Forum: Idei si sugestii Modificare prima pagina Breslo

  • Breslo
    Breslo

    Sigur, vidan. Vom schimba si galeriile, si blogul, in asa fel incat sa fie totul unitar. Multumim!

    31.10.2012, 13:53:10
  • vidan
    vidan

    Multumesc breslo :) Prompt raspuns si ma bucur ca se refera nu numai la tema mea, ci si la blog.. Bravo si va doresc mult spor si sa reusiti sa faceti din breslo o platforma super ,atat pentru cumparatori cat si pentru noi magazinele.

    31.10.2012, 14:00:15
  • Chrys
    Chrys

    Nu a adus in discutie nimeni urmatoarele aspecte, asa ca le voi aborda eu (desi sunt un simplu cumparator).

    1. Cred ca ar fi utila o cautare dupa judet, si altfel decat asa cum este acum.
    As vrea sa pot vedea toate magazinele dintr-un anumit judet, fara sa fiu nevoita sa caut ceva anume. Este de folos mai ales atunci cand caut sa vad ce magazine au mai aparut in orasul meu, daca a aparut vreun magazin nou de furnituri.

    2. De asemenea, ar fi grozav daca am putea ordona produsele in functie de pret (crescator/descrescator) in momentul in care dam o cautare. De exemplu, caut un anumit tip de furnituri (agate, ace cu cap, mai putin conteaza ce), pentru prima data in viata mea, fara sa am vreo idee despre cam cat ar costa. Daca as putea sa vad produsele intr-o ordine a preturilor, imi pot face mai repede o idee despre pretul mediu, pot sa compar mai usor produsele a 2-3-4 magazine si pot vedea toate produsele disponibile intr-o ordine bine stabilita.

    Imi imaginez ca astfel de schimbari sunt mai greu de implementat, dar cu siguranta ar prinde bine multora dintre noi.

    31.10.2012, 23:16:35
  • foxyilina
    foxyilina

    Daca tot suntem la capitolul sugestii.... cred ca ar ajuta foarte mult sa se poata incarca mai multe fotografii odata.
    Pe mine personal m-ar bucura daca ati adauga si "seturi" la categoria bijuterii.
    Multumesc :)

    01.11.2012, 10:27:25
  • gydesi
    gydesi

    Intrebare catre echipa breslo: cand se va incarca formatul final. In prezent nu merita sa incarcam produse noi din cauza ca nu se vad. Vin Sarbatorile, ar trebui sa para forma finala cat mai curand.

    06.11.2012, 12:46:40
  • gydesi
    gydesi

    Asta este sigur doar parerea mea

    06.11.2012, 12:47:12
  • gydesi
    gydesi

    Am gasit azi dimineata prima pagina modificata cu produsele noi listate in locul listelor create. E super. Multumesc

    07.11.2012, 10:08:02
  • gydesi
    gydesi

    A fost doar dimineata. Din pacate.

    07.11.2012, 13:43:55
  • rosegarden
    rosegarden

    wow!!
    am si ametit,dar sunt deacord cu toate"criticile" mai aspre sau nu....
    inainte era mai bine-afisarea produselor atent select,cele sponsorizate, chiar si cele nou postate erau mai vizibile...
    nu voi insira inca odata, dar sunt si eu ne-multumita-nu am produse sponsorizate, dar mi se pare corect ca cei ce platesc...sa se si vada...butonul de cutare..iarasi..iar cu incadrarile produselor...sunt multe categorii lipsa, iar unele care exista, sunt total aiurea!!!!!daca vreti va dau si exemple1
    gydesi! nu te bucura! chestia cu produse nou adaugate in mar...a fost si pana acum...din cand in cand se vad doar ele...nu stiu care e criteriul de timp!!!dar existra si pana acum...mai mult la sf de sapt l-am obs, sau la incep de sapt.
    foramtul landscape e chiar deranjant, in rest, dacvreti sa promovati un produs "fain" puteti face singuri galerii-cum s-a mai spus...cand va aparea, habar n-am...criterii pot fi-ce vrei tu sa mearga ca si culoare,eventual materiale, anotimp, un feeling-cu poze bune....
    nu mai stiu ce vroiam sa zic..

    07.11.2012, 14:18:27
  • rosegarden
    rosegarden

    da....poate se poate reglementa timpul cat sat o galerie...unele par sa stea mai mult, altele mai putin-sa fie un timp comun,poate asa vor ajunge la rand toate galeriile,si printre ele ar fi bine sa apara marit de 3 ori pe zi macar cate 10 minute si produsele nou listate,nu asa...alandala..ca pana acum...eu tot sustin ca paginatia de inainte era mai bine......
    cineva sustinea ca nu e bine sa se schimbe prea des imaginea -pagina de pornire breslo-subscriu...ne da si pe noi peste cap...dar pare si asa ne-statornic, nehotarat..cred ca a trecut deja destul timp de cand exista breslo.ro...si ar cam trebui sa ajunga la o forma finala...iar imbunatatirile care survin in timp sa fie incadrate in imaginea finala

    07.11.2012, 14:43:15
  • rosegarden
    rosegarden

    una din fete scria ca produsele nou listate sunt acolo pentru o zi...atentie! nu mai e deloc asa...cred ca sunt acolo pt 8-10 ore...am verificat....

    07.11.2012, 14:46:00
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Produsele nou listate au un numar fix de casute disponibile. Cu fiecare produs listat ulterior, produsul tau X aluneca o pozitie mai departe, pana cand dispare de tot.

    Daca intr-o zi se listeaza multe produse noi, produs-ul X va sta mai putin in setunea "produse noi listate".

    07.11.2012, 22:08:19
  • rosegarden
    rosegarden

    da...e si acest lucru un ne-ajuns...macar la inceput erai sigur ca sta produsul respectiv cam o zi...se schimba doar daca postai tu un nou produs...nu se poate sa fie mai multe"pagini" casute, pozitii pt produsele nou listate,sa fie totusi ceva timp pe prima pagina-daca nu se poate 24 ore-atunci macar jumatate,daca ar fi mai multe locuri,nu ar disparea chiar asa de repede-cel mai bine ar fi un orar fix de afisare-disparere:D-ar fi bine sa stim si cand se schimba,si sa punem alt produs.......

    08.11.2012, 09:07:35
  • Evutza
    Evutza

    Sunt de acord cu voi...
    Si eu cred ca e foarte inghesuita prima pagina... gasesti totul si nimic.. E nevoie de ceva rabdare, timp si experienta sa te orientezi direct catre ce ai nevoie..
    E trist sa vad cata putina atentie se pune pe produsele nou listate.. Consider ca principalul obiectiv ar fi incurajarea acestor produse noi sa fie vazute de cat mai multa lume. In caz contrar nu vad sensul deschiderii unui magazin nou sau imbunatatirea si imbogatirea acestuia prin crearea de noi produse atractive.. In acest nou format aproape ca nici nu exista vizibilitate.. De asemeni, cred ca si produsele sponsorizate ar necesita un loc in care sa iasa mai mult in evidenta.
    Cel mai important, nu inteleg rostul produselor selectionate.. E posibil sa fie vorba de o coeziune de grup/comunitate prin alegerea unor produse ale altor membri si sunt de acord cu acesta idee... insa nu sunt de acord cu aducerea in prim plan a acesteia, in detrimentul produselor noi listate si a celor sponsorizate..
    Consider ca ar fi util pentru toti membrii Breslo, aducerea in prim plan a produselor nou listate, iar apoi a celor sponsorizate. Astfel s-ar incuraja activitatea magazinelor si s-ar explica taxele, dupa parerea mea..

    08.11.2012, 13:38:09
  • Breslo
    Breslo

    Vom schimba si modul de afisare a ultimelor produse adaugate, in asa fel incat sa atraga mai mult atentia. Cum am scris si in mesajul anterior, tinem cont de toate sugestiile voastre, si va multumim pentru ele.

    Evutza, galerii de produse selectionate poti sa faci si tu. Ai voie sa iti incluzi si un produs al tau.

    Sunt foarte frumoase (si banuim delicioase) produsele tale. Le-am pus si in ghidul de cadouri. :) www.breslo.ro/Ghid-De-Cadouri/Gastronomica-Ghid-De-Cadouri-Handmade_view_64

    Galeriile sunt esentiale pentru client, pentru ca prezinta, cum spune si scorti, o colectie coerenta de obiecte atent selectionate, cu fotografii atractive, si pe o tematica specifica.

    Fiecare artizan trebuie sa munceasca putin pentru a se face cunoscut. Pe Breslo sunt deja multe instrumente facute special pentru a va ajuta sa faceti asta. Lucram la imbunatatirea lor, si la implementarea altora noi.

    Sa postezi des produse noi este una dintre metode.

    Sa faci cat mai multe galerii frumoase este alta.

    Poti sa cumperi si campanii publicitare, prin care sa iti sponsorizezi produsele pe prima pagina.

    Forumul e si el foarte folositor pentru a te face cunoscut in comunitate. In special prin concursurile organizate de membri.

    Daca vrei sa arati lumii ce stii sa faci, poti sa scrii un guest-post pe blog.

    Promotii, concursuri, giveaways, ajuta si ele.

    MiniBreslo pentru blogul vostru personal, la fel.

    Si nu uitati de Facebook. Ne gasiti la www.facebook.com/breslo Avem si o aplicatie special pentru pagina voastra de Facebook, myBreslo

    Seara frumoasa tuturor!

    08.11.2012, 18:14:26
  • Evutza
    Evutza

    Multumesc frumos, echipa Breslo pentru raspuns! :)

    Ma bucura sa stiu ca toate comentariile noastre sunt venite mai degraba ca niste sugestii de care tineti cont pentru a crea o comunitate calduroasa si bucuroasa!

    Si ma bucur mult sa vad ca apreciati si aveti incredere in mica mea arta culinara si ca ati inclus-o in rubrica de cadouri! :) Toti apropiatii mei ce au gustat din ele garanteaza si faptul ca sunt delicioase si sanatoase, nu doar atragatoare ca si aspect, si sunt entuziasmata de faptul ca ma sustineti si voi in dorinta mea de a gusta tot mai multe suflete din preparatele mele!

    Multumesc frumos si de sugestiile privind celelalte instrumente de prezentare pe Breslo! Cel mai probabil voi posta si eu un articol in curand! :)

    Desi sunt noua pe-aici, ma bucur ca fac parte din comunitatea Breslo! Urmaresc cu interes de multa vreme minunatiile ce se gasesc aici, observ cu multa incantare faptul ca oamenii pun mult suflet, dedicatie si talent in ceea ce fac, asadar pot afirma ca imi gasesc locul printre voi si sper intr-o colaborare cat mai frumoasa si indelungata pe viitor! :)

    Weekend minunat va doresc tuturor!
    Cu drag,
    Diana (Evutza)

    09.11.2012, 16:14:39
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @rosegarden: sistemul de afisare al celor mai recente produse listate nu s-a schimbat. Niciodata nu a fost regula ca un produs nou sta 24 h pe prima pagina. Cat sta pe prima pagina depinde exclusiv de cate produse noi listeaza alti vanzatori dupa tine si asa a fost mereu. In perioade aglomerate, cum ar fi inainte Sarbatorilor se listeaza evident mai multe produse noi si un produs sta mai putin pe prima pagina.

    Exista deja paginatie la cele mai noi produse listate, poti navina printre cele 4 pagini cu cele 2 sageti din dreapta sus. In total sunt 22 de casute/ pagina si 4 pagini, adica sunt afisate ultimele 88 de produse, max un produs per vanzator. Cred ca sunt suficiente pozitii.

    Un timp fix in care sa apara pe prima pagina nu se poate da, pentru ca asta depinde de cate produse noi listeaza alti vanzatori.


    @echipa Breslo: Ca utlizator as vrea sa-mi dau si eu cu parerea despre prima pagina. Pe scurt: Produsele sponsorizate ar trebui evidentiate cumva dar sustin absolut accentul pe galerii / produse selectionate si nu pe ultimele produse adaugate. ;-)

    09.11.2012, 20:41:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Accentul pe galerii a fost intotdeauna si nu a fost deloc deranjant, din contra, chiar este util! Toata lumea are acces la galerii si oricine poate face galerii oricat de des doreste!
    Intr-adevar, unele magazine sunt mai cunoscute si de aceea apar mai des in galerii! Dar acest lucru se intampla pentru ca ori s-au evidentiat in comunitate, fiind active nu doar in magazinul propriu, ori au o imagine de exceptie! In ambele cazuri, oricum este vorba si de activitate, de munca depusa pentru imaginea proprie!
    De aceea, incurajez activitatea nu doar in magazinul propriu (prin postare de produse noi!) ci si in celelalte sectiuni ale site-ului!
    Cum bine a punctat Breslo, sunt foarte multe instrumente de marketing prin care te poti face cunoscut si a-ti atrage fani, prieteni (si eventual cumparatori), atat pe Breslo cat si in afara lui!

    Abia astept sa vad formatul final cu evidentierea tuturor elementelor cheie!

    09.11.2012, 22:14:10
  • gydesi
    gydesi

    O propunere pentru echipa Breslo: posibilitatea de modifica ordinea de aparitie a produselor pe paginile magazinului. Dace este magazinul meu de ce nu pot aranja eu produsele in ordinea dorita?

    Sau nu stiu eu cum se poate realiza acest lucru? Am produse care le-as pune cam la coada dar nu le-as sterge. Exista aceasta posibilitate?


    Aparitia in ordine descrescatoare a datei de incarcare nu mi se pare corect.

    Va rog ! Eu vreau sa le modific locul de aparitie!!!!!!

    10.11.2012, 20:33:06
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Din meniul din coltul dreapta (omulet), dai oriunde sub Magazinul meu - de exemplu Adauga Produse - apoi cauti Optiuni Avansate si aici ai optiunea Ordonare Personalizata

    Sau mergi direct la acest link:
    www.breslo.ro/Shop-Admin/advanced/ordering

    10.11.2012, 20:47:43
  • foxyilina
    foxyilina

    mie mi se pare foarte deranjant la organizarea produselo faptul ca daca vreau sa pun un produs mai spre coada, automat vine in locul lui celalalt produs al carui loc l-a ocupat. nu s-ar putea pune cumva intre doua produse, si nu in locul altuia?

    11.11.2012, 00:05:19
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Deschideti va rog in topic nou la sugestii, aici vorbim despre prima pagina Breslo.

    11.11.2012, 01:42:58
  • rosegarden
    rosegarden

    Ok...multumesc pentru rabdare!..zilele astea am stat mai mult pe breslo..si am vazut ca nu trebuie sa disper :))))...oricum asteptam toti forma finala a primei pagini.Sper totusi sa se revina la afisarea produselor sponsorizate ,vertical pe laterale.Eu nu am astfel de produse...dar chiar e deranjanta (ochiilor) aceasta afisare landscape,fara linii verticale......

    11.11.2012, 10:43:49
  • gydesi
    gydesi

    Multumesc mult bijouxdemonange!!! Nu stiu cum de nu am observat acest meniu desi am cautat peste tot. Si am vazut ca miscarea obiectelor merge in portofoliu foarte bine.

    11.11.2012, 12:54:01
  • user61482
    user61482

    Legat de numarul de produse din galerii vs cele afisate pe prima pagina cand acestea ( galeriile ) ajung acolo... va ramane in acelasi format? 16 vs 15? Pentru ca daca da, nu vad rostul celor 16 casute + 4 de rezerva... Cred ca ambele variante trebuie sa arate la fel, de multe ori galeriile si asezerea produselor acolo sunt facute cu o anumita logica ... logica ce dispare in momentul aparitiei pe prima pagina.

    21.09.2013, 12:59:52
  • Evutza
    Evutza

    Sunt de acord cu tine, chc.handmade, ca logica galeriei dispare in momentul aparitiei pe prima pagina.

    Personal consider de asemeni ca e necesara o modificare in acest sens: sa apara acelasi numar de casute (produse) pe prima pagina in aceeasi ordine, numar si expunere in care apar la rubrica "galerii de cumparaturi".

    In caz contrar este confuzant si inestetic (pe alocuri cel putin, in cazul in care galeria este una calitativa).

    23.09.2013, 22:38:44
  • Breslo
    Breslo

    Formatul galeriilor va fi acelasi si in modeul de editare, asa cum e si normal de altfel.

    Pregatim un set mai mare de imbunatatiri, in multe dintre sectiunile siteului. Insa date fiind reactiile primite la ultimele schimbari facute, am decis ca e mai simplu pentru utilizatori sa le implementam pe toate in acelasi timp.

    Deci va mai dura putin, dar multumim pentru feedback si puteti fi siguri ca vom tine cont de el.

    24.09.2013, 14:49:56
  • user61482
    user61482

    Multumim, Breslo! Asteptam cu interes modificarile . Pe unele de fix un an :D

    24.09.2013, 16:58:55
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

    mie mi-ar placea ca pe prima pagina sa fie afisate toate produsele sponsorizate, astfel putand fi vazute toate cele care platesc pentru publicitate. Nu cred ca au fost vreodata mai mult de 20-25 produse deodata, deci nu cred ca ar ocupa prea mult spatiu pe prima pagina daca ar fi dispuse in randuri, la fel ca si galeriile. Ar putea fi redimensionate thumbnailurile, ca sa nu ocupe prea mult spatiu. Din pacate, sunt putine persoane care intra pe Breslo si stau sa dea refresh la prima pagina ca sa vada cine isi promoveaza produsele.

    25.09.2013, 17:06:31