Forum: Orice altceva La o cafea (3)
kitiLumina in suflet si gand, bucurie in inima, veselie si iubire.
26.12.2011, 09:45:49
SARBATORI FERICITE si un AN NOU cu multe impliniri.
Cristina.
RonaBijouxBuna dimineata!
26.12.2011, 10:57:06
Sorina, m-am gandit la tine in seara de Ajun. Am primit o carte cu modele si diagrame de flori, fructe si legume crosetate si impletite (s-a gandit mosu' ca-mi trebuie ceva scoala, m-a vazut ca ma chinui dupa tutoriale si nu-mi iese).
Daca n-o ai si vrei lamaie, pastai, mure, morcov, cirese, ridichi, struguri, smochine sau zeci de flori de tot felul - spune-mi, iti scanez si-ti trimit.
Oferta este deschisa pentru toata lumea care tine croseta sau andreaua in manute cu ceva succes (nu-i tocmai usor, dar rezultatele sunt absolut spectaculoase).
cattieEuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
26.12.2011, 13:03:06
Am invatat sa crosetez dupa tutoriale,ma rog sa "crosetez" ca sunt inca la inceput :)
Multumesc anticipat :)
RonaBijouxScanez mai pe seara, dupa ce-mi fac somnul de frumusete.
26.12.2011, 13:27:39
Lasa-mi, te rog, o adresa de mail pe privat.
blanitzaFetele, Concursurile Iarnaaa au inceput, si-as vrea sa stiti ca intregul topic "La o cafea..." este invitatul nostru special, veniti si bucurati-ne...
26.12.2011, 13:27:49
Cattie scumpa, mi se plimba-n cap o melodie americana de Craciun, mai vechiuta ea, are si trompete p-acolo, si-a aparut ca fond sonor la o reclama de telefoane Vodafone, nu-mi dai o mana de ajutor, c-asa chef am s-o ascult, nu-ti spun... Si succes la crosetat, ca tare, tare la moda este - si vestimentatie, dar si bijuterie sau decoratiuni, maaaama, daca nu m-am imbolnavit si eu, va spun...
Ronaaa iubita, carticica ta e o minune, si eu as vrea-o macar de admirat, si trimit si eu pentru cine-i interesat, carticica cu modele de bratari impletite, fel de fel de scheme - e in limba rusa, asa incat numai dupa scheme va puteti conduce.
RonaBijouxGabi, cu drag!
26.12.2011, 13:28:50
cattieBlanitza,reclamele la vodafone sunt muuuuuuuuulte....incerc sa o gasesc.Cam ce mai aparea prin reclama aia?
26.12.2011, 14:57:16
GheorghitzaCraciun Fericit si tie, kiti
26.12.2011, 15:11:56
si multumim ca ti-ai adus aminte de noi,
trecand pe LA O CAFEA...
blanitzaCattie, mi-aduc aminte ca zburau in toate partile niste kestii portocalii, nu mai stiu ce erau, caluti de mare, Dumnezeu stie... E ca un flash de memorie, mama, ce rau imi pare ca n-am cum s-o lalai, ca ti-ai da seama care dintre ele este... Da' hai sa-i zic ritmul nitel :
26.12.2011, 15:58:34
ta, ta, tatata,
ta, ta, tatata,
ta, ta, tatata,
ta, ta, ta
Iar la refren, niste baieti baritoni zic ei cam asa :
dudududum, dumdum, dududum,...
Si mi-amintesc si-un vers de la refren :
"Wish I was at home, for Christmas", si clopote - ding, ding, dong, dang, ding, ding, ding...
Mama, stiu ca-mi donganit p-aci, da' nu m-am dus cu capu' inca, sper c-ai inteles ceva, Cattie scumpa...
blanitzaVad ca n-am scris, insa am avut de gand sa scriu...
26.12.2011, 16:09:29
Care dintre participantii la acest topic inscrie prima creatie la Concursul Iarna(Bijuterie), si-i face safteaua, are o surpriza beton de la mine, maine v-o arat, hi, hi, hi...
carla69Ronabijoux,si eu vreau,cand ai timp si chef de scanat,please
26.12.2011, 16:15:08
RonaBijouxGabi, n-o fi asta?
26.12.2011, 16:21:04
http://www.youtube.com/watch?v=EOe18JcatZo
Carla, afresa de mail, te rog.
cattiePfuai....aia e reclama la orange,nu la vodafone,ai incurcat retelele :)))
26.12.2011, 17:44:46
cattiehttp://www.youtube.com/watch?v=Eyj38n4M7VM
26.12.2011, 17:49:32
Asta este reclama de anul asta.
Cealalta melodie se numeste Wish I was home for Christmas :)
blanitzaRona iubita, chiar asta e, multumesc infinit... De cand voiam s-o ascult, da' nu stiam care e!
26.12.2011, 17:57:54
Iti dedic aceasta piesa, baietii astia au cantat ceva si cumva, again and again ne vom intoarce la muzica lor!!!
http://www.youtube.com/watch?v=IrW7dlDHH28
RonaBijouxMultumesc, Gabi, bine c-am rezolvat cazu'.
26.12.2011, 18:08:43
De fapt, se numeste Stop the Cavalry, este o piesa din tineretea mea, cu versuri foarte frumoase, lansata undeva in anii '80, si care mie mi-e foarte draga.
RonaBijouxCred ca este unul dintre cele mai frumoase proteste impotriva razboiului.
26.12.2011, 18:15:27
Stop the Cavalry
Hey, Mr. Churchill comes over here
To say we're doing splendidly
But it's very cold out here in the snow
Marching to and from the enemy
Oh, I say it's tough, I have had enough
Can you stop the cavalry?
I have had to fight, almost every night
Down throughout these centuries
That is when I say, oh yes, yet again
Can you stop the cavalry?
Mary Bradley waits at home
In the nuclear fall-out zone
Wish, I could be dancing now
In the arms of the girl I love.
Dub a dub a dum dum
Dub a dub a dum
Dub a dum dum dub a dub
Dub a dub a dum.
Bang, that's another bomb on another town
While Luzar and Jim have tea
If I get home, live to tell the tale
I'll run for all presidencies
If I get elected I'll stop, I'll stop
I will stop the cavalry.
Dub a dub a dum dum
Dub a dub a dum
Dub a dum dum dub a dub
Dub a dub a dum.
Wish, I was at home for Christmas!
Wish I could be dancing now
In the arms of the girl I love
Mary Bradley waits at home
She's been waiting two years long.
Wish, I was at home for Christmas!
RonaBijouxDoamnelor, am scanat si trimit la cele doua adrese pe care le-am primit, Cattie si Carla. Sper sa va descurcati (cred ca functia lupa poate ajuta), nici scannerul meu nu este ultima cucerire a tehnicii, dar si cartea este groasa si mare, patratoasa, de fapt un album cu foi lucioase, greu de bagat in scula cu pricina.
26.12.2011, 18:25:15
Cine mai doreste, cine mai pofteste - mail pe privat si livram instant!
cattieMultumesc mult :)
26.12.2011, 18:58:19
carla69Multumesc ronabijoux,esti o scumpa,pot incepe sa lucrez la martisoare,asta pe langa alte sute incepute si..sa nu uit,incep si pentru concurs-...uri cate ceva
26.12.2011, 19:57:31
RonaBijouxMa bucur ca v-am putut fi de folos!
26.12.2011, 20:04:12
blanitzaCe versuri are, Rona draga, mi-au dat lacrimile...
26.12.2011, 20:16:02
Si clipul e asa frumos si trist...ei toti, tineri...
Mersi din inima!
Cred eu, am asa, un felling, s-ar putea sa mai avem ceva premii, wait and see...
RonaBijouxDa, si pe mine ma tulbura de fiecare data.
26.12.2011, 20:18:41
Imi rasucesc si eu mintea, sper sa mai gasesc ceva.
camelia.handmadeBuna dimineata! am reusit sa ma inscriu la concurs, sectiunea bijuterii, cu un colier facut zilele acestea. Sper ca a iesit bine, si m-am autodepasit, mai ales ca e primul concurs la care particip pe breslo! multumesc pentru ocazie!
27.12.2011, 10:39:17
Gheorghitzacamelia.handmade,
27.12.2011, 11:20:43
Felicitari ca ai reusit sa te inscri.
Zici ca nu ai mai concurat pe Breslo...
Dupa cum ai putut citi din postarile blanitzei (organizatoarea
concursului si "sefa" de la sectiunea "Bijuterii"
ai inteles ca se acorda premii si pentru debut.
Asa ca ai mai multe sanse sa te alegi cu ceva premii
JewelswithloveVa salut cu drag si le doresc tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica sa fie sanatosi,fericiti si optimisti!
27.12.2011, 12:10:02
"La multi ani!" Stefan,Stefania!
In privinta debutului Cameliei,ce sa mai spun?Colierul e splendid!!Mi-a placut nespus de mult!Un debut de nota 10!Gabi va fi extrem de fericita!
soso07Multumim pentru urari, Silvia. Eu imi serbez baietelul azi :)
27.12.2011, 12:19:34
Am vazut colierul si mi-a placut mult. Abia astept sa pun si eu sa ma adun si sa mesteresc ceva :)
Pentru anotimpul care va urma - primavara - imi anunt de acum intentia de a ma ocupa ca moderator la sectiunea MODA (si premii vor fi). Primavara ... pentru ca sunt nascuta in acest minunat anotimp :)
cockyLa multi ani, Soso, pentru baietel, sa-ti traiasca !
27.12.2011, 12:28:21
Anotimpul meu preferat e toamna :D dar incerc sa fac ceva si pentru concursul de iarna... sper sa reusesc.
Vreau rasina incolora :((( :-< Am muuulte idei si nu stiu de unde sa iau rasina...
soso07Multumesc frumos cocky :) Eu am cumparat mai de mult rasina, dar era cam scumpa si mi-a fost teama sa o folosesc pana acum, ca sa nu o stric :)) Dar cand voi avea un pic de timp, voi experimenta. Iti spun de la cine am luat-o, dar am vazut ca nu mai are niciun produs in magazin (Pebbles).
27.12.2011, 12:56:16
soso07Pe cutie scrie asa : Easy Cast / Clear Casting Epoxy.
27.12.2011, 13:02:47
soso07cocky, am gasit un filmultet despre modul de folosire :
27.12.2011, 13:05:18
http://www.youtube.com/watch?v=48VbuKZb1Yc
Ramane sa gasesti si tu rasina :)
forHOPEBuna ziua dragilor!
27.12.2011, 13:49:40
Sorinutza scumpa, La Multi Ani din inima baietelului tau, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! :)
Camelia> felicitari pt colier! E superb! Si eu am inceput ceva, tot pt concurs insa trebuie sa mai astept nitel...nu am toate materialele necesare, si nu prea sunt ieftine...
Nu mi-ati povestit daca a venit Mosul la voi si unde va veti petrece Anul Nou?
cockySoso, multumesc mult !
27.12.2011, 14:02:30
de asta ce spuneti: http://www.galeriacreativ.ro/galeriacreativ/eshop/6-1-Culori/135-3-glazura-la-rece/5/1230-glazura-la-rece-50-50-ml
Diana, la mine a venit Mosul, am fost cuminte ;))
Gheorghitzasoso, la multi ani baietelului!
27.12.2011, 14:03:04
Sa aiba parte de sanatate si bucurie in viata!
GheorghitzaforHOPE,
27.12.2011, 14:05:14
ai lipsit destul de mult de aici.
Fii binevenita si sper sa te simti mai bine !
blanitzaFetele, nici nu stiti ce ma bucur, da' din suflet, ca visul nostru de-aici, de "La o cafea...", incepe sa rodeasca atat, atat de frumos...
27.12.2011, 14:14:46
Camelia si Silvia, va felicit si aici, la scena deschisa, pentru piesele de-nalta clasa prin care ati deschis Sectiunea Bijuterie, simt c-am inceput cu dreptul, Doamne-Ajuta!!!
...Si timid, timid de tot, am debutat si eu la Decoratiuni, cu o piesa, asa, tare speciala pentru mine... Silvia, sa stii ca si mamei i-au venit lacrimi in ochi, cand a vazut-o, pentru ca a recunoscut gulerasul...
blanitzaSorinuta, La Multi Aaaaani pentru baiat!!!!! Sa creasca mare si talentat, iubita, ca mama si ca tata, stiu ca are opinii estetice deja, si sigur are inclinatii artistice, ca doar e rac!!!
27.12.2011, 14:17:24
soso07Va multumesc tuturor pentru urari!!! Este si talentat si sensibil la frumos. Tot ce-i mai trebuie e sa aibe incredere in el (muncim mult la treaba asta si-l incurajam tot timpul).
27.12.2011, 14:42:59
Cum, Diana, mai intrebi daca a venit Mosul ... :)) Am avut anul acesta Mosi din mai multe colturi ale lumii ... Israel, Dubai, S.U.A. si ... Romania :) Cate putin pentru fiecare membru din familie.
Revelionul, la Piatra Neamt (cu verisoara sotului care lucreaza in Dubai si a venit acasa de sarbatori).
forHOPE*cocky> ma bucur ca la dvs a venit Mosu'; inseamna ca ati fost cuminte :) si la mine a venit;-p
27.12.2011, 14:49:24
*george> "ai lipsit destul de mult"...sa inteleg ca v-a fost dor de mine? ;;)
*Gabi scumpa> Felicitari pentru minunata coronita! :D
cockyah Diana, nuuu....fara "dvs", te rog !! sunt f tanara ;))
27.12.2011, 15:36:37
cattieBuna seara :)
27.12.2011, 19:25:05
GheorghitzaAti intrat in greva generala?
28.12.2011, 18:58:00
JewelswithloveNuuuu,in febra pregatirilor pt Revelion!Cred!Sau,in recuperare dupa Craciun!Sau la sala...sau in vacanta...Sau lucreaza fetele,harnicele!Eu am strans tot ce e margea,perla,ac,pana dupa Anul Nou!Dar,chiar daca nu lucrez,mai schitez cate ceva,mai notez o idee..Macar atat!
28.12.2011, 19:37:09
cockyEu caut rasina ! :))
28.12.2011, 19:47:14
cattieEu sunt prin preajma.Idei am,dar nu prea am cu ce :)
28.12.2011, 19:52:16
O scot eu la capat pana la urma....
Gheorghitzacattie,
28.12.2011, 20:14:41
ce iti lipseste?
Gheorghitzacocky,
28.12.2011, 20:16:08
in preajma sarbatorilor, n-am cum sa te ajut...
Ce rasina iti trebuie? Cata?
cattieMai intai BUNA SEARA,ca uitai sa spun mai devreme :)
28.12.2011, 20:35:31
Gheorghitza,nici nu stiu cu ce sa incep sau ce sa spun ca imi lipseste ca....ma uit de jumatate de ora la un tutorial si incerc sa imi dau seama cu ce fel de fir argintat croseteaza tanti de acolo,cu ce fel de cleste taie,ce croseta are...
Mai pe scurt,am idei,dar habar nu am de ce materiale am nevoie(clesti,fire,ca la margele ma mai descurc...)
Sunt la inceputul inceputului si vreau sa fac multe,dar habar nu am cu ce :))))
cockyGheorghitza, nici macar nu sunt sigura...
28.12.2011, 21:55:35
Cred ca Easy Cast / Clear Casting Epoxy, despre care mi-a spus Cattie :)
Cred ca e buna si Ice Resin, sau ceva de genul, am citit despre ea la Cristina Cristea.
Am incercat una de la Bison, despre care am citit si aici pe Breslo, dar nu se usuca transparent.
Sunt fete si pe Breslo care folosesc rasina transparenta, dar nimeni nu spune nimic, sa nu cumva sa le fur eu meseria 8-|
Da, e foarte posibil sa fac si eu pandantive cu poze, dar asta nu inseamna ca fur ceva cuiva. Am facut si pana acum, cu fimo lichid, dar mi-ar fi mult mai usor sa nu mai bag in cuptor hartia.
Sunt site-uri gen pline de asa ceva.Am vazut si eu tutoriale pe youtube, ca toata lumea.
Am zeci de capace de bere si vreau sa-mi fac magneti de frigider :D
Gheorghitzacocky,
28.12.2011, 22:24:46
candva, mi-am facut niste manere la pilele ac.
Mi-au iesit nu numai transparente (si fara bule de aer)
ci le-am si putut colora in ce culori am vrut.
(le-am teurnat in forme gips si dupa ce4 s-au intarint,
le-am putut si lustrui...
Dupa sarbatori, voi incerca sa reiau firul vechi si voi fi indrumat
acolo unde trebuie, incat sa-ti pot da un raspuns concret.
Mai mult, cunosc cativa furnizori
pe care ii voi intreba ce imi poate oferii.
Cand am niste raspunsuri exacte,
te voi putea ajuta in asa fel incat n-ai sa te mai rogi de nimeni.
Unul dintre scopurile topicului "La o Cafea" a fost sa rupem
ideea de monopol al informatiilor. Nimeni nu este unic,
nimeni nu cunoaste adevarul suprem si atunci,
aici, La o Cafea, am vrut sa ne spunem toata lumea,
tot ce stim si cunoastem, pentru a ne ajuta reciproc
asemenea unei fratietati corecte de BREASLA.
Cu exprimari stangace, poate cu multe greseli de exprimare
si gramaticale dar, cu dorinta sincera de a ne ajuta unii pe altii.