Forum: Orice altceva MOS CRACIUN ... ESTI CHIAR TU!!!

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

In urma cu cativa ani, inspirata de obiceiul celor de la firma unde lucra fratele meu, am initiat pe forumuri (mariashop si cdb) cate un schimb de bucurii!

M-am gandit ca anul acesta sa incerc si pe alte platforme, si sa largesc cercurile, asadar Tutoriale Handmade si Provocari Breslase isi unesc fortele sustinute de BijouxDeMonAnge/Nadrart , adica Andra Marasteanu, pentru a realiza o bucuria si mai mare!

SITE-URI PARTENERE:

PROVOCARI BRESLASE: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase

TUTORIALE HANDMADE: https://www.facebook.com/tutorialehandmade

BIJOUXDEMONANGE: https://www.facebook.com/BijouxDeMonAnge

NADRART: https://www.facebook.com/NadrArt

ANDRA MARASTEANU: https://www.facebook.com/NadramArt

BLOG TUTORIALE: http://tutorialehandmade.blogspot.com/

BLOG BIJOUX: http://bijouxdemonange.blogspot.ro/

Ideea este urmatoarea: fiecare dintre cei ce doresc sa fie "Mos Craciun" anul acesta va primi sarcina de a face un cadou unei alte persoane desemnate prin extragere de catre mine. Pana la momentul primirii coletului nimeni nu va sti de la cine va primi cadoul, nici ce anume va primi drept cadou. Totul va fi o surpriza, sporind bucuria primirii cadoului.!In acest mod, fiecare va fi Mos Craciun anul acesta, dar va si primi la randul sau un cadou de la altcineva. Asadar, anuntati-va prietenii !

LISTA PARTICIPANTI:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ar4xqSNQi83SdDk4MEtJVVcyb1ZtS2RlUEpSSDg4X3c&output=html

1. Inscriere: 13 - 30 NOIEMBRIE

Prelungire (in data de 2 decembrie):
    Zilele acestea fac verificarile, sa fie toate datele complete :p
    Daca mai vrea cineva se poate inscrie zilele acestea (pana anunt eu aici ca gata s-au impartit sacii , trimitand mail cu datele la [email protected]

2. Primire sarcini: 1-5 DECEMBRIE

3. expediere: 6-17 DECEMBRIE

4. Aprecieri: 6 DECEMBRIE - 20 IANUARIE

__________01. IN PERIOADA 13 - 30 NOIEMBRIE INCLUSIV, SE VOR FACE INSCRIERI PENTRU "MOS CRACIUN" PRINTR-UN EMAIL LA

[email protected].

__________02. De asemenea, tot in aceasta perioada (prelungita pana in momentul livrarii) VETI CONFECTIONA CADOUL SAU VETI ALEGE/CUMPARA MATERIALELE ce doriti sa le faceti cadou.

O conditie in privinta NATURIIi cadoului este sa fie HANDMADE (bijuterii, accesorii, obiecte decorative, oranemente, obiecte crosetate/tricotate, pictate, etc) sau LEGAT DE HANDMADE (carti, unelte, materiale diverse, etc)!!! Cadoul handmade poate fi confectionat si de altcineva, dar daca sunteti indemanatici este mai frumos sa-l realizati chiar voi!

Nu voi impune o suma anume pentru cadou, o suma minima sau ceva de genul. Fiecare poate trimite pe propria raspundere, un cadou asa cum si-ar dori sa primeasca la randul lui! Asadar nu trimiteti materiale sau obiecte ieftine, resturi care va incurca prin casa, obiecte deja utilizate, cu semen de uzura, slab calitative sau neaspectuoase, obiecte primite cadou sau castigate la diverse concursuri (nu se stie cum cineva va da de gol si nu ar fi chiar frumos sa se constate ca nu ati depus nici un efort!)***!
    TRIMITETI DOAR CEEA CE V-AR PLACEA SA PRIMITI LA RANDUL VOSTRU!Aveti grija ca, in cazul in care trimiteti un cadoul foarte generos, exista posibilitatea sa nu primiti la fel in schimb! Nu este cazul sa va suparati, sa iasa discutii, pana la urma in principal este ideea bucuriei impartasirii cadourilor!

***Cartile de handmade si uneltele pot fi utilizate deja, dar sa se prezinte in stare excelenta de functionare!

__________03. REGULI PENTRU VALIDAREA INSCRIERII:

a. doritorul/ doritoarea TREBUIE SA FIE CONFECTIONER DE OBIECTE HANDMADE SAU ARTIST indiferent de domeniu, tehnici, materiale (bijuterii, accesorii, obiecte decorative, crosetat, picturi, etc), ADMINISTRATOR/AUTOR SITE LEGAT DE HANDMADE, SIMPLU IUBITOR DE HANDMADE SAU FURNIZOR! Este de preferat ca resedinta sa se afle pe teritoriul Romaniei, nu toata lumea poate expedia international!

b. doritorii de a fi Mos Craciun trebuie sa fie FANI AI PAGINILOR TUTORIALE HANDMADE SI PROVOCARI BRESLASE - este o regula pentru o oarecare siguranta a seriozitatii (dar si promovare a paginilor, evident) sau membri activi ai Breslo si formului Breslo :)

PROVOCARI BRESLASE: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase

TUTORIALE HANDMADE: https://www.facebook.com/tutorialehandmade

c. EMAILUL va contine obligatoriu datele personale de contact (link catre pagina personala pe facebook si sau Breslo, numele complet , adresa de email, site-ul(sau site-urile) si adresa completa de livrare) , pentru a putea fi comunicate lui "Mos Craciun".

__________04. Va puteti inscrie pe lista pentru mai MAI MULTE CADOURI! Dar numai daca considerati ca faceti fata a trimite mai multe cadouri! Acest lucru trebuie mentionat clar in mail-ul de inscriere!

__________05. IN ZILELE DE 1-5 DECEMBRIE FIECARE MOS CRACIUN ISI VA PRIMI DETALIILE NECESARE INDEPLINIRII SARCINII!Sa fiu mai explicita: voi va inscrieti, fac o lista cu numar de ordine, numele/userul vostru si apoi apelez la random.org pentru o “amestecare” a listei. Daca se nimereste tot numele vostru, atunci se va schimba cu o alta pozitie in aceeasi situatie :pApoi, printr-un mesaj privat si/sau email, comunic fiecarui Mos Craciun atat user-ul de pe facebook pentru care va trebui sa realizeze un cadou, cat si datele acestuia pentru a putea fi realizat si expediat cadoul. Site-urile sunt binevenite a fi comunicate, pentru ca ajutorul de Mos Craciun sa verifice criteriile stabilite..

__________06. Garantez CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, acestea nu vor fi vazute decat de mine si de "Mos Craciun" responsabil pentru respectiva persoana.

__________07. CADOUL VA FI EXPEDIAT IN PERIOADAIMEDIAT URMATOARE, ADICA 6-17 DECEMBRIE.

__________08. poate veti spune ca, trebuind a ramane anonim, deci neputand contacta persoana, cum se va concepe ceva special pentru respectiva persoana. Eu ma bazez pe intuitia voastra, pe inspiratie, pe creativitate si bunatate. Sunt sigura ca va iesi ceva exceptional si potrivit! La editiile trecute, chiar au fost potriviri de exceptie!

__________09. Nu uitati, NIMENI NU TREBUIE SA STIE DINAINTE DE LA CINE VA PRIMI CADOUL ANUL ACESTA, pana in momentul in care il va avea in maini :p Deci nu contactati inainte de livrare. Va sfatuiesc sa trimiteti in pachet un biletel, o felicitare, carti de vizita. Apoi puteti pastra legatura ulterior, cum doriti.

__________10. La aceeasi adresa de email ([email protected]), puteti sa ANUNTATI DUPA EXPEDIEREA CADOULUI, pentru a anunta mai departe pe fiecare in parte sa se astepte la surprize si momentul in care surpriza se va desfasura. De asemeni TRIMITETI O IMAGINE CU CADOUL PRECUM SI CATEVA GANDURI legat de aceasta bucurie a confectionarii, achizitionarii si oferirii cadoului!****

ATENTIE!!!Si in cazul in care nu primiti cadoul in timpul specificat, rog sa ma atentionati, pentru a cauta rezolvarea problemei.Daca intre timp cineva se razgandeste si nu mai vrea sau nu mai poate participa, este rugat sa ma anunte in timp util pentru a putea fi realizate schimbarile de rigoare.

__________11. Dupa primirea cadourilor, PANA PE 20 IANUARIEe 2013 cel tarziu, trimiteti CEL PUTIN O IMAGINE CU CADOURILE PRIMITE in dar, in special daca le purtati, precum si aprecierile, multumirile, impresiile despre "Mos Craciun" si darul primit! Evident, cadourile primite le puteti da prietenilor, membrilor familiei, etc!****

****ATENTIE: PUTETI TRIMITE UN SINGUR EMAIL care sa contina imagini atat cu cadoul trimis, cat si cu cadoul primit, precum si gandurile legate de ambele experiente!

__________12.IMAGINILE SI GANDURILE voastre, vor fi PUBLICATE ulterior pe SITE-URILE PARTENERE, alaturi de datele de contact (blog, mail, site, magazin - daca este cazul)- in intregime sau selectate, dupa caz.

__________13. IN CAZUL NESERIOZITATII (netrimiterea cadoului in special sau trimiterii unui cadou slab calitativ, conform celor mentionate anterior!), persoanele in cauza vor fi “ignorate” la orice activitate ulterioara desfasurata de oricare dintre partile implicate, incluzand comenzile (Tutoriale Handmade, Provocari Breslase, BijouxDeMonAnge/Nadrart). Sper sa nu fie cazul sa acopar pagubele produse si sa repar imaginea!Astept ca toata lumea sa indeplineasca toate cerintele impuse, nu sunt mari, nici exagerate, ci doar implica un minim de efort pe parcursul desfasurarii activitatii! Va asigur ca acest efort nu va ramane nerasplatit!

Prin aceasta activitate, se urmaresc urmatoarele scopuri, in principal:

1. Bucuria daruirii in primul rand, dar si a primirii cadourilor de Craciun.

2. Schimbul de experienta.

3. Legarea de noi prietenii sau consolidarea celor vechi, de ce nu?

4. Promovarea imaginii creatorilor si furnizorilor de handmade.

Cu drag,

Andra Marasteanu

14.11.2012, 03:31:52
  • nicolebijou
    nicolebijou

Imi place foarte tare ideea.

14.11.2012, 08:03:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu am participat la swap-ul de Craciun organizat de Anita acu doi ani si port si acum cu mare drag ceea ce am primit atunci!

14.11.2012, 09:52:07
  • soso07
    soso07

SUPER !!! Vreau si eu sa fiu Mos :)))

14.11.2012, 09:58:07
  • ametist.shop
    ametist.shop

O idee excelentă !
    Felicitari si mult succes.

14.11.2012, 10:47:09
  • carmenn
    carmenn

si eu ...Moasa! :)

14.11.2012, 16:31:20
  • forHOPE
    forHOPE

I'm in! :D

14.11.2012, 16:40:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

asa, asa, sa fim cat mai multi :P

Si eu am cadouri foarte frumoase primite cu ocazia swapurilor diverse! E foarte frumos! ;)

In caz ca uitati sa trimiteti mail-ul, pe voi cele ce va anuntati aici va voi trage de maneca pe privat :))) :P

14.11.2012, 19:55:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am realizat si o lista de participanti, o voi actualiza pe masura ce primesc mail-urile de inscriere!

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ar4xqSNQi83SdDk4MEtJVVcyb1ZtS2RlUEpSSDg4X3c&output=html

pupici

P.S.
    Lista se vrea a fi premergatoare unei baze de date a handmade-rilor romani (proiect ce-l am in vedere de ceva vreme), sper cu aceasta ocazie sa incep a o crea , astfel incat sa ne cunoastem mai bine dar si sa ne gasim mai usor pe internet :p

14.11.2012, 20:51:01
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Si eu, si eu:))

15.11.2012, 18:14:31
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Vreau si eu!!! Ho Ho Ho!

15.11.2012, 18:26:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

super super! Cu cat mai multi, cu-atat mai bine :P

Sa nu uitati sa-mi trimiteti datele prin mail pana la finele lunii :p

15.11.2012, 19:29:47
  • cattie
    cattie

Gataaaaaaaaaaaaaaa! :)

15.11.2012, 19:56:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Primit! Updatat si lista :P

Urmeaza sa o si aranjez la un moment dat :)

15.11.2012, 21:10:14
  • carmenn
    carmenn

mailul meu l-ai primit?:)

16.11.2012, 07:55:21
  • soso07
    soso07

Carmen, m-am uitat si esti pe lista (o gasesti mai sus htpp:/docs.google ...)

16.11.2012, 09:33:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc Sorina!
    Inscrierile facute pana aseara apar pe lista toate :P

Multumesc mult si sper sa ne adunam cat mai multe/multi!

Pupici!

Edit, inscrierile pana la aceasta ora apar toate in lista:

(Selecteaza link-ul intreg, click dreapta si apoi alegi " Go to ... " )

16.11.2012, 17:27:34
  • nicolebijou
    nicolebijou

M-am inscris si eu

19.11.2012, 10:45:53
  • raven
    raven

Si eu! :)

20.11.2012, 13:11:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Super! V-am adaugat si pe voi!

Zilele astea trimit mesaje celor ce s-au anuntat si nu au trimis mail-ul cu datele necesare :P

21.11.2012, 23:19:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Zilele acestea fac verificarile, sa fie toate datele complete :p
    Daca mai vrea cineva se poate inscrie zilele acestea (pana anunt eu aici ca gata s-au impartit sacii , trimitand mail cu datele la [email protected]

Va pup!

02.12.2012, 07:57:13
  • Discover.the.magic
    Discover.the.magic

Ce dragut! Pacat ca am citi prea tarziu, as fi vrut si eu sa particip, mi-aduce aminte de schimburile de cadouri de cand eram in liceu! Frumoase timpuri!

02.12.2012, 16:39:30
  • Discover.the.magic
    Discover.the.magic

aaa, n-am citit si pe a doua pagina, pot sa ma mai inscriu?

02.12.2012, 16:40:14
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

da, sigur te mai poti inscrie

Hai ca modific si pe prima pagina :P

03.12.2012, 02:32:03
  • Discover.the.magic
    Discover.the.magic

Am trimis un mail la adresa pe care ai lasat-o, sper sa fie in regula. :) multumesc

03.12.2012, 12:29:44
  • NaturaArt
    NaturaArt

Daca mai faceti inscrieri, as vrea si eu sa particip. Nu stiu de ca m-am dezmeticit atat de tarziu...
    Laura

03.12.2012, 18:31:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu e problema, daca sunt toate datele trimise in timp util (si zic asta pt ca am mai primit mail-uri fara adresa si nu au rasouns nici la mail mai departe...), nu este nici o problema, va puteti inscrie si pe 5 :))))

04.12.2012, 00:05:50
  • NaturaArt
    NaturaArt

OK, multumesc, Andra! Intre timp, am primit si mail-ul de la tine si se pare ca e totul ok cu datele pe care le-am trimis. Abia astept sa incepem! :)

04.12.2012, 12:43:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pais a va pregatiti cizmulitele pe 6 :))) sa primiti instructiunile :p

04.12.2012, 23:24:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Daaaaa....nici eu n-am rezistat,cu toate ca prevad o multime de nopti albe si de zile cu ochii rosii:)))...dar,e atat de placut sa daruiesti,incat n-am putut sta deoparte!

04.12.2012, 23:34:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Sa inceapa magia!!
    Scrisorelele au ajuns la Mos Craciun!!!

09.12.2012, 10:02:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Receptionat :).

09.12.2012, 13:11:39
  • gemsgems
    gemsgems

Eu ma bucur ca putem sa le trimitem pana pe 17, pentru ca abia luni-marti imi ajung materialele la posta. :P Abia astept sa-l trimit si sa primesc coletelul meu. ;)) Imi plac surprizeleee! :D

09.12.2012, 13:23:29
  • cattie
    cattie

Receptionaaaaaaaaaaaaaat :)

09.12.2012, 14:46:19
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Ho! Ho! Ho! Receptionat!

09.12.2012, 20:33:39
  • soso07
    soso07

Si eu sunt pe receptie :) Acum trebuie sa-mi pun rotitele in functiune, sa vad ce inventez :)))

09.12.2012, 23:48:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

La fel si eu....

10.12.2012, 12:25:03
  • user61482
    user61482

Trimis ! Facut cu mult drag :) Am emotii .. mi-as dori sa placa :)

13.12.2012, 11:47:24
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Si eu le-am trimis si iti inteleg emotiile! Si eu imi doresc mult sa placa si sa fie purtate cu mult drag, asa cum le-am lucrat eu!

13.12.2012, 13:02:07
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Deci asa face Mos Craciun de ajung cadourile la toata lumea in aceeasi noapte ..are mai multe ateliere :D....La noi in atelier se lucreaza intens la ultimele detalii si maine inhamam renii .
    Spor tuturor spiridusilor care inca mai lucreaza si felicitari pt cei care au teminat !

13.12.2012, 13:32:02
  • NaturaArt
    NaturaArt

Bufnita mea pleaca cu pachetul in cioc, maine! :))

13.12.2012, 19:32:19
  • raven
    raven

Al meu a plecat deja... :)

13.12.2012, 20:29:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce harnice sunteti!Eu inca lucrez la el...Abia luni pleaca si renii mei...

13.12.2012, 20:59:24
  • Discover.the.magic
    Discover.the.magic

Eu am si primit! E deosebit si frumos, ii multumesc celei ce mi l-a trimis! Maine il pun pe al meu!

14.12.2012, 00:38:44
  • nicolebijou
    nicolebijou

Multumesc frumos lui Mos Craciun!!! Imi place tare mult ce mi-a si adus!! Multumesc frumos, Mosule!!!;)

14.12.2012, 14:49:32
  • Chrys
    Chrys

Fetelor, mosul meu pleaca abia luni cu coletele mele pentru voi :((. Am facut o comanda lunea trecuta si nici pana acum nu a ajuns pachetul. Nu as vrea sa trimit cadourile incomplete si imi pare nespus de rau ca le veti primi abia in ajun de Craciun :(.

14.12.2012, 16:21:11
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ma bucur ca deja au aparut cadourile si av bucurati deja de Craciun!

nu este nici o problema daca abia luni pleaca pachetele, pot intarzia o zi doua dupa aceea, nu e problema :p Sper doar sa ajunga cat mai multe (daca nu toate), pana in Ajun :p

Am pus data 17 pentru expediere, ca sa fiu sigura ca chiar daca intarziem cu expedierea, timp va fi suficient :D:D:D

14.12.2012, 22:36:38
  • cattie
    cattie

''****ATENTIE: PUTETI TRIMITE UN SINGUR EMAIL care sa contina imagini atat cu cadoul trimis, cat si cu cadoul primit, precum si gandurile legate de ambele experiente!"

Ups :D
    Abia acum am vazut partea asta :)))))
    Andra,scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

15.12.2012, 08:02:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pentru ce scuze? :))))
    Stai linistita ca ai trimis deja primul mail. ziceam ca puteti trimite si unul singur (continandnd atat cadourile trimsie cat si cele primite) ca sa va fie mai usor, poate n-aveti timp acum sau eu stiu, puteti trimite si 10 daca vreti :P nu ma deranjeaza :P

15.12.2012, 09:13:23
  • soso07
    soso07

Eu nu am facut poze cu ce am trimis pentru ca am avut o multime de colete de impachetat si pus la posta. Dar cred ca vor face fetele care primesc si voi face si eu sigur cu surpriza mea :)

15.12.2012, 15:49:25