de generozitate faţă de toţi ai voştri. O să vă bucuraţi de nişte avantaje, poate bonuri valorice, reduceri pe undeva.

    SĂGETĂTOR
    O să cădeţi la o înţelegere cu o persoana exigenta, o convingeţi voi, cumva. Vi se împlinesc nişte aşteptări : un accept, nişte bani, o invitaţie la teatru sau la un concert .

    CAPRICORN
    Poate faceţi o cheltuială pentru reinnoirea garderobeipropirii sau pentru ai vostri, cumparati frumos şi practic. O să va faceţi remarcati si vi se propune un post de conducere şi un salariu pe măsură.

    VĂRSĂTOR
    Cineva din trecutul sentimental vă vrea înapoi. Voi stiti daca nu e prea tarziu! Aveticoncurenta la capatarea unei funcţii, a unui salariu mai bun. Incercati sa faceţi un salt în cariera in viitorul apropiat.

    PEŞTI
    Primiti vesti bune; va cauta cineva, va gasiti ceva de lucru în particular. Pot fi noi responsabilitati la serviciu, in schimbul unor beneficii.

    Spor in toate!

    24.10.2017, 09:25:08
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Multumesc Miha!

    24.10.2017, 19:15:12
  • claudia.MM
    claudia.MM

    sa vedem ce ne aduc astrele,din moment ce am intrat in Scorpion
    Gheorghita,frumos ramas bun spus balantei!

    24.10.2017, 19:16:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Zodia Scorpion (23 Oct.- 21 Noie) se afla localizata pe cercul cerului intre 210 grade si 240 grade, avand in casa sa domiciliul planetei Marte.
    Este un semn zodiacal macat de elementul "Apa", sezonul aferent acestei zodii este "Toamna" iar printre caracteristicile generale ale acestor nativi se numara fecunditatea, caracterul stiintific, violenta (mai ales cea verbala dar si cea fizica in anumite conditii speciale). Este un semn animal. Sexualitatea Scorpionului este de tip "feminin" adaptabil...

    24.10.2017, 20:48:02
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    O dedicatie oferita tuturor "Scorpionilor":

    https://www.youtube.com/watch?v=q1CGvd-4KeQ

    24.10.2017, 21:09:04
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Cu mare drag, Claudia! :)

    25.10.2017, 08:49:32
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Multumesc, George!

    25.10.2017, 08:49:50
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017
    Astazi straduiti-va sa va pastrati calmul! :)


    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Schimbari in plan financiar. Poti primi o prima, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Esti tentat sa cheltuiesti mult, pentru sarbatori. Rezuma-te la strictul necesar .

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Sanse deosebite de innoire din toate punctele de vedere. Chiar daca sanatatea te necajeste putin, vei reusi sa depasesti totul cu bine. Faci planuri de anvergura in planul personal si profesional.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Esti predispus la izolare, meditatii interioare si discutii tainuite cu cineva drag aflat departe. Renunta la ce nu iti mai trebuie, la persoanele si relatiile care nu te mai inspira. Largeste-ti orizontul vietii cu planuri de anvergura!

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    In relatiile cu prietenii se contureaza schimbari importante. De unele persoane te vei desprinde definitiv, iar fata de altele vei fi mai prudent. Vor veni in prejama ta personaje de inalta calitate .Pregateste-te de a primi oameni noi in viata ta.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Sunt sanse sa primesti responsabilitati noi si de anvergura sau chiar un post de conducere. Nu neglij planul familial, viata ta personala, relatia cu partenerul de viata. Fii prudent si echilibreaza-le pe toate!Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Este o perioada minunata, cu activitati culturale si filozofice deosebite. Se pot ivi temeri legate de locul de munca. Detaseaza-te de neplaceri si ai incredere ca totul va fi bine!

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Iata ca vin bani si bunuri fie de la partener, fie din colaborari. Sunt sanse sa semnezi acorduri pentru venituri substantiale pe termen lung. Fara graba, verifica propunerile si documentele aferente cu mare atentie, apoi ia decizii.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Relatiile parteneriale incep o etapa noua, de bun augur. Sunt sanse sa primesti o oferta de colaborare care presupune multa munca, timp indelungat, implica-te serios!

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Oportunitati deosebite pentru lucrul in echipa sau postura de subaltern. Cu toate nu suporti regulile si ordinele unui sef, pana la urma te vei conforma. Profita de sansele ivite la locul de munca!

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Creativitatea este accentuata, astfel ca ai putea realiza, fara sa-ti dai seama, adevarate opere de arta. Este rost de implicare in idile sau de a te indragosti din nou de vechiul partener.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ai treburi gospodaresti, planuri de curatenie, vizite la rude. Tine cont si de sugestiile lor. Va fi in folosul tuturor.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Multa lume te cauta. Unii doresc sa vada sincer ce mai faci si ce planuri de viitor ai. Altii, insa, doresc sa te destabilizeze, din amuzament sau din invidie. Fii purdent si vorbeste putin despre tine.

    O zi minunata tuturor! :)

    25.10.2017, 09:10:57
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Miha,azi chiar m-am straduit sa-mi pastrez calmul,este mai bine decat sa ripostezi la toate gesturile urate si grosolane de care ne lovim,parca,tot mai des

    25.10.2017, 19:24:56
  • Emma.Koncept
    Emma.Koncept

    Multe și interesante mesaje, stima mea contributorilor, asta cu calmul era mai buna amu o oră dar merge și acum, seara faina să aveți :)

    25.10.2017, 21:05:23
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Claudia, bine ar fi sa reusim zilnic sa ne pastram calmul... ne-ar scuti de multe probleme. Totul e sa si reusim! :)

    26.10.2017, 08:53:28
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Emma.Koncept, bun venit in grup! Multumim pentru apreciere si te invitam zilnic sa ne treci pragul!

    Spor si inspiratie!
    Miha

    26.10.2017, 09:12:08
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2017
    Este o zi poprice pentru planuri de viitor!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Zi excelenta pentru scris, pentru studiu, examene, discutii, negocieri, contracte sau regandirea unor relatii. Daca iti vine sa-ti pui ordine in documente sau sa-ti slefuiesti gandirea, poti face asta cu succes.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Zi pentru cautarea unor solutii, de preferat este ca acestea sa fie nonconformiste, neobisnuite, pentru a te stabiliza si chiar a prospera financiar, pentru a recunoaste schimbarile pe care ar trebui sa le faci. Investitiile serioase ar trebui bine cantarite sau amanate.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Ai energie cat pentru 10 si idei tot asa. Te bucuri si de suficienta sustinere din exterior, mai purin de la familie, care cere multa atentie si implicare. Asadar testeaza-ti rabdarea, tenacitatea si creativitatea.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Sezi si cugeta. Inspiratia e la ea acasa, asa ca da frau liber creativitatii, daca asta simti. N-ar strica si ceva rasfat relaxant.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Reconfigurari si consolidari ale relatiilor de prietenie si ale proiectelor. E o perioada propice pentru dezvoltarea unor proiecte, mai ales daca ele implica activitati de grup. Totusi, tine cont de costurile fiecarei actiuni sau promisiuni pe care o faci.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Ai multa energie, te pregatesti de schimbari si inceputuri esentiale, atat in plan profesional cat si in viata sociala si personala.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Zi favorabila demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relatii cu strainatatea, calatorii E posibil ca o problema persistenta sa se rezolve astazi foarte usor. Viitorul suna bine.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Stii exact cum sa-ti cresti buna-starea acasa si in general. E posibil ca astazi sa ai parte si de niste daruri, favoruri sau beneficii materiale. Intuitia ta functioneaza exceptional astazi.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Semne bune si indicii in cadrul parteneriatelor si colaborarilor tale. Nu poti inainta pastrand toate relatiile in forma actuala, deci renunti la unele acorduri pentru a face loc altora.Fii pragmatic si orientat catre solutii si rezultate bine stabilite.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    O zi axata pe munca, in care poti avea mari satisfactii daca iti organizezi eficient timpul si resursele. Gasesti solutii excelente pentru cresterea randmentului. E bine sa te ingrijesti de sanatate.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ai energia si forta necesare pentru a crea ce-ti doresti si pentru a initia actiuni clare, concrete si cu impact pe termen lung. Fii atent la ce-ti doresti cu adevarat si actioneaza in consecinta.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    O zi bogata in trairi, dar si destul de bine organizata pana in detaliu. Te sincronizezi mai greu cu partenerul in aceasta perioada. Nevoia sa de libertate nu se potriveste cu nevoia ta de liniste si siguranta. Fii mai detasat si urmeaza-ti nevoile interioare.

    Toate cele bune!
    Miha

    26.10.2017, 09:52:41
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Azi e Sf. Dumitru!

    Tuturor ce poarta numele de Dumitra, Dumitrita, Dumitru, Mitica sau altul derivat din Dumitru le spun La multi ani!

    Sa va dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet!
    Sa vi se implineasca visele si sa va puteti bucura de tot ceea ce aveti!

    26.10.2017, 10:03:46
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    Iata prezicerile pentru astazi:
    HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017
    Evitaţi discuţiile aprinse. Veţi regreta!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Se contureaza o zi interesanta la capitolul relationare. Te vei bucura de compania celorlalti, dar totodata vei primi si informatii pretioase necesare in situatiile de viata in care te afli acum.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Sunt posibile rasturnari de situatie in plan financiar. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate!

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Esti foarte energic si dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima luna. Fii prudent vizavi de comunicare. Dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente pentru relaxare.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Ziua este favorabila pentru activitati usoare si multa discretie. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, ingrijeste-te ceva mai mult. Gandeste-te pe indelete la situatiile in care esti implicat. Gasesti alinare si confort alaturi de membrii familiei.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Astazi, relationarea cu prietenii este tensionata. Sunt momente in care ar trebui sa fii ceva mai intelegator cu ceilalti. Sunt sanse sa afli informatii deosebite legate de imbunatatirea sanatatii tale sau de a-ti crea noi legaturi profesionale. Pe seara, relaxare.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Esti implicat in activitati de anvergura, in care responsabilitati deosebite sa stea pe umerii tai. Dozeaza-ti eforturile, fii atent la detalii; in umbra exista conflicte care abia se tes. Fii discret, vorbeste strictul necesar si lasa grijile deoparte!

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Temele filozofice, abordarea unui stil de viata deosebit, bazat pe o noua filozofie de viata te atrag in mod special. Totul este ca in discutiile cu prietenii sa ai rabdare sa asculti si pareri diferite de alte tale si sa retii ceea ce consideri ca iti este de folos.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Esti preocupat de chestiunile financiare comune cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Chibzuirea atenta a bugetului este foarte importanta pentru tine. Selecteaza-ti prioritatile si ai incredere in tine.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, datorita diferentelor de opinie foarte accentuate astazi. Asculta si ceea ce au de spus ceilalti. Pe de alta parte, uita-te atent la parteneriatele in care esti implicat. Surpriza si ineditul predomina in segmentul relational.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Este multa forfota in sfera profesionala. Fii prudent si indeplineste-ti sarcinile de lucru corect si la timp. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, dozeaza-tii eforturile. Surprizele se vor tine lant de tine, fie ca te afli acasa, fie la serviciu.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt surprinzatoare astazi. Acorda-le atentia necesara, deoarece exista resentimente adunate, care pot izbucni in orice moment. Asculta opiniile celor dragi.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    In plan domestic sunt posibile multe surprize. Relatiile cu membrii familiei te vor solicita din plin. Ocupa-te serios de tot ce tine de segmentele familie si casa.

    O zi linistita!

    27.10.2017, 09:31:12
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Miha,sa-ti pregatesti sursele pt luna noiembrie,sant curioasa ce spun astrele pt luna care se pregateste sa apara

    27.10.2017, 19:01:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Astrologic,
    se configureaza niste aspecte astrale deosebite pentru luna Noiembrie (valabile pentru aproape toate zodiile).
    Este vorba despre un trigon care implica Saturn si Uranus. Acest trigon favorizeaza NOUL pe temelia trecutului. Pot aparea schimbari voite, controlate, hotarate de ceva vreme dar si innoiri neprevazute (necalculate). Asadar, cuvantul de ordine este "Noul" (de fapt am putea spune ca Noiembrie ce urmeaza va fi o luna a marilor reforme din viata si casa noastra)
    Cei mai in castig, vor fi cei ce si-au planificat pentru viitor niste schimbari, deoarece acest trigon va grabi producerea lor iar daca erau prevazute, indeplinirea lor va fi cu mult peste asteptari.

    27.10.2017, 20:48:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Apoi, vom avea parte tot in Noiermbrie de o conjunctie in care sunt implicate Venus si Jupiter (ambele planete fiind considerate benefice la nivel general.
    Nunti, botezuri, petreceri, sejour-uri cu fast, calatorii dar mai ales logodne (care daca se fac acum, vor fi logodne reusite). Distractii noroc si succes in domeniile guvernate de fiecare zodie.
    Aceasta conjunctie favorizeaza reusita in cooperari diverse, negocieri, conventii, intelegeri, contracte etc...

    27.10.2017, 20:53:53
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Dar, nu toate vor fi lapte si miere. Vom asista si la realizarea unui careu in care sunt implicate Marte si Pluton: ambitii, orgolii, sete de control si de dorinta de a prelua puterea cu orice pret, chiar trecand peste cadavre. Vom avea parte de momente tensionate (atat in familie cat mai ales in societate: proteste, tulburarea linistii publice etc...etc
    Aceasta latura negativa a lunii Noiermbrie (care oricum va trece indiferent de ce vor vrea unii sau altii) poate fi estompata prin bunavointa, intelegere si ..."putintica rabdare"
    In general, efectele pozitive majore ce se vor derula, vor fi esentiale iar tulburarile careului Marte-Pluton vor fi ca sarea si piperul in mancare...
    Despre finalul lunii nu vorbim acum, deoarece suntem deocamdata abia intrati in zodia Scorpionului. O zodie mult prea importanta incat sa nu-i dam prioritatea cuvenita.

    27.10.2017, 21:02:48
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Gheorghita,ne dai sperante pt o luna noiembrie buna

    29.10.2017, 01:40:54
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2017

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Zi minunata petrecuta acasa, alaturi de familie. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa ai suficient timp si resurse pentru toata lumea. Membrii familiei s-ar putea necaji pe seama faptului ca esti preocupat mai mult de altii, decat de ei. Fii prudent si prezent langa cei dragi!

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Din discutiile cu persoane din anturajul apropiat.ei afla detalii ascunse din segmentul profesional in care activezi. Fii prudent si selectiv in discutii! Evita sa iti divulgi ideile, conceptiile sau planurile! Posibile calatorii pe distante scurte.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Pot aparea cheltuieli suplientare pentru o calatorie, pentru un curs, examen sau pentru un spectacol. In orice situatie te afli, fii prudent si chibzuieste fiecare ban cheltuit. Sumele primite pentru serviciile tale sunt nesatisfacatoare.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Din cauza chestiunilor financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii, starile tale de spirit sunt fluctuante. Observand amanunte relationale care iti displac, te interiorizezi mult. Detaseaza-te, ai rabdare si vorbeste deschis cu ceilalti.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Sufletul tau are nevoie de odihna. Posibil sa se accentueze unele afectiuni legate de sistemul uro-genital si gat, de aceea fii prudent si ingrijeste-te. La nevoie cere ajutorul cuiva de incredere, pentru a duce treburile la bun sfarsit.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Relatiile cu prietenii si cu sustinatorii din segmentul profesional sunt foarte solicitante. TSe discuta despre statutul tau profesional, de locul tau in cadrul unei echipe de lucru. Pot aparea rasturnari de situatii sau evenirea asupra unor decizii oficiale.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Finalul acestei saptamani iti aduce multa lume in preajma. Astfel, fii prudent, tolerant si intelegator. Cineva din anturajul apropiat te va sprijini foarte bine in toate demersurile tale.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Intra in sfera ta de interes calatoriile indepartate, studiile, chiar abordarea unui program de instruire personale sau profesionala. Totul este sa lasi lucrurile la stadiul de idei si planuri. Citeste, vizioneaza filme, piese de teatru sau plimba-te in aer liber!

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Te retragi tu cu tine, in locuri linistite, pentru a medita la sensurile ascunse ale vietii. Sigur ca va trebui sa te ocupi si de cele lumesti. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa rezolvi si chestiunile practice si nevoile sufletului tau.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Zilele acestea iti aduc in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii aprinse pe teme financiare. Se recomanda prudenta si discernamant.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Treburile de rutina iti vor ocupa intreaga zi. Este bine sa iti dozezi eforturile, pentru ca organismul este obosit si are nevoie de odihna. Ar fi bine sa te interesezi de terapii naturiste. Fii prudent in relationarea cu ceilalti, pentru ca exista riscul sa vorbesti prea mult.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    S-ar putea sa simti ca esti dus de val si te trezesti in situatii neplanificate de tine. Bine ar fi sa te bucuri de tot ce se iveste, insa cu masura. Vorbeste putin, asculta atent ce spun ceilalti si evita sa iei decizii sau sa iti asumi responsabilitati care te depasesc.

    29.10.2017, 16:33:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Zodiacul breslașilor:

    1. Berbec:

    2. Taur:
    Emma.Koncept (Miris)
    3. Gemeni:

    4. Rac:
    Mariar (15 Iul)

    5. Leu:

    6. Fecioara:


    7. Balanta:
    Joulibiju (18 Oct); Claudia 25 (Claudia 5 Oct); ClaudiaMM (Claudia -18Oct)

    8. Scorpion:
    Emma.Koncept (Dumitru -5 Noe); Gheorghitza (24 Oct); Marciana (30 Oct)

    9. Sagetator:

    10. Capricorn:

    11. Varsator:

    12. Pesti:

    29.10.2017, 21:34:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Va rog sa corectati daca in tabelul de mai sus este vreo data gresita.
    Din aceste date, rezulta ca maine, 30 Octombrie, va fi ziua Marcianei din Iasi.

    29.10.2017, 21:36:06
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Aforisme de-ale Scorpionilor:

    "Sunt ca un cactus: supeba si mirifica mea floare se deschide numai pentru cei alesi"

    "Pentru un zambet trebuie totusi ... un motiv"

    "Ceea ce altii nu vad si nu simt, pentru mine are un sens profund si negresit... ascuns"

    "Daca nu-mi arat pasiunea, nu inseamna ca nu o am. Sunt ca un rechin: ies foarte rar la suprafata"

    " Cine a spus ca o situatie a devenit foarte rea? Ma indoiesc ca nu poate fi inrautatita..."

    "Orice secret, este secret doar pana cunosti un Scorpion..." Nota bene... :))))

    29.10.2017, 22:37:49
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    LA MULTI ANI MARCIANA!
    Multa sanatate, inspiratie, spot in toate si numai bine!

    30.10.2017, 11:43:28
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    George, multumim, ma poti adauga si pe mine la rac - 22 iulie :)

    30.10.2017, 11:45:04
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Se resimte o buna cooperare intre generatii. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta cooperare, pentru ca la orice varsta e ceva de invatat.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Odata aleasa, aceea va fi solutia finala. Analizeaza argumentele pro si contra si fa o alegere in deplina cunostinta de cauza. Nu vei avea a doua sansa!

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Pleci la drum fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi! Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi!

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.
    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii. Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu spune ultimul cuvant inainte de a analiza situatia cu atentie.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, dar de pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut si ce nu a mers ca la carte.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovat, pentru ca daca te vei trezi din acest vis, vei suferi ca te-ai inselat amarnic. Celalalt stie sa manipuleze pe oricine cu o atitudine jucausa, amuzanta pentru a isi atinge scopurile.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct mort, e normal sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propus, pentru ca nimic nu merge conform planurilor. Noroc ca ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Orice efort da roade, fii sigur de asta, chiar daca uneori ai impresia ca pedalezi in gol. Continua in acelasi ritm, se vor vedea si roadele. Merita sa tragi tare mai departe.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Accepta acest ritm alert, pentru ca toata lumea e agitata, stresata, pe fuga, dar nu e buna aceasta agitatie. Viteza excesiva, in orice plan, naste stres inutil, deci calmeaza-te mai intai. Priveste mai relaxat atmosfera aceasta un pic furtunoasa!

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Lasa comentariile in situatia de fata, de data aceasta cea mai buna solutie e... tacerea! Stii cum se spune: daca taceai filosof ramaneai! Se va rezolva totul de la sine cu un dram de discretie.

    O saptamana buna tuturor!

    30.10.2017, 13:06:54
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Zodiacul breslașilor:

    1. Berbec:
    2. Taur:
    Emma.Koncept (Miris)
    3. Gemeni:
    4. Rac:
    Mariar (15 Iul) Hamnmade.miha (22 iulie)
    5. Leu:
    6. Fecioara:
    7. Balanta:
    Joulibiju (18 Oct); Claudia 25 (Claudia 5 Oct); ClaudiaMM (Claudia -18Oct)
    8. Scorpion:
    Emma.Koncept (Dumitru -5 Noe); Gheorghitza (24 Oct); Marciana (30 Oct)
    9. Sagetator:
    10. Capricorn:
    11. Varsator:
    12. Pesti:

    30.10.2017, 16:43:21
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Gheorghita,tu esti nascut pe 24Oct?scuza-ma,dar nu tin minte sa ne fi spus sau eu am fost f.neatenta

    30.10.2017, 18:11:29
  • user23162
    user23162

    Nici eu nu tin minte sa fi spus George ceva. La multi ani, cu putina intarziere! :)

    30.10.2017, 19:29:19
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2017


    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    O zi in care iubirea, distractiile, hobby-urile sunt aspectele care te intereseaza cel mai mult. Fii purdent, discret si aranjeaza-ti programul astfel incat sa te descurci pe toate planurile. Vorbeste putin sau deloc despre cele placute sufletului si trupului tau.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Astazi ai ocazii deosebite pentru a petrece alaturi de membrii familiei, chiar daca esti nevoit sa rezolvi chestiuni profesionale de anvergura. Sunt posibile divergente de opinie, mai ales ca emotivitatea este accentuata, iar subiectivismul o insoteste pe alocuri.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Esti dornic de a lua legatura cu prietenii sau cu persoanele apropiate din anturajul profesional. Fii prudent, selecteaza-ti atent informatiile, mijloacele de comunicare pe care vrei sa la folosesti, vorbele pe care doresti la spui altora. Iti va fi mult mai usor sa relationezi cu oricine.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Este rost de castiguri financiare provenite de la locul de munca. Insaapar si cheltuieli. Totusi fii prudent si pune bani deoparte. Traversam o perioada in care cumparaturile trebuie facute foarte strict, atat cat ai nevoie.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Dorinta de a te infrumuseta, de a-ti schimba stilul de viata, relatiile cu ceilalti este la cote mari si foarte usor de indeplinit astazi. Cere sfatul unor specialisti. Posibil sa te oboseasca eforturile fizice si mentale, de aceea ia lucrurile mai usor si selecteaza-ti prioritatile.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    In mod subtil primesti tot felul de informatii. De aceea fii atent la ceea ce se petrece in jurul tau, ia aminte chiar si la vorbele unui necunoscut si mediteaza in taina intreaga zi.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Esti vedeta anturajului profesional. Se pot ivi discutii importante vizavi de pozitia ta in cadrul grupului de lucru de la serviciu. Fii prudent si evita asumarea unor sarcini de lucru care te depasesc. Te poti razgandi vizavi de orice decizie.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Vrei nu vrei, toata lumea iti urmareste gesturile, vorbele, se bazeaza pe tine. Totul este sa fii atent la ce ti se spune, iar tu sa vorbesti strictul necesar. Exista si varianta sa primesti insarcinari noi sau sa ti se recunoasca eforturile depuse intr-o activitate profesionala.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Sunt posibile dialoguri cu persoanele aflate in strainatate si demersuri necesare unei calatorii sau completarea studiilor. De pot ivi cheltuieli neasteptate pentru acestea. Perioada pe care o traversam predispune la tot soiul de rasturnari de situatie interesante.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Cheltuielile comune cu altii te preocupa intreaga zi. Minunat este ca dispui, atat de sprijinul material si moral al celorlalti, cat si de un buget personal destul de generos. Stabileste-ti cheltuielile prioritare, achita-ti datoriile. La finalul zielei vei fi multumit de realizari.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Este o zi foarte interesanta la capitolul relatii parteneriale. Ai sanse sa vezi clar ce anume trebuie imbunatatit, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale. Renunta la partenerii care iti consuma prea multa energie si ia in calcul colaborari noi.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    La serviciu ai multe de facut. Evita graba. Sanatatea creeaza neplaceri, dar evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Accepta ajutorul colegilor si celor dragi, odihneste-te mai mult.

    Sanatate si numai bine!

    31.10.2017, 10:05:12
  • marciana
    marciana

    Multumesc dragilor pentru urari !
    La zi aniversara , de obicei se serveste cu tort, eu insa am facut o minunata prajitura cu bostan din care mi-ar fi facut placere sa va servesc . Dar cum distanta este un impediment , lasam pe alta data !
    Va imbratisez si va urez sa aveti spor in toate !
    Semneaza ----- UN SCORPION ADEVARAT !!!

    31.10.2017, 14:34:37
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Marciana ,La multi ani!
    Gheorghita,it ispunem si tie cu intarziere si cu scuze,La multi ani!

    31.10.2017, 18:31:05
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    ClaudiaMM, am rugat-o pe Miha sa nu faca publica data decat dupa ce trece.
    Fiind implicat cu postarile pe aici, am zis ca este mai bine asa.
    Oricum, multumesc cu tot dragul.

    31.10.2017, 19:58:03
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Gheorghita,tu esti un scorpion aflat inca sub influenta balantei

    31.10.2017, 23:18:23
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Da. Si fiind nascut pe la doua jumatate noaptea, sunt chiar in "zona crepusculara" dintre zodii, sub influenta mult mai puternica a "Balantei" decat a "Scorpionului"
    Dar, chiar asa fiind situatia, totusi am simtit toata viata "povara" zodiei scorpionului.
    (asa cum ultimele zile ale "Balantei" face ca nativii acestei zodii sa primeasca deja destule influente "scorpionice" :)))

    31.10.2017, 23:54:50
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 1 NOIEMBRIE

    2017 Berbec (21 martie - 20 aprilie)

    Evita sa te poticnesti de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindca iti vei recapata fortele si increderea de a incerca o noua strategie privind viitorul. Ai multa energie mentala si ar fi bine sa te implici in activitati de grup sau demersuri umanitare.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Mergi cu incredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidentia prin ceva inedit. Versatilitatea mentala iti este de ajutor in sectorul banesc insa un program bine stabilit este posibil sa ti se para monoton. Directionezi in mod constructiv si realist resursele energetice si materiale.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Profita de abundenta de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate si imbratiseaza cu curaj tot ce e nou si de la care ai ceva de invatat. Tine-ti aproape oameni cat mai originali, cu vederi ample, alaturi de care poti forma parteneriate avantajoase.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    O zi inspirata, in sensul ca primesti mesaje, accesezi informatii interesante din sfere inalte, iti vin idei si capeti o intelegere noua. Fie ca ai in vedere recapatarea controlului in relatia intima sau in afaceri, vei avea nevoie sa te increzi in puterea ta intuitiva si sa faci uz de originalitate.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Astazi este adusa in prim-plan importanta comunicarii in relatiile parteneriale, cu oameni cat mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse intr-o maniera inovativa dar si convingatoare.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ai posibilitatea de a iesi in evidenta prin abilitatile tale de comunicare. Vei fi stimulat sa apelezi la cele mai nonconformiste abordari, la lucrul in colaborare dar si la gestionarea tendintei de a actiona dezorganizat, fapt care iti poate afecta organismul.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Bazeaza-te pe capacitatea ta de a invata din orice intalnire care presupune un schimb de idei. Tinzi sa cauti experiente iesite din comun in zona exprimarii creativitatii dar si in relatia cu persoana iubita sau cu copiii.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Astazi esti provocat sa treci peste sentimentul de neincredere. Vei fi motivat sa investesti pe viitor mai multa energie pentru a fi alaturi de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea in mod inedit a programului, astfel incat sa lucrezi de la domiciliu.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Originalitatea in exprimare si demersurile de natura intelectuala pot fi potentate de sclipirile tale de intuitie dar mai ales de abilitatile de comunicare si de negociere. Pastreaza o constanta a actiunilor tale, fara a te opri doar la nivel declarativ. Directioneaza-ti constructiv energia si vei putea realiza multe.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Vei fi absorbit de programul de la locul de munca si de necesitatea de a schimba idei cu colegii pentru a obtine pe viitor mai multi bani. Nu ignora mesajele intuitive si nici experientele celor din familie.

    2017 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Ai energie din plin si entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin actiuni nonconformiste. Va trebui totusi sa nu actionezi in mod haotic. Vei gasi reconfortant orice schimb stimulant de idei si un program cat mai variat.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Astazi, ar fi indicat sa dedici mai mult timp pentru familiei dar si a reflecta in liniste asupra noilor tale strategii. Vei avea nevoie de o perioada de a lucra mai mult pe cont propriu. Urmeaza-ti cu incredere intuitia si visele insa delimiteza clar realul de imaginar.

    Va doresc o luna plina de realizari!

    01.11.2017, 13:12:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Daca va mai aduceti aminte, am postat un "Careu Magic" care v-ar ajuta foarte mult in arta bijuteriilor handmade create sub tematica "Horoscop"
    Revin cu el, pentru a discuta putin despre Zodia Scorpionului.

    www.breslo.ro/item/careul-magic-1806633

    01.11.2017, 16:08:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Privind careul inspre coltul din dreapta, sus, gasim nu numai "Toamna" dar si zodia scorpionului. Aceasta inseamna ca multe dintre energiile subtile ale acestui anotimp, revin -natura si firesc, si Scorpionului.
    Ce intalnim din punct de vedere subtil "Toamna"
    In primul rand mult romantism. Apoi, iubirea, dragostea se transforma in dragoste matura.
    Batranii spuneau asa: "Fereasca Dumnezeu sa te indragostesti toamana" Sau, prin similitudine, sa te feresti a te indragosti dupa 40 de ani!!! De ce oare?. Pentruca dragostea la varsta aceasta primeste nuantele toamnei: profunda, serioasa, plina de intelesuri si mai ales pasiune.
    Dar, iata cateva cuvinte care au legatura cu Toamna "Scorpionilor"
    - Rezistenta interioara (scorpionii au printre cele mai puternice si complexe trairi interioare)
    - Senzualitate, pasiune pana la un atasament indestructibil. De aici primeste si nota de posesivitate atat de pregtnanta acestei zodii)
    - Romantism. Incredibil dar scorpionii acestia sunt atat de puternici, plini de energie, incat pot genera o relatie de un romantism nemaintalnit la alte zodii. (si inca o relatie puternica si stabila)
    - Curajul. Scorpionul a invatat din celalte trei anotimpuri tot ce putea invata. In toate celelalte trei anotimpuri prin care a trecut, scorpionul a invatat pe pielea lui si nu din spuse sdau auzite. Asa stand lucrurile, scorpionii au o calitate rar intalnita la alte zodii: setea de cunoastere. Iar cunoasterea nu inseamna scoala sau invatatura ci, ceea ce ai descoperit tu, prin propriul tau efort. Dobandind cunoastere, scorpionul stapaneste CURAJUL, TEMERITATEA deaorece CUNOASTE pericolul si si stie swa-l contracareze. Din acestea lucruri el dobandeste CURAJUL.
    Actioneaza sigur, precis deoarece stie ca este castigator din start. Nu conteaza victimile cand are un scop precis. Devin "colaterale"

    01.11.2017, 16:32:41
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Foarte interesant acest "Careu magic", foarte complex! Multumesc, George! Eu acum l-am descoperit! :)

    02.11.2017, 09:52:29
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2017

    Fiti calmi si pozitivi!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Nu iti asuma mai multe responsabilitati decat poti onora. Dedica-ti resursele planului inceput, ducandu-l la bun sfarsit. Tine-ti promisunile si totul va decurge mult mai bine decat te astepti.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Nu da dovada de rauvointa. Pari nemilos, desi acest gen de manifestare este departe de a-ti fi caracteristica. Alege sa fii receptiv, este cea mai usoara cale catre a castiga noi prieteni.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Relatia cu copiii tai este cea care iti da batai de cap, astazi. Asculta-ti intuitia: foloseste blandeta pentru a obtine ceea ce meriti.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Nici nu iti dai seama de faptul ca ai trecut prin furcile caudine fara a avea parte de urmari, ca prin minune. Nu este o zi favorabila discutiilor in contradictoriu, purtate cu oamenii la care tii.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Multa si agresiva este energia de care ai parte astazi. Este important sa faci diferenta intre ceea ce simti si ceea ce este realitate, de fapt. Nu uita ca astazi ar trebui sa fii tu cel care isi stapaneste si decide propria soarta, dar fara a-i face pe cei din jur sa se simta rau.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Ai rabdare - se stie, doar cu rabdarea treci marea. Nu te impacienta atunci cand te simti stramtorat sau presat, pentru ca nu vei gasi solutia de care ai nevoie, in cazul in care actionezi din obligatie sau teama. Este indicat sa fii sincer cu tine insuti.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Este posibil sa te trezesti intr-o alta lume decat in cea in care te obisnuisesi sa traiesti. Aminteste-ti care este scopul caruia iti dedici resursele si continua in aceasta directie. Viziunile pe care astazi le ai te vor ajuta sa iti vezi visul realizat.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Astazi ai mari sanse de a pedala in gol, din cauza implicarii intr-o multime de directii, fara a te concentra cu responsabilitate doar asupra unui singur scop. O zi in care este necesar a-ti alege cu grija prietenii si prioritatile.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Nu ramane blocat intr-o singura idee sau doar intr-un singur tip de proiect. Practic, poti visa cu ochii deschisi pentru a descoperi carari nebatute cu piciorul si drumuri neumblate cu imaginatia. Ofera atentie si dragoste persoanei care te iubeste.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Este nevoie sa deslusesti orice fel de mesaj de natura subliminala de care ai parte, astazi. Nu te lasa pacalit de aparente. Fii cu bagare de seama la schimbarile radicale de mentalitate. Nu rupe inca o veche prietenie, chiar daca ai motive intemeiate sa faci acest lucru.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    N-ai stare, astazi. Si, desi esti constient de faptul ca ai putea sa faci in asa fel incat sa iti rezervi putin timp si pentru tine, te plangi de lucrurile lasate neterminate si de treburile care par a nu se mai sfarsi. Grabeste-te incet.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Desi nu te astepti, la sfarsitul zilei vei fi realizat mult mai multe decat ti-ai propus. Descrie exact ce anume vrei de la ceilalti; vei fi surprins de promptitudinea cu care ti se va raspunde...

    02.11.2017, 10:21:00