Forum: Orice altceva Horoscop

  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Deci, daca privim cu atentie Careul Magic, vom vedea cum (in sensul invers al acelor de ceasornic) de la verdele crud al primaverii, trecem prin galbenul auriu al verii si trecem incet de portocaliu spre rosu, rosu inchis aproape maro. Ruginiul toamnei...
    Scorpoinul este o zodie a toamnei pe care o insoteste pana aproape de final cand o preia Sagetatorul si o trece ... in neant, lasand loc Iernii.
    Scorpionului ii revin deci i mod firesc vibratiile de rosu, maro si chiar negru in zona de sfarsit.
    Si acum, avem paleta romatica a pietrelor semipretioase
    (respectand ierarhia fregventelor lumini albe)
    Transparent, Argintiu, Violet lavanda, Violet, Indigo, Albastru ultaramarin,Albastru azur, Albastru turquoise, Verde Kaki, Verde smarald, Verde galbui (olivina), Galben ocru, Galben auriu,Galben lamaie, Portocaliu deschis, Portocaliu inchis, Rosu deschis, Rosu rubin, Rosu maroniu, Maro roscat, Maro incvhis, Negru, Gri

    Natural, cromatic vorbind, Scorpionul se afla intre Ruginiu- Rosu- Rosu inchis spre Maro, sau chiar negru.
    Acum este simplu: cautati toate pietrele cu aceste nuante, tinand cont ca frecventa etalon (standard pentru scorpionul get-beget) este rosu RUBIN.
    Deci Rubinul este piatra de referinta dar puteti alege intre portocaliu inchis si Negru orice piatra, pana inclusiv la Onix, Obsidian si mai ales Turmalina neagra!.
    Cromatic, toate acestea se vor potrivi cu zodia Scorpionului.

    02.11.2017, 19:50:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Dar, lumea pietrelor este mai complicata decat pare la prima vedere.
    Ele se clasifica nu numai dupa colorit ci si dupa formula chimica a elementelor chimice care o compun. Aici, intra in scena Tabelul lui Mendeelev care, logic, poate explica locul fiecarui element si tinand cont de zodie (totul este in structura Universului: ce este sus, este si jos si viceversa)
    Asadar, Scorpionului (ca oricaror zodii) ii corespund si niste minerale. Deci, implicit, se pot frace recomandari de pietre si functie de structura chimica a mineralelor.
    Este o alta poveste...

    02.11.2017, 19:55:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    O a treia categorie de pietre se stabileste dupa un alt criteriu: forma de cristalizare.
    Fiecare cristal are o arhitectura atomica proprie: atomii elementelor chimice care compun cristalul, se "aranjaza" intr-o anumita retea cristalina.
    Astfel, in clasificarea cristalelor, se tine foarte mult cont de acest aspect.
    Implicit, fiecarei zodii ii corespund anumite "aranjamente" cristaline si de aci, recomandarea anumitor pietre...

    02.11.2017, 20:20:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Inchei, spunandu-va inca un lucru: forma cristalului, respecta Geometria Sacra. Poate fi sub forma triunghiulara, hexagonala, dodecaedrie, piramidala, bipiramidala, etc... etc...
    Si aceasta forma constituie inca un element cheie in clasificarea cristalelor. Si aceste forme pot corespunde zodiilor si, deci, iata de ce (si sub acest aspect) se pot face recomandari concrete nativilor fiecaror zodii.
    Deci si ... Scorpionului (fiind o zodie compleza, va asigur ca si alegerea pietrelor este o problema complexa)

    02.11.2017, 20:24:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Era sa uit....
    Zodiilor ii mai corespund cateva aspecte legate de pietrele care sa fie recomandate:
    - Aspectul planetar: fiecare zodie este guvernata de una sau mai multe planete. Toate pietrele, la randul lor sunt guvernate niste planete. Astfel se poate face si alegerea pietrei din punct de vedere planetar.
    - Aspectul Yin si Yang, al polaritatii... n-o sa recomandam pietre dedicate femeilor, sa le poarte ... barbatii! Cum ar arata un barbat cu un superb colier de Perle !?????
    - Aspectul elementelor: Scorpionul este o zodie de apa... Si pietrele se clasifica dupa cele cinci elemente. Astfe,. n-o sa-i recomandam Scorpionului pietre care corespund elementului "Lemn"

    Asadar, de cate ori va ganditi:
    - Oare ce piatra mi s-ar potrivi?
    Tineti cont de toate aceste descrieri si aspecte facute pe Topicul Mihaielei...

    02.11.2017, 20:30:10
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2017

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    O zi cu multa forfota profesionala, dar si in planul personal ai multe si marunte de rezolvat. Alege prioritatile si la nevoie accepta sprijinul celorlalti, avand incredere ca totul se va finaliza cu bine. Ai nevoie de odihna si de un alt ritm de viata si activitate profesionala.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Potrivita zi pentru a te ocupa de un hobby sau de activitati recreative alaturi de cei dragi. Indreapta-ti atentia si eforturile si spre locul de munca, unde se contureaza sarcini noi. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii deosebite despre segmentul profesional.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Iti doresti sa petreci ceva mai mult timp cu familia sau acasa printre obiectele tale dragi. Gasesti solutii bune pentru reparatii, schimbari de decor si chiar pentru a achizitona obiecte patrimoniale de valoare sau o casa noua.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Sunt favorizate intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este ca poti gestiona foarte usor toate acestea, asa incat daca cineva iti displace momentan il poti ocoli politicos, lasand loc de buna ziua cu alte ocazii. Fii prudent si vorbeste cat mai putin. Poti fi influentat in luarea deciziilor.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Planifici cheltuielile majore pentru urmatoarele patru saptamani, odata trasate acum liniile financiare directoare le vei urmari cu succes. Dupa-amiaza sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Discretie si prudenta!

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Rezerva momente doar pentru tine si treburile tale personale. Ai sanse sa afli solutii deosebite pentru ameliorarea tensiunilor profesionale. Totul este sa tii cont de parerile altora si sa fii cinstit cu tine insuti.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Ziua este potrivita discretiei, activitatilor usoare, de rutina si relationarii numai cu persoanele apropiate care iti fac cu adevarat placere. Se pot accentua unele afectiuni ale capului, ia-ti masuri de precautie.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Esti inconjurat de prieteni, de oameni care doresc sa te sprijine in demersurile tale socio-profesionale. Pe langa discutiile serioase, este loc si pentru distractii . Neplaceri pot aparea de la remarci adresate unui membru al familiei.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Astazi te vei simti mai bine, mai ales in relatiile cu ceilalti. Planifica-ti activitati noi pentru urmatoarele patru saptamani, dar ai in vedere in primul rand ingrijirea sanatatii si apoi segmentul socio-profesional in care activezi. Sunt posibile discutii aprinse cu sefi sau autoritati.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Iti este greu sa parasesti o zona confortabila a vietii, chiar daca constientizezi faptul ca iti dauneaza. Depune eforturi sa vezi si celelalte fatete ale realitatii, pentru ca asta iti va aduce beneficii minunate.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Astazi trebuie sa cheltuiesti tu din bugetul personal sume destul de mari, dar pe de alta parte s-ar putea sa primesti bani, bunuri, favoruri sau chiar informatii pretioase dinspre segmentul financiar. Fii prudent.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Se recomanda atentie in relatiile profesionale. S-ar putea relua discutii pe teme vechi, in cadrul unei colaborari. Concentreaza-te pe acest segment, pentru ca exista riscul sa fii distras .

    O zi minunata tuturor!
    Miha

    03.11.2017, 09:26:44
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Revenind la explicatiile lui George in ceea ce priveste "Careul magic", nu pot de cat sa admir si sa descopar corelatiile uimitoare pe care le ascunde acest careu. Super!

    03.11.2017, 09:42:12
  • JohnBrody.leatherartisan
    JohnBrody.leatherartisan

    Buna!
    Miha, eu sunt berbec si-s tare mandra de asta!
    Am aparut pe29.03.1978...
    Seara frumoasa!

    03.11.2017, 21:21:57
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Tuturor scorpionilor, urmatoarea dedicatie:

    https://www.youtube.com/watch?v=tPs320SrGCo

    03.11.2017, 23:06:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Folosind semnale audio in banda de frecventa "Beta" (24.5 Hz), videoclipul urmator este dedicat strict nativilor din "Scorpion":
    (ori realizati o meditatie de cca o ora, ori lasati muzica la volum potrivit voua si folositi muzica in spatiu ambiental)

    https://www.youtube.com/watch?v=mHXF9J2BhBo

    03.11.2017, 23:13:45
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 4 NOIEMBRIE 2017.

    Agitatie, nervozitate, predispozitie catre cearta, precum si un risc sporit de accidente. Toate acestea pot fi evitate daca actionam cu CALM SI INTELEPCIUNE. Astrele doar predispun - omul este cel care dispune.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    De preferat este sa nu cauti, astazi, sa atragi asupra ta atentia, cu orice pret. Este posibil sa-ti amintesti detalii si intamplari din copilaria ta, dar si sa ai parte de o multitudine de deja-vu-uri. Nu reactiona in urma impulsului de moment. Ideile "altfel" sunt demne de luat in seama.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Oriunde te-ai duce ai parte de sfaturi legate de dragoste si de felul in care trebuie sa te comporti cu persoana iubita. Actioneaza cum simti tu ca trebuie, evitand astfel confuziile pe termen lung.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Esti incantat ca te afli in mijlocul actiunii si fericit pentru ca ti se acorda atentie. Poti infaptui astazi mult mai multe decat ti-ai propus. Este indicat sa inveti si din experientele altora.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Privirile tuturor sunt indreptate asupra ta, astazi. Indicat este sa nu construiesti personalitatea si increderea in sine pe ceea ce se spune despre tine sau pe modul in care ceilalti te percep. Fii pe atat de autentic si simplu pe cat poti fi.

    2017 Leu (23 iulie - 22 august)
    Ai potential fantastic in ceea ce priveste dragostea si romantismul. Cu greu iti poate cineva rezista... Farmecul tau nu lasa pe nimeni indiferent. Concentreaza-te asupra modului in care iti vor creste sansele la imbogatire.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ai nevoie de ajutor, pentru a-ti putea face o idee despre cum sa evoluezi, in continuare. Ai nevoie de independenta chiar daca nu vrei sa recunosti acest lucru. Nu cataloga oamenii sau tipurile de relatii, pentru a nu gresi.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Ai nevoie de ajutorul oamenilor care te admira si te respecta. In acelasi timp, accepta-i pe oameni asa cum sunt pentru a invata cum sa te accepti si pe tine insuti exact asa cum esti.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Fii sincer cu tine insuti si la fel si cu cei cu care astazi interactionezi. Incearca sa nu iti risipestiaiurea energia. Fii autentic, si, in acelasi timp, ascunde-ti punctele slabe.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Nu ceda tentatiei de a crede ca pe acasta lume nu exista cineva si pentru tine, o persoana cu care sa te potrivesti din toate punctele de vedere. Cat de curand vei vedea cum visele tale devin realitate...

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Daca nu esti sigur de controlul pe care il poti avea asupra unei situatii, nu te grabi sa actionezi. Nu sta acasa, ci expune-te - doar asa poti avea parte de o zi in care sa simti ca traiesti cu adevarat.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Ai grija de ceea ce lasi sa ti se intample, pentru ca ai putea fi coplesit de multitudinea de locuri in care trebuie sa fii prezent, in acelasi timp. Bine este sa fii in centrul actiunii, controland totul de aici, nicidecum dintr-un turn de fildes.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Obiceiurile tale sunt din ce in ce mai excentrice. Cu cat esti mai neconventional, cu atat mai capabil vei fi a mentine pacea in jurul tau. O zi in care poti arata cu usurinta cine esti, cu adevarat, fara ca miscarile si deciziile sa iti fie judecate intr-un mod subiectiv.

    O zi linistita! :)

    04.11.2017, 14:24:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Scorpionilor:

    https://www.youtube.com/watch?v=saVe-kYCYCs

    04.11.2017, 23:56:44
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Horoscop de azi Luni 6 Noiembrie 2017

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)

    Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca te poti ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Chiar daca nu esti de acord cu opiniile altora, trebuie sa tii minte ca din diversitatea de pareri se nasc cele mai interesante solutii, deci fii atent si la ceea ce ai ceilalti de spus. Nu numai tu ai dreptate!

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Prietenii sunt foarte importanti pentru tine azi. Un plan comun ar fi de preferat, pentru ca e o zi perfecta pentru toti daca ati iesi intr-o excursie sau la un gratar. Ai putea sta ore in sir la palavre cu amicii pentru ca ai multe subiecte noi de discutat.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Planurile tale sunt daramate de o veste care cade in calea ta ca o bomba. Te trezesti brusc la realitate si suferi amarnic; ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tai efectele propriilor imprudente. O lectie buna ca altadata sa nu te mai incapatanezi!

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Joci rolul central intr-o actiune ce entuziasmeaza pe toata lumea, dar marea ta bucurie e ca la originea acestui succes a fost ideea ta. Toti au de castigat de pe urma initiativei tale.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Nu te intelegi cu nimeni, doar familia e alaturi de tine neconditionat si iti tine partea, orice ai spune! Bazeaza-te pe ei daca vrei sa ai o zi de succes, pentru ca ei te vor urma indiferent de cat de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Te-ai fixat pe un anumit rezultat. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Ai tot amanat acest moment de frica sa nu iei o decizie gresita, dar in cele din urma trebuie sa te hotarasti sa spui odata stop si sa inchizi un capitol din care nu mai ai nimic de castigat. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-ti iei ramas bun, oricat de dificil ar fi finalul. Te vei elibera complet si apoi vei putea sa te gandesti la alta directie.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine. Daca intuitia iti atrage atentia sa mai analizezi odata mental toti pasii pe care ii ai de parcurs, ar fi bine sa-i dai ascultare, pentru ca poti descoperi din timp o fisura minora care poate genera mai apoi esecuri.

    O saptamana usoara!
    La mine a fost o zi nebuna, nebuna, nebuna....

    06.11.2017, 16:08:21
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Emma.Koncept, LA MULTI ANI!
    Scuze pentru intarziere!

    06.11.2017, 16:10:21
  • claudia.MM
    claudia.MM

    multumim,Miha!si tu sa ai o saptamana usoara,cu rezultate bune

    06.11.2017, 22:23:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Reactualizare:
    Zodiacul breslașilor:

    1. Berbec: JohnBrody.leatherartisan: (29.03)
    2. Taur: Emma.Koncept (Miris)
    3. Gemeni:
    4. Rac: Mariar (15 Iul)
    5. Leu:
    6. Fecioara:
    7. Balanta:Joulibiju (18 Oct); Claudia 25 (Claudia 5 Oct); ClaudiaMM (Claudia -18Oct)
    8. Scorpion:Emma.Koncept (Dumitru -5 Noe); Gheorghitza (24 Oct); Marciana (30 Oct)
    9. Sagetator:
    10. Capricorn:
    11. Varsator:
    12. Pesti:

    06.11.2017, 22:36:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Foarte tarziu apar mesajele astea si apar in urma...
    daca nu revezi postarile nu ai cum sa sti ca cineva a postat.
    Asa s-a intamplat cu:
    JohnBrody.leatherartisan
    carei ii dorim din toata inima BUN VENIT in familia noastra!

    06.11.2017, 22:39:21
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2017
    Limitati-va la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Abtine-te de la oferi sfaturi si de a emite pareri despre cum ar trebui altii sa-si rezolve problemele. Exista riscul sa vorbesti prea mult si fara rost. Au succes discutiile banale si vizitele de agrement. Vesti interesante despre cunoscutii comuni, de la cineva apropiat.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Posibil sa te nemultumeasca segmentul financiar deocamdata. Totusi veniturile tale cresc incet, dar sigur. In umbra incep sa se traseze alte variante de castig din activitatea profesionala pe care o desfasori intr-un loc de munca. Spre seara, bucura-te de prezenta celor dragi.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Ocupa-te numai de treburi usoare si evita zonele aglomerate si compania persoanelor care vor sa profita de pe urma ta. Traversezi o perioada de mari si profunde transformari, astfel ca, din cand in cand, ai nvoie de singuratate, odihna si meditatii interioare.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Rezerva ziua pentru odihna, activitati de rutina si discutii numai cu persoanele dragi si de incredere. In continuare, sanatatea este vulnerabila. Intelept este sa-ti mentii tonusul vital printr-o alimentatie potrivita, hidrarate suficienta si ganduri pozitive.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Sunt posibile discutii pe teme diverse, insa nu se recomanda sa ai incredere in persoanele intalnite. Sub masca prieteniei exista scopuri ascunse. Spre seara, energia vitala este la cote joase, asa incat rezerva momente pentru odihna.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Priveste atent la ceea ce se petrece in segmentul socio-profesional in care activezi, afla cum te vad ceilalti si care este pozitia ta in cadrul grupului de lucru . Vei descoperi cateva aspecte neplacute, dar in paralel iti vei da seama si despre felul in care poti sa le remediezi.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Exista riscul sa primesti reprosuri si chiar excluderi din cadrul unui grup socio-profesional in care activezi. Este bine sa fii prudent, deoarece se pot strica iremediabil relatii bune sau ti se poate pune o eticheta falsa. Dupa-amiaza zilei este favorabila activitatilor culturale.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Ar fi minunat sa stai deoparte astazi. Posibil sa descoperi detalii importante, neobservabile usor, mai ales in iuresul cotidian. Astfel iti vei putea schimba strategiile de abordare atat a relatiilor cat si a situatiilor de viata.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    O zi in care se pot destrama relatii care mergeau bine. Cel mai bine ar fi sa lasi evenimentele sa isi urmeze cursul, iar persoanele alaturi de care aveai planuri comune si care acum nu le mai doresc, lasa-le se faca ce doresc. Relaxeaza-te, increzator ca totul va fi bine.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Detaseaza-te de toata lumea si de activitatile cotidiene! Relaxarea, odihna, gandirea pozitiva ar trebui sa le folosesti in doze mari si cat mai frecvent cu putinta. Daca ai sa reusesti sa te izolezi de ceilalti, vei observa detalii importante despre personalitatea fiecaruia dintre ei.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Framantarile sentimentale din ultimele zile te conduc spre oboseala si dorinta de a te detasa de capitolul amoros. Discutiile cu cei dragi par fara sfarsit. Totusi, daca oferi fiecaruia posibilitatea de a-si spune parerile fara sa-i critici, te vei simti mai bine.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Saptamana debuteaza cu multa nostalgie in sufletul tau. Esti visator, gandurile iti zboara la evenimentele din trecut. Senzatia ca te simteai mai bine undeva, candva, cu persoanele din anturajul apropiat este doar un capriciu momentan. Alege doar amintirile placute.

    O zi minunata, dragilor!

    07.11.2017, 10:04:01
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    https://www.youtube.com/watch?v=i99I1E2WAAo

    07.11.2017, 23:32:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    LA MULTI ANI, Mihaiela!
    www.breslo.ro/handmade.miha

    08.11.2017, 00:11:20
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Multumesc din suflet, George! :D

    08.11.2017, 00:12:17
  • joulibiju
    joulibiju

    La multi ani, Mihaela!

    08.11.2017, 10:21:08
  • user23162
    user23162

    La multi ani si din partea mea!

    08.11.2017, 10:26:50
  • claudia.MM
    claudia.MM

    La multi ani Miha!
    La multi ani tuturor celor care poarta numele si derivate de Mihail si Gavrila!

    08.11.2017, 15:54:49
  • RaluqueAtelier
    RaluqueAtelier

    La multi ani, Mihaela! La multi ani tuturor sarbatoritilor!
    Usor usor ne apropiem si de zodia mea, Sagetator! Cu placere revin sa citesc horoscopul la aceasta sectiune, de care am aflat de curand!
    Seara frumoasa va doresc!

    08.11.2017, 17:32:52
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Mii de multumiri tuturor pentru urari!
    La multi ani din partea mea pentru toti sarbatoritii de astazi!

    08.11.2017, 19:43:46
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 9 NOIEMBRIE

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    O persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas si vei impartasi din experienta ta de viata. Logic, rational, detasat de influente sentimentale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase. Unii nu fac altceva decat sa strice visele altora.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. Azi oricum nu inainteaza nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activa ca tine, dar un impas poate avea si o latura pozitiva: aceea ca te poti odihni, fara sa mai depui atatea eforturi.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Fa o pauza din ritmul alert in care esti prins, pentru ca, momentan, esti demoralizat si demotivat. Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala. Chiar si greselile au rolul lor: acela de a te obliga sa iei masuri ferme, sa pui mana pe unelte si sa faci totul mai bine. Lucrurile bune apar dupa ce initial ai facut zeci de greseli.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere. Informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea - nici nefericirea, nici norocul - nici ghinionul, deci fii cumpatat.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ti-l poate alunga, in schimb legatura ta directa cu natura. Ofera-ti un refugiu, plimba-te, fa miscare in aer liber, fa o excursie, fa orice care sa te ajute sa iti aerisesti plamanii, dar si mintea deopotriva.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Lucrurile cele mai bune sunt si cele mai simple, de aceea azi gasesti un motiv de bucurie chiar si in cele mai marunte preocupari. Nu ai pretentii imense de la ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ci reusesti sa zambesti de la un fleac.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Il simti pe cel drag pe aceeasi lungime de unda si iti raspunde cu aceeasi moneda la incercarile tale de apropiere. Seductia este si ea favorizata, deci sa nu te miri ca, in mediul in care ajungi azi, descoperi priviri admirative indreptate spre tine. Si tu ai putea cuceri usor pe oricine, dar si altii au asupra ta un efect covarsitor, incat termini ziua indragostit.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere si stabilitate in viata ta, poate o cariera bine conturata in care te simti in siguranta, poate o viata de familie tihnita si frumoasa, poate o afacere care merge constant si iti ofera satisfactie. Totul e sa ai maxima incredere in tine si sa gandesti doar pozitiv!

    Sanatate si o zi buna sa aveti! :)

    09.11.2017, 10:04:44
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,

    HOROSCOP 10 NOIEMBRIE

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    O zi destul de dificila. Amintirile sunt mai vii astazi, iar tendinta de a rememora o serie de experiente care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, asa ca primeste-l.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Probabil ca astazi iti vor fi puse la incercare convingerile si credintele, sau iti vor fi puse la indoiala integritatea si moralitatea. In acest context, e de preferat sa faci un pas inapoi si sa te uiti daca nu cumva punctul tau de vedere este gresit.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Niste datorii mai vechi sau o promisiune neonorata fata de cineva te pot face sa scoti din buzunar o suma de bani considerabila. De aceea, e foarte important sa fii chibzuit, sa iti calculezi fiecare miscare in ce priveste administrarea banilor, pentru a evita un impas.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    A fost o saptamana plina care te-a epuizat. Ai nevoie de odihna, asa ca nu-ti face planuri mari pentru weekend. Ai grija, pot aparea unele probleme de sănătate, nu ceva grav, dar nu trebuie neglijate.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Fie te confrunti cu o problema de sanatate, fie te simti coplesit de sarcinile zilnice si de oboseala acumulata. Cu toate acestea, in loc sa te plangi sau sa gasesti vinovati, mai bine asuma-ti responsabilitatea starii pe care o ai si ofera-ti o pauza binemeritata.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Un prieten ar vrea, dar nu prea are sanse sa te pacaleasca, pentru ca intuitia functioneaza perfect astazi si te ajuta sa identifici imediat intentiile lui. Este o zi in care afli multe lucruri care ti-au fost ascunse, neregulile in ce priveste un contract de colaborare. Esti foarte insistent si ferm cand doresti sa obtii ceva.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Fie ti se pun bete in roate si nu poti duce la capat un proiect, fie esti tu mult prea rigid si justitiar, ceea ce te impiedica sa te adaptezi la conditii de lucru noi. Trebuie faci diferenta intre a-ti asuma puterea si a face abuz de ea. Chiar nu e momentul acum sa te impui cu forta .

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Renunta la incapatanare si incearca sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Daca cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu e nevoie sa te straduiesti sa-ti demonstrezi dreptatea cu orice pret.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    In continuare este recomandat sa fii discret, sa nu divulgi toate informatiile pe care le detii. Orice greseala pe care o faci acum, in special in demersuri oficiale si juridice sau in relatia cu autoritatile, se va intoarce impotriva ta. De aceea, cel mai bine este sa nu fortezi lucrurile ci sa le lasi sa se rezolve de la sine.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Poti avea sentimentul ca te zbati de unul singur, ca munca ta nu este apreciata si ca nu poti conta pe sprijinul nimanui. De fapt, s-ar putea sa fie vorba despre nemultumiri care tin strict de profesionalismul tau, pe care insa ai tendinta sa le proiectezi asupra altora. Asadar, uita-te cu sinceritate la tine si la rezultatele tale si asuma-ti responsabilitatea.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Nu e momentul nici sa fii rigid si incapatanat in relatia cu colegii de munca si nici sa te eschivezi in fata responsabilitatilor. E foarte important sa te straduiesti sa te achiti cat mai bine de sarcini, chiar daca sunt multe sau dificile si sa-ti asumi eventualele greseli.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Astazi este activata zona iubirii. Poate ca nu esti multumit de iubirea pe care o primesti, poate ca suferi pentru ca te simti singur, sau poate ca ti-ai pierdut increderea in tine si din acest motiv, te incearca mici accese de gelozie. Ar fi bine sa -ti manifesti iubirea neconditionat.

    E aproape weekend!!! :)

    10.11.2017, 14:08:51
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,

    Iata previziunile astrelor pentru astazi:

    HOROSCOP 12 NOIEMBRIE 2017

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Ar fi bine sa lasi deoparte treburile zilnice si sa te gandesti la copilarie, la vremea adolescentei. Fii rudent la cheltuieli, pentru ca tentatia de a satisface mofturile altora este mare.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Finalul acestei saptamani este favorabil treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Fereste-te de a te implica prea mult in treburile altora, deoarece risti sa pierzi timp si energie vitala.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Se contureaza excursii in acest weekend. Un aspect important sunt banii, bunurile sau favorurile pe care le poti obtine pentru tine sau pe care le poti cheltui pentru altii. Fereste-te de excese.

    2017 Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Sunt zile favorabile reevaluarii cheltuielilor prioritare si bugetului disponibil. Pot aparea din senin cheltuieli suplimentare. Doar tu esti artizanul propriei vieti, asa incat planuieste in taina tot ce iti doresti.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Finalul acestei saptamani iti va aduce energie, spor si o mare dorinta de socializare. Fii prudent si ajuta sau ofera sfaturi numai daca ti se cer aceste lucruri. Serile acestui weekend, petrece-le vizonand un spectacol de teatru sau film alaturi de cei dragi.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Ar fi bine sa te odihnesti acasa, departe de zogomotul cotidian. Zilele acestea se pot accentua conflictele profesionale, de aceea fii discret si atent la ceea ce se petrece la serviciu. Totul este sa vorbesti strictul necesar, sa eviti luarea deciziilor pripite.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    In acest weekend se pare ca vei avea de-a face cu prietenii. Fii prudent si nu iti divulga intentiile sau proiectele in care esti implicat. Relaxeaza-te, plimba-te in aer liber si asculta detasat povestile celor din jur. Vei afla lucruri interesante!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Este rost de intalniri cu multa lume; minunat este ca ai energie, farmec, spor pentru a te descurca in orice situatie ivita. Insa, tendinta de a riposta in graba, la te miri ce maruntis, iti poate atrage oprobriul celor din jur. Alege-ti vorbele si actiunile cu grija.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Te atrag subiectele filozofice, planurile de calatorie si discutiile cu oameni bine instruiti in ale vietii. Poti afla multe lucuri interesante. E mai bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Gandurile si actiunile tale sunt indreptate spre imbunatatirea veniturilor, reducerea cheltuielilor si valorificarea corecta a bunurilor detinute in comun cu altii. Rezuma-te la achitarea facturilor curente. Opreste-te din goana zilnica si bucura-te de cele mai marunte lucruri.

    HOROSCOP 12 NOIEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Sunt zile favorabile pentru a relationa cu ceilalti, dar in mod special cu partenerul de viata si cu cei profesionali. Se pot pune bazele unor colaborari noi sau unui alt stil de viata.

    Pești (19 februarie - 20 martie)

    La sfarsitul acestei saptamani esti foarte harnic si te ocupi, atat de indatoririle profesionale, cat si de treburile gospodariei. Ajutor primesti din multe directii, totul este sa-l accepti si sa nu fortezi nota. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul tau va da semne de oboseala.

    Duminica placuta! :)

    12.11.2017, 10:35:02
  • claudia.MM
    claudia.MM

    Miha,ti-am urmat sfatul din horoscop si m-am plimbat in aer liber,chiar daca este mohorat si ploua marunt azi

    12.11.2017, 16:25:24
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Foarte frumos, Claudia! O plimbare e binevenita oricand! Se recomanda si bebelusilor, ca, indiferent de vreme, sa ia portia zilnica de aer curat...macar 15 minute. :)

    O zi frumoasa!

    13.11.2017, 09:40:01
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Horoscop 13 noiembrie 2017.

    Fecioarele fac o deplasare scurtă, care le ajută să cunoscă oameni speciali sau să-și repare relația

    Berbec
    Este o zi specială, cu un mare potențial să devină memorabilă, Trebuie doar sa știi unde să te oprești și sa ai grijă să nu-i îngrădești prea mult pe cei din jurul tau prin ceea ce le ceri.

    Taur
    Ai șansa, cât se poate de reală, de a ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți. Ca să fii sigur de un rezultat pozitiv, va trebui să fii complet sincer în discuții și negocieri.

    Gemeni
    Ai posibilitatea să rezolvi o problemă deosebit de delicată de la serviciu sau o problemă de sănătate care ți-ar fi putut afecta munca dacă o lăsai să evolueze.

    Rac
    Ai parte de noroc, în dragoste sau în legătură cu una dintre pasiunile tale de timp liber. Este o zi în care te poți lăsa în voia sentimentelor frumoase. Profita!

    Leu
    O problemă delicată, de familie sau provenită din trecut, se poate desface în alte probleme mai mici, mai ușor de înțeles și de soluționat. Orice problema are o solutie, asa ca incearca sa gasesti solutiile pas cu pas.

    Fecioară
    O deplasare scurtă îți poate aduce ocazia mult așteptată de a reface o relație cu o persoană din anturaj sau de a cunoaște oameni speciali, care se vor dovedi folositori în viitor.

    Balanță
    Este posibil să se rezolve o problemă financiară sau să apară astăzi un mecanism care va duce in sfarsit la rezolvarea acesteia. Profită de șansă!

    Scorpion
    Degeaba încerci să direcționezi norocul către problemele cu care te confrunți și de care vrei să scapi cât mai repede, acesta nu se va supune voinței tale! Mai bine cauți soluții realiste.

    Săgetător
    Poți primi informații de mare valoare pentru tine, de la persoane importante. Pe baza acestora, vei putea lua apoi decizii inteligente, probabil diferite de ce credeai până acum.

    Capricorn
    Te bucuri de o reușită a unui prieten sau te simți obligat să te bucuri și nu îți convine deloc În același timp, relațiile pe care le ai în acest moment îți dau un sentiment plăcut de siguranță, te simți protejat.

    Vărsător
    Ai parte de o reacție foarte bună a superiorilor față de solicitările pe care le ai sau de o atitudine binevoitoare față de unele erori neintenționate pe care le-ai făcut.

    Pești
    Gândul tău poate ajunge departe, nu numai în spațiu, dar și în timp. Vezi obstacolele la dimensiunea lor reală, iar unele dintre ele nu mai sunt deloc așa cum credeai

    O saptamana minunata!

    13.11.2017, 09:46:41
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    HOROSCOP 14 NOIEMBRIE
    Se dezlănţuie pasiuni şi apar confruntări

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Ai multe si marunte de facut la serviciu, dar este nevoie sa iti selectezi prioritatile. Sanatatea este vulnerabila, mai ales pe segmentele sistemului digestiv. Remediile naturiste, odihna sunt cele mai indicate. Fereste-te de consultatii si analize medicale - sunt momente pasagere.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Relatiile sentimentale iti pot da batai de cap, pentru ca esti foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijandu-ti astfel indatoririle fata de persoana iubita sau fata de copii. Este bine sa te implici mai mult in capitolul amoros si vei reusi sa te imparti echitabil si in plan personal si plan profesional.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Astazi sunt momente favorabile, atat pentru a dialoga cu cei dragi, cat si pentru a-ti rezolva tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totusi, la serviciu esti solicitat din plin, insa cu putin efort si bunaovinta te vei descurca onorabil.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Este o zi cu multa forfota in plan personal si in plan profesional. Foarte multe informatii se vor vehicula in preajma ta, insa nu toate iti sunt de folos. Este bine sa fii prudent in comunicare, deoarece exista riscul sa vorbesti prea mult si fara rost. Vorbeste doar strictul necesar.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Tema principala a zilei: veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata. In urma discutiilor cu un prieten vei afla modalitati noi de a castiga mai mult. Controleaza-ti reactiile si asculta ce ti se spune. Insa, luarea deciziilor lasa-le pentru zilele urmatoare.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Alcatuieste planuri pe termen lung. Persoanele din anturajul apropiat iti pot veni in ajutor cu informatii deosebite. Insa, tu ar trebui doar sa asculti, sa iei aminte si sa consemnezi intr-un jurnal secret tot ceera ce doresti sa faci.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Este bine sa fii discret si sa te ocupi numai de treburi usoare, de rutina. Provocarile din segmentul profesional sunt majore si, pe cat posibil, onoreaza-ti sarcinile de lucru. Sanatatea este vulnerabila, insa evita consultatiile si analizele medicale .

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Este vremea relationarii cu prietenii, cu persoanele din proiecte profesionale. Se pot pune bazele unor colaborari de lunga durata, care vor implica si relatii cu strainatatea, fie prin colaboratori din alte tari, fie desfasurand tu activitati in locatii indepartate.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Sefii sau cu persoane apropiate te pot sprijini in diverse proiecte personale si profesionale. Forfota de la serviciu te poate obosi mult, de aceea fii purdent si selecteaza prioritatile. Dupa-amiaza este favorabila dialogului cu membrii familiei.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Dorinta de comunicare este mare. Astfel ai sanse sa vorbesti cu multe persoane importante, de la care poti invata subiecte interesante. Iti sunt sustinute planurile de calatorii sau de instruire profesionala. Fereste-te de a oferi sfaturi sau de a povesti detalii personale.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    S-ar putea sa primesti ceva bani dintr-o colaborare, dar si partenerul de viata sau colaboratorii te vor sustine material. Daca vei privi dincolo de aparente vei constata ca incet, dar sigur, ti se deschide alte variante de castig de la si prin altii. Ai rabdare si sa cheltuieste strictul necesar.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    S-ar putea sa primesti sustinere materiala de la rude. Insa, pe de alta parte tu la randul tau vei fi nevoit, fie sa platesti restante, fie pur si simplu sa ajuti pe cineva drag aflat la nevoie.

    Numai bine! :)

    14.11.2017, 09:26:04
  • kerkyra
    kerkyra

    Mai primiti un berbec pe aici (asa, mai spre taur)? Am vazut ca e doar unul declarat...

    14.11.2017, 13:55:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Reactualizare:
    Zodiacul breslașilor:

    1. Berbec: JohnBrody.leatherartisan: (29.03); Kerkyra
    2. Taur: Emma.Koncept (Miris)
    3. Gemeni:
    4. Rac: Mariar (15 Iul)
    5. Leu:
    6. Fecioara:
    7. Balanta:Joulibiju (18 Oct); Claudia 25 (Claudia 5 Oct); ClaudiaMM (Claudia -18Oct)
    8. Scorpion:Emma.Koncept (Dumitru -5 Noe); Gheorghitza (24 Oct); Marciana (30 Oct)
    9. Sagetator: RaluqueAtelier
    10. Capricorn:
    11. Varsator:
    12. Pesti:

    14.11.2017, 21:11:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Kerkyra & RaluqueAtelier,
    Tare ne-am fi bucurat daca ne-ti fi spus si ziua/luna nasterii...
    Chiar vrem sa sarbatorim impreuna si zilele de nastere

    14.11.2017, 21:13:49
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Bun venit si la "Horoscop", Kerkyra!
    Desigur ca te primim, oamenii buni incap! :) Cand ai timp sa ne lasi si data nasterii, nu neaparat si anul, daca nu doresti.
    George, iti multumesc !

    Numai bine!

    15.11.2017, 09:06:04
  • kerkyra
    kerkyra

    19 aprilie, de asta ziceam ca e mai spre taur.

    15.11.2017, 09:21:39
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 15 NOIEMBRIE:

    Vor exista stări de tensiune şi iritare
    (eu deja le-am experimentat, de dimineata! )


    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Nimic nu poate fi mai placut decat sa ti se dea, finalmente, dreptate dupa ce tu ti-ai batut gura zile intregi cu privire la un lucru pe care il considerai adevarat. Mult le-a mai trebuit celor din jur sa ajunga la aceeasi concluzie. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton malitios de genul "v-am spus eu" Acum ca s-a ajuns la un consens, se clarifica situatia.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Poate fi o zi dedicata iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaratii pompoase, cu planuri de viitor facute impreuna, pentru ca ai mare incredere in omul de langa tine si astepti mult de la ziua de maine. Privesti spre viata in doi cu mult entuziasm !

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe. Taci si suporta, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Te gandesti la vacante, la concedii, la calatorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum si te intorci acasa cu bateriile incarcate. O iesire undeva cu prietenii este binevenita, deci mobilizeaza-ti amicii si iesiti impreuna la un ceai!

    Leu (23 iulie - 22 august)
    La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui. Iesi in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine. Buna dispozitie este azi la cote maxime, refuza sa-i asculti pe cei tristi.


    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Trebuie sa ceri informatii si din alte surse, in afara de cea pe care o ai azi la dispozitie, pentru ca ai putea fi indus in eroare de cineva. Poate intentiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede ca le stie pe toate, dar ii poti demonstra ca se inseala si ca ii inseala si pe altii cu nestiinta sa.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Ai toate atuurile pentru a iesi invingator dintr-o confruntare. E un concurs in care trebuie sa arati ca esti cel mai bun, ca nu te lasi intimidat de cei a caror valoare o recunosti si o admiri. Orice competitie de idei sau de forte te poate propulsa, pentru ca esti printre cei mai buni!

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Esti un simplu pion pe o tabla de sah unde altii detin fraiele jocului, dar asta nu inseamna ca le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, intr-o zi, vei avea si tu dreptul la replica si te vei folosi de el cu incredere.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Nu te lasa controlat de cel care ti se infiltreaza astazi in preajma, deoarece intentiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmareste el ceva, si nu e deloc in beneficiul tau. Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intentii egoiste ale cuiva care asteapta sa-ti pui energia in slujba sa.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda pentru ca el iti seamana in multe privinte. Ceea ce vezi la el, ai si tu, ce ii lipseste lui, iti lipseste si tie, pentru ca cine se aseamana se aduna. Fii indulgent. Trateaza-l cu mai multa iubire si bunatate, pentru ca si el ar face la fel cu tine.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Nu te ingrijora mai mult decat e cazul daca dai azi piept cu o situatie neplacuta. Pastreaza-ti calmul si nu lasa gandirea negativa sa te domine. Lasa norul de furtuna sa treaca si dupa aceea vei lua decizii. Acum, sub socul evenimentului, ai putea face o alegere gresita, avand impresia ca totul e groaznic, desi nu e!

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Ti se pare ca numai pe umerii tai apasa cele mai neplacute conditii, cele mai grele sarcini sau ca esti mereu dezavantajat de altii. Faci sacrificii p, dai mult de la tine, treci mereu cu vederea, taci si inghiti, dar ai inceput sa te intrebi daca merita. Gandeste-te serios daca merita sa le tolerezi in continuare. Poate e timpul sa intorci foaia!

    Spor in toate si numai bine!
    Miha

    15.11.2017, 09:33:52
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Ok, kerkyra. Multumim si te adaugam pe lista.

    15.11.2017, 21:35:37
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Zodiacul breslașilor:

    1. Berbec: JohnBrody.leatherartisan: (29.03); Kerkyra (19.04)
    2. Taur: Emma.Koncept (Miris)
    3. Gemeni:
    4. Rac: Mariar (15 Iul); handmade.miha (22 iul)
    5. Leu:
    6. Fecioara:
    7. Balanta:Joulibiju (18 Oct); Claudia 25 (Claudia 5 Oct); ClaudiaMM (Claudia -18Oct)
    8. Scorpion:Emma.Koncept (Dumitru -5 Noe); Gheorghitza (24 Oct); Marciana (30 Oct)
    9. Sagetator: RaluqueAtelier
    10. Capricorn:
    11. Varsator:
    12. Pesti:

    15.11.2017, 21:37:13
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna ziua,

    HOROSCOP 16 NOIEMBRIE
    Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor in general si pentru relaxare si divertisment.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Esti foarte solicitat de catre partenerul de viata sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sanatatea ta ramane in continuare vulnerabila, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Este posibil sa renunti fie la partenerul de viata, fie la o colaborare.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii. Tine cont si de doleantele sau nevoile celorlalti, chiar daca sunt pe alte lungimi de unde decat tine. Cu putin efort si bunavointa veti reusi sa ajungeti la intelegeri bune.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Reuniunile cu rudele si membrii familiei iti vor aduce provocari interesante la sfarsitul acestei saptamani. Datorita divergentelor de opinie este posibil sa-ti schimbi buna dispozitie. Ar fi bine sa depasesti astfel de momente cu zambetul pe buze. Totul are un rost.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor da serios de gandit, in sensul ca ar fi bine sa faci o selectie drastica printre aceste persoane. Vorbeste cat mai putin si numai la nevoie. Pe de alta parte, fii intelegator vizavi de nevoile celor dragi.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Se intrezaresc dialoguri importante cu persoane specializate in domeniul financiar. De asemenea sunt posibile castiguri din activitatea profesionala desfasurata oficial. Insa, persoanele din anturajul apropiat vor dori sa profite de pe urma bugetului tau. Fii prudent.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Iti poti cumpara diverse lucruri personale, pentru a-ti schimba garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata este mare si paguboasa. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase legate de segmentul profesional.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Se recomanda odihna, discretie si compania celor dragi si de incredere. Gandurile iti sunt acaparate de veniturile pe care le obtii la locul de munca si de cheltuielile curente. Detaseaza-te de toate si priveste partea plina a paharului vietii tale.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multa lume, iar prezenta sau discursurile tale vor fi aclamate de catre ceilalti participanti. Totusi fii prudent si nu te baza pe mirajul din preajma ta. Asculta cu atentie si la spusele altora si vorbeste numai atunci cand te simti stapan pe subiect.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Sunt posibile invitatii la evenimente sociale, unde vei intalni o lume diversa. Fii prudent. Cultiva-ti intelegerea, toleranta si rabdarea.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Lasa, pret de cateva momente, gandirea rigida, conservatoare si mofturile personale. Ia aminte la recomandarile facute de catre cei dragi si deschide-ti sufletul si mentalul spre orizonturi noi.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu rudele, partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Ti se pare ca numai pe umerii tai apasa cele mai neplacute conditii, cele mai grele sarcini sau ca esti mereu dezavantajat de altii. Ce ai de castigat de pe urma acestor compromisuri? Mai nimic, deci insatisfactia creste, ca atare gandeste-te serios daca merita sa le tolerezi in continuare.

    O zi minunata!

    16.11.2017, 12:04:01
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    Buna dimineata,

    HOROSCOP 17 NOIEMBRIE 2017

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Temele financiare comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pe de o parte esti nevoit sa achiti facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii.

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Relatiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil sa te desprinzi de unii colaboratori sau parteneri care de multa vreme iti obstructioneaza planurile personale sau profesionale. Nu forte nota, mai ales daca observi ca unele persoane se indeparteaza de tine fara explicatii.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Posibil ca tendinta de a te afunda in treburile profesionale de la locul de munca sa fie mare si paguboasa astazi. De evitat, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    Relatiile sentimentale sunt tensionate, pentru ca una iti doresti din partea celor dragi si cu totul alta iti ofera acestia. Canalizeaza-ti eforturile spre activitatile specifice unui hobby, stabileste intalniri cu prietenii si lasa-i pe cei dragi sa-si duca traiul cum doresc.

    2017 Leu (23 iulie - 22 august)
    Linistea si confortul casei este tot ce iti doresti astazi. Rezolva-ti onorabil treburile, pentru ca vei avea suficient timp sa te ocupi si de casa. Membrii familiei iti sprijina demersurile, atat pe cele profesionale, cat si pe cele personale.

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Discutiile cu persoanele din anturtajul apropiat iti pot oferi sfaturi si informatii utile. Rezerva-ti momente pentru lectura, studiu individual, dar si pentru a te relaxa cu un tratament de ingrijire corporala.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Este posibil sa-ti creasca veniturile. Fii atent si sa te gandesti pe indelete este gasirea unor variante noi de castig din activitatea profesionala desfasurata. Insa, fereste-te de cheltuieli nefondate si de investitii pe termen lung.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Esti plin de energie, dornic sa faci schimbari majore in viata ta. Intentia este buna, dar este posibil sa alegi metode nepotrivite. Este o perioada importanta a vietii tale, cu schimbari profunde, ale caror efecte le vei simti pe termen lung. Fii rabdator si tolerant.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Discretia, atentia la detalii si eforturile minime sunt cele mai potrivite atribute pentru tine astazi. Este bine sa te ocupi de treburi usoare, de rutina. Evita consultatiile sau interventiile medicale pe cat posibil.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Astazi vor iesi la iveala adevaratele intentii ale unora fata de tine. Priveste atent in jurul tau, asculta ce ti se spune, dar evita sa formulezi opinii sau sa iei decizii. Influenta persoanelor intalnite sau a celor cu care dialoghezi prin diverse mijloace nu este de bun augur pentru tine.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Foarte animat este segmentul profesional, in special relatiile cu sefii sau cu oficialii unor institutii importante. Sunt posibile discutii aprinse. Fii prudent si intelegator cu ceilalti. Chiar daca ti se aduc reprosuri, in paralel vei primi si aplauze binemeritate .

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Datorita mentalitatilor diferite, astazi foarte usor poti ajunge la discutii aprinse cu oricine iti iese in cale. Schimbul de idei este folositor si pentru tine si pentru ceilalti. Chiar sunt sanse deosebite de a-ti largi orizontul cunoasterii sau de a fi tu un bun indrumator pentru cineva.


    Numai bine!

    17.11.2017, 10:06:06
  • Soul.Handmade
    Soul.Handmade

    HOROSCOP 18 NOIEMBRIE 2017:

    Inceputul unui nou ciclu de viata, un nou inceput in orice domeniu. Este vremea actiunii hotarate, energice.

    Berbec (21 martie - 20 aprilie)
    Actuini in segmentul financiar cum ar fi plata facturilor, taxelor, achizitionarea unor bunuri sau servicii. Fereste-te de a te implica in cheltuieli nefondate sau in castiguri iluzorii!

    Taur (21 aprilie - 21 mai)
    Esti foarte orientat spre scopurile tale personale si nu tii cont nici de partenerul de viata, nici de colaboratori nici de partenerii de afaceri. Opreste-te din iuresul treburilor tale si priveste atent la ceilalti. Nemultumirile lor sunt fondate.

    Gemeni (22 mai - 21 iunie)
    Treburi de rutina de rezolvat atat in plan personal cat si in plan profesional. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de prioritati, pentru ca ai nevoie de odihna. Se pot evidentia unele afectiuni ale sistemului uro-genital si gatului dar sunt momente pasagere.

    Rac (22 iunie - 22 iulie)
    O zi in care relatiile sentimentale par sa-ti ofere relaxare, distractie si discutii interesante. Orienteaza-ti eforturile spre un hobby. Cultiva constient si permanent gandirea pozitiva.

    Leu (23 iulie - 22 august)
    Apropierea de familie, te imbie astazi sa te pierzi intr-o dulce visare la vremuri demult apuse. Minunat este ca te poti concentra in acelasi timp si la activitatile cotidiene, fara sa iti fie afectate capacitatile de lucru. Fii intelegator cu toata lumea!

    Fecioara (23 august - 21 septembrie)
    Se intrezaresc calatorii pe distante scurte din varii motive. Un membru al familiei iti face alt program, fara sa iti ceara in prealabil acordul. Insa, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci. Prieteni, simple cunostinte, chiar si vecini vor veni in prejma ta.

    Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
    Sunt posibile castiguri financiare substantiale dinspre segmentul profesional. Vei fi tentat sa cheltuiesti ceva bani si pentru cei dragi, mai putin norocosi astazi decat tine. Insa, fereste-te sa fii prea rigid in idei sau prea insistent cu implicarea ta in treburile altora.

    Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Relatiile cu ceilalti devin tensionate, iar implicarea ta in prea multe activitati duce la rezultate nesatisfacatoare. Se recomanda prudenta mai ales in relatiile cu sefii. Tendinta de a respinge regulile sau ideile altora este mare si neverosimila. Relaxeaza-te, nimeni n-are nimic cu tine.

    Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
    Cel mai bine te simti in locuri linistite. Vei reusi sa depistezi punctele slabe, nemultumirile ascunse, insa totodata vei afla si solutii de imbunatatire sau ameliorare a lor. Ingrijeste-ti sanatatea, odihneste-te si inconjoara-te de lucruri frumoase.

    Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
    Interesante sunt dialogurile si intalnirile cu prietenii. Usor, rapid si chiar gratis vei primi informatii utile si sfaturi deosebite. Totul concura astazi la bunastarea ta materiala pe de o parte si la dezvoltarea personala, pe de alta.

    Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
    Esti o mica vedeta in segmentul socio-profesional in care activezi. Colegi, sefi, chiar si prieteni vin spre tine fie pentru a-ti admira performatele, fie pentru a te atentiona sa-ti imbunatatesti prestatia la locul de munca.

    Pești (19 februarie - 20 martie)
    Este o zi favorabila activitatilor de invatare, de schimb de informatii, cam tot ce tine de sfera intelectuala poti intreprinde cu succes. Pentru a-ti relaxa mintea, gandeste-te la un plan de calatorie peste mari si tari sau la abordarea unui nou stil de viata sau de munca.

    Weekend placut ! Sanatate!

    18.11.2017, 11:57:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Scorpionii primesc la nastere un cadou: harul intuitiei (multor scorpioni le este foarte usor, ca trecand in sfera misticismului, sa devina unii dintre cei mai buni clarvazatori)
    Fiind guvernati Marte (Zeul razboiului, a coflictelor, dobandesc si puterea de a "stapani" (arealul in care traiesc) si acest lucru este posibil prin faptul ca fiind inzestrat cu intuitie va sti sa isi aleaga aproape perfect apropiatii, colaboratorii si prietenii.
    Apoi, a doua planeta care le guverneaza zodia este Pluto (Zeul subteranelor, a marilor mistere, le imprima acestora calitatea de a fi in spatele multor actiuni pe care le pot controla, fara a aparea ei in fata. Mai mult, sunt dominati zona marilor mistere (majoritatea scorpionilor se apleaca spre misticism si spre cercetarea aspectelor ce par la prima vedere misterioase. Este o zodie cu nativi plini de mistere...
    Dar, din punct de vedere al elementelor vietii, Scorpionul este prin excelenta o zodie feminina, de apa, care le imprima stari si trairi emotional afetive intense.
    Trasatura principala a scorpionilor ar trebui sa fie "Aura plina de secrete"
    Fire profunda (nu accepta mediocritatea si superficialitatea) Scorpionul sta mai bine la umbra "umbrei" de unde, detasat, devine un fin observator.
    Critic, pretentios si uneori intolerant la prostie si linguseli Scorpionul poate deveni dominant si ambitios, fiind atras de semeni de-ai lui care au inalte capacitati, persoane puternice (si daca se poate influente)
    persoane cu care se poate asocia in vederea clarificarilor tintelor propuse spre solutionare.
    Scorpionul nu porneste la drum, decat daca este sigur ca acel drum este cel corect si il conduce la destinatia dorita. El nu poate fi pacalit ca Harap Alb de "Omul Rosu"...

    Scorionii au foarte dezvoltat simtul mirosului.
    Piatra mistica ar fi Topazul iar pietrele rosii si violet il ung la suflet.
    Rezoneaza benefic in numerologie cu 2 si 4 (care ii sunt si numerte norocoase)

    18.11.2017, 21:42:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Compatibilitatile Scorpionului cu:
    - Scorpion si Pesti: Excelenta 100%
    - Capricorn, Fecioara: Buna 80%
    - Varsator, Leru : De conjuctura : 60%
    - Taur: Interesanta dar dificila: 50%
    - Sagetator, Balanta: Nerecomandabil: 10%

    18.11.2017, 21:48:01
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Trecem prin ultimele zile ale zodiei si ca atare, Cuspidele zodiei Scorpion cuprind intervalul 17-Noiembrire- 21 Noeiembrie.
    Scorpionii nascuti in aceasta perioada primesc importante trasatori de Sagetator:
    - sensibilitate mai multa,
    - intuitia la cele mai inalte valori,
    - adevarati magneti pentru cei din jurul lor, fiind erxtrem de comunicativi si facunadu-se extrem de fermecatori...
    Cei nascuti in aceasta perioada au puternice afectiuni fata de familie, lasand totul la o parte pentru ocrotirea familiei.

    18.11.2017, 21:55:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Multi Scorpioni, considera Simfonia a IX-a a lui L.w. Beethoven drept "Simfonia geniului" si nu putini o considera chiar un Imn al Scorpionilor:

    https://www.youtube.com/watch?v=E9dLGDCdg3g

    18.11.2017, 22:03:45
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Ca un fapt divers:
    Breslo isi desfasoara campania de Black Friday sub auspicile zodilor Scorpion si Sagetator!
    Mult succes la vanzari tuturor!

    18.11.2017, 22:21:54
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Si acum, o sugestie pentru designerii care iubesc acest topic:
    Bratarile zodiilor!
    Mai intai, cateva cuvinte despre Rudrakha, o sămânță importanta, care isi are etimologia din Sanscrita (insemnand "Mainile lui Shiva") si care provine de la multe specii de arbori cu frunze mari si vesnic verzi! (genul: Elaeocarpus Gantirus si Gena)
    Aceste seminte se folosesc ca bijuterii organice (Malas) in India si Nepal, fiind evaluate in mod similar cu pietrele semipretioase.
    Au o puternica semnificatie spirituala autentica din care cauza sunt printre putinele materiale compatibile la toate zodiile.
    Acum, daca veti achizitiona o cantitate suficienta de margele din Rudraksha si veti procura si cateva margele specifice fiecarei zodii, puteti realiza o colectie de bratari de mare valoare artistica si spirituala.
    Pentru fiecare bratara aveti nevoie de cca 10-11 seminte de Rudrtaksha si cca 11-12 pietricele de 6 mm, specifice fiecarei zodii.
    Sunt magazine destule pe Breslo care comercializeaza margele de Rudraksha... (si nu sunt scumpe)

    https://www.fengshui4life.ro/media/catalog/product/cache/1/image/1000x1000/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/e/feng_shui_4life_111132.jpg

    18.11.2017, 22:38:45