Forum: Orice altceva La o cafea (3)

• cattie
    cattie

Blanitza,multumesc mult de tot :)
    Am primit astazi avizul,dar abia luni dimineata pot sa ma duc la posta.Maine dimineata plec la 07.00 si nu o sa ajung acasa decat sambata dupa amiaza.
    Multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuult!
    Nu am crezut ca o sa se rupa....saracutul era cam stramb,ce-i drept.S-a rupt acum jumatate de ora,cand lucram cu sarg la Peyote circular stich.Am reusit sa imbrac biluta de lemn mai bine de un sfert si cand imi admiram munca....m-a lasat acul

23.02.2012, 21:52:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Prilej de bucurie, bunatate si bunastare,
    DRAGOBETELE este unul dintre cele mai frumoase
    obiceiuri stravechi ale poporului roman.
    Probabul ca pe 24 Februarie, insemna pentru
    stramosii nostri, INCEPUTUL PRIMAVERII,
    deoarece incepand din aceasta zi MAMA NATURA
    incepe sa se trezeasca la viata:
    -ursul iese din barlog dupa o lunga si interminabila hibernare.
    -pasarile apar isi cauta "perechea" si locul viitoarelor cuiburi.
    -turturii atarnanzi pe la stresimile caselor incep se picure,
    topindu-se incet incet de parca i-ar durea topirea.
    -omul incepe sa--si faca loc printre nametii de zapada
    degajand drumurile spre gradini, acareturi si multe alte treburi pe afara
    participand si el la aceasta mare sarbatoare care va sa vina:
    PRIMAVARA.
    Incepand de la Dragobete,
    flacaii cauta pe sub zapada, deja infloritii GHIOCEI
    Conform traditiei, de maine ar trebui sa apara primele fete purtand
    fericite, un minunat buchetel cu Ghiocei in mana

"Sburatorul", "Navalnicul" "Logodnicul Pasarilor" sau "DRAGOBETELE"
    isi va face suimtita prezenta de maine...
    Fetelor, santeti pregatite???

23.02.2012, 23:06:14
  • soso07
    soso07

Da, eu sunt. Mai repet o data figura cu clatilele, sper sa nu le mai ard :)
    Am cumparat si capsuni pe gare le glazurez cu ciocolata. Diana, ca tot am zis de ciocolata, sa te intorci cu bine acasa cat mai repede !
    Si ca tot vorbeati de raceli, ieri m-a durut in gat de nu mai puteam sa inghit. Mi-am pus cartofi cu spirt la gat si azi s-a mai degajat.

24.02.2012, 10:57:15
  • ametist.shop
    ametist.shop

cattie,
    Am luat de la tensha chiar acul ce ai aratat .
    Si eu sunt incepator si l-am indoit de n ori ,dar nu s-a rupt .
    Sunt foarte multumita de ele .
    Ca sa poti lucra cu margele Toho rotund R15 ,
    ai nevoie de ac foarte sumtire (de 10 ),
    mărimea 12 e bun pt. mărgele Delica 11/0 .
    Spor la treaba si mult succes !

24.02.2012, 11:04:20
  • carla69
    carla69

Ieri am spus ca am obosit si ca m-am saturat si nu mai incep nimic,iar azi mi-a picat in mana un dispozitiv pentru tehnica LOOM,ce credeti,musai s-o invat acum.Cum le mai oranduieste Dumnezeu pe toate,planurile lui au fost iar altele decat ale mele

24.02.2012, 15:07:34
  • cattie
    cattie

Buna seara :)
    Abia ce am ajuns si eu acasa.Am gasit la mama,intr-o cutie niste ace din 1900,toamna tarziu,dar subtireleeeee...o idee mai groase ca firul de par.Multumesc mult Carla pentru informatie.
    Ametist,aveam de gand sa o (il) contactez pe Tensha,sa intreb despre ace.Acum m-am lamurit,multam fain :).O sa imi cumpar si eu.
    Maine o iau de la capat cu margica,pentru ca aseara m-am enervat si am bagat foarfeca in ea :D

24.02.2012, 22:03:37
  • blanitza
    blanitza

Cattie scumpa, ma bucur ca -ti poti continua opera de arta, pentru ca margeluta de nisip, cat o fi ea de mica, spre asta conduce... Am vazut piese dementiale, probabil si voi, si mi-as dori sa fiu in stare sa ma apuc...
    Gheorghitza drag, stiu ca odihna si relaxarea este necesara, dar te-as ruga sa nu ne uiti, mai ales ca as avea o intrebare pentru mataluta - am intalnit recent un format de agata absolut fermecator - agate mate - poate ne spui cateva lucruri despre ele...

25.02.2012, 12:13:10
  • carla69
    carla69

Cam liniste pe aici,toata lumea lucreaza,nimeni nu ia pauza de cafea?

25.02.2012, 20:29:29
  • ametist.shop
    ametist.shop

Azi nu am lucrat , in schimb am fost la Cluj la Expozitie de cristale .
    Din pacate pt. vanzatori ,ei erau mai multi decat cumparatorii .
    Sper ca cei cu martisoarele vor avea succes mai mare .

25.02.2012, 20:44:32
  • carla69
    carla69

Nu-i Gheorghita pe aici,nu mai scrie nimeni.Lucrati oare si azi sau va odihniti total?Eu am trecut la ordine,cate margele am eu,atatea jucarii au copiii,deci acum sortez

26.02.2012, 12:23:07
  • blanitza
    blanitza

Eeee, topicul a devenit greoi in accesare, plus oarece aspecte mai putin placute, asadar ne pregatim de casuta noua, si de-un nou concurs Anotimpuri...
    Are you ready???
    Astept sa-mi spuneti cine vrea la moderatie? Sorinuta, Diana si, si, si...mai cine?

26.02.2012, 12:55:53
  • cattie
    cattie

Buna ziua
    Acele pe care le-am gasit la mama sunt ele subtiri,dar la urechi margica tot nu trece.O sa imi cumpar altele saptamana viitoare.Am gasit de facut altceva,unde nu am nevoie de ac :)

26.02.2012, 13:05:35
  • soso07
    soso07

Gabitza, suntem gata sa ne conduci spre urmatoarea etapa :)

26.02.2012, 13:22:29
  • carla69
    carla69

Blanitza,,eu astept concursul,daca nu ai pe altcineva la moderare,ma bag si eu,sper sa am timp.
    cattie,asa,croseteaza ceva pana atunci, luni iti iei ace

26.02.2012, 13:24:42
  • cattie
    cattie

Acum ma uit la poze,tutoriale...lenevesc :)

26.02.2012, 13:42:03
  • carmenn
    carmenn

buna! eu mi-am ordonat ,,viermii" de lana...ma apuc de o geanta...pentru fiica mea...la constanta a fost o zi frumoasa azi...10 grade...asteptam ghioceii...inca le e frica sa iasa,parca.

26.02.2012, 17:15:06
  • soso07
    soso07

carmenn, s-a topit gheata la malul marii ? Am vazut la TV cum se dadeau unii cu masinile pe gheata :)
    Si eu am niste "viermi" din fetru. Inca nu i-am folosit, ca n-am avut ispiratie :)

26.02.2012, 17:22:36
  • carmenn
    carmenn

gheata s-a mai topit insa aia nu sunt sanatosi...e foarte periculos...eu am privit de la distanta...mi-a fost frica sa nu alunec....:)

26.02.2012, 18:30:33
  • Live
    Live

Nu-ţi mai face griji, Gabi, că aspectele neplăcute (eu, adică) nu vor mai apărea!

26.02.2012, 18:43:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cristina, bataie! :p

Eu sunt franta, ma relaxez o ora doua, cat gatesc si iau masa, fac o baie si apoi iarasi la lucru :)))

La targ, n-am prea avut succes, ce-i drept, m-am pregatit fix cu ce nu trebuia: martisoare :))))
    Mai e si saptamana viitoare un weekend, de data asta cu biju-uri :D
    Deja am inceput de-aseara o noua colectie, sper azi-maine sa le pun deja in magazin :)

26.02.2012, 19:50:58
  • soso07
    soso07

Asteptam noua colectie !!!

26.02.2012, 22:12:28
  • blanitza
    blanitza

Cristina draga, exagerezi, a fost asa, un concurs de imprejurari care-n final a creat o anumita animozitate...regretabila...
    "La o cafea", atmosfera este relaxanta, in viata de zi cu zi avem cu totii bataie de cap si stari tensive, dar nu le aducem aici - eu, bunaoara, de ceva vreme sunt super-tensionata la scoala, dar aici uit de toate, ma detasez complet si asta se intampla pentru ca-mi impun s-o fac, altfel as scapara scantei...
    In alta ordine de idei, cred ca am citit printr-un topic sau tot aici, ce parere aveti daca am gandi un sistem mai echilibrat de votare in viitorul concurs - cu punctaje pentru cele 3 lucrari votate, 3 sau cate stabilim, de comun acord.
    Carla draga, m-ar bucura sa poti modera o sectiune, insa nu uita - este munca, prezenta in topic, cautare de sponsori si de participanti, liste de creatii, premii, si toate acestea pentru o perioada cam de 1 luna si jumatate. Mai avem ceva timp, ma gandesc sa incepem in saptamana de dupa sarbatorile Martisorului. Cu sponsorii este foarte delicata treaba, bani nu stiu daca vom gasi, raman premii in materiale, care sunt foarte importante si ele, bineinteles. Acuma, si la concursul trecut, eu am contactat destul de multi, mai ales dintre cei care au magazine de ceva vreme, cu feedback-uri de zeci de mii de produse vandute, si-am avut neplacuta surpriza sa dau peste niste ZGARCITI, de nu va inchipuiti, so...
    Gheorghitza este un om EXTRAORDINAR, a facut pentru noi si concursurile noastre lucruri nemaiauzite, de mine, cel putin, dar si de voi, si sincera sa fiu, nici cat negru sub unghie n-ar fi trebuit sa fie trist sau necajit...

27.02.2012, 02:09:31
  • carmenn
    carmenn

neatza! sa aveti o saptamana buna si cu martisoare multe...

27.02.2012, 11:43:10
  • soso07
    soso07

Completez pe carmenn ... vandute :)))

27.02.2012, 13:24:12
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitza,
    chiar asa: ce motive as putea avea?
    M-am incris pe Breslo cu cont de client, pe data de 21.06.2011.
    Am intrat pe Forum dupa mai de o luna ca urmare a actiunii voastre
    pentru intr-ajutorarea Dianei (forHOPE)
    M-a miscat solidaritatea voastra si am vrut si eu s-o ajut,
    dupa posibilitatile mele.
    Pe 30 Iulie am intrat pe Forum, deschizand subiectul
    ce avea sa devina serial: "La o Cafea"
    De atunci si pana acum, "La o Cafea" s-a vrut a fi un fel de Chat al
    breslasilor, unde artistii sa se intalneasca, sa se cunoasca, sa se respecte si, daca este cazul, sa se ajute reciproc.
    In cele trei serii,au existat peste 7000 de postari (7178 pana azi) ceea ce conduce spre o rata de cca 35 mesaje in fiecare zi.

Acestea sant datele statistice.
    Continutul, calitatea si importanta mesajelor, le puteti evalua voi.
    La fel, puteti acum sa judecati si modul in care am gestionat acest subiect,
    felul in care m-am purtat cu voi, in asa fel incat pe viitor sa se tina cont de aceste greseli.

27.02.2012, 14:37:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Eu ma voi retrage din viata activa a Forumului si tin sa va spun
    ca am cunoscut o lume minunata si niste fete extraordinare.
    Ma bucur ca v-am cunoscut.

27.02.2012, 14:39:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Am motive intemeiate sa ma retrag (unele strict personale) asa ca va doresc
    din toata inima mult succes in tot ce veti face in calitate de marinimosi
    artisti handmade.

27.02.2012, 14:41:39
  • carmenn
    carmenn

:(

27.02.2012, 16:05:53
  • soso07
    soso07

:( :( :(

27.02.2012, 16:23:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:(

Cred ca din cand in cand, fiecare mai avem perioade care ne tin departe...

Sper sa se redreseze lucrurile! ...

27.02.2012, 16:30:26
  • carmenn
    carmenn

va rog cine ma ajuta si pe mine cu promovarea...am reusit sa introduc un singur produs cel principal...la restul nu mai stiu cum...se duce tot in prima casuta, la cel principal...pe al doilea care l-am ales sa-l introduc...si mi-a aparut doar un produs in lista de campanii..restul casutelor sunt goale...

27.02.2012, 18:53:59
  • carla69
    carla69

Gheorghita,sper sa fie doar o pauza,va fi tare gol fara tine pe aici.

27.02.2012, 21:13:51
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Nu am avut ocazia sa te cunosc foarte bine, Gheorghita, dar pot spune ca imi vor lipsi postarile tale de cunoscator in materie de bijuterii. Sanatate si numai bine iti doresc!

27.02.2012, 21:22:06
  • blanitza
    blanitza

Si eu iti doresc sanatate si putere in tot ceea ce faci, draga George, topicurile "La o cafea" cred ca n-ar fi existat fara tine, le-ai nasit, asadar nu se poate, nu se poate sa-ti lasi "finii" in aer... Tare-mi doresc efervescenta din perioada sarbatorilor de Craciun, chiar daca ma trezeam ca de ieri pana azi am de citit 2-3 pagini, o faceam cu mare drag si interes... Eeee, vine Martisorul, vine primavara, si-odata cu ea, Pastele, s-au creat aici frumoase prietenii si relatii interpersonale, asa incat nici nu-mi imaginez ca topicul acesta(sau unul nou intitulat la fel) nu va continua sa ne adune pe toti!!!
    Carmen, nu inteleg exact la ce te referi, vorbesti despre listele de creatii? In momentul de fata, dat fiind ca Breslo isi modifica formatul, apar 2 fete, si cea veche, si cea noua, si o lista e destul de anevoios de facut. Hai sa-ti spun cum fac eu - lucrez cu pagina listei noi pe care o fac, apoi pentru selectia pieselor ce urmeaza sa le pun in lista, imi deschid pagina noua, accesand coltul din stanga sus, unde scrie "Breslo". Dai click dreapta, si-n meniul derulant alegi "open in new page". Dupa ce-am deschis-o, la "Search", aleg optiunea "Toate produsele", si-apoi scriu in casuta ce caut, de exemplu o culoare, sa zicem "albastru". Cautarea iti va aduce toate produsele de pe Breslo care au ca eticheta culoarea "albastru". Si-acum vizionez, si cand aleg un produs ce vreau sa-l plasez in lista, ma pozitionez cu mouse-ul pe el, si dau click dreapta, si din nou "open in new tab" sau page, si mi se deschide pagina produsului respectiv. Te duci si copiezi adresa web care apare sus, apoi inapoi in lista de creatii, si "paste" intr-o casuta goala adresa web copiata anterior. Te intorci in pagina de cautare, inchizi pagina produsului adaugat anterior, si selectezi mai departe.... Nu spun ca e usor, iti bati capul ceva la o lista de creatii, dar e f bine sa le faci.

27.02.2012, 22:19:17
  • blanitza
    blanitza

...Ca sa continui, Gheorghitza scump, datele statistice ale topicului "La o cafea" sunt impresionante, exact asta arata ca felul in care tu ai gestionat acest subiect a fost perfect, si la modul cel mai serios acuma, esti un OM de OM, intotdeauna TU ai fost cel care si-a cerut primul scuze, in neplacutele situatii in care X ti-a trantit necuviinta Y, iar respectivii X ori nu s-au scuzat, ori abia dupa ce vedeau reactia ta, realizau ca au gresit... Una peste alta, tu n-ai gresit niciodata cu nimic fata de nimeni, pentru ca ai un imens respect pentru om si opinia lui, iata de ce nu numai ca-mi vor lipsi imens stilul tau profesionist de-a oferi informatie, dar si tu, ca OM... Te rog, dupa ce te mai linistesti, si se rezolva aspectele personale ce te tin departe de topic, revino!!! Si chiar daca nu se rezolva aspectele personale fuga, tot e bine sa fii alaturi de oameni care te respecta si te iubesc!!!

27.02.2012, 22:40:31
  • carmenn
    carmenn

neatza! stai ca nu reusesc sa urmaresc dar sa mai si aplic ce spui tu...:) :(...am reusit sa trec in lista toate produsele pe care vreau sa le promovez..insa altfel...nici eu nu stiu cum...am deschis la ,,lista de produse",am mers in dreapta la promoveaza,mi-a aparut in prima fereastra la prinul produs,mi-am notat codul si apoi am mers la lista de campanii,si sus dreapta unde apar ferestrele mici am dat click,s-a deschis fereastra patrata cu editare si am introdus manual codul,apoi a aparaut produsul in fereastra si in cea mica din lista...si asa mai departe...nu stiu daca asa se procedeaza dar am incercat asa ,,babeste"..cu new tab nu-mi merge...

28.02.2012, 08:49:12
  • ametist.shop
    ametist.shop

Buna ziua !
    La noi e soare si frumos afara .
    Sper sa transmit aceeasi stare si eu .
    Daca vrem sa traim cat mai echilibrati ,
    terbuie sa invatam detasarea si sa nu uitam
    ca suntem oameni ,deci avem liberul arbitru .
    Tot ce facem e decizia noastra si
    daca vine din inima e laudabil .

28.02.2012, 11:04:31
  • soso07
    soso07

Si la noi e soare afara. Daca ar fi in casa, ar fi si mai bine. Dar ne uitam pe geam :)
    Si eu "frecventez cursurile cu detasarea". Sper sa le inteleg pe deplin si sa le pot aplica.
    A intrat soarele in nori.

28.02.2012, 12:55:25
  • ametist.shop
    ametist.shop

soso07,
    Mult succes pt. cursuri , dar si pt. aplicarea celor invatate .
    Partea cu practica e mult mai grea .

28.02.2012, 16:03:13
  • soso07
    soso07

Da, inceputul e greu, dupa aceea vine de la sine :)
    Tocmai ce m-am intors de la un control de glanda tiroida. Nodul din gat pleaca de fapt de la cap :)))
    "Frecventez cursuri" insemna de fapt ca mi-am propus sa nu mai pun totul la suflet si ... ce-am mai discutat noi pe aici :)

28.02.2012, 18:04:57
  • carmenn
    carmenn

bravo...soso...cred ca o sa urmez si eu ,,cursurile" astea...

28.02.2012, 19:06:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

eu le urmez deja, de aproape 1 an :))))

Si mi-e mult mai bine ;)

MAi am multe de invatat, mult p[ana la absolvire, dar merita :)

28.02.2012, 20:26:55
  • ametist.shop
    ametist.shop

Sa stiti ca daca din greselile noastre invatam , inseamna ca evoluam .

28.02.2012, 21:16:51
  • soso07
    soso07

Macar din greselile noastre, daca nu si din ale altora ...
    In schimb, nu stiu cum sa pacalesc subconstientul :)))

28.02.2012, 22:17:26
  • carla69
    carla69

Totul e sa fii in armonie cu tine insati,sa fii autentic,sa-ti cunosti propriile nevoi si sa te stradui sa ti le implinesti...si sa nu te pacalesti,Sorina,subconstientul iti poate spune multe,poate te descoperi chiar pe tine

28.02.2012, 23:15:29
  • ametist.shop
    ametist.shop

Sunt de acord cu tot ce ai scris carla69 .
    Din pacate in copilarie parintii , societatea n-eau implementat o multime de idei , restrictii si cand devenimi mari nu mai stim cine suntem .
    Facem ce ar dori de la noi altii , spunem ce vor sa auda altii si dupa un timp ne dam seama ca nu avem pareri , nu traim viata noasta .
    Cand faci ce-ti place si ce doresti TU cu adevarat , atunci poti sa spui ca incepi sa-ti controlezi viata .

29.02.2012, 10:49:48
  • carla69
    carla69

Referitor la control,aici e o capcana,nu putem controla nimic,iar daca incercam si nu reusim,asta ne arunca cu o trepta mai josNu poti controla sa-ti fie foame sau frig,nu poti controla sa-ti placa sau nu ceva,..si lista o puteti continua singure

29.02.2012, 11:14:29
  • nicolebijou
    nicolebijou

Subconstientul nu trebuie pacalit, el trebuie eliberat de toate lucrurile rele acumulate in el ( frustrari din copilarie sau adolescenta, neimpliniri, povesti care ne-au marcat candva, dar am trecut si peste asta). Crezi ca lucrurile sau trairile de care nu mai vrei sa-ti amintesti le poti inchide intr-un sertar, incui sertarul, arunci cheia si vor ramane acolo pe veci. Dar nu-i asa. La un moment dat evadeaza si atunci iti bulverseaza intreg prezentul.

29.02.2012, 12:09:28
  • ametist.shop
    ametist.shop

Daca te respecti , ai incedere in tine si ceilalti te vor respecta .
    Trebuie sa facem ce iubim si ce dorim noi cu adevarat .

29.02.2012, 12:18:14