Forum: Orice altceva La o cafea (4)

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mi-am amintit si de o colectie impresionanta de citate celebre (coroborate descoperitrile mele cu cele ale mamei)... dar fiind prea buna (si cam naiva) am imprumutat caietele unei colege...si...nu le-am mai vazut nici in ziua de azi...
    Intre timp m-am mai lecuit de astfel de fapte bune :D

Alina: deci sagetator imi trebuie mie sa fie copilul :)))
    Iubitul e sagetator si e foarte interesanta zodia :D :))

20.06.2012, 21:42:49
  • Kalimera
    Kalimera

Andra, eu ma inspir din experientele altora... daca mi se pare util pentru mine, pentru evolutia mea, le repet...daca nu, sunt prudenta, studiez concluziile celorlalti si ii cred pe cuvant. pana la proba contrarie :)))

20.06.2012, 21:47:48
  • Kalimera
    Kalimera

Andra, nu cred ca mai conteaza ce zodie va fi copilul tau... orice zodie va fi, oricum ii vei fi o buna prietena:) iar despre mama-sagetator se spune ca este ca o sora mai mare copiilor ei. si te vad, gems, pe tine asa:) spiritul tau ludic te va pune pe o pozitie foarte apropiata de copiii tai :)
    cat despre scorpioni... o, daaaa..... tata a fost scorpion, Dumnezeu sa-l ierte... i se potrivea manusa "Doamne, ajuta-ma sa-mi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, desi nu merita nenorocitii"... daca-si retragea ambasadele cu cineva, foarte greu relua protocolul... oricum, isi pastra starea de alerta, fiind mereu gata sa se apere in caz de....
    fi-miu e scorpion si, prin educatie si discutii, am incercat sa-i atenuez chestia asta cu ranchiuna, picoshenia ... iarta, dar nu uita...daca nu iarta, atunci sigur ti-o plateste cand te astepti mai putin... cativa colegi de clasa au simtit pe pielea lor asta :)))

20.06.2012, 21:55:47
  • ametist.shop
    ametist.shop

Kalimera,
    Multumesc de informatii .Toate sunt perfect adevarate .
    La gemeni ,varsatori si pesti regasesc familia mea .

20.06.2012, 21:56:18
  • Kalimera
    Kalimera

fi-mea e leoaica... cand abia lega doua vorbe, pe la 2-3 ani, daca o intrebai ce vrea sa se faca atunci cand creste mare, raspundea invariabil 'ma fac frumoasa si celebra'.. nu stiu unde auzise ea despre celebritate, dar asta voia sa se faca :))

20.06.2012, 21:57:13
  • ametist.shop
    ametist.shop

Pacat ca nu am stiut acum 20 de ani despre aceste lucruri .
    Am o soacra capricorn , cu caredaca eram mai diplomata
    poate am fi avut o relatie mai normala .
    A incercat sa ne controleze si eu am declansat un razboi .

20.06.2012, 22:02:37
  • Kalimera
    Kalimera

asa fac unii capricorni... am o cumnata capricorn, sora sotului, si e cea mai mare dintre frati... cand ne-am casatorit (eram si foarte tineri), mi-a declarat in fatza ca trebuie sa ma las condusa de ea, pentru ca ea stie cel mai bine ce e de facut. in orice, si-n bucatarie, si-n politica, in absolut orice trebuia s-o consult si sa execut. eu!! ha!! n-am suportat niciodata saua...daca cineva a vrut vreodata sa ma incalece, iesea cu rodeo... :D

20.06.2012, 22:11:43
  • ametist.shop
    ametist.shop

Problema a fost , ca dupa ce ne-am casatorit ,am stat la ea, in casa ei 10 ani .

20.06.2012, 22:14:01
  • carla69
    carla69

Am un sot leu,asa-i:EL si numai El!!!,soacra taur:"Eu sa n-am?"adica orice are si vecina,sefa scorpion,vai sa nu-i gresesc ca scrie aici ca nu uita,copiii:fecioara si capricorn,o intreaga adunatura

20.06.2012, 22:14:11
  • ametist.shop
    ametist.shop

carla69,
    Cine e fecoara ?
    Eu am 3 in vechea famile ( mama ,tata si sora ).
    Sunt destul de dificile , mai ales mama ma terorizat cu "critica " ei constructiva .

20.06.2012, 22:17:17
  • gemsgems
    gemsgems

la capricorn citeam si eu acum. :)) Tati e capricorn. :D Si avand in vedere caracteristicle, e uimitor cum m-a lasat de la 14 ani sa iau de una singura toate deciziile. :D A zis ca trebuie sa invat sa ma descurc singura, ca el n-o sa fie mereu langa mine. Isi da cu parerea mereu, bineinteles si e convins mereu ca are dreptate. :)) Dar nu m-a presat niciodata sa fac ceva ca el.

Fetelor, am si eu ceva interesant de impartit cu voi. :D Dar nu cred ca am timp azi. Poate maine. :D Eu am avut o revelatie cand am descoperit chestiile astea. :D

Nu sufar stereotipurile, dar in acelasi timp imi place la nebunie impartirea oamenilor in categorii. :)) Si ce vreau eu sa va zic tot cu oamenii si tipuri de oameni are legatura. :D Pe mine m-a ajutat sa imi inteleg barbatul si sa ma inteleg mai bine cu oamenii in general.

20.06.2012, 22:18:15
  • ametist.shop
    ametist.shop

gemsgems,
    Ma frecat soacra 10 ani , nimic nu a fost bine ce am facut eu .

20.06.2012, 22:20:24
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Foarte interesant zodiacul! Eu m-am regasit in descrierea facuta(pesti).

20.06.2012, 22:30:21
  • carla69
    carla69

Baiatul,Cristian, e fecioara,pe 21 septembrie,iar Bogdanel e capricorn,pe 10 ianuarie

20.06.2012, 22:35:00
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Hai sa va zic una tare!Apropo de soacre dar si de socrii... O colega de-a mea s-a casatorit acum 2 ani si s-a mutat in apartamentul sotului si ai socrilor, desigur. Socru-sau are o meteahna idioata, merge noaptea la toaleta, nu aprinde lumina si mai sta si cu usa deschisa. Va dati seama, s-a mai trezit fata, cand a avut nevoie si, de mai multe ori, cand a aprins lumina, a dat peste socru-sau care statea bine-merci si mai ca nu dormea pe closet!

20.06.2012, 22:35:22
  • Kalimera
    Kalimera

saracul de el... probabil avea probleme cu prostata, de-aia se trezea noaptea :)))

20.06.2012, 22:39:49
  • carla69
    carla69

Al meu sot nu aprinde lumina si nu inchide usa oricat mi-as bate eu gura,asa ca poate se va repeta povestea cu nurorile mele (daca vom trai atat)

20.06.2012, 22:40:34
  • Kalimera
    Kalimera

carla... si cum nimereste asa, pe intuneric? :)))))))

20.06.2012, 22:44:56
  • gemsgems
    gemsgems

S-a intamplat o data sa vorbesc la telefon cu o amica si sa ma enerveze atat de tare incat am plans o gramada si am zis vrute si nevrute despre ea. ;)) Peste cateva luni ma suna tipa sa ma intrebe nu stiu ce. Eu chiar m-am bucurat ca m-a sunat si am vorbit destul de mult cu ea. :)) Mugur, care era langa mine, se stramba si era foarte contrariat. EL inca mai era suparat pe ea pentru ca ma facuse sa plang si m-a intrebat cum de mai vorbesc cu ea. Eu uitasem complet de faza aia si nu mai puteam de ras cand vedeam ca el inca mai e suparat sincer pe ea. :P

20.06.2012, 22:46:01
  • ametist.shop
    ametist.shop

Acum 5 ani am inceput sa ma documentez despre pietre (cristale ) si de astrologie sunt atrasa de 2-3 ani .Stiu foarte putin , dar daca am lua in serios , cred ca viata noastra ar fi mult mai usoara si echilibrata .
    Nu suntem la fel si nu reactionam la fel la evenimente .

20.06.2012, 22:59:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))

Ce ma distreaza cand descopar atatea asemanari intre nativii acelorasi zodii, e foarte interesant :D

La mine lucrurile stau cam asa:
    Mama rac- foarte sensibila si in permanenta nevoie de cineva langa ea sa-i poarte de grija; de exemplu, s-a mutat foarte tarziu de la bunica, desi avea copiii mari (eu aveam deja 10 ani) si apartamentul il avea tot cam de 10 ani :))))
    - se ataseaza foarte tare, de data asta de copii, de casa, de familie; ii trebuie in permanenta lucruri sau oameni cunoscute/i in jur, altfel se cam panicheaza
    -intr-adevar e foarte abila si discreta, stie sa manevreze usor lucrurile in favoarea ei, astfel incat se face extrem de placuta
    - e o persoana pe care cu siguranta te poti baza, cu toate toanele ei :D
    - nu prea compatibila cu independenta mea, mereu a incercat sa mi-o ingradeasca si mereu stia ea cel mai bine ce si cum ar trebui sa fac eu :D

Tata - capricorn- prea multe nu pot spune despre el, dar intr-adevar este o persoana care te lasa sa fii independent, seamana oarecum cu nepasarea, dar in acelasi timp el le stie cel mai bine, are pretentii si ar fi de dorit sa faci totusi ca el.
    Si unchiul meu e capricorn, dar n-am avut ocazia sa il cunosc atat de bine...

Fratele- Leu - ohh Imparate! E exemplul perfect de leu: impozant, sofisticat, snob, teatral, foarte abil si un bun conducator, exceleaza in domeniul sau...dar...extrem de egoist si cu o parere exagerata cum ca nimeni nu-i ca el (atat de sus adica:D), desi nu e superficial, nu arata prea mult, daca obtii un compliment de la el e sarbatoare :))) in schimb, are nevoie in permanenta de cuvinte de lauda :D

O prietena - taur - de la ea am invatat multe despre partea practica a lucrurilor, desi egoista, m-am putut baza intotdeauna pe ea- probabil ca si ascendenta mea in Taur si faptul ca ne cunoastem de aproape 15 ani, deci maturizandu-ne impreuna, au facut ca lucrurile sa mearga bine si sa ne intelegem fara a ne ingradi :D
    si mama prietenului meu- taur- posesiva si cu fixatii puternice fata de casa si copil (in cazul asta), foarte materialista - in momentul in care deja trecusera cateva luni de cand ma vedeam cu Alin...a inceput sa-mi arate incet incet ca-i cam incalc teritoriul si ar fi bine sa vin cu ceva consistent in schimbul permisiunii de sedere temporare, bineinteles :D ...cu sugestia subtila (mai mult sau mai putin) ca ar fi bine sa-mi vad de ale mele... dar nu i-a mers... :D

prietenul, Sagetator - snob si oportunist prin definitie, adesea iresponsabil, intr-adevar norocos (mereu scapa ca prin urechile acului, inca de mic se intampla asta :D) dar cu toate astea are spiritul liber si o maniera in care face pe cei din jur sa se simta bine, importanti, valorosi, nu poarta pica si uita repede detaliile neimportante, dar cu toate astea, a invatat sa aiba ochii deschisi cand vin vorba de oameni in general; fiind entuziast si optimist, cu personalitate puternica si pasionala si mereu o reala surpriza si provocare (pana la chiar bomba cu ceas).

20.06.2012, 23:13:19
  • Kalimera
    Kalimera

...parafrazand o 'teorema' cunoscuta, cea a viciilor, as zice ca, desi suntem entitati distincte, fiecare dintre noi este definit printr-un amalgam al tuturor calitatilor si defectelor din lume, suma acestora fiind mereu constanta...doar proportiile lor difera de la om la om... iar reactiile la 'stimuli' sunt influentate de structura :)

20.06.2012, 23:28:21
  • gemsgems
    gemsgems

Kalimera, ce bine ai zis-o. Mie mi-a sunat fix a caracterizarea personajelor din jocuri video. :)) Unde toate au aceleasi stats, dar fiecare in proportii diferite. Si fiecare e puternic la ceva si slab la altceva. Si cel mai bine e sa joci in echipe formate din oameni complet diferiti, ca sa ai toate talentele si sa mearga treaba struna. :P

20.06.2012, 23:36:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:D
    Si din jocuri putem invata foarte bine cum sa tratam viata :D

20.06.2012, 23:38:52
  • gemsgems
    gemsgems

Oh, da. :)) Pe cand jucam WoW, bazat pe sistemul din joc, m-am gandit sa imi planific viata profesionala. In joc iti puteai alege doar doua meserii principale si cel mai profitabil era sa aiba legatura. Iti luai herbalism (sa aduni plante) si alchimie (sa faci potiuni din plante) sau mining (sa cauti minereuri) si jewwelcraft (sa faci bijuterii). :D Si iti puteai alege si 3 meserii secundare - bucatar, pescar si prim ajutor. Si mi-am pus eu pe foaie ce stiu sa fac si care se leaga intre ele si pe ce ar trebui sa ma axez. :))

Si a doua zi am uitat de lista si am continuat in haos. :))

20.06.2012, 23:53:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))))))

21.06.2012, 00:05:31
  • carmenn
    carmenn

neatza! chiar m-ai nimerit...ce naiba...chiar asa sunt eu? dar uneori sunt...

21.06.2012, 07:05:27
  • carmenn
    carmenn

dar sigur o sa fiu o soacra de ,,treaba"...

21.06.2012, 07:09:18
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Vaaai, am ras cu lacrimi cand am citit ultimele pagini!

Si cat de tare mi se potriveste, mai ales:
    Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic. :))

21.06.2012, 08:26:23
  • cattie
    cattie

Buna dimineata :)
    Familia mea este tare pestrita dpdv al zodiilor...eu-Taur,bunica-berbec,mama-leu,tata-scorpion,cumnata-fecioara,fratele-capricorn,prietenul-varsator,nepoteii-ambii balante,dar foarte deosebiti.Cel mare,Alexandru este sensibil,linistit,mai inchis in el ,in timp ce praslea,Tudor este argint viu si genul "ce-i in gusa si-n capusa"
    Eu sunt un taur atipic,cred.Nu-s materialista,nu-s egoista,moderat de posesiva...dar cu incapatanarea si ideile fixe...uh,oh.Daca mi-a intra ceva in cap,greu de tot iese.Si trebuie sa iasa de la sine,adica de la mine,ca degeaba isi raceste omu' gura sa ma conviga de contrariu :)))

21.06.2012, 08:52:27
  • gemsgems
    gemsgems

:D Neata! :D

Cred ca e greu sa fii soacra de treaba. Soacra mea e prea de treaba. :)) Cateodata zici ca eu sunt soacra, nu ea. :P

Va astept la premierea ALBastra. :D

21.06.2012, 08:52:28
  • carla69
    carla69

Va salut si eu la o cafeluta si fug la serbare!!!!!GATA Scoala!!!!!

21.06.2012, 08:59:24
  • Kalimera
    Kalimera

carmenn, cand am spus ca te-am nimerit alintandu-te cu 'furnicutza', m-am referit strict la ceea ce am observat aici, pe forum... esti mereu pusa pe treaba, foarte atenta la detalii, mereu preocupata ba cu creatia, ba cu floricelele tale multe si frumoase din gradina... harnicuta ca o furnicutza. nu mi s-a parut ca ai fi foarte critica. toti ne-am manifestat intr-un fel sau altul spiritul de critica aici... unii comentand despre produsele postate, altii comentand atitudini...

21.06.2012, 09:51:56
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna dimineata!
    Tare "vorbarete" ati fost aseara. Eu nu prea ma regasesc la varsator.

21.06.2012, 11:28:25
  • carmenn
    carmenn

Dulceata...intra putin sa vezi ceva in magazin...

21.06.2012, 11:31:31
  • carmenn
    carmenn

glumeam...stiu ca sunt putin cicalitoare...insa doar in familie...:)

21.06.2012, 11:32:20
  • nicolebijou
    nicolebijou

Super faina husa de telefon. La cum imi tin eu telefoanele aruncate prin geanta si incep sa sap dupa ele cand sunt la volan, nu sunt fan huse de telefon, dar tu cu Kalimera o sa ma faceti sa-mi schimb obiceiurile.

21.06.2012, 11:42:12
  • carmenn
    carmenn

multumim...nici eu nu folosesc husa de telefon cu toate ca e indicat...mai ales cand il iei de colo-colo prin curte...insa de acum chiar ca imi fac si mie una faina...si poate si mai multe pentru doritori...

21.06.2012, 11:45:21
  • Kalimera
    Kalimera

carmenn, este superba!!! si este a mea!!! :))) prima husa de telefon facuta de carmenn!! bestiala!!
    m-a fascinat mereu lana impaslita... ca de altfel cum ma fascineaza tot ce nu stiu sau nu pot sa fac: modelaj din luturi polimerice, lucrul cu margelute cat bobitele de mac, sculptura in lemn...
    nicole:)) eu tocmai de-aia tin telefoanele in husa: fiind un obiect mai mare eventual mai deschis la culoare, il gasesc mai repede prin geanta. :) la cate am si eu... toate maruntisurile... am zis ca o sa-mi fac o geanta super-personalizata!! simt nevoia de un alt fel de compartimentare... am 4 seturi de chei, 2 telefoane, cosmetice, acte, batistute.. ce naiba n-am in geanta...si cand caut ceva, copiii deja imi stiu replica: nimic nu gasesc in geanta asta! (oricare ar fi ea, din cele cate am) :)))

21.06.2012, 12:14:21
  • gemsgems
    gemsgems

Kalimera draga, daca e OK, eu as vrea sa-mi faci husa oferita pentru cumnatica mea. :D Eu abia daca ies din casa si telefonul meu e mereu in siguranta pe birou. :)) Dar asta mica (are 11 ani) se bucura de orice cadouas si o sa fie o surpriza foarte frumoasa pentru ea, mai ales ca ii e drag telefonul si are grija mare de el. :D

Eu nu pot sub nici o forma sa port geanta. :)) Din liceu, dar mai ales de cand am inceput sa merg in drumetii, rucsacul e prietenul meu cel mai bun. :P Si imi place asa mult ca are multe compartimente si buzunare si plasele alea de pe margini unde pot sa pun sticle cu apa. ♥ Surorile mele ii zic carapace. :)) Ca il iau cu mine peste tot. :P

21.06.2012, 12:39:18
  • Kalimera
    Kalimera

gems, sigur ca da, ma bucur ca ajunge la piticutza:) si, daca vrei, ma pot gandi la o metoda sa-l poata tine si atarnat de gat, cu snur detasabil.

21.06.2012, 12:48:04
  • nicolebijou
    nicolebijou

Telefoanele mele sunt rosii si tot degeaba

21.06.2012, 13:00:16
  • Kalimera
    Kalimera

vorbind cu voi, mi-a mai venit o idee... o husa dubla..pentru 2 telefoane.. ansamblul e compact, mai vizibil in haosul meu din geanta... hmmm... ia sa vedem ce iese... dar intai sa termin husa 'hardcore' pe care am zis ca o fac :D

21.06.2012, 13:22:24
  • nicolebijou
    nicolebijou

Si daca pierzi, sa pierzi amandoua telefoanele, ca sa stii o treaba! -:)))

21.06.2012, 15:09:19
  • Kalimera
    Kalimera

pai da! ori faci o treaba ca lumea, ori n-o mai faci!! nu e ok sa faci lucrurile doar pe jumatate! :)))))))

21.06.2012, 15:23:03
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

E bine aici,e distractie si voie buna!Am citit tot ce ati scris si m-am distrat de minune cu cele spuse de fiecare zodie.
    Odilia,puuuup si multumesc mult de tot pt husa,telefonul meu o sa fie extrem de mandru sa se adaposteasca intr-o frumusete realizata de tine!Si,cum mie imi plac surprizele,las la latitudinea ta cum sa fie husa,iti dau doar un indiciu de culoare (dar tot tu alegi care sa fie):mov,verde,visiniu si ca-mi place mult pielea intoarsa.Dimensiuni:11,5x5,7.In rest,merg pe mana ta!
    Asemenea Alinei-gems,as fi vrut sa-i fac husa cadou lui fiu-meu,dar,ca sa tina minte bacul mai bine,a ramas fara telefon:));i-a fost furat cand se uita la rezultatele de la oralul la lb.romana...Asta e;desi am facut un efort considerabil ca sa i-l iau,la urma urmei e doar un lucru.Sa fim noi sanatosi!

In privinta gentilor...:)))),ai mei numesc geanta mea preferata "Pestera lui Aladin" fiindca gasesti in ea orice iti trece prin minte.

21.06.2012, 16:18:35
  • Kalimera
    Kalimera

...nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc ca e vineri, deja ma simt in weeekeeeeeeennnnnnddd!!! :)))))

22.06.2012, 10:02:29
  • gemsgems
    gemsgems

Eu am crezut că ieri e vineri și m-am încurcat cu o grămadă de treburi. :)) Am fost să înrămez un tablou și cînd mi-a zis nenea de acolo că e gata abia luni, n-am protestat ca, nah... era vineri... altfel îi ziceam că-l vreau azi. :( Și nu am făcut mâncare că am zis ”lasă că în seara asta mâncăm ce o fi și fac mâine”. Și mă întrebă bărbatul la un moment dat ”dar eu am ce să îmi iau mâine la muncă de mâncare?” =)) Eu am crezut că glumește. Atunci m-am uitat și am vazut că e joi. Și pune-te, Alino, și fă mâncare la 10 noaptea. :P

22.06.2012, 10:27:12
  • Kalimera
    Kalimera

hahah!! asa am fost eu miercuri... puteam sa jur ca e joi :)))

22.06.2012, 10:44:34
  • carla69
    carla69

Azi e vineri,nu?Ma grabesc sa termin si sa inscriu si eu la concursul gemenilor,oricum daca mi se potriveste il fac pentru mine.Luand o pauza ma plimbam pe Breslo si ma gandeam ca pana imi vand eu furniturile de bijuterii le fac pe toate,ca deja-s o gramada pe lista.

22.06.2012, 13:51:42