Forum: Orice altceva La o cafea (3)
RonaBijouxDa, sigur erau mai respectati, dar si "mai profesori". Nu stiu cat contact ai cu zona de educatie, eu am prin fiu-meu si cativa amici, si-ti spun ca-i jaleeeee!
19.12.2011, 00:07:50
RonaBijouxSi aici ai dreptate - nu stiu daca tupeul ii omoara, cat mai ales lipsa de motivatie, de modele, de coerenta si de instructie.
19.12.2011, 00:08:59
betty.bijuteriiAm auzit...
19.12.2011, 00:10:18
RonaBijouxAre fiu-meu o "duamna" - preda - pazea! - Logica, are probleme de ortografie primara. Absolventa la nu-stiu-ce-privata la distanta (cred ca mare, pe fax). E cumplit, eu intai m-am ingrozit, apoi m-am resemnat, si lucram acasa amandoi, frumos, si asta-i!
19.12.2011, 00:12:46
betty.bijuteriiMerg sa pipez o tigarica inainte de culcare si ma bag la somn. Maine mergem la servici. Te pup, noapte buna!
19.12.2011, 00:13:04
RonaBijouxPhii, eu vreau sa ma las, si nu pot, si mi-e ciuda!
19.12.2011, 00:14:03
Noapte buna!
betty.bijuteriiIn ziua de azi si cainele de pe strada e student.
19.12.2011, 00:14:26
betty.bijuteriiSotul meu foloseste tigara electronica de 4 luni. Fuma 1 si 1/2 pachete pe zi si s-a lasat.
19.12.2011, 00:15:14
betty.bijuteriiCand vorbeam de "cainele student" faceam referire la universitatile fantoma nu la cele renumite, sa nu fiu inteleasa gresit.
19.12.2011, 00:19:45
RonaBijouxSoferul de la firma noastra este absolvent de Management!!
19.12.2011, 00:20:16
Am tot ezitat sa-mi iau tigara din asta, am auzit ca mai curge, ca nu-i sanatoasa, ca...
Dar imi trebuie musai, am de facut o calatorie mai lunga dupa Anul nou si ma sinucid atatea ore!
RonaBijouxCred ca si la cele serioase a scazut dramatic stacheta, si aia au nevoie de bani, s-a marit nr. locurilor cu taxa, subfinantarea ii sufoca.
19.12.2011, 00:24:36
Mi-a povestit cineva despre un fost profesor de-al meu, spaima-spaimelor, care acum preda la o "privata" unde trece pe toata lumea, da examene grila cu variante stiute... numai cand aparea in capatul holului incremeneam, astia-s relaxati, dar nici carte nu fac.
cockytoata lumea e ocupata cu ornamentele de Craciun ?? :p
19.12.2011, 13:40:07
forHOPEBuna ziua dragilor!
19.12.2011, 15:47:57
ce faceti? Eu cu treaba, cadouri, prajituri, pregatiri...Daca va spun ceva, nu ma veti crede: azi am mancat OREZ...eu, care il detest,il urasc...probabil insomnia de azi-noapte a fost de vina...
*Rona, iti multumesc frumos pentru conjugare insa eram curioasa daca ceilalti stiu cum sa o faca...tu stii, caci esti profesoara...;)
O zi minunata sa aveti in continuare :-*
RonaBijouxEh... cred ca oricine cu 6 clase stie, nu trebuie sa ai mare scoala pentru asta.
19.12.2011, 17:21:10
LiveAm fumat timp de 20 de ani. Soţul meu, timp de 25 de ani. Avem mai bine de 1 an şi jumătate de când ne-am lăsat. Fără gumă/plasturi cu nicotină, fără ţigară electronică, deci fără a păstra vreo legătură cu cele două componente ale fumatului: dependenţa de nicotină şi dependenţa de gest. Slavă Domnului, suntem foarte bine, n-avem nicio poftă, suntem fericiţi! Mă rog...al meu a cam dat jos kilogramele aşezate pe dânsul, după lăsarea de fumat. Io...hmmm...na, lasă!:D :)) A, să nu uit să subliniez că al meu fuma 1 pachet pe zi, iar eu, două pachete pe zi! Ideea e că se poate. Deşi...nu credeam!:))
19.12.2011, 17:57:05
ametist.shopLive,
19.12.2011, 18:29:29
Jos cu palaria! Felicitari !
Inseamna aveti cu o vointa de fier .
Sotul meu 30 de ani a fumat , in ultima perioada 2 pachete pe zi ,
A luat guma , pastile si pana cand nu "a vrut cu adevarat" sa se lase de fumat
(ci eu am insistat ), nu a reusit .
L-am ajut cand si el a fost pregatit .Am cumparat in martie anul trecut ,
o piatra din AGAT DE BOTSWANA , care l-a ajutat , dar si el simtea deja ,
ca vrea o schimbare .
LiveJos cu pălăria tu, iar eu...cu plămânul!:)) Am avut necazuri cu un plămân şi am fost ajutată să-nţeleg că acelea erau semne că trebuie să facem o schimbare majoră. Cum ar fi, de exemplu, lăsatul de fumat.:D Nu ştiu cum de am trăit atâta timp cu obiceiul acela nenorocit, dar nici nu-mi pot reveni, încă, din uimirea că putem trăi, foarte bine, fără acel obicei. Fără ajutor de Sus...clar că nu aveam cum să reuşim!:)
19.12.2011, 19:23:36
blanitzaEmese, sa stii ca ai f multa dreptate, e vorba de vointa, sau mai exact de ceea ce te motiveaza(bineinteles, daca la mijloc nu e o problema de sanatate super-serioasa). Si eu m-am lasat in urma cu 11 ani de fumat, pt 1 an si 3 luni, si asta s-a putut datorita unui lucru deosebit de important pt mine(vocea) - ma suparasem rau de tot pe tigara(o consideram vinovata, pt ca in decurs de 15 ani de fumat, vocea mea nu mai era de soprana, ci altista). Eeeeee, si iata.... era perfect daca m-as fi suparat pe veci, insa dupa 1 an s-a intamplat ca n-am mai cantat intr-un cor care-mi placea mie f mult, si cum viata in invatamant e stresanta si frustanta la culme, la cateva luni ma luam din nou...
19.12.2011, 19:25:19
ametist.shopSa stiti ca sotul meu era constient , ca-l afecteaza sanatatea ,
19.12.2011, 19:49:19
mai ales ca tatal lui a murit in urma unui infarct .
A dus o lupta interioara , dar fiind Gemeni , totdeauna a a castigat "baiatul rau ".
Copilul in urma cu 10 ani a facut o alergie severa , si sotul tot nu a renuntat la fumat .
Eu am fumat cand am vrut ( facultate , servici ), dar nu am fost dependenta .
In urma cu 12 ani , cand am deschis magazinul , nici timp , nici bani nu am avut pt. tigari , si de atunci nu am mai fumat deloc .
Dar asta nu inseamna , ca nu l-am inteles pe sotul meu , si acum nu sunt mandru ca a ivins .
Matusa mea , care l-a crescut pe printisorul meu , a murit tot in urma umui infarc .
P.S. Jos cu palaria - am spus in sensul de -Toata stima !
Sper ca nu am fost inteles gresit .
cattieHo,ho,ho...
19.12.2011, 20:32:45
Buna seara,iaca vin cu sanioara,care astazi a fost tramvaiul 8,pe care l-am asteptat IN PLOAIE 15 minute!
S-ar putea sa ninga miercuri.Cativa fulgi anemici si-au facut aparitia astazi,printre picaturile de ploaie.
Tata s-a lasat de fumat acum un an si de atunci nu a mai fumat.Eu nu am VOINTA!
RUSINE MIE!
ametist.shopCand o sa fie momentul o sa ai si "VOINTA".Nimic nu e intimplator .
19.12.2011, 20:39:08
Tata , desi are multe probleme de sanatate , mananca slanina , carne cu grasime , nu refuza nici bautura .
Cand o sa-ti sopteasca "cineva " , o sa faci schimbarile necesare .
RonaBijouxDoamnelor, bravo!
19.12.2011, 21:07:33
Eu fumez de 23 de ani, cu o mica intrerupere cat am fost gravida si am alaptat.
Imi place, fir-ar sa fie, dar este musai sa renunt. Mama a murit acum un an de cancer la plamani, avea 64, nu mai fuma de mai bine de 10 ani, si tot i s-a intamplat - asa ca am toate motivele din lume, mai putin hotararea aia definitiva. Sotul meu - care mai fumeaza/se lasa/pufaie pipa sau nimic cu anii - zice ca, de fapt, nu-mi doresc cu adevarat.
Nici nu stiu ce sa spun - cert este ca nu-mi dau seama ce as face cand n-as mai fuma, ma simt ca si cum m-as fi nascut cu porcaria asta de viciu. Dar am trecut in fruntea listei pentru 2012...
ametist.shopDaca vrei mai multa vointa , pot sa-ti recomand piatra ametist .
19.12.2011, 21:16:06
Ajuta la renuntarea la vicii (ametistul ajută dependenţii de tutun, de mâncare, de alcool).
RonaBijouxOh!! Sunt plina de ametist, este piatra mea favorita - acum nu stiu ce inseamna "special programat". Eu nici n-am ajuns sa-mi testez vointa, sunt abia in faza de decizie, si asta-i grea.
19.12.2011, 21:19:57
bijouxdemonangerona: mai faci un cercel in loc de tigara :p
19.12.2011, 21:28:56
RonaBijouxDa, mai cumpar "o furnitura"...
19.12.2011, 22:14:34
GheorghitzaDaca sant fete incepatoare:
19.12.2011, 23:06:07
Sara WITHERS & Stephanie BURNHAM
Cum sa faceti singuri
BIJUTERII DIN MARGELE
Tehnici folosite in confectionarea manuala
din sarma si margele a bijuteriilor si accesoriilor
Editura TEORA / Bucuresti 2010
Pret: 38,00 Lei
cattieEu sunt incepatoare si chiar m-ar interesa sa incerc,dar acum nu prea pot sa imi permit :D
19.12.2011, 23:42:47
cockyhttp://www.youtube.com/watch?v=JtMUIwOE2ss&ob=av2e
19.12.2011, 23:57:47
eu vreau sa invat despre tehnica servetelului, rasina incolora, fetru :D si cand are mami a mea timp, imi mai arata cum sa cos la masina :)
cockysi de Paste , cred ca incerc sa fac si eu cozonaci :D
19.12.2011, 23:59:11
Gheorghitzacocky,
20.12.2011, 00:04:10
ma voi documenta si cand voi avea ceva concret, am sa iti spun mai multe.
Succes la tehnica servetului...
De ce nu incerci acum sa faci cozonac???
cockyNu vreau sa gresesc in saptamana Craciunului... pana de Paste mai exersez :D
20.12.2011, 00:12:29
soso07Buna dimineata. Si eu vreau sa stiu despre rasina incolora :)
20.12.2011, 10:19:51
ametist.shopcocky,
20.12.2011, 11:10:16
Multumesc de melodie . A fost perfecta la o cafea .
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=rywUS-ohqeE
forHOPEBuna ziua dragilor!
20.12.2011, 11:11:59
Ce faceti? Eu mi-s tare fericita...m-am trezit de dimineata si ningea! :D Deci la mine, totul e alb...;)
*cocky> aveti rabdare sa stati cu cozonacul pana la Pasti? Eu n-as putea...;)
hobbyshop1uauuuu!!!!!!!!!!!!
20.12.2011, 11:29:44
neata popor breslas!
Propunere pt. femeia anului 2011, ca mi-a facut ziua buna:
http://www.antena3.ro/life-show/fun/taranul-cu-maserati-plesnit-peste-cap-cu-o-geanta-de-o-conationala-i-a-sarit-paharul-cu-vin-din-mana-148597.html
Un punct in plus pt. ca domnisoara a respectat principiul: "Cu SAMURAIUL te lupti ca un samurai, cu TALHARUL ca un talhar!"
Zdraaaaaaaaaaaaaanggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RonaBijouxDianaaaaa, fa un om si pentru mine!!
20.12.2011, 11:38:59
La mine ploua, si e noroi, si urat... si eu astept zapada, mai ales ca am am dat o avere pe cauciucurile alea obligatorii, macar sa se justifice cheltuiala.
RonaBijouxSoso, si eu cercetez cazu' cu rasina.
20.12.2011, 11:48:28
De la fimuletul asta mi se trage:
http://www.youtube.com/watch?v=km9VYQC9L9w&feature=related
Am tot citit, m-am tot uitat, si am inteles asa: e important sa fie rasina de calitate; exista si mono, si bicomponent - de preferinta a doua; toata maestria sta in prepararea "la picatura" dupa reteta - altfel ori se intareste prea repede, ori curge; trebuie eliminate bulele de turnare prin intepare cu un ac sau suflat aer prin pai (aici cu ochelari, sa nu-ti sara in ochi).
Deocamdata mi-am comandat baze de inel/cercei, am gasit si o sursa de rasina (nu stiu daca e voie s-o dau aici, ti-o trimit pe privat). Sper sa pot experimenta repede, si sa ratez cat mai putin (e scumpisoara rasina, iar greselile nu se mai repara, ca nu-i solubila in apa).
forHOPERona iubita, eu ti-as face un omulet insa nu e zapada suficienta pentru un omulet; nu ai vrea mai bine un omulet de ciocolata ? :D
20.12.2011, 12:20:58
RonaBijouxBun si ala, chiar daca-s cu glicemia la limita...
20.12.2011, 12:23:13
betty.bijuteriihttp://www.youtube.com/watch?v=_5-XF_pnXX4
20.12.2011, 13:25:17
betty.bijuteriihttp://www.youtube.com/watch?v=7izGr5ZD1Fk
20.12.2011, 13:28:59
soso07Am terminat vesta !!!!!!!!!!!!!!!!!
20.12.2011, 13:44:08
Acum ma pot ocupa si de celelalte o mie de lucruri pe care le-am lasat in urma :)))
Daca vreti sa o vedeti, este in magazin :)
betty.bijuteriiSuper tare, vesta! Cate saptamani ai bibilit la ea?
20.12.2011, 13:45:58
cockyDiana, avem rabdare, ca face mami :)
20.12.2011, 15:57:17
Rona, si eu vreau sa stiu despre sursa de rasina, te rog :D
Ametist.shop, cu placere, si melodia ta imi place !
LiveEi, şezi liniştită, Emese, că ştiu expresia cu pălăria! :))
20.12.2011, 16:17:39
Când mi-amintesc cum aveam în minte că, dacă nu mai fumez, nu mai am pentru ce trăi... fetelor, recomand din tot sufletul cartea asta: http://carti.digitalarena.ro/in-sfarsit-nefumator-metoda-usoara-a-lui-allen-carr/ Mi-a fost de enorm ajutor! Ceea ce m-a şocat a fost impresia pe care am avut-o, pe când citeam, că eu am scris cartea asta şi nu-mi amintesc când.:D Greu de acceptat că milioane de oameni ajung să simtă şi să gândească la fel...
Sorina, matale nu eşti normală!!!!! Este incredibilă vesta aia!
soso07Rona, chiar te rog, daca cercetezi mai cu simt de raspundere rasina, sa-mi spui si mie. Am si eu baze (inele, pandantive) si asteapta cuminti sa le vina randul :)
20.12.2011, 17:14:06
Vesta am inceput-o pe 1 Decembrie. Dar nu am lucrat in fiecare zi. Tot ce pot sa spun e ca nu se va mai repeta efortul. Ma rezum la lucruri mai maruntele :)
Ma bucur daca v-a placut.
cockyhttp://www.youtube.com/watch?v=PWXigjFm4TM&feature=player_embedded
20.12.2011, 18:08:53
forHOPESorina, nu ai toate tiglele pe casa...cu tot respectul si fara suparare...vestuta e mortala!!! Iti vine s-o mananci!! Felicitari!!! Jos palaria!;)
20.12.2011, 19:05:38
Caty iubita, au anuntat la stiri ca la noapte va ninge in capitala...sincer, nu ma bucur...maine noapte plec spre Bucuresti...acum trebuie sa o iau pe surioara roz a lui Olympus cu mine, sa fotografiez Valea Prahovei...la cat sunt de indemanatica, sper sa nu o scap in vreo prapastie...:))))))
blanitzaSorinuta, vesta e BESTIALA, ca sa folosesc un termen la moda, e un fenomen ce-ai facut tu acolo, n-am vazut lucru mai frumos pe Breslo, tu chiar te intreci cu tine insati la vestute!!!! Doaaaaaamne, ce frumusete noua ti-a iesit din manute, chiar ca te cred cand zici ca n-o mai faci, da' stiu eu ce idei crete-ti mai vin???? Mirobolanta vestuta... ia vezi, poate incerci una si cu insecte, fluturasi, ganganii, furnicute, gandacei...
20.12.2011, 19:50:21